Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ah canım aynen ya hep eşime ''hamileyim'' diyeceğim anı düşlüorum.Anneme,kardeşlerime,sizlere ve daha kimler kimlere.Rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatır inş...

valla oyle benım cok planlarım var ama uygulayacak ımkanlar olursa o zaman tabı tahmın ettıgım gıbı olaylar gelısırse sok edıcem kocacıgımı bakalım ya cok acıyorum su adamlara benım esım adet gunum geldıgınde bır olaya bıseye ımalı bısekılede gulunce yanı sebepsız yere sırıntınca hemen heveslenıyor hayırdır nıye guluyosun ne oldukı dıyor bunu derken bıle gozlerı parlıyor adam dusunuyor belkı hamıleyımde oyuzden hanı hemn aklıma gelıyor dusuncesı yok askım tahmın ettıgın gıbı bısey degıl dıyorum ama ıcım oyle acıyorkı ona o haberı vermeyı oan cok ıstıyorum aglayasım gelıyor gozlerımın ıcıne bakıyor hadı oyle de dıye mafoldumben ama ıste kader ama umarımbızde verıcez su mutlu haberı eslerımıze bugun bır gun daha bıttı ınsallah bebeklerımıze bır gun daha yaklasmısızdır:Saruboceq:

mrhb canım kusura bakma ancak görebildim msjını büyükçekmece kolanda ameliyat oldu eşim ve doktoru yüzde 80 şans var dedi ümitliyiz her zaman inş çok beklemeyiz..

cvp için teşekkürler arkadasım sagol inş.güzel sonuclar alırsın

canım tebrik ederim darısı biizm başımıza inş.

heraslas benimde eşimin 0,6milyon test yaptırmadık şimdi bitkisel bi ilaca başladık 3 gün oldu bakalım inşallah sayıyı yükseltir

ecrin sagol canım allah gönlüne göre versin önce göbüşünde sonra kucağında bebişlerinle olman dileğiyle.....benim şuan göbüşümde ama inşallah kucağımada sag salim alırım....:ecrin_bebek:

Canım bende sana bakınıp duruyordum kesinleştimi gebeliğin,hadi tekrardan gözün aydın cancazım..

ELENİİ canım sız sperm testını kolan hastanesındemı yaptrdınızda bu degerler cıktı.eger oyleyse keske bır tup bebek merkezındede bır sperm testı yaptrsaydınız.neden dıyceksın.bızde sılıvrı kolan hastanesınde bır sperm testı yaptrmıstık. 1 cc de 26 mılyon toplamda 91 mılyon morfolojı % 75 ılerı hareket % 20 cıkmıstı.ama daha sonra tumlabda yaptrdıgımız testte sayı 1cc de 18 mılyon ve morfolojı % 2 cıktı.yanı morfolojıdekı fark ne kadar cok.ben cok sasırdım bu duruma tabı ama kolanda who ya gore morfolojı bakılmıs.tumlabda ıse krugere gore.bence amelıyat oncesı kurgerle baktrsan daha ıyı olurdu.gercek sonucları ogrenmen acısından tabı.bu arada tumlabda ılerı hareket daha yuksek cıktı.belkı sızınde hareket % 3 falan da olsa belkı vardı.ben kolanın seprm testıne guvenmedıgım ıcın sana bu sekılde yazdım canım.ama ne olursa olsun onemlı olan hamıle kalbılmek.umarım en kısa zamanda hamıle kalırsın

lütfen birisi cevap yazsın bizde sizin yazdıklarınızın aynısını yaşıyoruz şuan ve kararsısız önce ameliyatmı oplmalı yoksa tüp bebekten sonramı amaeliyat olsun karar veremedik lütfen bize yardımcı olun laelaelaelaelaeeyvahedigeldismile

lütfen birisi cevap yazsın bizde sizin yazdıklarınızın aynısını yaşıyoruz şuan ve kararsısız önce ameliyatmı oplmalı yoksa tüp bebekten sonramı amaeliyat olsun karar veremedik.ameliyattan sonra sperm sayısı ne kadar artar bilen varsa lütfen bize yardımcı olsun laelaelaelaelaeeyvahedigeldismile

canım bu forumda bir sürü sizin durumunuzda olup değerleri düzelen gördüm banada bu umut oldu açıkçası, birde eşimin yakın bir abisi böyle ameliyat olmuş 1 milyon spermi varmış ameliyattan sonra üç çocukları var şimdi, ama senin eşinin varikoseli kaçıncı derece belki 1. derece ise doktor gerek görmemiş olabilir.Ama 3 ay 6 ay çok uzun zaman değil bence denemeye değer değişiklik olmazsa yine tüp bebek denersiniz.

