Canımın içi o doktor resmen tıp ağzıyla konuşmuş,bizim hiç yoktu 3 milyon oldu kürlerle bazen 16 mil kadar bile çoktı .Ama şu an gene düşüşte çünki tekrarlayan warikosel war.Biz şimdi ibrahim saraçoğlunun çaylarını kullanıyoruz bakalım 3 ay sonra test yapacağız faydası olur inşallah.Eşim birdaha tüp yapmayız dedi çok kararlı bu sefer.İkinci kez ameliyatta olmuyo.Benimde fsh 12.83 anlıcan yumurta rezervlerimde azalma war((Üstw tükürsem bıyık aşağıya tükürsem sakal ,yaşım 31 ama malasef yumurtalıklarım yaşlı (((Rabbim gönlüne göre wersin werici olan Allah onlar sadece wesile,konuşsun dursunlar...
yağmurum slm saol ayrıca üstte bikaç ilaç ismi falan yazdım onları duydunmu hiç alacamda karar veremedim
hep öyle olur zaten kimse kendine konduramaz niyeyse boşver takma sen kimseyi sence ben ne kullanıyım ya kafam karmakarışık 3-4 ay sonra tüpe başlayacam ozamana kadarda bişeler yapıyım ama ne off
Kızzllllarrrr napıyosunuz ...Yokmu hamile haberi?
Krishazelim nerdesin canım?
Buradayim birtanem takip ediyorum ben seni:) Gozum hep uzerinde :)) Seni cok seviyorum
gene kimse yok boşayacağım sizi ona göre başka topiklere akacağım ,baktınız kimse yok imzanızı atın geldim diye bilelim bizde dimi((
Canim benim FSH 6 ile 8 arasinda gidip geliyor ama dusuk olmasida yetmiyor cunki benimde rezerlerim az 1 tan e yumurta zor cikti tup denememde.
Biz bekliyoruz hicbirsey yapmadan esimin ameliyatinin 6 ayini doldurmasini. Proxeed ile klomen iciyor onlarinda bitmesi gerekiyor ondan sonra bakacagiz olmazsa tup deneyecegiz hemde birakmadan olana kadar oyle karar v erdik.
Eşim 1 ay önce varikoselden ameliyat oldu kızlar.Ameliyattan önce değerleri toplam 8.5 milyon sperm yüzde 10 ileri yüzde 90 da hareketsizdi.Ya gerçekten bu ameliyat işe yarıyor mu benim pek umudum yokta hep olumsuz şeyler okudum boşunamı bekliyoruz acaba değerlerin düzelmesini
offff eşime belli etmemeye çalışıyorum ama moralim cok bozuk 1 sene uğraştık sonra eşimde sorun olduğunu öğrendik ameliyat oldu yine bekliyoruz bazen tüp bebek yaptıralım diyorum ama tüp bebekte değişik geliyor çevremde tüp bebekle anne baba olmuş insanlar var.Tüp bebekle annelik duygusunu yaşayamıcam gibi geliyor değişik bir psikoloji benimkidemerhaba canım moralini bozmak isteme ama benim eşim dede varkosel var 2 kere ameliyat oldu aralık da 6 senelik evli olacagız bize yol gösteren hiç olmadı çevremde varsada duymadım yardım hiç alamadım doktor doktor gezdik bize hep bekleyin tüp bebegi en son düşünün dediler ama oladı ramazandan sonra kısmetse tüp bebek yaptırmak istiyoruz bana sorarsan bekleme moralini bozmak için anlatmadım ama beklemek çok zor allah herkeze hayırlısını versin benim eşimimkide ameliyattan önce 2 milyondu sonra 8 milyon oldu şimdi 30 milyon ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?