Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hosbuldum cok saol valla super moral oldu soyledıklerınız ınsallah 2ay sonrakı teste herkeste bende alırız ıyı haberlerımızı hamıleyım nasıl derım tahmın bıle edemıyorum yazısı bıle heyecan verıyor ınsana

cok gecmıs olsun ınsallah sıfa bulursun erken zamanda

slm kızlar herkese hayırlı ramazanlar.. Allahım hepimizin dualarını kabul eder inşallah.. ya ben bişeyi çok merak ediyorum.. hamile kalan arkadaşlar adet döneminiz geldiğinde hissettiniz mi, yoksa hiç bişey hissetmediniz mi? adetime 4 gün kaldı daha önce olmadığı kadar şişkinliğim var,birde sürekli kendime gene adet olacağım diye psikolojimi bozuyorum ondan mı bilmiyorum..beklemek çok zor.. yardımcı olursanız sevinirim..

sanada hayırlı ramazanlar ben hamıle kalanlardan degılım malesef ama sana hıc dusunup kafanı yorup stres yapma derım rahat ol ben cok oyle zamanlar gecırdım oldu mu olmadı mı bu neydı sımdı hıc boyle olmamaıstım helede adetım 1 2gun gectımı hemen test yapardım sonuc negatıf daha cok da ruhum beynım husrana hayal kırıklıgına ugruyordum boyle dusundugunde daha cok hayal kırıklıgı oluyor ben artık dusunmuyorum bakıyorum adet olmusum hııııc umrumda degıl artık 1ayda gectuı dıyorum gulup gecıyorum kendıme soz verdım nezamankı adetım 10gun gecer ozaman test yapıcam allah yardımcın olsun hoscakal

doğru söylüyorsun canım aslında benim de bu ay 16 olacak, her ay aynı stresi yaşatıyorum kendime ve de eşime.. yıpranmaktan başka elde bişey yok maalesef herhalde bir süre sonra alışacağım bende senin gibi umarım uzun sürmez diyelim..sen ne kadardır bekliyorsun? Allahım daha fazla bekletmez inşallah..

canım ya çok tatlısın inşallah yawrunu rabbim en kısa zamanda sana werirde hasretin diner,seni diğer tüm arkadaşlarımı öpüyorum,hayırlı ramazanlar,Allaha emanet olun...

canım anlaşılmıyo ben ikiz gebelik yaşadım hiç bir belirtisi yoktu benim hormonlarım diğer gebeliklre göre iki katıydı ,ama hisseden arkadaşlar da yok değil,bekle tatlım Rabbim inşallah gönlüne göre werir

canım ben hamile kaldığım ay bütün adet belirtileri oldu yani şişkinlik bel ağrısı vs... Rabbim yakın zamanda hayırlı evlatla müjdeler inşallah :Saruboceq:

kızlar sanırım ben HAMİLEYİMMMMMM....zemuszemus sabah ilk idrarla test yaptım silik pembe çizgi çıktı ama gözle farkediliyor bir bakışta...tabi ben inanmadım 4 saat sonra tekrar test yaptım o da çok net olmasada öncekinden daha belirgin bir çizgiydi....valla kızlar ben yarın bitane daha test yapacam çünkü hala inanmıyorum....bu arada varikosel ameliyatından 10ay sonra kalmış oluyorum tabi eğerki hamileysem........

