Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yalnış oldu ameliyat öncesi yoktu sonrası 3 mil oldu ,daha sonra kürlrle yükselttik.Şimdi doğru oldu...

Ben arginmax kullandım saraçoğlu hocama dedim o dedi sadece % 10 etki eder dedi.Keçi boynuzu çıkardı bizimkini,arı bal polen kullan,çörek otu,bal,

Fertilaid eğer saraçoğlunu ramazsaydım onu kullanacaktım aklıma yatmıştı yani yabancı sitelerde bayağı öwgü war ona.İnşallah olur.Eşine herşeyin doğalını yedir içir,cewizde ,siyah üzümde .Benim kaynımın ilk çocuğu tüp ,karısının bir tüpü tıkalı ,hep bunları yedi kendiliğinden ikinci geldi 6 aylık şu an.ama sorsan biz hiç birşey yapmadık diyorlar
ama adam kahvaltıda bile cewiz susam bal yiyor...Dha neler neler

hep öyle olur zaten kimse kendine konduramaz niyeyse boşver takma sen kimseyi sence ben ne kullanıyım ya kafam karmakarışık 3-4 ay sonra tüpe başlayacam ozamana kadarda bişeler yapıyım ama ne off

hep öyle olur zaten kimse kendine konduramaz niyeyse boşver takma sen kimseyi sence ben ne kullanıyım ya kafam karmakarışık 3-4 ay sonra tüpe başlayacam ozamana kadarda bişeler yapıyım ama ne off

Canım gene sen bilirsin fertilaid iyi bence bunu kullanıp hamile kalan bir bayan olumuştum yakın zaman da inşallah sanada şifa olur.rabbim gönlüne göre wersin..

Buradayim birtanem takip ediyorum ben seni:) Gozum hep uzerinde :)) Seni cok seviyorum

Ay canım benim benim ...
bak görüyormusun eşim yetmiyormuş gibi bendede problem çıktı,işimiz iki kat zorlaştı şimdi.
Hormon değerlerinin psikolojıye baglı olrakta değiştiğini okudum,ya ben huzurlu bir ortamda yaşamak lazım mış ama nerde....
Sonuçlarımı faksladım arar inşallah yakında .Sen ne yapıyorsun balım hani testinizi yenileyecektiniz ?
Senin hormon değerlerin kaçtı canım,biliyormusun?
Sen bana seni sewiyorum diye yazıyorsun ya inan kocam söylese bu kadar mutlu olmam,okadar eriyorum pc nin başında:))))
Bizim aramızdaaaaaaaki aşk bir başka ,nazar değmez inşalllaaaaaaaaaahhhhh.
Seni ben daha çok sewiyorum Allaha emanet ol...

gene kimse yok boşayacağım sizi ona göre başka topiklere akacağım ,baktınız kimse yok imzanızı atın geldim diye bilelim bizde dimi((

gene kimse yok boşayacağım sizi ona göre başka topiklere akacağım ,baktınız kimse yok imzanızı atın geldim diye bilelim bizde dimi((

Canim benim FSH 6 ile 8 arasinda gidip geliyor ama dusuk olmasida yetmiyor cunki benimde rezerlerim az 1 tan e yumurta zor cikti tup denememde.
Biz bekliyoruz hicbirsey yapmadan esimin ameliyatinin 6 ayini doldurmasini. Proxeed ile klomen iciyor onlarinda bitmesi gerekiyor ondan sonra bakacagiz olmazsa tup deneyecegiz hemde birakmadan olana kadar oyle karar v erdik.

Nasıl anlamadım ya nasıl olur ,Fsh 'ın normal ama yumurta olmuyo,benim her seferinde yumurta rezewlwriniz az deniyo ultrasonda ama iki tüp denmemdede 11 yumoşum oldu.Ya çok ilginç bu tıp war ya sadece war ,Her şey Allaha bağlı onlar ne derse desin.
İnşallah canım 6 aya kalmadan buraya yazacaksın inşallah ben hamileyim diye.
İnşallah tüpe gerek kalmaz.Allaha emanet ol hayatım ,iyi geceler....

Eşim 1 ay önce varikoselden ameliyat oldu kızlar.Ameliyattan önce değerleri toplam 8.5 milyon sperm yüzde 10 ileri yüzde 90 da hareketsizdi.Ya gerçekten bu ameliyat işe yarıyor mu benim pek umudum yokta hep olumsuz şeyler okudum boşunamı bekliyoruz acaba değerlerin düzelmesini

merhaba canım moralini bozmak isteme ama benim eşim dede varkosel var 2 kere ameliyat oldu aralık da 6 senelik evli olacagız bize yol gösteren hiç olmadı çevremde varsada duymadım yardım hiç alamadım doktor doktor gezdik bize hep bekleyin tüp bebegi en son düşünün dediler ama oladı ramazandan sonra kısmetse tüp bebek yaptırmak istiyoruz bana sorarsan bekleme moralini bozmak için anlatmadım ama beklemek çok zor allah herkeze hayırlısını versin benim eşimimkide ameliyattan önce 2 milyondu sonra 8 milyon oldu şimdi 30 milyon ama yok

offff eşime belli etmemeye çalışıyorum ama moralim cok bozuk 1 sene uğraştık sonra eşimde sorun olduğunu öğrendik ameliyat oldu yine bekliyoruz bazen tüp bebek yaptıralım diyorum ama tüp bebekte değişik geliyor çevremde tüp bebekle anne baba olmuş insanlar var.Tüp bebekle annelik duygusunu yaşayamıcam gibi geliyor değişik bir psikoloji benimkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…