su canım hangi hastanede amelıyat oldunuz umarım eşinn degerleri düzelir
sedu canım sizede şimdiden geçmiş olsunn umarım amelıyat başarıklı geçer
Canım biz Bakırköy Sadı Konuk Eğitm ve Araştırma Hastanesinde olduk orda doktor bir akrabamız vardı onun yardımıyla atlattık.....
arkadaslar merhaba amelıyat sonrası hamıle haberlerı varmı müjdelı haberlerı beklıyoruz inşaallah onlardan bırıde ben olurum hayırlısıyla AMİNN
slm arkadaşlar, hepinizin bayramı mübarek olsun.
bizim ameliyat olalı 3 ay oldu yine hastalandım, bakalım bundan sonra inşallah....
kendinize iyi bakın..
Rabbimherşeyigönlüne göe wersin;Rabbim cümlemizin yar we yardımcısı olsun.Amin....
Canim nasilsin bayadir gorusemedik ozledim seni . Bayramin mubarek olsun.
Biz onumuzdeki ay tup bebege geciyoruz benim FSH yukselmeye basladi 5 ay da 6.5 dan 9.5 a cikti
Kaan hoca esime igne verdi tup bebek oncesi 32 gun igne vurulacak benim tup bebek tedavisinde vuruldugum igneden gobekten. Bakalim insallah faydasi olur.
Bizden boyle siz nasilsiniz?
Arkadaslar esinizin FSH degerleri kac? Yani bu hormonun kac olmasi gerekiyormus ?
Canım arkadaşım hoşgeldin,bende sürekli sana bakıyordum nerde canımın içi diye:))
Geldin ama hiç iyi haberlerle gelmedin,benim nlayamadığım senin fsh dimi yükselen ,eğer öyleyse gene normal sınırlarda neden dert ediyorsunki?
Birde canım ameliyattan fayda görmedinizmi?
Tüp bebek inşallah sana hayırlı olur bebeğini en kısa zamanda önce göbişinde sonrada kucağında görürsün.aminnnnnnnn....
Erkek için fsh aralığı canım 1.27 ile19.25 benim test te öyle yazıyo.
Bizde bir gelişme yok şimdilik sadece e2 hormonum bayağı yükseldi bakalım onu düşürebilecekmiyiz.
Kendine ıyı bak aşkım...
Geçmiş olsun canım şimdi elimizden gelen tek şey 3 ayın geçmesi hayırlısı bakılım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?