Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım benim hiç üzülme biz o çığlığı en yakın zamanda duyacağız buna inan kistte neymiş ufacık birşey sen onun üstesindende gelirsin nelerin üstesinden gelmedikki dularım seninle

yeni üye oldum ve ilk kez yazıyorum. eşiminde varikoseli var çift taraflı. ameliyatsız olmaz dedi doktor, ama öncesi zaman kaybı yaşamayın, bir aşılama yaptırın dedi. aşılamayı 8 gün önce yaptırdık. inşallah tutar. bu arada crinone jel verdi bana aşılama sonrası uygulanması için. Bu jelin adet gecikmesine yol açıp açmadığını bilen var mı aranızda ??? bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar

mrb arkadaşlar su ve sedu ilginiz için teşş dün dktra gittim kisttin önemli bişey olmadıgını adet olunca gidecegini söledi ve sperm harekketleriniz düzelsin gelin hamileligi kolaylaştırmak için ilaç veriyim dedi şimdide antibiyotik verdi kullan adet olcan dedi arkadaşlar bişey daha sorcam biz ameliyatından sonra evicap e vitamini bide gnc l-arginine kullandık klomen kullanmadık faydası ne bende mi alsam eşim için ya kullanan arkadaşlar yardımcı olsun

Merhaba arkadaşlar hkn geçmiş olsun tekrar ben sana korkulacak birşey olmadığı söylemiştim aslında biz bazı şeylerin hep en kötüsünü düşünüyoruz işin içinden çıkılmayak bir durumda olduğumuzu sanıyorum ama öyle değil en büyük hatamızda bu heralde bende ameliyattan sonraki kullanan ilaçları merak ediyorum bizim doktor vermedi ama biz kullanacağız banada bilgi verirseniz sevinirim:)

Canim cok gecmis olsun
Bizde varikosel ameliyati olduk ameliyattan sonra doktorumuz klomen ve proxeed plus verdi ama her aya hormonlara bakip ona gore karar veriyor

krizhazel mrb klomenin faydası nedir peki dktrunuz bi acıklama yaptımı ya ben ileri hareket için hızlandırıcı bi ilaç arıyorum ibrahim saracoglunu arıycam ondanda b,ilgi almak istiyorum sizinde bilginiz varsa paylaşırsAnız cok memnun olurum su arkadaşım s anada cooook gecmiş olsu n en kısa zamanda rabbim yüzümüzü güldürsün...

cok sevındım gozun aydın evet buyuk bır dert bıyerde kurtuldunuz ıste daha rahat olucaksınız bundan sonra ınsallah hersey yol8unda gıderde hemen toparlar ıyılesırlerde tahlıllerı ıyı cıkar allah sıfa versın hepımıze

Canim cok gecmis olsun
Bizde varikosel ameliyati olduk ameliyattan sonra doktorumuz klomen ve proxeed plus verdi ama her aya hormonlara bakip ona gore karar veriyor

Sağol canım tavsiyelerin için cok tşk daha biz hormanlara baktırmadık bakalım hayırlısı ona görede karar verelim

Soğal canım allah herkese şifa versin dualarımızı eksik etmeyelim...

Soğal canım belim...

Merhaba arkadaşlar eşim benim bu siteye üye olduğumu ve burdan baya bilgi aldığımı biliyo ben eve her gittiğimde bana soruyodu bugun neler öğrendin nasıl bir ameliyat diye biz ilk varikosel ameliyatı olacak deyince baya korkmuştuk ama bu siteden çok şey öğrendik Allaha çok şükür.Şimdi eşim benimle dalga geçiyor ooooo bu ne ya sizin işiniz gücünüz yokda akşama kadar bizimi çekiştiriyosunuz yok ben eşime şu ilacı kullandım yok ben ona keciboynuzu kürünü kullandım diyor bende burda özel bir bölüm açaçağım önların eşlerin hepsini çağırıp fan kulup oluşturacağım diyor a.s(kulubun adıda "Varikosel Ameliyat sonrası Hamile Kalanların Madur Eşlerinin Buluşduğu"kulup lülülülülülü diyi )

tekrar merhaba arkadaşlar

eşim yarın sabah ameliyat olacak...doktor ilaç verirse size bilgi veririm...hepiniz dua edin...biraz tedirginim çünkü eşim benden daha tedirgin ama ikimizde belli etmemeye çalışıyoruz....her şeyin hayırlısı olur inşallah...

