Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Esinin soyledikleri dogru ama doktorun soyledikleri yanlis canim. Evlendikten sonra yavaslamaz zaman gectikce dahada artar.
Esin gitsin bir tup bebek merkezi olan hastanede sperm testi yaptirsin orda zaten hersey cikar ama sanirim esin bunu yaptirmis cunki varikoseli oldugunu biliyor.
Sperm degerleri bozulmamissa korkacak birsey yok ama ameliyat olmasinda fayda var cunki zaman aleyhine isler . Ameliyattan sonrada zaman gecmesi lazim .
benim esimde cift tarafli varikosel ameliyati oldu 6 ay once bizim degerler biraz duzeldi ama hala hamilelik yok .

nısanlım gıttıgı tum hastanelerde sperm testı yaptrdı.ıllakı düşme var fakat bu düşüşün cok onemsencek boyutta olmadıgını soylemıs doktoru... ve bebegınız oldumu demıs..esımın ılk evlılıgınden korunmayı bıraktıkları ay bır bebegı olmus,hemen yanı(esı bosanmak ıstedıgı gerekcesıyle aldırmıs)doktorun bu sorusuna esım evet hemen oldu demıs.oyleyse korkmayın bebek dusundugunuzde olmazsa amelıyatı o zaman dusunn demıs..korkum su ..benden asla hıc bır seyını saklamaz elhamdulıllah..fakat nısanlı olan bır arkadasımın nısanlısı yumurtalıgı ogrencılıkte yukarı cıkmıs ve umursammamıs sonra cok agrısı olmus ve doktor ameluyat etmıs kızada fıtık amelıyatı oldum demıs..halbukı yumurtalarının bırını aldırmıs..ve sımdı bebeklerı olmuyor.dr anne olma ıhtımalınız %20 demıs kız kahroldu...

korkuyorum benı en ıyı sız anlarsınız... pekı bu varıkosel sperm kalıtesını dusururmu?yanı sakat bebek olusumu yada daum sendromu falan olurmu ve düşük tehlıkesı mevcutmu?

axfrends krishazelin dediklerine aynen kaılıyorum varikosel zamanla dahada ilerler bunun bekarlıkla ilgisi yok sen onun sperm sonuçlarını öğrenip yazarsan sana daha iyi cevaplar verebilriz eşinin bebeği olmuş olabilir eskiden ama eğer şimdi ilerlediyse bebek ihtimalinide düşürür malesef çünkü tabiki sperm kalitesini sayısını herşeyini etkiliyor ve spermler kalitesiz olunca düşükte oluyor sağlıksız gebelikte diye duydum benim eşimdede var sperm sonucu çok kötü olmamasına rağmen bir seneyi geçtik olmuyor bize dr ameliyat ol eğer bebek istiyorsanız zaman aleyhinize işler dedi ha tabi bunların dışında herşey Allahın takdiri ama karar vermek sana düşüyor bu durumda

Canim telaslanma en kotu ihtimalle asilama veya tup bebek yaparsiniz .Belkide varikoseli sperm degerlerini hic etkilememistir bile Sen nisanlindan sperm testini iste en son yaptirdigini buraya yaz biz sana herseyi soyleriz. Caresi olmayan birsey degil Allah dermani olmayan dert vermesin varikoseli var diyede ayrilmak dogru olmaz Allahin gucune gider. Ne belli belki senden dolayi cocugunuz olmayabilir Allah korusun kotu dusunme...

krishazel medicalparkta özlem hanıma gitmiştim birkere, yumurta takibini tem hastanesinde yaptırdım çalıştığım için cuma günü bahçelievlere gitmem mümkün olmaz ama hangi dr canım senin tavsiyen olmadı daha snra ona giderim

Nadide Korkut cok ilgili doktor hicbirseyi atlamiyor kesinlikle dene derim cumartesi gidebilirsin.

