canım teşekkür ederim biraz geç oldu ama kusura bakma...evet üç ay geçecek inşallah ama ben de işe yarayacakmı diye meraktan ölücem...bir de eşimin ağrıları hala devam ediyor...onun için düşünceliyim bu aralar...
Evet canim malesef benim FSH yukseliyor . Fsh im 6.5 idi fakat bu ay 9.5 cikti doktor yumurta rezervimin azaldidiginin gostergesi dedi.
Aksinede esimin FSH i arttirilmaya calisiliyor . 5 ay klomen kullandi yeterli olmadi simdi menogon igne verildi 32 gunluk tedavi. Esimin FSH i 3.3 den 4.47 ye yukseldi ama dr u yeterli bulmadi igne ile yukseltecek.
Ameliyattan fayda gorme meselesine gelince 5 ay bitti 6. aydan gun aldik bakalim suan ovulasyon donemimdeyiz haftaya cuma falan test yapip fayda gorup gormedigimizi anlayacagiz.
Bu ay da dogal yoldan olmazsa ve sperm testimiz de istedigimiz gibi cikmazsa onumuzdeki ay tup bebege gececegiz sanirim .
Sen nerede oluyorsun tedavini canim hangi doktora gidiyorsun?
canım teşekkür ederim biraz geç oldu ama kusura bakma...evet üç ay geçecek inşallah ama ben de işe yarayacakmı diye meraktan ölücem...bir de eşimin ağrıları hala devam ediyor...onun için düşünceliyim bu aralar...
çok saol hayatım Allah herkezin gönlüne göre versin inşallah.bu gün ayrıntılı ultrason için doktora gidicem.bakalım onuda sorunsuz atlatırız inşallah.sen nasılsın hayatım ben fazla giremiyorum ama arada girip yazılanları okuyorum burayı unutmuş değilim.hep dualarımdasınız.allaha emanet olun.çok öptüm.bu arada isim için yardımlarınızıda bekliyorum oğluma hala bir isim bulamadık.a.s.canım senin we DUYGUNUN gözi aydın ne güzel birinizin kızı birinizin oğlu olacakmış maşallah.İKİnizde bebişlerinizde sağlıklı ne güzel.Allaha emanet olun...
çok saol hayatım Allah herkezin gönlüne göre versin inşallah.bu gün ayrıntılı ultrason için doktora gidicem.bakalım onuda sorunsuz atlatırız inşallah.sen nasılsın hayatım ben fazla giremiyorum ama arada girip yazılanları okuyorum burayı unutmuş değilim.hep dualarımdasınız.allaha emanet olun.çok öptüm.bu arada isim için yardımlarınızıda bekliyorum oğluma hala bir isim bulamadık.a.s.
canım malesef tamamen sorunsuz geçmedi ultrason.beyinde anekoik kistik lezyona rastlandı.doktor zamanla kendiliğinden yok olacağını söyledi.onun dışındaki herşey normal olduğundan endişe edilecek birşey yok dedi ama gelde bana sormafoldumbennette araştırdım doktorun dedikleriyle aynı şeylere rastladı.aynı şeyleri yaşamış bikaç kişinin yazısınıda okudum onlarınkide zamanla geçmiş.bebekte hiçbir soruna neden olmuyormuş ama ya kaybolmazsa diye düşünmeden duramıyorum.şimdi bir prof.a gitmeyi düşünüyorum bakalım o ne diyecek.dualarınıza çok ihtiyacım var.allah hepimizi korktuklarımızdan emin eylesin.isim olarak şu an biz Eren,Kıvanç ve Berkay arasında kaldık bir ismide kesin olarak Ahmet olacak.bakalım inşallah oğlumun beğeneceği bir isim koyarız.kendine iyi bak.çok öpüyorum canım:1hug:İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım ,rabbim bebeğine sağlık wersin :)))
bBen oğluma Yahya Eymen ismini werecektim İstersen anlamlarına bak beğendiysen...
