Kızlar varikosel ameliyatı sonrası değeleri sıfıra düşen var mı aranızda?Ameliyat olalı 6 ay oldu olan spermide kaybettikTamam sayımız cok degıldı ama olan da gıttı ne yapacağız biz mikrotese diyor doktorlar yaptıran var mı aranızda yardımmm (((
slm arkadaşlar yazdıklarınızı okudum ve çok üzüldüm mamelıyattan sonra sprem sayısının düşmesi çok kötü yaa allah yardımcınız olsun.zor bi durum benım eşimdede 3,derece varıkosel var ve bu ay amelıyat olmayı düşünüyordu.acaba amelıyatan once bi kez aşılama denesekmı? ama ilk doktorum eşimin sonucuyla aşılama olur dedı 2,doktorum bu sonuzla aşılama olmaz amelıyattan sonra degerlere bakıp sonra aşılama yaparız dedı napcam ben şimdi kafam karaıstı valla
canım bizde seninle aynı durumdayız ameliyattan önce 2 milyondu sayı ameliyat sonrası 6.ayda sıfıra düştüğünü ögrendik onuda tüp bebek tedavisine baslayacagımız zaman ögrendik ama doktor tedavi sürecinde bize yetecek kadar bulacagımıza inanıyoruz bulamasakta tese (yani yumurtalıktan doku alıp onu canlandırma işlemi)yapılacagını söyledi ama 2 hafta sonra teseye gerek kalmadan sperm buldular yetecek kadar ama ne careki hersey yolunda gitmesine ragmen tutmadı buda bizim kaderimiz işte rabbim isteyen herkese versin kimsenin elini boş bırakmasın inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun (AMİN)
Gamzeliii canını sıkma ne olursun Allah 'tan ümit kesilmez.Evet durumumuz çok zor ama doğru zamanda Allah bize de nasip edecek içimden bir his öyle söylüyor.Tüp bebeği denediğiniz merkez de cok önemli iyi araştırmış mıydınız ? İyi dileklerin için teşekkürler:)
canım bence psikolojik bi durum.yani gün boyu kafanı yorduğun şeyleri gece rüyanda görebiliosun ama herşeye gücü yeten rabbim bunada ol dediyse olmuştur.Ayrıca o aptal diil abdal yani ermiş kişi yerimseniben bilemiyorum artık kalbinin temizliğiyle böle şeylerin sana haber verilmiş olmasıda olası a.sKızlar inanmayacaksınız ama ben eşimi ikinci ameliyatı yaptırmak için ikna etmeye çalıştığım bir dönemde rüya gördüm ,rüyamda eşim war yüzü asık bir şekilde ,bir ses bana diyorki ameliyattan dolayı sonucunuz sıfırlandı artık kocan dölsüz,ondan sonra ben eşime fazla yüklenmedim ,korktum açıkcası.
İlk bebğin öodüğündede bana onun öldüğünü gördüm rüyamda ikinci öldüğündedee rüyamda gördüm gittim ki doktora gerçekten ölmüşler.Aptala malum olurya banimkide o hesap:))))
Öylesine aklıma geldi paylaşmak istedim bilmem sizede olurmu böyle şeyler?
merhaba ecrin87 üzülmene gerek yok ameliyat sonrası olumlu sonu8çlar alanlar var ben inanıyorum vede doktorumuza güveniyorum inşallah ALLAH'IN İZNİYLE EŞİMİN DEĞERLERİ DÜZELECEK.ayrıca bizde eşimde varikosel olduğunu bilmiyorduk aşılama denedik tutmadı.yerinde olsam aşılama yapmak için acele etmem ama tabiki dr.neyi uygun görürse onu yapacaksınız benim dr.um tam bi rüşvetçiydi gtutmayacağını bile bile bize aşılama önerdi aşılamayı yaptıktan sonra eşimde varikosel olduğunu öğrendikl ama çok geçti neyseki ostersligünler geçti 6 ayımızı doldurduk inşallah bundan sonra düzelme olur.ayrıca biz aşılama yaptığımız zman eşimin sperm sayısı1.5milyondu canım
inş.eşinin degeri yükselir canım melegıne kavusursun.benim ilk doktorumda poaraı gibiydi hemen aşılama yapalım dedı bende başak adoktora gittim şimdiki doktorum olmaz amelıytatan sonra diyorr beklıycem galıba herşeyin hayırlsı nasip kısmet.sizin hangi hastanede amelıyat oldunuzdoktorunuzun adı ne
kızlar merhaba benim eşimdede varikosel vardı bir ay önce ameliyat oldu sayı çok iyiydi 180 milyon morfoloji yüzde 85 ama hareket sıfır inş en kısa zamanda düzelir rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
canım cok gecmıs olsun benım esımde sol varıkoselden (2. derece ) amelıyt olalı nerdeyse 1 ay olcak.rabbım yardımcımız olsun kucaklarımızı doldursun ınsallah.
esının 1ccde 5 mılyon spermı var.sınır 20 mılyon.morfolojı de alt sınır % 4 olmalıymıs en kotu ıhtımal.bızımde morfolojı % 2((( hareket ılerı ve yavas yoplam en az % 50 olmalıymıs.yanı degerler bıraz dusuk ama moralınnı bozma ınsallah amelıyat ıse yarayıp degerlerınız yukselecek.beklemekten baska yapacak bırseyımız yok.vede bol bol dua etmekten baska.rabbım saglıklı ve hayırlı evlatlar nasıp etsın bıze en yakın zamanda
Canım değerlerin çok kötü değil inşallah ameliyat şifa olur,çok ıyı sonuçlar alırsın canım.
allahtan umudunu hiç ksme her zaman umutlu ol canım benım .Allaha emanet ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?