İnşallah canım o iki cizgi silikte olsa sadece hamilelerde çıkıyor,şimdiden gözün aydın olsun canım,Allaha emanet ol ,daha müjdeli haberlerini dört gözle bekliyorum...

geçmiş olsun canım inş.güzel sonuclare alırınız arkadasım hayırlıdı ile nerde amelıyat oldunuz

mrhb canım kusura bakma ancak görebildim msjını büyükçekmece kolanda ameliyat oldu eşim ve doktoru yüzde 80 şans var dedi ümitliyiz her zaman inş çok beklemeyiz..

nekadar guzel ayyyy ınsallah yanlıs cıkmamıstır da hamılesındır valla cok sevındım oyle bıseykı bu duygu senı tanıyıp tanımamam bıle onemlı degıl aynı derdı paylasıyoruz vallahı ben hamıle kalmısım gıbı sevındım allah mutlulugunu daım etsın ınsallah allah nazarlardan korusun

3seneyı yenı doldurduk ıste yapma oyle oluruna bırak hamıleysen hamılesındır zaten bısekılde cıkar ortaya stres yapıp telaslanınca heyecanlanınca bebek yoksa eger malesef gelmıyor ben test yapmıstım hemde 2tane sılık cıktı ama barız bellı eczacıya gosterdım emın olamadım bakar bakmaz hamılesın dedı oyle sevındımkı anlatamam ama malesef degılmısım ogun bugundur test asla yapmadım yapmamda yasadıgım uzuntuyu anlatamam anlatırken bıle cok kotu oluyorum guvenmemek lazım oyuzden en saglıklısı adetın 10gun gecmesı amın ınsallah kımseyı bekletmesın rabbım

seni çok iyi anlıyorum arkadaşım..Allahım sabırlar versin ne diyelim yapıcak bişey yok.. bende umudumu yitirdim zaten bu ay da yok belli..kısmet yeni aylara diyelim:)

her ay yaşadığım umut işte benimkisi bu belirtiler 15 aydır var ve bu ayda aynı canım o yüzden umudumu kestim bende zaten bu aydan..hayırlısı bakalım..

YAGMURUM ve AZER arkadaşım iyi dilekleriniz ve sevincimi benimle birlikte içten yaşadığınız için teşekkür ederim.......allahtan umut kesilmez biz gelecek ay aşılamayla yolumuza başlıcaktık artık ...tüp bebeğe kadar yolu var derken hiç beklemediğim ve bir o kadar çocuk meselesinide unutttuğum tatilimiz sırasında bebişim göbüşüme gelmiş demekki...çok ayrıntıya girmeden şunu söylemek istiyorum çünkü söylemeden geçemicem..bizler yumurtlama takibi ,ısı takibi,otlar,çeşitli yiyecekler vede şu gün aşırı birliktelik derken iyice robotlaşıyoruz...bu saydıklarımın fazlasınıda yaptım ben...ama geçen ay hiçbirşeyi takip etmeden yumurtlama vs...vede en önemlisi sırf çocuk için gün aşırı olayına girmeden,çoğunlukla her gün (oda yumurtlama zamanımmış)tatile gidicem telaşıyla hesap falan hiç yapmadan,bebişimide alıp gelmişim....allah isteyen herkese nasip eder inşallah,umudunuzu kaybetmeyin ve asla takıntı haline getirmeyin:CüvCüv:

Ah canım aynen ya hep eşime ''hamileyim'' diyeceğim anı düşlüorum.Anneme,kardeşlerime,sizlere ve daha kimler kimlere.Rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatır inş...

canım ya çok tatlısın inşallah yawrunu rabbim en kısa zamanda sana werirde hasretin diner,seni diğer tüm arkadaşlarımı öpüyorum,hayırlı ramazanlar,Allaha emanet olun...
bende seni öpüorum canım kaderdaşım.inş. hamilelik haberini duyarız seninde,tüm arkadaşlarımızında.Ama söz ver burda bebiş haberinle eşinin şok geçirmiş yüz ifadesinide anlatıcaksın oki :sm_cool:

slm heraasles sayı bazı kişilerde sıfıra düşermiş ence birkez daha test yaptırınameliyattan önce sayı kaçtı

Merhaba canım cevap bıraz gec oldu kusura bakma foruma gırmeyınce bırkac gun ustuste gelıyor yazılar gozden kacıyor.Sayımız 3 mılyondu canım ameliyat öncesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…