canım malesef tamamen sorunsuz geçmedi ultrason.beyinde anekoik kistik lezyona rastlandı.doktor zamanla kendiliğinden yok olacağını söyledi.onun dışındaki herşey normal olduğundan endişe edilecek birşey yok dedi ama gelde bana sormafoldumbennette araştırdım doktorun dedikleriyle aynı şeylere rastladı.aynı şeyleri yaşamış bikaç kişinin yazısınıda okudum onlarınkide zamanla geçmiş.bebekte hiçbir soruna neden olmuyormuş ama ya kaybolmazsa diye düşünmeden duramıyorum.şimdi bir prof.a gitmeyi düşünüyorum bakalım o ne diyecek.dualarınıza çok ihtiyacım var.allah hepimizi korktuklarımızdan emin eylesin.isim olarak şu an biz Eren,Kıvanç ve Berkay arasında kaldık bir ismide kesin olarak Ahmet olacak.bakalım inşallah oğlumun beğeneceği bir isim koyarız.kendine iyi bak.çok öpüyorum canım:1hug:
çok saol hayatım.biraz içimi rahatlattın aynı şeyleri yaşamış birilerini duymak düzeldiğini duymak insanı rahatlatıyo.aslında bende senin gibi düşünüyorum yine aynı şeyleri duyacağım biliyorum ama ya küçülme varsa yada diğer doktorun göremediği bir başka anomali varsa diyede içim içimi yiyor.rüyalarım bile değişti hep bebeğimin sağlık problemi olduğunu görmeye başladım.eşimde bu hafta git görün için rahatlasın böyle kafana taktıkça stres yapıp bebeğide etkiliyorsun diyor.bu prof.u kendi kadın doğum dr um önerdi alanında iyi biri içimiz rahat olur dedi oda.bakalım canım böyle düşünmektense gitmek daha iyi olacak sanırım.şu an 24.haftaya girdim allahım inşallah herkeze ve banada bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:Canım geçmiş olsun ...aynısı bizim gelinin bebeğindede wardı doktor geçeceğini söyledi gerçektende 1 ay sonra gittiğimizde kaybolmuşladı ,canımsıkıntı yapma gideceğin pofesörde sana aynısını söyleyecek,karnındaki bebeğe hiç bir ceahiişlem yada ilaç tedawisi yapamazki bence biraz daha bekle baktınız düzelme yok o zaman başka bili kişilerden faydalanısın canm.Gideceğin doktor sana daha wahim şeyler söyleyip gereksiz endişelere sebeb werebilir.Allaha emanet ol kendine iyi bak.Bu arada bebeğin kaç haftalık oldu canım?
çok teşekkür ederim hazelcim:1hug:evet okuduğum her öyküde yazıda sonunda kaybolacağı yazıyo bu zaten dayanmamı sağlayan ama inan öğrendiğim günden beri tüm psikolojim değişti sinirli huysuz biri oldum.perşembe yada cuma için randevu alıcam bu gün umarım ogün gittiğimde ya küçülme olmuş olur yada tamamen kaybolmuştur.dualarınıza çok ihtiyacım var.:çok üzgünüm:leylmelekcım dualarımız senınle canım.dr kaybolur dedıyse uzme kendını kaybolur demek.yoksa soylerdı sıze kaybolmaz dıye.bak aynı durumla karsılasanlar da olmus.onlarında kaybolmus.sen sıkma canını Allah'ın ıznıyle bısı olmıycak,bebısın sag salım kucagında olcak.RABBIM herkesın evlatlarını korusun saglık versın insallah
arkadaslar merhaba...benim esimdede sperm sayisi azdi..1 milyon civarlarinda..en son yaptigimzi testte ise tamamiyle sifirlanmis..sok oldummm..sonra cifttarafli varikosel tespit edildi..ve dun ameliyat oldu...insallah bu ameliyat ise yarar..ve banada anne olmak nasip olur..sayfada guzel seyler okuyunca icim rahatliyo...lutfen banada dua edin arkadaslar...varikosel sperm sayisini sifira dusurecek kadar etkilimi acaba ya...
Gecmis olsun arkadasim. Ameliyattan sonra duzelecek insallah degerleriniz. Esine iyi bak . Vitamin alsin mutlaka alabiliyorsaniz proxeed plus alin. Bizde 6 ay once olduk ameliyat . Ameliyattan sonra 5 ay klomen kullandi esim . simdide gun asiri gobekten igne oluyor haftaya tekrar sperm testi verecegiz bakalim sonuc ne cikacak.
çok saol hayatım.biraz içimi rahatlattın aynı şeyleri yaşamış birilerini duymak düzeldiğini duymak insanı rahatlatıyo.aslında bende senin gibi düşünüyorum yine aynı şeyleri duyacağım biliyorum ama ya küçülme varsa yada diğer doktorun göremediği bir başka anomali varsa diyede içim içimi yiyor.rüyalarım bile değişti hep bebeğimin sağlık problemi olduğunu görmeye başladım.eşimde bu hafta git görün için rahatlasın böyle kafana taktıkça stres yapıp bebeğide etkiliyorsun diyor.bu prof.u kendi kadın doğum dr um önerdi alanında iyi biri içimiz rahat olur dedi oda.bakalım canım böyle düşünmektense gitmek daha iyi olacak sanırım.şu an 24.haftaya girdim allahım inşallah herkeze ve banada bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:
slm kızlar esımde tek taraflı varikosel grade 2-3 teshısı koymuslardı doktor esıme amelıyat olman gerek ama sperm testını görelım karar verelım demıstı esım sperm testı verdı ve sonuca göre gerek yok dedı doktor amelıyata sonucları yazarsam yorumlarsanaız sevınırım ve bız yaklasık 16 aydır cocuk ıstıyoruz
SPERM SAYISI 41.600.000 >20 MİLYON WHO
A+B+C %65
A)HIZLI İLERİ HAREKETLİ--------%20
B)YAVAS İLERİ HAREKETLİ-------%25
C)YERİNDE HAREKETLİ--------------%20
D)HAREKETSİZ SPERM--------------%35
HER SAHADA 5-6 LOKOSIT GÖRÜLDÜ
KIZLAR BU SONUCA GÖRE SIZCE AMELIYAT GEREKLIMI ILERIDE PROBLEM OLURMU BIZIM ICIN BU SONUCLARLA HAMILE KALINABILINIRMI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?