mrb arkadaşlar size cıglık cıglıga müjdeli haber vericgimi hayallerini kurarken şimdi bu notu bile gözyaşları içinde yazıyorum yaşamak istegim bile kalmadı adetim 10 gün gecti tam tamına gerci hala olmadım ama dün dktra gittik kuzenimin ısrarıyla kan testi negatif cıktı ve ultrasonla baktılar odada haliyle bişey görünmedi eylülün 3 evlilik yıldönünümüz eşime günümün gectigini bile sölemedim haayal kuruyodum yemege gittigimiz yerde bir patik alıp ona hediye edicektim ama olmadı gene hüsrana ugradım bir de aptal bir dktra düştüm ultrasonla baktıgında kist gibi bişey var diyo kesinde bişey konuşmuyo ama bnm adetim ilk defa gecikti 4senelik evlilik hayatımda ve halada adet olmadım kistenmi acaba bide şimdi bunu düşünüyorum allahım sabır ver yarrabbim....:
mrb arkadaşlar su ve sedu ilginiz için teşş dün dktra gittim kisttin önemli bişey olmadıgını adet olunca gidecegini söledi ve sperm harekketleriniz düzelsin gelin hamileligi kolaylaştırmak için ilaç veriyim dedi şimdide antibiyotik verdi kullan adet olcan dedi arkadaşlar bişey daha sorcam biz ameliyatından sonra evicap e vitamini bide gnc l-arginine kullandık klomen kullanmadık faydası ne bende mi alsam eşim için ya kullanan arkadaşlar yardımcı olsun
Merhaba arkadaşlar hkn geçmiş olsun tekrar ben sana korkulacak birşey olmadığı söylemiştim aslında biz bazı şeylerin hep en kötüsünü düşünüyoruz işin içinden çıkılmayak bir durumda olduğumuzu sanıyorum ama öyle değil en büyük hatamızda bu heralde bende ameliyattan sonraki kullanan ilaçları merak ediyorum bizim doktor vermedi ama biz kullanacağız banada bilgi verirseniz sevinirim:)
Sağol canım benim önerilerin için çok teşekkur ederim eşim ameliyat oldu çok şükür şuan çok iyi çok şükür başağrısı da olmadı ama ameliyattan çıkınca gözlerinin içine baktım bana "ben elimren geleni yaptım"dermiş gibi masum bir ifadesi vardı baya kötü oldum bakalım bir basamağı hallettik herşey sırayla allah hepimizin yardımcısı olsun :dilcikar:
Canim cok gecmis olsun
Bizde varikosel ameliyati olduk ameliyattan sonra doktorumuz klomen ve proxeed plus verdi ama her aya hormonlara bakip ona gore karar veriyor
cok sevındım gozun aydın evet buyuk bır dert bıyerde kurtuldunuz ıste daha rahat olucaksınız bundan sonra ınsallah hersey yol8unda gıderde hemen toparlar ıyılesırlerde tahlıllerı ıyı cıkar allah sıfa versın hepımıze
krizhazel mrb klomenin faydası nedir peki dktrunuz bi acıklama yaptımı ya ben ileri hareket için hızlandırıcı bi ilaç arıyorum ibrahim saracoglunu arıycam ondanda b,ilgi almak istiyorum sizinde bilginiz varsa paylaşırsAnız cok memnun olurum su arkadaşım s anada cooook gecmiş olsu n en kısa zamanda rabbim yüzümüzü güldürsün...
Merhaba arkadaşlar hkn geçmiş olsun tekrar ben sana korkulacak birşey olmadığı söylemiştim aslında biz bazı şeylerin hep en kötüsünü düşünüyoruz işin içinden çıkılmayak bir durumda olduğumuzu sanıyorum ama öyle değil en büyük hatamızda bu heralde bende ameliyattan sonraki kullanan ilaçları merak ediyorum bizim doktor vermedi ama biz kullanacağız banada bilgi verirseniz sevinirim:)
tekrar merhaba arkadaşlar
eşim yarın sabah ameliyat olacak...doktor ilaç verirse size bilgi veririm...hepiniz dua edin...biraz tedirginim çünkü eşim benden daha tedirgin ama ikimizde belli etmemeye çalışıyoruz....her şeyin hayırlısı olur inşallah...
Sağol canım benim önerilerin için çok teşekkur ederim eşim ameliyat oldu çok şükür şuan çok iyi çok şükür başağrısı da olmadı ama ameliyattan çıkınca gözlerinin içine baktım bana "ben elimren geleni yaptım"dermiş gibi masum bir ifadesi vardı baya kötü oldum bakalım bir basamağı hallettik herşey sırayla allah hepimizin yardımcısı olsun :dilcikar:
merhaba arkadaşlar
ameliyat bitti çok şükür üzerimizden büyük bir yük kalktı...hakikaten korktuğumuz gibi değilmiş hiç gerilmeye gerek yokmuş...hayırlısıyla olumlu sonuçta alırız inşallah dualarınızla desteklediğiniz için çok teşekkür ederim.
Gelelim ameliyata....
sabah hastaneye gittik doktoruuzun yanına çıktık...ve doktor bey eşime o mükemmel soruyu sordu...kahvaltı yaptın mı? cevap evet biraz...ozaman öğlen olmasını bekliceksin dedi o öğlen oldu öğleden sonra 15,30...15,30 da ameliyata girdi 16:05 te çıktı...ama anlatamam size ameliyattan önce sürekli karnım aç karnım aç diyo başka bişi demiyo...ameliyattan çıkınca kebap hazır olsun burda diyor...o kadar yani...yalnız şunu söylemeden geçemicem hemşireler doktorlar çok ilgili gerçekten...odamızda iyiydi...doğum yapan kadınların yanındaydı ama olsun...neyse tabi diğer arkadaşlarımında dediği gibi ağladık çok kötü bir hiz eşinizi öyle sedyede görmek ...insan korkuyor...ama yarım saat sonra geldi odaya girdi ve gözlerini açtı...3-4 saat birşey yemicek dediler...ben de iyi ozaman iftarı beraber yaparız dedim...normalde doktor isterseniz bu gece kalın yarın sabah gidersiniz dedi..ama akşam iftardan sonra beyimiz bu televizyon istediğim kanalları çekmiyo hadi eve gidelim dedi ve öyle hastaneden çıkış yaptık...
eczane benim için bir şoktu...doktor ilaç yazdı 3 kalem ilaç yazdığını biliyorum ama eczacı ilaçları verdi bir de baktım bir tane ağrı kesici bir tane 500 mg lık antibiyotik bide ameliyet yarasına sürmemiz için bir çözelti ...bu kadar... rahatsızlığıyla ilgili bir ilaç yok...
velhasıl arkadaşlar şu nada durumu gayet iyi...ameliyatın mikro cerrahi ile yapıldığınıda not olarak ekleyim...
hepinize desteğiniz için teşekkür ederim...bakalım önümüzdeki bu bir kaç ay bize ne getirecek...allah hepimiz için hayırlısını versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?