Sedu evet aklımdaydı 03/09/2010 hiç tedirgin olma canım çünkü en yakın zamanda benim başımdan geçti inşallah iyi geçecek Allah yardımcınız olsun.....

merhaba arkadaşlar ben aranıza yenı katıldım benımde eşim bir ay önce varıkoselden amelyat oldu %50 hareketsizdi doktor 3 ay sonra test için gelin dedi inşalh bende bir an önce hamile kalırım allah isteyen herkese versin hayırlısıyla. gerçekten beklemek çok zor

insan çok kötü oluyo eşi amelyata gırınce ben ne kadar çok ağlamıstım ama insallah bebek haberlerımızı alınca morelimiz düzelir

su canım hangi hastanede amelıyat oldunuz umarım eşinn degerleri düzelir

sedu canım sizede şimdiden geçmiş olsunn umarım amelıyat başarıklı geçer

merhaba arkadaşlar

ameliyat bitti çok şükür üzerimizden büyük bir yük kalktı...hakikaten korktuğumuz gibi değilmiş hiç gerilmeye gerek yokmuş...hayırlısıyla olumlu sonuçta alırız inşallah dualarınızla desteklediğiniz için çok teşekkür ederim.

Gelelim ameliyata....
sabah hastaneye gittik doktoruuzun yanına çıktık...ve doktor bey eşime o mükemmel soruyu sordu...kahvaltı yaptın mı? cevap evet biraz...ozaman öğlen olmasını bekliceksin dedi o öğlen oldu öğleden sonra 15,30...15,30 da ameliyata girdi 16:05 te çıktı...ama anlatamam size ameliyattan önce sürekli karnım aç karnım aç diyo başka bişi demiyo...ameliyattan çıkınca kebap hazır olsun burda diyor...o kadar yani...yalnız şunu söylemeden geçemicem hemşireler doktorlar çok ilgili gerçekten...odamızda iyiydi...doğum yapan kadınların yanındaydı ama olsun...neyse tabi diğer arkadaşlarımında dediği gibi ağladık çok kötü bir hiz eşinizi öyle sedyede görmek ...insan korkuyor...ama yarım saat sonra geldi odaya girdi ve gözlerini açtı...3-4 saat birşey yemicek dediler...ben de iyi ozaman iftarı beraber yaparız dedim...normalde doktor isterseniz bu gece kalın yarın sabah gidersiniz dedi..ama akşam iftardan sonra beyimiz bu televizyon istediğim kanalları çekmiyo hadi eve gidelim dedi ve öyle hastaneden çıkış yaptık...

eczane benim için bir şoktu...doktor ilaç yazdı 3 kalem ilaç yazdığını biliyorum ama eczacı ilaçları verdi bir de baktım bir tane ağrı kesici bir tane 500 mg lık antibiyotik bide ameliyet yarasına sürmemiz için bir çözelti ...bu kadar... rahatsızlığıyla ilgili bir ilaç yok...

velhasıl arkadaşlar şu nada durumu gayet iyi...ameliyatın mikro cerrahi ile yapıldığınıda not olarak ekleyim...

hepinize desteğiniz için teşekkür ederim...bakalım önümüzdeki bu bir kaç ay bize ne getirecek...allah hepimiz için hayırlısını versin..

Geçmiş olsun canım şimdi elimizden gelen tek şey 3 ayın geçmesi hayırlısı bakılım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…