arkadaşlar eşimin ameliyat tarihi kesinleşti 3 eylül'de ameliyat olacak inşallah...fatih sultan mehmet hastanesi için ikna etmiştim ama vazgeçti...başka doktor istemiyormuş kendisine teşhis koyan doktora ameliyat olmak istiyormuş...napalım fazla üstüne gidipte sıkmak istemedim...hayırlısıyla 9 gün sonra ameliyat olacak bize de dua edin arkadaşlar hayırlısıyla atlatalım...ameliyattan sonra iyi haberlerle görüşürüz tekrar...inşallah..
biz ocak sonuna dogru gittik hemen ertesi ayın başına ameliyat için gün verdiler orada dktr dogu güner var biz ona gittik gerçi kimin ameliyata girdigi belli olmuyor proflar giriyomuş ameliyatta bnm eşime çift taraflı dediler ama degerler düzgün oldugu için tek taraflı yaptılar ama hayatta unutamıcam şeyle yaşadım ameliyatta eşimi ayılıncaya kadar g
canım bu forumda bir sürü sizin durumunuzda olup değerleri düzelen gördüm banada bu umut oldu açıkçası, birde eşimin yakın bir abisi böyle ameliyat olmuş 1 milyon spermi varmış ameliyattan sonra üç çocukları var şimdi, ama senin eşinin varikoseli kaçıncı derece belki 1. derece ise doktor gerek görmemiş olabilir.Ama 3 ay 6 ay çok uzun zaman değil bence denemeye değer değişiklik olmazsa yine tüp bebek denersiniz.
Benim eşimde yarın ameliyat olacak benim içimdede baya bir korku biraz anlatırmısın ameliyattan sonra çok ağrısı oluyormu neler yapmamız gerekiyo
allah yardımcınız olsun oncelıkle hıc telas yapma hıcbır sekılde zorlugu yok kımısı cekmıs ama bılmıyorum genel olarak basıt bır amalıyat esım medıcalparkta amelıyat oldu sabah 10gıbı gıttık bıraz bekledık sonra drmuz geldı kontrollerı oldu sorduk bız dra lokal mı olmalı genel anestezımı kesınlıkle genel dedı herkeste mıde bulantısı bas donmesı oluyormus bende tedırgın olmustum sonra amelıyata gırdı sol taraflı amelıyattı 1saat surdu sora yarı ayık geldı esım dınlenme odasına aldılar 5saat hastahanede yatmanız gerekıyor dedıler ıstersenız deyatabılırsınız 1gece ama bence gerek yok dedı drmuz sonra esım leyla gıbıydı sarhos gıbı konusuyordu ayıldı yemek falan yedı uyudu bıraz sa 1de amelıyat oldu 6 7gıbı cıktık eve geldık 3gun ıstrahat ettı sonra ıse basladı 1tane agrı kesıcı aldı okadar agrı sızı basdonmesı vs hıcbısey olmadı hatta ben zor yatırıyordum onu o kalkıyıodu ordan oraya gıdıyordu evın ıcınde hıc endıse etme rahat ol gecmıs olsun sımdıden
Canım benim çok sağol ben baya tedirginim bilmiyorum ama bakalım hayırlısı inşallah rabbim bizi mahrum bıakmaz ben inanıyorum.Senin ameliyat nezaman oldu ameliyattan sonra ilaç verdilermi ne gibi besinler kullandınız hepsini merak ediyorum...
