Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bizde seninle aynı durumdayız ameliyattan önce 2 milyondu sayı ameliyat sonrası 6.ayda sıfıra düştüğünü ögrendik onuda tüp bebek tedavisine baslayacagımız zaman ögrendik ama doktor tedavi sürecinde bize yetecek kadar bulacagımıza inanıyoruz bulamasakta tese (yani yumurtalıktan doku alıp onu canlandırma işlemi)yapılacagını söyledi ama 2 hafta sonra teseye gerek kalmadan sperm buldular yetecek kadar ama ne careki hersey yolunda gitmesine ragmen tutmadı buda bizim kaderimiz işte rabbim isteyen herkese versin kimsenin elini boş bırakmasın inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun (AMİN)

ya hangi sitede okusam tüp bebek tutmadı bunda bi sorun olmalı bence neden çok az kişinin tututo 1 tane sperm yetiyo ama herkesin özelliklede ilk tüp bebek denemesi tutmuyo çok moralim bozuluyo 28 yaşındayım ve bikaç ay sonra tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum ama kafam çok karışık eşimde ameliyat oldu 1 yıl önce değişen bişe yok zaten doktorda yükselmez sayı demişti çok üzülmüştüm haklı çıktı diye sinir oluyorum ya

offf kızlar ne yanii bu ameliyattan sonra iyileşmeyi umut ederken daha kötüyedemi gidebiliyor çok canım sıkıldı şimdi yaa ne zormuş birde erkek kısırlığı kolay tedavi edilir derler bence tam tersi..Ne yapıcaz şimdi korkayım olan değerleride kaybettik.bilmiyorumkismile

slm arkadaşlar yazdıklarınızı okudum ve çok üzüldüm mamelıyattan sonra sprem sayısının düşmesi çok kötü yaa allah yardımcınız olsun.zor bi durum benım eşimdede 3,derece varıkosel var ve bu ay amelıyat olmayı düşünüyordu.acaba amelıyatan once bi kez aşılama denesekmı? ama ilk doktorum eşimin sonucuyla aşılama olur dedı 2,doktorum bu sonuzla aşılama olmaz amelıyattan sonra degerlere bakıp sonra aşılama yaparız dedı napcam ben şimdi kafam karaıstı valla

merhaba arkadaşlar aranıza yani katıldım ben 1 senelik evliyim korunmadığımız halde hamile kalamadım doktora gittiğimzde eşimde varikosel (tek taraflı)oldugu söylendi bu ay içerisinde ameliyat olacak bakalım nasıl sonuç alacağız bu konu hakkında hiç bir bilgimiz yokdu ama bu formdan baya bilgi aldım bakalım hayırlısı biz daha işin başındayız allah herkesin yardımcısı olsun

Allah yardımcınız olsun canım benim eşimde 1 ay önce oldu ameliyat ama fazla bir değişiklik olmuyor diyorlar inşallak düzelir bakalım

İnşallah bakalım hayırlısı her zaman insanın içinde umut olmaldır insan umutsuz yaşayamazki eğer rabbim bize bu derdi verdiyse inanki bunun dermanınıda vermiştir.(Allah kimseye cekemiyeceği dert vermezmiş demekki bizde bununla sınanıyoruz)deyip bir yerden başlamak gerekiyo biz önce elimizden geleni yapalım daha sonra kısmet deriz......

arkadaşlar merhaba, bende bir kaç hafta önce kontrolde gittim 9 aydır bebeğimiz olmuyodu. benim prolaktinim ve fsh'im biraz yüksek çıktı.doktor eşiminde değerlerini görmek istedi sonuçlarını alınca şok olduk 1milyondu değer çünkü, çok zor günler geçirdik, sonra doktorum üroloğa gitmenizi tavsiye ederim varikosel diye bir hastalık var ondan olabilir dedi, eşimde bazan ağrıdan yakınıyordu, ürolog iki taraflıda orta derece varikosel olduğunu ayrıca yumurtalığı önünde kist olduğu söyledi. Mutlaka ameliyat dedi,yoksa hem sağlık problemleri olur hemde değerler giderek düşer dedi. en yakın zamanda olucak eşim ameliyat,inşallah derdimize çare olur. burayı okudukça ümitleniyorum ,umarım hepimizin sağlıklı bebekleri olur

