Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

amin canım güzel dileklrin için coksagol bitanem hayırlısı olsun ne diyeyim rabbım isteyen herkese nasip etsin içinde banada.kendıne ve bebişine iyi bak :)

hazelcim teşekkür ederim iyi dileklerin için ...amin diyelim....konuyu araştırıcam...yardımın için tekrar teşekkürler..

son 3-4 saattir incili kaftan'ını bütün yazılarını okudum...moralim şu anda biraz daha iyi...bi ara düşünmekten deliricem zannettim...neyse biraz umut oldu...Hazelcim dediğin gibi Fatih Sultan Mehmet hastanesiymiş...incili kaftan çok memnun kalmış...bende şimdi eşimi ikna etmeye çalışıyorum oraya gitmesi için...bi umut işte ...5 senedir dil döküyorum...eşim şu anda daha istekli tedavi olmak için...neden biliyormusunuz...çünkü mayıs ayında evlenen kaynımın eşi şu anda hamile...duyunca şok olduk ikimizde ...ne tepki vereceğimizi şaşırdık ama ikimizde o gece uyuyamadık.. kalbim şöyle bir cız etti ama...kıskandığımı düşünecekler diye korktum...bişey belli etmedim ama gerçekten çok ağladım arkadaşlar...ben senelerdir uğraşıyorum...gitmediğim doktor kalmadı...bıkmıştım artık sonra eşimde varikosel olduğunu öğrendik eylüldeki ameliyattan sonra da olmazsa artık yıkıldığımın resmidir...zaten saçlar beyazladı yaş oldu 33...bunalımlardan bıktım artık hayırlısıyla benimde bir çocuğum olsun istiyorum...bebek yok mu sorularından da bıktım...
aksi gibi bide çocukları aşırı seven her çocuğa ilgi sevgi gösteren biriyim sürekli hediyeler alırım...öyle işte...çevremdeki bütün evli yaşıtlarımın hatta benden küçüklerin çocukları oldu ,memleketimde bıraktığım benden çok sonra evlenen kuzenler arkadaşlar herkesin çocuğu oldu ...herkes face'te çocuklarının resimlerini paylaşıyor ben ancak iç geçirip hayırlı olsun diyebiliyorum...şu testlerde çift çizgiyi görmek banada nasip olacakmı acaba...

hepimiz için herşeyin hayırlısı olması dileğiyle...

Son düzenleme:
ya sedu01 ya insanlar aynı şeyleri yaşayabilirmi bnm kaynımda evlendi hemen arkasından eşi hamile kaldı ve 3-4 gün aglama krizlerivene girdim ve beni eşimin ailesinden kimse anlamadı ve bana eltisini kısskandı yakıştırmaları yapılmıştı beni anca benim gibi hissedenler anlar ben sadece bnm bebegim yok diye üzüldüm ama gel anlat neyse bnm eşimde şubat 8 de fatih sultan mehmet hastanesine ameliyat oldu ve aşırı derecede memnun kaldık ve bizde sevindirici bir haber yok ama eşimi sperm sonuçları ii sadce harekette sorun var bu ay 6 ayımız doldu dktrlar cok ümitli 1 sene mutlaka bekleyin sonuçlar ii demşler ama bndende sana tavsiye oraya git başka yere para verme cok memnun kalıcaksındktrlarıda cok uzmannbnde incili kaftanın tavsiyesiyle gitmiştim şimdi dua ediyorum sende bana edersin inş.

slm cnm,

Benim eşimde sol varikosel vardı 5 ay önce KÜÇÜKKöY ÖZEL DUYGU HAST.nde ameliyat oldu Serkan Bey(Üroloji)zaten sanırım tek o vardı.Biz arkadaş tavsiyesi üzerine başka sebeplerle birkaçkez gitmiştik ve inan ameliyatını orda olması için Kocaeliden gittik.Hem ilgi,hem hijyen,hemde maliyet olarak gayet uygun.Bize tesadüf kampanya fiyatına denk gelmiştik 120 l.mal oldu şaka gibi.Ve eşimin ameliyattan önce 16 milyon olan sperm sayısı şuan 76 milyon.:lepi: Motilite oranıda çok iyiymiş.Vede 6 ayı bile dolmadan şu anki kadın d.doktorum değerleri çok beğendi.Daha da iyi olacakmış zaten eşimde kendini çok iyi hissediyor.Ama eşime en az 1 ay oyunca hiç ağır bişey çektirip,taşıtmadım o benim ilk bebeğim çünkü ...:ecrin_bebek:Şeniz.
Biz herşeyinden memnun kaldık öneririm.Ameliyattan öncede sonrada herşey çokk şükür çok güzel geçti.Buna emin olabilirsin.Ben çok korkmuştum ama yersiz temennim öncelik sağlık versin Allah sonra herşey olur.Bana eşimi sağ salim teslim ettiler ,spermin değeri umurumda bile değildi,şimdide emin adımla bana uygulanacak tedavi için doktorumdan yardım alıyorum,hayırlısı hepimiz için..opuyorumnanaktan

hkn aynen bende sana katılıyorum...bizimki kesinlikle kıskançlık değil...sadece bebeğimizin olmasını istiyoruz...sanırım bunu anlamakta güçlük çekiyo çevremizdeki insanlar ...biz bebek istiyoruz bunun mücadelesindeyiz kimsenin bizi zorla anlamasını beklemiyoruz ...hayırısıyla da olacak inşallah...

