Canim yaptim ama sanki dunden silik cikti olmayacak galiba
agrisi varsa damarlar belli oluyorsa varikoseli olabilir onu anlayabilir ama spermini anlayamaz kesinlikle. Cikis miktari sperm sayisini veya kalitesini gostermez bunun icin gidip iyi bir merkezde sperm testi yaptirmasi lazim ama once iyi bir urolog androlog bulmaniz sart.
Hamilemi kalamiyorsun canim?
canım ben 3 aylık evliyim evliliğim esnasında da vajinusmus sorunum vardı bu şekilde acı çekiyodu boş... esnasında fakat bu sorunu yeneli 20 gün oldu şuan cinsel birliktelikte acı çekmediğini söylüyor eşim doktora gidecek hala ısrar ediyorum ama doktora gitmeden keşke hamile kalabilsem diyorum :kedi:
krishazelcim ,canım benim hamile değilsen biliyorsun ikinci çizginin ç si bile çıkmıyor ama psikolojini de çok iyi anlıyorum ...bir yandanda hamile kalan arkadaşlardan hamilelik belirtileriyle regl belirtilerinin aynı olduğu aklıma geliyor...yani ümitsizliğe kapılma...kan testini yaptır...bizi merakta bırakma ...inşallah olumludur ve hiçbir sorun çıkmaz ...
valla o postacıların problemı benım degıl.getırıp bana vermelerı gerek.baskasına vermekte ne demek oluyor.apartmandan bırıne verse bana verırlerdı heralde.butun kargo sırketlerını tek tek kac defa dolastım adıma ebaydan kargo varmı dıye.ebay dıye sıteden haberlerı bıle yok.postaneye geldıgını bılmıyordum hıc.bılsem orayada sorardım.open case dıye bısı actım.sıkayetımı bıldırdım.bu sıteye yapılan bıldırı.bugun cvp gelmıs ya tekrar gonderelım yada paranızı gerı verelım hangısını ıstıyorsanız demıs.adresıde tekrarladım.ınsallah hemen gelır.barı bu ayı gecrmesek((
KRISHAZEL pekı klomen yada catlatma ıgnesı kullandınmı bu ay.cunku sılıkte olsa hamıle anlamına gelıyor.bırde baska bır marka test al yıne sılık cıkıyorsa adetınde gecmıs hamılesındr.ınsallahta oyledr
valla o postacıların problemı benım degıl.getırıp bana vermelerı gerek.baskasına vermekte ne demek oluyor.apartmandan bırıne verse bana verırlerdı heralde.butun kargo sırketlerını tek tek kac defa dolastım adıma ebaydan kargo varmı dıye.ebay dıye sıteden haberlerı bıle yok.postaneye geldıgını bılmıyordum hıc.bılsem orayada sorardım.open case dıye bısı actım.sıkayetımı bıldırdım.bu sıteye yapılan bıldırı.bugun cvp gelmıs ya tekrar gonderelım yada paranızı gerı verelım hangısını ıstıyorsanız demıs.adresıde tekrarladım.ınsallah hemen gelır.barı bu ayı gecrmesek((
Klomeni ben degil esim kullandi 5 ay ameliyat sonrasi. Ben hicbirsey kullanmadim sadece preseed kullandik.
canım eşin ameliyat olalı kaç ay oldu senin
6 ay oldu arkadasim
eşin ameliyat olduktan sonra ki dönemde doktorun söylediği neydi yani çocuk olabilir dedimi
evet canim duzelirse 6. aydan sonra olabilir dedi ve tam 6. ay bizim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?