Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canim 3 aydan sonrada 6. ayi bekle diyecekler zaman alacak yan sabirli olmak lazim. i . Esine ilac verdimi peki doktor bizim bu ay 6. ayimiz 5 aydir biz ilac kullaniyoruz hatta bugun ignelere basladik.
Esinin agrisinin olmamasi lazim doktoru ne aciklama yapiyor .Agri olmasi Normal degil yani.
Cok gecmis olsun

Canım benimki tam bi tedawi sayılmaz bulunduğum yerdeki dewlwt hastnesinde beni dinleyen anlayan iyi bir doktor buldum sadece konuştuk,sorular sordu ilgilendi muayene etmedi sadece test yaptı we bu ay yumurtlama warmı yokmu ona bakalım ,ona göre e2 mi düşürmrkiçin ilç yazacak.Saraçoğlu hocanın kürlreri işe yarıyomu diye yaptırıyorum bu testleri.
doktrum bana tüp tekrar deniyecekseniz bi sene daha bekleyin ama eşinizin değerleriyle normal yolla olmaz dedi(bende demedimki kür uyğuluyorum diye belki değerler yükselmiştir:)))) )Benden böyle ,eşim durumundan çok memnun :)))İnşallah bu memenuniyet spermlerede yansımıştır.
Allaha emanet ol canım arkadaşım...

Geçmiş olsun canım önemli değil ama ağrısını olmaması gerekiyo mikrocerrahi değilmi benim suan eşim çok şükür iyi ramazanda keçiboynuzu kurunu düzenli olarak kullanamadık ama şimdi başladık bakalım dua edeceğiz dualarya yer gök inlermiş yanı Rabbime dua edelim......

canım senin we DUYGUNUN gözi aydın ne güzel birinizin kızı birinizin oğlu olacakmış maşallah.İKİnizde bebişlerinizde sağlıklı ne güzel.Allaha emanet olun...
çok saol hayatım Allah herkezin gönlüne göre versin inşallah.bu gün ayrıntılı ultrason için doktora gidicem.bakalım onuda sorunsuz atlatırız inşallah.sen nasılsın hayatım ben fazla giremiyorum ama arada girip yazılanları okuyorum burayı unutmuş değilim.hep dualarımdasınız.allaha emanet olun.çok öptüm.bu arada isim için yardımlarınızıda bekliyorum oğluma hala bir isim bulamadık.a.s.

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım ,rabbim bebeğine sağlık wersin :)))
bBen oğluma Yahya Eymen ismini werecektim İstersen anlamlarına bak beğendiysen...

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım ,rabbim bebeğine sağlık wersin :)))
bBen oğluma Yahya Eymen ismini werecektim İstersen anlamlarına bak beğendiysen...
canım malesef tamamen sorunsuz geçmedi ultrason.beyinde anekoik kistik lezyona rastlandı.doktor zamanla kendiliğinden yok olacağını söyledi.onun dışındaki herşey normal olduğundan endişe edilecek birşey yok dedi ama gelde bana sormafoldumbennette araştırdım doktorun dedikleriyle aynı şeylere rastladı.aynı şeyleri yaşamış bikaç kişinin yazısınıda okudum onlarınkide zamanla geçmiş.bebekte hiçbir soruna neden olmuyormuş ama ya kaybolmazsa diye düşünmeden duramıyorum.şimdi bir prof.a gitmeyi düşünüyorum bakalım o ne diyecek.dualarınıza çok ihtiyacım var.allah hepimizi korktuklarımızdan emin eylesin.isim olarak şu an biz Eren,Kıvanç ve Berkay arasında kaldık bir ismide kesin olarak Ahmet olacak.bakalım inşallah oğlumun beğeneceği bir isim koyarız.kendine iyi bak.çok öpüyorum canım:1hug:

Canım geçmiş olsun ...aynısı bizim gelinin bebeğindede wardı doktor geçeceğini söyledi gerçektende 1 ay sonra gittiğimizde kaybolmuşladı ,canımsıkıntı yapma gideceğin pofesörde sana aynısını söyleyecek,karnındaki bebeğe hiç bir ceahiişlem yada ilaç tedawisi yapamazki bence biraz daha bekle baktınız düzelme yok o zaman başka bili kişilerden faydalanısın canm.Gideceğin doktor sana daha wahim şeyler söyleyip gereksiz endişelere sebeb werebilir.Allaha emanet ol kendine iyi bak.Bu arada bebeğin kaç haftalık oldu canım?

leylmelekcım dualarımız senınle canım.dr kaybolur dedıyse uzme kendını kaybolur demek.yoksa soylerdı sıze kaybolmaz dıye.bak aynı durumla karsılasanlar da olmus.onlarında kaybolmus.sen sıkma canını Allah'ın ıznıyle bısı olmıycak,bebısın sag salım kucagında olcak.RABBIM herkesın evlatlarını korusun saglık versın insallah