Neyse geçelim böyle bizi üzen muhabbetleri sadece güzel şeyleri olumlu düşünceleri çevremizde tutalım kızlar...

hkn bende incilikaftan aracılığıyla fatih sultan mehmet'e karar verdim eşimide dün ikna ettim...tek tereddütü araştırma hastanesi olması ama yine de önümüzdeki haftaya randevu alıcaz...ameliyatıda eğer gün verirlerse eylülün ilk haftası düşünüyoruz.

siyasiya sanada çok teşekkür ederim önerin için fatih sultan mehmet hastanesinden sonuç alamazsak onuda bir değerlendiririz tekrar teşekkür ederim...

gelişmeler için haberleşiriz arkadaşlar ,sizlerdende iyi haberler bekliyorum...

canım yazdıklarını okurken tuylerım dıken dıken oldu.aynı duyguları yasıyoruz.bebk yokmu soruları benıde cok uzuyor.bende senın gıbı cocukları cok severım.mutlaka bısıler alır verırım bakkaldan.ama rabbım bıze vermıyor.nerde cocuklarının degerını bılmeyen var ona verıyor.ya ısyan degıl bu ama oyle bence.burda bır komsu var hergun ogluna geberde kurtulayım dıye beddua okuyor.ahh rabbım sen buyuksun dıyorum.kımlere evlat verıyorsun.bızede ver dıye dualar edıyorum.ınsallah bır gun bızde cok guzel anneler olucaz.ınsallah o gunlerın cok yakın olması dılegıyle...:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
biz ocak sonuna dogru gittik hemen ertesi ayın başına ameliyat için gün verdiler orada dktr dogu güner var biz ona gittik gerçi kimin ameliyata girdigi belli olmuyor proflar giriyomuş ameliyatta bnm eşime çift taraflı dediler ama degerler düzgün oldugu için tek taraflı yaptılar ama hayatta unutamıcam şeyle yaşadım ameliyatta eşimi ayılıncaya kadar g

getirmediler ve ben tek başıma ailelerimiz aşagıda bekledik ama cok korktum yalnız başıma hemşireler teselli etti beni eşim ameliyattan geldiginde yüzü ceset gibiydi ve beni ilk gördügünde gülümsedi ben zaten başladım aglamaya oradeki hemşireler bile baya hüzünlendi. şimidi hatırladıkca gene aynı şeyleri yaşıyorum allahım bu emeklerimzi boşa cıkarma gönlümüzün muradını ver amiiiiiin.

merhabalar,eşim 2 gün önce çift taraflı ameliyat oldu,şükür ameliyatı iyi geçti
sağda 4 solda 3 damar bağladıklarını söylediler,bizde sayı fena değildi fakat ileri hzlı hareketli sayısı %3 lerdeydi bir ay vitamin kullandı sayısı bi hayli arttı hareket %10 a çıktı dr.3 ay ile 1 yıl sürebilir dedi.
ameliyat sonrası eşimde çok ciddi baş ağrısı oluştu,lokal yaptılar belden iğne yaptıkları için baş ağrısı ,
olur dediler.sizde bu baş ağrısı oldumu normal mi bilgilerini paylaşırsanız çok sevinirim.

gulaycım genel anestezıde olabılır ama lokalde hıcbır fıkrım yok.olabılır ama sonucta vucuda ılac verıyorlar.kımısı hassastır olabılır.hala gecmedımı pekı basının agrısı.cok gecmıs olsun canım yaa.rabbım yar ve yardımcımız olsun hepımızın bu zor yolda

yağmurum bebeğin kesinleştimi demişsin...16 sında doktora gitti keseyi minnacık görmüş ve emin olamadı kanda baktı gebelik var dedi..ama keseyi göremeyişimiz beni çok rahatsız etti hesaba göre o gün 5+3 günlük gebeydim...görmem gerekir diye düşündüm ama doktor olabilir haftaya gel bir bakalım o zaman keseyi görürüz dedi ve pazartesi gidicem umarım herşey yolunda gider ......allah bana ve tüm hamile annelere sağlıklı evlatlar kucagımıza versin.....hamile kalma arzusunda olan annelerimizede sağlıklı bebişleri göbüşlere koyması dileğiyle .............

canım hiç korkma,ben ikizlere haileyken,bitürlü keseyi göremiyorlardı kan değerimyükseliyo ama kese yok.artık dış gebelikten şüpeleniyrlardı,hastanenin kapısının önünde nasıl oturup cocuk gibi ağladım gelengiden bana bakıyo,Gece ewde sabaha kadar.Ertesi günü kendi tüp doktorum bir kese yi gördü bi hafta sonrada ikinci kese bebişler we kalp atışları dünyalar benim oldu...
Ama yawrularımın bu dünyada yiyecek ekmekleri yokmuş,kısmet.Oyüzden çokkorkma herşeyolacağına warır bolca dua et,Rabbim yar we yardımcın olsun...

canım sana cok gec cvp veriyorum biliyorum cok özürdilerim ama ben eve gelmiyorum böle nadir zamanlar oluyo işte ben cok şükür cok iiim artık bi kızım olucak allah izin verirse tarama testlerim temiz geldi beni merak etme haftaya gene konturollümüz var bakalım 1 ay oldu görmüyoz büyümüştür şimdi artık hereket ediyo bizimki hemende cok oynuyooo gece yatmıyoeuz pek umarım seninde herşey yollundadır bende seni cok merak ediyorum send gecte olsa cvp yaz bana öpüyorum seni cok:1hug:

arkadaşlar eşimin ameliyat tarihi kesinleşti 3 eylül'de ameliyat olacak inşallah...fatih sultan mehmet hastanesi için ikna etmiştim ama vazgeçti...başka doktor istemiyormuş kendisine teşhis koyan doktora ameliyat olmak istiyormuş...napalım fazla üstüne gidipte sıkmak istemedim...hayırlısıyla 9 gün sonra ameliyat olacak bize de dua edin arkadaşlar hayırlısıyla atlatalım...ameliyattan sonra iyi haberlerle görüşürüz tekrar...inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…