ilk yaptırdığımız testte 1.400 milyon bir ay sonra detaylı yapılanda 3.000 milyon çıktı şuan keçi boynuzu kürünü yapıyoruz bakalım sonuç nasıl olcak bir karar vermemiz gerekiyor.

ilk yaptırdığımız testte 1.400 milyon bir ay sonra detaylı yapılanda 3.000 milyon çıktı şuan keçi boynuzu kürünü yapıyoruz bakalım sonuç nasıl olcak bir karar vermemiz gerekiyor.

canım bence tabilki önce ameliyat çünki warikosel sperm hücresini bozuyo ne kadar sağlık ları tpolasalarda tam kesin değil,benim eşim warikosel oldu ama tekrarladı biz o halde tüp yaptık ,ikiz tuttu ikisininde farklı dönemlerde kalbi durdu eeeee dedik neden sağloksız gebelik ,kromozomları bozukmuş yani bize empriyo koyuyorlar ama nasıl koyuyorlar nedir bilmiyoruz.Allah herkesin gönlüne göre wersin...

canım keçi boynuzuna dewam bizim sayımız 3 mil keçi boynuzuyla 12 mil hatta 16 mil kadar yükselmiştti,amasadece onla kalma eşine sebze ağırlık lı sağlıklı bir beslenme listesi hazırla bir doktorun yazosında şöyle diyordu sağlıklı beslenen her erkeğin çocuğu olur.Arıbal polen karışımı yedir,ceviz,incir ,yer fıstığı ,çekirdek,kuşburnu marmelatı ,her meyveyi ve sebzeyi waktinde tüketin,tadları kötü olanların vitamin ağırlıkları mütiş oluyo mesala bamya yedir yazın,kışında enginar ,kereviz gibi....

merhaba arkadaşlar

ben 5 yıllık evliyim...hiç korunmadık ama çocuk sahibide olamadık...Uzun ikna çalışmalarımın sonucunda eşim test yaptırmaya karar verdi...2 ay önce hastaneye gitti ve eşime varikosel teşhisi konuldu...eylül ayının ilk haftası ameliyat olacak...ben yinede şu anda mikrocerrahi yöntemi ile bu ameliyatı iyi yapan fakat pahalı olmayan bir hastane arıyorum...çünkü tedavi gördüğü hastandeki (SULTANBEYLİ ERSOY HASTANESİ ) doktoru ameliyat için 500 tl demiş ve mikrocerrahi ile olup olmayacağına ben karar veririm demiş...Bu çok düşük bir rakam gibi geldi normal ameliyata niyeti var gibi...İstanbul Çapa hastanesine sordum Dr Cem Beye oda 4000 tl dedi bu nasıl bi iş anlamadım ya çok düşük ya çok yüksek şaşırıp kaldık...bu ameliyatın mutlaka mikrocerrahi yöntemi ile yapılması gerektiğini biliyorum...o yüzden aklımda bir sürü soru işareti oluştu...önereceğiniz iyi sonuç aldığınız bir hastane varmı özellikle hamilelik sonucu alan arkadaşlar tavsiyenizi bekliyorum...

Umarım tüm tedavi gören arkadaşlarımızdan iyi haber alırız...

sedu burada ıncılıkaftan dıye bır arkadas vardı .eşi ıstanbulda anadolu yakasında sanırım bır devlet hastanesınde amelıyat olmustu.tam hatrlayamıyorum fatıh egıtım arastrma mıydı.oyle bısıydı sanırım.ama yınede emın degılım canım.orada esı amelıyat olduktan sonra hamıle kaldı.ii dıyordu.bır arastr ıstersen.rabbım yar ve yardımcınız olsun

yinede paylaştığın için saol canım ama geç oldu yaptık bi kere .. kısmet işte inş hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz meleklerimize cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…