Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ben 3 aylık evliyim evliliğim esnasında da vajinusmus sorunum vardı bu şekilde acı çekiyodu boş... esnasında fakat bu sorunu yeneli 20 gün oldu şuan cinsel birliktelikte acı çekmediğini söylüyor eşim doktora gidecek hala ısrar ediyorum ama doktora gitmeden keşke hamile kalabilsem diyorum :kedi:

Canim yaptim ama sanki dunden silik cikti olmayacak galiba

krishazelcim ,canım benim hamile değilsen biliyorsun ikinci çizginin ç si bile çıkmıyor ama psikolojini de çok iyi anlıyorum ...bir yandanda hamile kalan arkadaşlardan hamilelik belirtileriyle regl belirtilerinin aynı olduğu aklıma geliyor...yani ümitsizliğe kapılma...kan testini yaptır...bizi merakta bırakma ...inşallah olumludur ve hiçbir sorun çıkmaz ...

Canim daha cok yenisiniz biraz zaman taniyin kendinize 6 ay yada 1 yil icinde olmazsa ozaman dusunursunuz .

Evet canim cok haklisin ama ne bileyim birkacgun o duyguyu yasamak bile bana yetti . alisveris merkezi guvenliginden gecmedim mesela hamileyim dedim kenardan gectim:)) Allah insallah banada sizlerede o duyguyu yasatir. Yarin kan testi vermeyi dusunuyorum regl olmazsam.

KRISHAZEL pekı klomen yada catlatma ıgnesı kullandınmı bu ay.cunku sılıkte olsa hamıle anlamına gelıyor.bırde baska bır marka test al yıne sılık cıkıyorsa adetınde gecmıs hamılesındr.ınsallahta oyledr

pamuk 58 neden utanıyorsun ıstersen gıt bır dr. a tetkıklerını yaptr.esınde gıtsın bısı yoksa zaten daha rahat olur .ama problem varsada erkenden onlemını almıs olursunuz.kac aydr korunmuyorsun.daha ılk ay mı yoksa

Son düzenleme:
valla o postacıların problemı benım degıl.getırıp bana vermelerı gerek.baskasına vermekte ne demek oluyor.apartmandan bırıne verse bana verırlerdı heralde.butun kargo sırketlerını tek tek kac defa dolastım adıma ebaydan kargo varmı dıye.ebay dıye sıteden haberlerı bıle yok.postaneye geldıgını bılmıyordum hıc.bılsem orayada sorardım.open case dıye bısı actım.sıkayetımı bıldırdım.bu sıteye yapılan bıldırı.bugun cvp gelmıs ya tekrar gonderelım yada paranızı gerı verelım hangısını ıstıyorsanız demıs.adresıde tekrarladım.ınsallah hemen gelır.barı bu ayı gecrmesek ((

Canim ptt kargoya veriliyor yurt disi postalari. Ben gittim ptt kargodan aldim preseddi mi . Oraya sor yarin mutlaka. Kimligi gorup veriyorlar hemen.

Klomeni ben degil esim kullandi 5 ay ameliyat sonrasi. Ben hicbirsey kullanmadim sadece preseed kullandik.

Arkadaşlar izmirde tavisye edebileceğiniz iyi bir üroloji-androloji uzmanı arıyorum
izmirli arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum

canım ben normal ilişki yaşayalı 20 gün oldu şuanda regl oldum zaten hamileliğin erken olduğunu biliyorum ama yaşım 26 eşiminde yaşı 35 baba olma yaşı geldiği için yani eşim için hamile kalmak istiyorum aslında ama doktora ha bugün gidicem ha yarın sürekli erteliyo bende hani Allah tan bir umut olsada hamile kalıp eşime sürpriz yapsam diyorum ama nerdeeeee

slm kızlar..krishazel canım inşallah hamilesindir canım,çok umutlandım senin adına..biz de ameliyat olalı 6 ay geçti.dün test yaptırdık.bizim ileri hızda sorun vardı. ameliyattan sonra artma beklerken %5 düşme olmuş. daha sonraki aylarda düzelme olur mu acaba? ameliyat işe yaramadı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…