bende seni öpüorum canım kaderdaşım.inş. hamilelik haberini duyarız seninde,tüm arkadaşlarımızında.Ama söz ver burda bebiş haberinle eşinin şok geçirmiş yüz ifadesinide anlatıcaksın oki :sm_cool:[/QU
ya warya ağzından bal damlıyo ne tatlı sözler onkar öyle.İnşallah burda herkes emeğinin karşılığını alır ,Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz.
Eşimi şaşırtma olayına gelincede sen ilk önce banim halimi sorgulasan daha iyi olur ben ne halde olurum kimbilir:))))
Zaten ilk önce burda açılayacağım söz herkese....Allaha emanet ol.Sağlıkla kal....
Ah canım aynen ya hep eşime ''hamileyim'' diyeceğim anı düşlüorum.Anneme,kardeşlerime,sizlere ve daha kimler kimlere.Rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatır inş...
mrhb canım kusura bakma ancak görebildim msjını büyükçekmece kolanda ameliyat oldu eşim ve doktoru yüzde 80 şans var dedi ümitliyiz her zaman inş çok beklemeyiz..
kızlar sanırım ben HAMİLEYİMMMMMM....zemuszemus sabah ilk idrarla test yaptım silik pembe çizgi çıktı ama gözle farkediliyor bir bakışta...tabi ben inanmadım 4 saat sonra tekrar test yaptım o da çok net olmasada öncekinden daha belirgin bir çizgiydi....valla kızlar ben yarın bitane daha test yapacam çünkü hala inanmıyorum....bu arada varikosel ameliyatından 10ay sonra kalmış oluyorum tabi eğerki hamileysem........
canım peki sizin amaliyattan önce degerler nasıldı bide amaliyat için ek bi ücret falan ödedinizmi biz emekli sandıgıyız ödermiyiz acaba.
ameliyattan önce ml 13 milyon morfoloji %5 ileri hareket toplamı 35 di
ecrin sagol canım allah gönlüne göre versin önce göbüşünde sonra kucağında bebişlerinle olman dileğiyle.....benim şuan göbüşümde ama inşallah kucağımada sag salim alırım....:ecrin_bebek:
tşkr ederim canım. evet 3 ayda düzelebiliyomuş ama bizim ameliyat öncesi sonuçlar pek iyi değildi varikosel ileri dereceydi. doktor 1 yıla kadar süre tanıyın kendinize dedi, o sürede normal yolla olmazsa ki inşallah olur. aşılama yaparız dedi o da olmazsa tüp bebek dedi. inşallah gerek kalmaz. bunları yaşamak bile insanı üzüyo. bu arada eşimde çift taraflı varikosel vardı ama soldaki çok ilerlemişti zaten önemli olan sol tarafmış sağ tarafa ameliyata gerek yok dedi. ameliyattan önceki testin sonuçlarını yazıyorum. yeni testin sonuçlarınıda mutlaka yazıcam. 19 ocakta gidicez. inşallah güzel haberler veririrm ama pek umutlu değilim senağlama
miktar: 1.5
renk : opak
vislozite:normal
ph : 8.0
sıvılaşma müddeti: 20 dakika
spermatozoid sayısı: 200.000/ml
tüm ejekülatta : 300.000
ileri hızlı hareketli : 0%
iler yavaş hareketli : 10%
yerinde hareketli : 10%
hareketsiz : 80%
boyalı preparasyonda morfoloji
normal :40%
anormal :60%
baş : 20%
boyun :10%
kuyruk :30%
mikroskopi 4-5 lökosit görüldü
tşkr ederim canım. evet 3 ayda düzelebiliyomuş ama bizim ameliyat öncesi sonuçlar pek iyi değildi varikosel ileri dereceydi. doktor 1 yıla kadar süre tanıyın kendinize dedi, o sürede normal yolla olmazsa ki inşallah olur. aşılama yaparız dedi o da olmazsa tüp bebek dedi. inşallah gerek kalmaz. bunları yaşamak bile insanı üzüyo. bu arada eşimde çift taraflı varikosel vardı ama soldaki çok ilerlemişti zaten önemli olan sol tarafmış sağ tarafa ameliyata gerek yok dedi. ameliyattan önceki testin sonuçlarını yazıyorum. yeni testin sonuçlarınıda mutlaka yazıcam. 19 ocakta gidicez. inşallah güzel haberler veririrm ama pek umutlu değilim senağlama
miktar: 1.5
renk : opak
vislozite:normal
ph : 8.0
sıvılaşma müddeti: 20 dakika
spermatozoid sayısı: 200.000/ml
tüm ejekülatta : 300.000
ileri hızlı hareketli : 0%
iler yavaş hareketli : 10%
yerinde hareketli : 10%
hareketsiz : 80%
boyalı preparasyonda morfoloji
normal :40%
anormal :60%
baş : 20%
boyun :10%
kuyruk :30%
mikroskopi 4-5 lökosit görüldü
lütfen birisi cevap yazsın bizde sizin yazdıklarınızın aynısını yaşıyoruz şuan ve kararsısız önce ameliyatmı oplmalı yoksa tüp bebekten sonramı amaeliyat olsun karar veremedik.ameliyattan sonra sperm sayısı ne kadar artar bilen varsa lütfen bize yardımcı olsun laelaelaelaelaeeyvahedigeldismile
ilk yaptırdığımız testte 1.400 milyon bir ay sonra detaylı yapılanda 3.000 milyon çıktı şuan keçi boynuzu kürünü yapıyoruz bakalım sonuç nasıl olcak bir karar vermemiz gerekiyor.
ilk yaptırdığımız testte 1.400 milyon bir ay sonra detaylı yapılanda 3.000 milyon çıktı şuan keçi boynuzu kürünü yapıyoruz bakalım sonuç nasıl olcak bir karar vermemiz gerekiyor.
ELENİİ canım sız sperm testını kolan hastanesındemı yaptrdınızda bu degerler cıktı.eger oyleyse keske bır tup bebek merkezındede bır sperm testı yaptrsaydınız.neden dıyceksın.bızde sılıvrı kolan hastanesınde bır sperm testı yaptrmıstık. 1 cc de 26 mılyon toplamda 91 mılyon morfolojı % 75 ılerı hareket % 20 cıkmıstı.ama daha sonra tumlabda yaptrdıgımız testte sayı 1cc de 18 mılyon ve morfolojı % 2 cıktı.yanı morfolojıdekı fark ne kadar cok.ben cok sasırdım bu duruma tabı ama kolanda who ya gore morfolojı bakılmıs.tumlabda ıse krugere gore.bence amelıyat oncesı kurgerle baktrsan daha ıyı olurdu.gercek sonucları ogrenmen acısından tabı.bu arada tumlabda ılerı hareket daha yuksek cıktı.belkı sızınde hareket % 3 falan da olsa belkı vardı.ben kolanın seprm testıne guvenmedıgım ıcın sana bu sekılde yazdım canım.ama ne olursa olsun onemlı olan hamıle kalbılmek.umarım en kısa zamanda hamıle kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?