Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
su canım hangi hastanede amelıyat oldunuz umarım eşinn degerleri düzelir

sedu canım sizede şimdiden geçmiş olsunn umarım amelıyat başarıklı geçer

Canım biz Bakırköy Sadı Konuk Eğitm ve Araştırma Hastanesinde olduk orda doktor bir akrabamız vardı onun yardımıyla atlattık.....

kandiliniz mübarek olsun kızlar
Allah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
umutsuzluğa kapılmayın lütfen
hamilelere de Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin

arkadaslar merhaba amelıyat sonrası hamıle haberlerı varmı müjdelı haberlerı beklıyoruz inşaallah onlardan bırıde ben olurum hayırlısıyla AMİNN

Merhaba kızlar şimdiden herkesin Bayramı Mübarek olsun bugün baya canım sıkıldı çünkü ayın 3 de hasta olmam gerekiyodu ama 5 gün geçmesine rağmen hasta olmamam beni baya ümitlendirmişti bir ihtimal dedim Allahtan ümit kesilmez dedim ama dün test aldım hüsranla sonuçlandı....................:1no2:1no2::1no2::gecede hasta oldum :1no2:

bızım 2 ay oldu daha bısı yok.adet olmaya basladım.bu ayda fos cıktı.ama zaten 3 aydan sonra etkısını gostermeye baslıyormus amelıyat.bundan sonra bakıcaz artık.ınsallah hepımızde guzel haberler verırız.Allah buyuk

slm arkadaşlar, hepinizin bayramı mübarek olsun.

bizim ameliyat olalı 3 ay oldu yine hastalandım, bakalım bundan sonra inşallah....

kendinize iyi bakın..

iyi akşamlar bizde uzun zamandır bebek için uğraşıyoruz.ben muayeneler oldum bi sorun çıkmadı eşimde çift taraflı varikosel çıktı.2 eylülde ameliyat oldu daha çok erken biliyorum ama inşallah en geç 3 ay sonraa bende hamile kalırım.benide listeye ekleyin kızlarr bende başladım şafak saymaya.

Herkesin geçmiş Bayramı Mübarek Olsun arkadaşlar nerelerdesiniz ya kimse kalmamış varmı güzel haberleriniz......

Rabbimherşeyigönlüne göe wersin;Rabbim cümlemizin yar we yardımcısı olsun.Amin....

Canim nasilsin bayadir gorusemedik ozledim seni . Bayramin mubarek olsun.
Biz onumuzdeki ay tup bebege geciyoruz benim FSH yukselmeye basladi 5 ay da 6.5 dan 9.5 a cikti
Kaan hoca esime igne verdi tup bebek oncesi 32 gun igne vurulacak benim tup bebek tedavisinde vuruldugum igneden gobekten. Bakalim insallah faydasi olur.
Bizden boyle siz nasilsiniz?

Canım arkadaşım hoşgeldin,bende sürekli sana bakıyordum nerde canımın içi diye:))
Geldin ama hiç iyi haberlerle gelmedin,benim nlayamadığım senin fsh dimi yükselen ,eğer öyleyse gene normal sınırlarda neden dert ediyorsunki?
Birde canım ameliyattan fayda görmedinizmi?
Tüp bebek inşallah sana hayırlı olur bebeğini en kısa zamanda önce göbişinde sonrada kucağında görürsün.aminnnnnnnn....
Erkek için fsh aralığı canım 1.27 ile19.25 benim test te öyle yazıyo.
Bizde bir gelişme yok şimdilik sadece e2 hormonum bayağı yükseldi bakalım onu düşürebilecekmiyiz.
Kendine ıyı bak aşkım...

Arkadaslar esinizin FSH degerleri kac? Yani bu hormonun kac olmasi gerekiyormus ?

Ay ben eşininkini soruyorsun zannettim,canım galiba normali 10 altı olması,12 rezewlwr azalıyo demek,benimki bu ay 11 çıktı doktor testlerin %10 yanılma payı war fena değil dedi.tabi diğer hormonlarda önemli lh,e2,prolaktin,tsh gibi.

Evet canim malesef benim FSH yukseliyor . Fsh im 6.5 idi fakat bu ay 9.5 cikti doktor yumurta rezervimin azaldidiginin gostergesi dedi.
Aksinede esimin FSH i arttirilmaya calisiliyor . 5 ay klomen kullandi yeterli olmadi simdi menogon igne verildi 32 gunluk tedavi. Esimin FSH i 3.3 den 4.47 ye yukseldi ama dr u yeterli bulmadi igne ile yukseltecek.
Ameliyattan fayda gorme meselesine gelince 5 ay bitti 6. aydan gun aldik bakalim suan ovulasyon donemimdeyiz haftaya cuma falan test yapip fayda gorup gormedigimizi anlayacagiz.
Bu ay da dogal yoldan olmazsa ve sperm testimiz de istedigimiz gibi cikmazsa onumuzdeki ay tup bebege gececegiz sanirim .
Sen nerede oluyorsun tedavini canim hangi doktora gidiyorsun?

Geçmiş olsun canım şimdi elimizden gelen tek şey 3 ayın geçmesi hayırlısı bakılım.....

canım teşekkür ederim biraz geç oldu ama kusura bakma...evet üç ay geçecek inşallah ama ben de işe yarayacakmı diye meraktan ölücem...bir de eşimin ağrıları hala devam ediyor...onun için düşünceliyim bu aralar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…