kızlar merhaba eşi antalyada varikosel operasyonu olan varmı hangi hastane iyiymiş biliyor mussunuz? biz anadoluya gittik sanırım orada yaptırıcaz ama başka biyeri önerirseniz değerlendiririz şimdiden teşekkürler. Allah isteyen herkese bebek versin inşallah

merhaba arkadaşlar...

eşimin ameliyat sonrası 3 aylık şu rutin süresini beklerken geçen hafta ben de kendi doktoruma gidim dedim...ufak tefek yanma problemlerim vardı tekrar nüksetti...bir görinim dedim...hemen durumumu sordu 1 seneyi aşkındır gitmiyordum...bende anlattım işte eşimin ameliyat olduğunu ikna süresi falan filan derken bu kadar zaman geçti şu anda 3 ayın dolmasını bekliyoruz dedim oda bana bu kadar zamanda neden kilo vermek için uğraşmadığımı sordu ben kilonun da önemli bir problem olduğunu bilmiyordum...neyse acil zayıfla dedi önce dahiliye bölümüne sonra diyetisyene bir görün gel dedi...testler yapıldı ve sonuçta inüsilin direnci olduğu tespit edildi...ve şekerden uzak hızlı bir diyete alındım...hedef ayda 4 kilo vererek normal kiloma dönmek...hiç ümidim yok ama yinede elimden geleni yapıcam dahiliye doktoru eğer ayda 4 kilo veremezsen 3 kilo kilo bile olsa gel ilaç takviyesi yapıcam dedi...şimdi tam allak bullak oldum...eşimin test zamanınımı bekliyim acaba olurmu olmazmı diye yoksa bide zayıflamaklamı uğraşım psikolojim tamamen alt üst...biz ordan olumlu bir sonuç alırmıyız beklerken bide bunla uğraşıcaz...offff......

Canim kac kilosun ki?

87 kiloyum canım... boyum da 1.62 ayda dört kilo versem 6 ay sonra fazlalıklarım gidermiş....sanki çok kolay...

Benim boyum 170 ve 63 kiloyum beni bile diyetisyene yonlendirdi zayifla dedi doktorum. Ugrasiyorum ama henuz zayiflayamadim.

kızlar amelıyat sonrası 3. denemede fos cıktı. 1ay sonra test yaptrcaz.umudum ıyıce azaldı.galıba normal yolla olmıycak.yaza tupbebek yolları gorundu bıze.onda tutsa barımafoldumben

bencede arkadaşım çok haklı eşlerımızde çok üzülüyo beklemedığimiz bi anda hamıle kalırız inş kafaya çok takmamız gerekıyo olcağı varsada olmuyo zaten stres yapmamamk gerekıyomus

slm kızlar benim eşimde de varikosel rahatsızlığı var 3 aylık evliyiz ama bebek istiyoruz tabi hala eşimi ameliyat için sıkıştırıyorum pazartesi ye söz verdi inşallh ameliyattan sonra herşey istediğimiz gibi olur hamile kalanlar var mı aranızda

Arkadaslar tup bebege baslamak icin regl olmami bekliyorum ama reglim gecti olmadim daha idrar testi yaptim 2. cizgi hemen silik bir sekilde cikti acaba diyorum ama umitlenmekte istemiyorum. son 6 aydir 25 ve 26. gunlerde oldum hep ama suan 29. gunumdeyim ve birsey yok. Regl belirtisi olarak sadece goguslerim cok hassas baska birsey yok. Hayali bile guzelmis:)

krıshazel bence hemen kan testı yaptr ayyy canım ınsallah hamılesndr.cok sevındım yaaa ınsallah mutlaka yaz

canım ikinci çizginin silik çıkması gebelik demek biliyorsun demi
bak benim ilk gebeliğimde aynı senin dediğin gibi çok silik hayalet gibi silik çizgi çıkmıştı
ve ben gerçekten hamileydim
bence hemen kan testi yaptır güzel haber alalım :Saruboceq:
bizlerede ümit olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…