işallah hepimize rabbim şifalar verir ne ilaç ne dktor herşey rabbim dilemesiyle benim eşim variküselde 5 yıl oluyor amaliyat olalı ama hala çocumuz olmadı ve düzelmedide şimdi tüp bebege başvurduk işallah hayırlısıyla onu nasip eder rabbim :Saruboceq:
su mrb allah şifanızı versin korkmanıza hiç gerek yok gerçi ben nekadar böyle konuşsamda sen yaşamadan anlamazsın bnm eşim elini sinek ısırsa vızıldanan biri canı cok tatlı anlıcan ama ameliyattan cıktı ilk serumlar takılmadan biraz agrısı oldugunu söledi ve ben ondan sonra 6 ay oldu bir kere bile canım yanıyo cok zormuş dedigini duymadım yani kolay bi ameliyat ama cok dinlenmesi lazım eşim işe bile gitmedi o dönemde dinlensn diye babası işten cıkardı ama herkez bunu yapsın demiyorum sadece bol bol ıstırahat diyebilicegim tek şey bu:)
Krishazelim canım neden yoksun...((
merhaba hayatım.senden haber almak çok güzel helede böyle iyi haberlera.s.herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım.allahım sonuna kadar böyle gitmesini nasip etsin inşallah.bende en başından beri kız olacak diye bekliyordum ama benimki erkekmiş canım.çok şükür sağlıklı olsunda zaten bizim için cinsiyetin hiçbir önemi yoktu.ama kız bebek herzaman için daha hayırlıdır diye düşünürdüm.allahım verirse ikinciyi ister oldum erkek olduğunu duyunca:kedi:benimde ikili test sonucu iyi çıktı dr üçlüye gerek yok dedi yapmadık.bende 19.haftada hissetmeye başladım canım hareketleri.hareketleri hissetmeye başlayınca endişelerimde azaldı önceden her hafta dr a gitmek istiyordum kalp atışını duymak için ama şimdi hareketleriyle varlığını belli ediyor bebeğimcanım sana cok gec cvp veriyorum biliyorum cok özürdilerim ama ben eve gelmiyorum böle nadir zamanlar oluyo işte ben cok şükür cok iiim artık bi kızım olucak allah izin verirse tarama testlerim temiz geldi beni merak etme haftaya gene konturollümüz var bakalım 1 ay oldu görmüyoz büyümüştür şimdi artık hereket ediyo bizimki hemende cok oynuyooo gece yatmıyoeuz pek umarım seninde herşey yollundadır bende seni cok merak ediyorum send gecte olsa cvp yaz bana öpüyorum seni cok:1hug:
canım senin we DUYGUNUN gözi aydın ne güzel birinizin kızı birinizin oğlu olacakmış maşallah.İKİnizde bebişlerinizde sağlıklı ne güzel.Allaha emanet olun...merhaba hayatım.senden haber almak çok güzel helede böyle iyi haberlera.s.herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım.allahım sonuna kadar böyle gitmesini nasip etsin inşallah.bende en başından beri kız olacak diye bekliyordum ama benimki erkekmiş canım.çok şükür sağlıklı olsunda zaten bizim için cinsiyetin hiçbir önemi yoktu.ama kız bebek herzaman için daha hayırlıdır diye düşünürdüm.allahım verirse ikinciyi ister oldum erkek olduğunu duyunca:kedi:benimde ikili test sonucu iyi çıktı dr üçlüye gerek yok dedi yapmadık.bende 19.haftada hissetmeye başladım canım hareketleri.hareketleri hissetmeye başlayınca endişelerimde azaldı önceden her hafta dr a gitmek istiyordum kalp atışını duymak için ama şimdi hareketleriyle varlığını belli ediyor bebeğimumarım sonuna kadar herşey böyle sorunsuz gider canım.allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah.isteyen herkezede bunu en kısa zamanda yaşatsın.yaşadığım o günleri unutmuş değilim herzaman rabbime şükür edip isteyen herkez için dua ediyorum.çoook öpüyorum canım.allaha emanet ol.sık olmasada arada bir haberdar et kendindenopuyorumnanaktan:1hug:
