Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bizde 1 sene sonra ögrendik sagolsun doktorlarımızın yüzündeb ama bu işe kalkıştıysak moral cesaret çok önemli bizde çok üzüldük yıprandık eşim bana ben eşime belli etmemek için köşe kapmaca oynadık ama yapacak bişey yoktu elimizden geleni yaptık biz eşimle oturup hep konuştuk ne yapalım diye hangi doktora gidersek gidelim hep aşılama önerdiler 3 kere yaptırdık ama tutmadı isterseniz doktorunuzla görüşüp aşılamada deneyebilirsiniz inşallah ugraşamadan bebek sahibi olursunuz hayırlısıyla ama beklemeyin zaman çok çabuk geçiyor

valla canım ameliyattan sonra 3 ay beklicem düzeldi düzeldi düzelmedi aşılama yolu görünüyor.Sizde çok beklemişsiniz canım inşallah tüp bebekle ilk seferde hamile kalırsın yaş kaç bu arada

valla canım ameliyattan sonra 3 ay beklicem düzeldi düzeldi düzelmedi aşılama yolu görünüyor.Sizde çok beklemişsiniz canım inşallah tüp bebekle ilk seferde hamile kalırsın yaş kaç bu arada

ameliyattan sonra eşinin kullanması gereken ilaçlar var doktorunuz verdimi vermediyse doktorunuza söyleyin bizim ilk ameliyatta vermediler bizde 2. ameliyatta ögrenmiştik yaşım 29 sen ne kadarlık evlisin kaç yaşındasın

canım ben 1 yıllık evliyim evlendiğimiz günden itibaren bebek istiyoruz 24 yaşındayım.Bizim doktorda ilaç vermedi biz araştırdık klomenle e vitamini alıyor şimdi.siz ne ilaç kullandınız hangileri etkili oldu

eşimde 8 ay kullandı klomenle e vitaminin inşallah faydası olur ama eşin sigara içiyorsa kessin onun çok zararı oluyor çay benim eşim çay kolikti sigarada içerdi ben arkadaşım dan duydum onun eşinde problem vardı her gece portakal suyu içiriyormuş eşine denemek istersen inanırsan dene ama ben denemedim inşallah faydası olur hayırlısı ile allah hepimizin kucaklarını doldursun bide biz bebek çok istiyoruz ondan üzülüyoruz ama verecek olan büyük allahım

ben keçiboynuzu pekmeziyle arisütü bal polen içiriyorum her akşamda bir kase fındık ceviz üzüm yediriyorum sigarada içiyor ama ramazanda bırakacak söz verdi valla ben hiç bebek hayali kuramıyorum artık hayatımı çocuksuz olacakmış gibi şekillendiriyorum

eşimede keçiboynuzu yaptım arı poleni arı sütü bal karışımı da kullandı biz herşeyi denedik inşallah faydasını görürsün öyle düşünme inşallah bebklerini kucagına alacaksın kendini üzme kötü düşünme inşallah sevinecegiz umutsuz olma canım

İnşallah Allah yazdıysa olur zaten çok zormuş çok bebek sahibi olamamak hayatın merkezi olabiliyormuş inşallah Rabbim sanada tez zamanda hayırlı bebekler verir.

İnşallah Allah yazdıysa olur zaten çok zormuş çok bebek sahibi olamamak hayatın merkezi olabiliyormuş inşallah Rabbim sanada tez zamanda hayırlı bebekler verir.

inşallah canım hepimize sanada hayırlı bebekler nasip etsin canını sıkma herşey yoluna girer hiç üzülme ben çok üzüldüm faydası olmuyor

canım tanıştıgımıza memnun oldum kendine iyi bak yine burada görüşürüz inşallah allah istedigini eline verir inşallah kendine iyi bak opuyorumnanaktan

mechul_mim ,alaiye merhaba canlarım hoşgeldiniz.Rabbim inşallah bu sınawdan yüzünüzün akıyla çıkmanızı temenni eder.
Benim ikinci tip denememde ikizlrim oldu ,birini 2 yllık diğerini 4 aylık kaybettim şubat 18 büyüğünü kaybattiğim tarih.Acısı hala içimde.Benim eşimde 1 kere warikosel olsu ama geçmemiş gene dewam ediyo doktor bize %20 şans werdiği için eşim ameliyat olmuyo.Hatırlısı olsun beklemedeyiz şu an bi kaş kür uygukuyoruz.
Sağlıkla kalın....

slm kızlar benim eşim iki hafta önce varikosel ameliyatı oldu 7. günü ilişkiye girdik ondan dolayımı bilmiyorum tetislerinde şişme oldu.sizin eşlerinizdede olmuşmuydu böyle bir durum dün doktora gitti daha bakmadan zamanla geçer demiş su toplamış demiş.

Bizde oyle birsey olmadi . Su toplamasi insallah hidrosel degildir cunki o ameliyatsiz gecmiyormus. Doktorunuza guveniyormusunuz?

Kızlar varikosel ameliyatı sonrası değeleri sıfıra düşen var mı aranızda?Ameliyat olalı 6 ay oldu olan spermide kaybettikTamam sayımız cok degıldı ama olan da gıttı ne yapacağız biz mikrotese diyor doktorlar yaptıran var mı aranızda yardımmm(((

günaydın arkadaşım bizde sizinle aynı durumdayız.ameliyattan önce sperm sayısı 1milyondu şmdi ameliyat sonrası hiç sperm yok.ayrıca 6 ayımızada girdik ne yapcaz bilmiyorum dr.muz 6 ayda doğal yolla bile deneyebilirsiniz dedi ama kısmet işte.Rabbim inşallah bu müabrek ramazan ayı hürmetine hepimize hayırlı ve sağlıklı evlat verir AMİNNN.

Bizimde ameliyat oncesi ml de 19 milyon olan sayimiz ameliyatin 3. ayinda 1 milyonlara dustu . Doktorumuz 6 . ayin beklenmesi gerektigini soyledi ve ilac tedavisi verdi . Bakalim bekliyoruz bizde. Olabiliyor demekki bu durum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…