offff eşime belli etmemeye çalışıyorum ama moralim cok bozuk 1 sene uğraştık sonra eşimde sorun olduğunu öğrendik ameliyat oldu yine bekliyoruz bazen tüp bebek yaptıralım diyorum ama tüp bebekte değişik geliyor çevremde tüp bebekle anne baba olmuş insanlar var.Tüp bebekle annelik duygusunu yaşayamıcam gibi geliyor değişik bir psikoloji benimkide
valla canım ameliyattan sonra 3 ay beklicem düzeldi düzeldi düzelmedi aşılama yolu görünüyor.Sizde çok beklemişsiniz canım inşallah tüp bebekle ilk seferde hamile kalırsın yaş kaç bu arada
canım ben 1 yıllık evliyim evlendiğimiz günden itibaren bebek istiyoruz 24 yaşındayım.Bizim doktorda ilaç vermedi biz araştırdık klomenle e vitamini alıyor şimdi.siz ne ilaç kullandınız hangileri etkili oldu
ben keçiboynuzu pekmeziyle arisütü bal polen içiriyorum her akşamda bir kase fındık ceviz üzüm yediriyorum sigarada içiyor ama ramazanda bırakacak söz verdi valla ben hiç bebek hayali kuramıyorum artık hayatımı çocuksuz olacakmış gibi şekillendiriyorum
İnşallah Allah yazdıysa olur zaten çok zormuş çok bebek sahibi olamamak hayatın merkezi olabiliyormuş inşallah Rabbim sanada tez zamanda hayırlı bebekler verir.
slm kızlar benim eşim iki hafta önce varikosel ameliyatı oldu 7. günü ilişkiye girdik ondan dolayımı bilmiyorum tetislerinde şişme oldu.sizin eşlerinizdede olmuşmuydu böyle bir durum dün doktora gitti daha bakmadan zamanla geçer demiş su toplamış demiş.
Bizde oyle birsey olmadi . Su toplamasi insallah hidrosel degildir cunki o ameliyatsiz gecmiyormus. Doktorunuza guveniyormusunuz?
ben hiç güvenmiyorum açıkcası
Kızlar varikosel ameliyatı sonrası değeleri sıfıra düşen var mı aranızda?Ameliyat olalı 6 ay oldu olan spermide kaybettikTamam sayımız cok degıldı ama olan da gıttı ne yapacağız biz mikrotese diyor doktorlar yaptıran var mı aranızda yardımmm (((
Kızlar varikosel ameliyatı sonrası değeleri sıfıra düşen var mı aranızda?Ameliyat olalı 6 ay oldu olan spermide kaybettikTamam sayımız cok degıldı ama olan da gıttı ne yapacağız biz mikrotese diyor doktorlar yaptıran var mı aranızda yardımmm (((
günaydın arkadaşım bizde sizinle aynı durumdayız.ameliyattan önce sperm sayısı 1milyondu şmdi ameliyat sonrası hiç sperm yok.ayrıca 6 ayımızada girdik ne yapcaz bilmiyorum dr.muz 6 ayda doğal yolla bile deneyebilirsiniz dedi ama kısmet işte.Rabbim inşallah bu müabrek ramazan ayı hürmetine hepimize hayırlı ve sağlıklı evlat verir AMİNNN.[/QUO
Canım inşallah duaların kabul olur.Gercı hıc spermı olmayan hastalarda bıle normal yolla cok zorda olsa gebelık olusabılıyormus.Allah 'ın dediği olur.İnşallah rabbim bizlere sağlıklı evlatlarımızı en yakın zamanda kucağımıza almayı nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?