merhaba ecrin87 üzülmene gerek yok ameliyat sonrası olumlu sonu8çlar alanlar var ben inanıyorum vede doktorumuza güveniyorum inşallah ALLAH'IN İZNİYLE EŞİMİN DEĞERLERİ DÜZELECEK.ayrıca bizde eşimde varikosel olduğunu bilmiyorduk aşılama denedik tutmadı.yerinde olsam aşılama yapmak için acele etmem ama tabiki dr.neyi uygun görürse onu yapacaksınız benim dr.um tam bi rüşvetçiydi gtutmayacağını bile bile bize aşılama önerdi aşılamayı yaptıktan sonra eşimde varikosel olduğunu öğrendikl ama çok geçti neyseki ostersligünler geçti 6 ayımızı doldurduk inşallah bundan sonra düzelme olur.ayrıca biz aşılama yaptığımız zman eşimin sperm sayısı1.5milyondu canım

Gamzeliii canını sıkma ne olursun Allah 'tan ümit kesilmez.Evet durumumuz çok zor ama doğru zamanda Allah bize de nasip edecek içimden bir his öyle söylüyor.Tüp bebeği denediğiniz merkez de cok önemli iyi araştırmış mıydınız ? İyi dileklerin için teşekkürler:)

dogru söylüyosun canım Allahtan ümit kesilmez bizde kesmedik zaten şimdide pre seed diye bi ilac var onu kullancam ramazandan sonra bakalım hayırlısı tüp bebek merkezi cok iyiydi aslımda belki duymussunuzdur ankarada anatolia tüp bebek ve kadın sağlığı merkezi doktorum prof.dr.hakan yaralı idi doktoru cok övdüler her yerden sırf bu dk icin geliyolarmış cocugun oluyosada olmuyosada yüzüne söylüyo bizde sperm bulunmamasına ragmen bizi cok motive etti ama kısmet deilmiş işte rabbim isteyen herkese bebeklerini verir inşallah (AMİN)

Kızlar inanmayacaksınız ama ben eşimi ikinci ameliyatı yaptırmak için ikna etmeye çalıştığım bir dönemde rüya gördüm ,rüyamda eşim war yüzü asık bir şekilde ,bir ses bana diyorki ameliyattan dolayı sonucunuz sıfırlandı artık kocan dölsüz,ondan sonra ben eşime fazla yüklenmedim ,korktum açıkcası.
İlk bebğin öodüğündede bana onun öldüğünü gördüm rüyamda ikinci öldüğündedee rüyamda gördüm gittim ki doktora gerçekten ölmüşler.Aptala malum olurya banimkide o hesap:))))
Öylesine aklıma geldi paylaşmak istedim bilmem sizede olurmu böyle şeyler?

canım bence psikolojik bi durum.yani gün boyu kafanı yorduğun şeyleri gece rüyanda görebiliosun ama herşeye gücü yeten rabbim bunada ol dediyse olmuştur.Ayrıca o aptal diil abdal yani ermiş kişi yerimseniben bilemiyorum artık kalbinin temizliğiyle böle şeylerin sana haber verilmiş olmasıda olası a.s

inş.eşinin degeri yükselir canım melegıne kavusursun.benim ilk doktorumda poaraı gibiydi hemen aşılama yapalım dedı bende başak adoktora gittim şimdiki doktorum olmaz amelıytatan sonra diyorr beklıycem galıba herşeyin hayırlsı nasip kısmet.sizin hangi hastanede amelıyat oldunuzdoktorunuzun adı ne

kızlar merhaba benim eşimdede varikosel vardı bir ay önce ameliyat oldu sayı çok iyiydi 180 milyon morfoloji yüzde 85 ama hareket sıfır inş en kısa zamanda düzelir rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..

geçmiş olsun canım inş.güzel sonuclare alırınız arkadasım hayırlıdı ile nerde amelıyat oldunuz

nezamandır gıemıyordum nete cok saol arkadasım ınsallah amelıyat ıse yarar 1ayı gectık adetımı deoldum 2ay sonra test yapıcaz bakalım artık evet dua ve beklemekten baska care yok amııın canım ınsallah hepımıze

Canım değerlerin çok kötü değil inşallah ameliyat şifa olur,çok ıyı sonuçlar alırsın canım.
allahtan umudunu hiç ksme her zaman umutlu ol canım benım .Allaha emanet ol...

cok saol yagmur gec oldu bıraz cevap yazmam kusura bakma bende umutluyum artık burdakılerıde gorunce dahada umutlanıyorum cok kotu degıl demıssın bunada ayrıca sevındım umarım dahada ıyı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…