ecrin sagol canım allah gönlüne göre versin önce göbüşünde sonra kucağında bebişlerinle olman dileğiyle.....benim şuan göbüşümde ama inşallah kucağımada sag salim alırım....:ecrin_bebek:
merhaba arkadaşlar
ben 5 yıllık evliyim...hiç korunmadık ama çocuk sahibide olamadık...Uzun ikna çalışmalarımın sonucunda eşim test yaptırmaya karar verdi...2 ay önce hastaneye gitti ve eşime varikosel teşhisi konuldu...eylül ayının ilk haftası ameliyat olacak...ben yinede şu anda mikrocerrahi yöntemi ile bu ameliyatı iyi yapan fakat pahalı olmayan bir hastane arıyorum...çünkü tedavi gördüğü hastandeki (SULTANBEYLİ ERSOY HASTANESİ ) doktoru ameliyat için 500 tl demiş ve mikrocerrahi ile olup olmayacağına ben karar veririm demiş...Bu çok düşük bir rakam gibi geldi normal ameliyata niyeti var gibi...İstanbul Çapa hastanesine sordum Dr Cem Beye oda 4000 tl dedi bu nasıl bi iş anlamadım ya çok düşük ya çok yüksek şaşırıp kaldık...bu ameliyatın mutlaka mikrocerrahi yöntemi ile yapılması gerektiğini biliyorum...o yüzden aklımda bir sürü soru işareti oluştu...önereceğiniz iyi sonuç aldığınız bir hastane varmı özellikle hamilelik sonucu alan arkadaşlar tavsiyenizi bekliyorum...
Umarım tüm tedavi gören arkadaşlarımızdan iyi haber alırız...
son 3-4 saattir incili kaftan'ını bütün yazılarını okudum...moralim şu anda biraz daha iyi...bi ara düşünmekten deliricem zannettim...neyse biraz umut oldu...Hazelcim dediğin gibi Fatih Sultan Mehmet hastanesiymiş...incili kaftan çok memnun kalmış...bende şimdi eşimi ikna etmeye çalışıyorum oraya gitmesi için...bi umut işte ...5 senedir dil döküyorum...eşim şu anda daha istekli tedavi olmak için...neden biliyormusunuz...çünkü mayıs ayında evlenen kaynımın eşi şu anda hamile...duyunca şok olduk ikimizde ...ne tepki vereceğimizi şaşırdık ama ikimizde o gece uyuyamadık.. kalbim şöyle bir cız etti ama...kıskandığımı düşünecekler diye korktum...bişey belli etmedim ama gerçekten çok ağladım arkadaşlar...ben senelerdir uğraşıyorum...gitmediğim doktor kalmadı...bıkmıştım artık sonra eşimde varikosel olduğunu öğrendik eylüldeki ameliyattan sonra da olmazsa artık yıkıldığımın resmidir...zaten saçlar beyazladı yaş oldu 33...bunalımlardan bıktım artık hayırlısıyla benimde bir çocuğum olsun istiyorum...bebek yok mu sorularından da bıktım...
aksi gibi bide çocukları aşırı seven her çocuğa ilgi sevgi gösteren biriyim sürekli hediyeler alırım...öyle işte...çevremdeki bütün evli yaşıtlarımın hatta benden küçüklerin çocukları oldu ,memleketimde bıraktığım benden çok sonra evlenen kuzenler arkadaşlar herkesin çocuğu oldu ...herkes face'te çocuklarının resimlerini paylaşıyor ben ancak iç geçirip hayırlı olsun diyebiliyorum...şu testlerde çift çizgiyi görmek banada nasip olacakmı acaba...
hepimiz için herşeyin hayırlısı olması dileğiyle...
yağmurum bebeğin kesinleştimi demişsin...16 sında doktora gitti keseyi minnacık görmüş ve emin olamadı kanda baktı gebelik var dedi..ama keseyi göremeyişimiz beni çok rahatsız etti hesaba göre o gün 5+3 günlük gebeydim...görmem gerekir diye düşündüm ama doktor olabilir haftaya gel bir bakalım o zaman keseyi görürüz dedi ve pazartesi gidicem umarım herşey yolunda gider ......allah bana ve tüm hamile annelere sağlıklı evlatlar kucagımıza versin.....hamile kalma arzusunda olan annelerimizede sağlıklı bebişleri göbüşlere koyması dileğiyle .............
slm arkadaşlar umarım herşey yolundadır kendıne iyi bakın grs
canım benim senden haber aldığıma çoook sevindim.çok korkuyordum kötü birşey oldu diye ama çok şükür herşey yolundaymış:Saruboceq:bende senin gibi annemdeyim canım yatmaya eve geliyoruz.son 4-5 gündür mide bulantılarımda arttı kusmaya başladım ama geçicek inşallah ben 13. haftadayım canım.yarın ikili tarama testi için gidicem.allahım umarım korktuklarımızla karşılaştırmaz.sen nezaman yaptırmıştın canım testi.nekadar sürüyo sonucu almak.cinsiyet belli oldumu senin.biz bir ümit 3.ayı doldurduk diye yarın belki görürüz diye düşünüyoruz ama içime hiç öyle doğmuyo sanırım göremiycez.boshayallersmileolsun o sağlıklı olsunda varsın göstermesin.bizi habersiz bırakma fırsat buldukça bilgi ver.ben elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum.yazmasamda yazılanları okuyorum çoğu kez.kendine çok iyi bak.allaha emanet olun bebeğinde sende.çook öpüyorumopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?