çok saol hayatım.biraz içimi rahatlattın aynı şeyleri yaşamış birilerini duymak düzeldiğini duymak insanı rahatlatıyo.aslında bende senin gibi düşünüyorum yine aynı şeyleri duyacağım biliyorum ama ya küçülme varsa yada diğer doktorun göremediği bir başka anomali varsa diyede içim içimi yiyor.rüyalarım bile değişti hep bebeğimin sağlık problemi olduğunu görmeye başladım.eşimde bu hafta git görün için rahatlasın böyle kafana taktıkça stres yapıp bebeğide etkiliyorsun diyor.bu prof.u kendi kadın doğum dr um önerdi alanında iyi biri içimiz rahat olur dedi oda.bakalım canım böyle düşünmektense gitmek daha iyi olacak sanırım.şu an 24.haftaya girdim allahım inşallah herkeze ve banada bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

çok teşekkür ederim hazelcim:1hug:evet okuduğum her öyküde yazıda sonunda kaybolacağı yazıyo bu zaten dayanmamı sağlayan ama inan öğrendiğim günden beri tüm psikolojim değişti sinirli huysuz biri oldum.perşembe yada cuma için randevu alıcam bu gün umarım ogün gittiğimde ya küçülme olmuş olur yada tamamen kaybolmuştur.dualarınıza çok ihtiyacım var.:çok üzgünüm:

İyi günler arkadaşlar biraz araştırdım ama biz fazla ümit ediyoruz heralde baya ümüdim kırıldı hayırlısı ..........

arkadaşlar ben pendikte oturuyorum ve pendik kaynarcaya marmara üniversitesi hastanesi taşınıyo üroloji doktorlarını inceledim burası 1 aya kalnmaz acılır doktorlar süper hepsi dalınıda prof doktorlar inşş dertlerimize care olurlar şimdi heyecanlandım acılsada oraya gitsek..

arkadaslar merhaba...benim esimdede sperm sayisi azdi..1 milyon civarlarinda..en son yaptigimzi testte ise tamamiyle sifirlanmis..sok oldummm..sonra cifttarafli varikosel tespit edildi..ve dun ameliyat oldu...insallah bu ameliyat ise yarar..ve banada anne olmak nasip olur..sayfada guzel seyler okuyunca icim rahatliyo...lutfen banada dua edin arkadaslar...varikosel sperm sayisini sifira dusurecek kadar etkilimi acaba ya...

Gecmis olsun arkadasim. Ameliyattan sonra duzelecek insallah degerleriniz. Esine iyi bak . Vitamin alsin mutlaka alabiliyorsaniz proxeed plus alin. Bizde 6 ay once olduk ameliyat . Ameliyattan sonra 5 ay klomen kullandi esim . simdide gun asiri gobekten igne oluyor haftaya tekrar sperm testi verecegiz bakalim sonuc ne cikacak.

canim cok saol...suan saracoglu hocadan aldigimiz bal ve cayi iciyo..insallah Rabbim dualarimizi kabul eder gozyaslarimizi dindiriri..Rabbim kimsesnin kucagini bos birakmasin...insallah sizinde degerelerinizde duzelme olmustur..testi yapinca yazarsin canim..takip edecem...

İnşallah canım rabbim bebeğini sağlıkla kucağındada gösterir inşallah ,bebişin bayağı büyümüş maşallah 6 aylık olmuş kerata maşallah dualarım seninle we yawrunla ,korkma iyi düşün herşey iyi olsun...

slm kızlar esımde tek taraflı varikosel grade 2-3 teshısı koymuslardı doktor esıme amelıyat olman gerek ama sperm testını görelım karar verelım demıstı esım sperm testı verdı ve sonuca göre gerek yok dedı doktor amelıyata sonucları yazarsam yorumlarsanaız sevınırım ve bız yaklasık 16 aydır cocuk ıstıyoruz
SPERM SAYISI 41.600.000 >20 MİLYON WHO
A+B+C %65
A)HIZLI İLERİ HAREKETLİ--------%20
B)YAVAS İLERİ HAREKETLİ-------%25
C)YERİNDE HAREKETLİ--------------%20
D)HAREKETSİZ SPERM--------------%35
HER SAHADA 5-6 LOKOSIT GÖRÜLDÜ
KIZLAR BU SONUCA GÖRE SIZCE AMELIYAT GEREKLIMI ILERIDE PROBLEM OLURMU BIZIM ICIN BU SONUCLARLA HAMILE KALINABILINIRMI

Canim sayi ve hiz super. Ama morfoloji nasil o cok onemli? Morfolojide iyiyse simdilik ameliyata gerek yok ama zamanla sperm kontrolu yaptirin cunki durum degisebilir. Ama suanki durumunuz cok iyi.

morfolojıye bakılmayan bır sperm testının dogrulugundan suphe duyulmalı bence.morfolojı cok onemlı.nıye bakmamıslarkı.nasıl bır laboratuarda morfolojıye bakılmaz.bence bır daha yaptırın.ama mutlaka krugere gore morfolojı bakılsın.bunu neden soyledım cunku bızde ozelde test yaptrdık orda who ya gore baktılar morfolojıye ve % 75 cıktı ve en az % 50 olmalıydı.yanı bu teste gore morfolojı superdı.ama bırde tumlabda yaptrdık ve kruger krıterlerıne gore morfolojı % 2 cıktı sok olduk.yanı morfolojı (sperm kalıtesı ) onemlı.mutlaka baktırın hala sorun yoksa bı sure daha amelıyatsız deneyebılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…