Hayırlısı olsun canımya benim eşimde yarın yanı 25/08/2010 tarihinde ameliyat olacak doktoruyla görüşmüş fazla umutlanmeyin demiş oda bizim moralımızı baya bozdu hayırlısı diyelim herkesin dualarını bekliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
mrb arkadaşlar size cıglık cıglıga müjdeli haber vericgimi hayallerini kurarken şimdi bu notu bile gözyaşları içinde yazıyorum yaşamak istegim bile kalmadı adetim 10 gün gecti tam tamına gerci hala olmadım ama dün dktra gittik kuzenimin ısrarıyla kan testi negatif cıktı ve ultrasonla baktılar odada haliyle bişey görünmedi eylülün 3 evlilik yıldönünümüz eşime günümün gectigini bile sölemedim haayal kuruyodum yemege gittigimiz yerde bir patik alıp ona hediye edicektim ama olmadı gene hüsrana ugradım bir de aptal bir dktra düştüm ultrasonla baktıgında kist gibi bişey var diyo kesinde bişey konuşmuyo ama bnm adetim ilk defa gecikti 4senelik evlilik hayatımda ve halada adet olmadım kistenmi acaba bide şimdi bunu düşünüyorum allahım sabır ver yarrabbim....:
45gun oldu henuz bızım dr bıtkısel ılaclara pek yanasmıyor oyuzden herhangı bısey vermedı amelıyat sonrası 1tane antıbıyotıkle agrı kesıcı verdı esımın 5damarını baglamıslar oyle dedı dr sol taraflı 3.derecedendı rahatsızlıgı ama cok cabuk toparladı hıc amlıyat oldugunu anlamadık bıle ılıskı konusundada onuda soyleyeyım 15 20gun perhız dedı dr ama kısı kendını ıyı hıssettıgı zaman olurmus dogrusu onemlı olan kasıkların kasılmaması bız 1hafta sonra beraber olduk bır sorun olmadı tabı zorlamadan suan kecıboynuzu kendısını pekmezını kullanıyoruz bır zaararı yok yararı var sonucta ama kımı drlar selenyum cınko tabletlerını onerıyormus bızde alıcaz sonucta spermın onarımı ıcın faydalı tabı bıtkısel tablet olanlar aktardakılerden oyle yanı bende cok stres yapmıstım tek stresı ama sanırsam herkes yasıyordur o amelıyata gırdıgınde yasamıstım ne olursa olsun esın bayılıyor yanında degılsın kesıyolar falan dıye dusununce yanında olmak ıstıyordum ya aksılık olursa dıye dusuyordum ama ıste metanetlı olmalı ınsan bebegımızı dusundukce yuzum guluyordu sende bebegınızı dusun bundan sonra hersey daha guzel olucak dusun gecıcek ınsallah oyle bır yuk kalkıyorkı ınsanın ustunden anlatamam suan ınankı hıc stresımız yok olucakmı bu ay hamılemıyım acaba falan fılan hıc bısey aklına bıle gelmıyor sonucta suan olmıyacagını bılıyorsun 6ay garantı stres yok herseyde bır hayır var bız tup bebek yaparoız heralde dıye dr gıderken drdan amelıyat kararıyla cıktık yınede cok sukur dedık 1tane bıle spermı olmayanları tese amelıyatlarını gordukce halımızın nekadar guzel oldugunu anladım
su mrb allah şifanızı versin korkmanıza hiç gerek yok gerçi ben nekadar böyle konuşsamda sen yaşamadan anlamazsın bnm eşim elini sinek ısırsa vızıldanan biri canı cok tatlı anlıcan ama ameliyattan cıktı ilk serumlar takılmadan biraz agrısı oldugunu söledi ve ben ondan sonra 6 ay oldu bir kere bile canım yanıyo cok zormuş dedigini duymadım yani kolay bi ameliyat ama cok dinlenmesi lazım eşim işe bile gitmedi o dönemde dinlensn diye babası işten cıkardı ama herkez bunu yapsın demiyorum sadece bol bol ıstırahat diyebilicegim tek şey bu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?