Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
krıshazel bence hemen kan testı yaptr ayyy canım ınsallah hamılesndr.cok sevındım yaaa ınsallah mutlaka yaz

Sagol canim benim beklicem bakalim birazdaha ...uzulmek istemiyorum.
Bu ay biz tamamen preseed jel le yaptik canim eger benim olursa sende mutlaka dene ve umitsiz olma bak bizim 6. ayda sayilar resmen ucmus:))

Sagol canim benim beklicem bakalim birazdaha ...uzulmek istemiyorum.
Bu ay biz tamamen preseed jel le yaptik canim eger benim olursa sende mutlaka dene ve umitsiz olma bak bizim 6. ayda sayilar resmen ucmus:))

canım ya valla sen bana umut oldun gerçekten
eminim sen gebişsin bak gör bu haberi alıcaz
gerçekten negatif olmak insanları olumsuza yönlendirmek çok kolay
ama olumlu düşünceyle imkansız görünen herşey olur.
canım biz preseed jel kullanıyoruz
ama bizim ileri hızlı hareket 0
önce onu arttırmak gerek bu arada kaan aydosa email attım bakalım cevap vercekmi
salı gününüede üroloji doktorundan randevu aldım eşimi götürücem
canım sen istersen bekle sen bilirsin ama gönlünü ferah tut tamammı
inşallah güzel haber alıcaz

Ileri hizli bizimde sifir . morfolojimizde sifirdi da zar zor 1 yaptik:) ama yavas ilerimiz cok artti . Hele sayimiz felaket artti. dollediyse onlar dollemistir preseed in yardimiyla
kesinlikle pozitifim bugun hicbirseyi takmiyorum sadece Allahima yalvariyorum.

Canim Kaan hocaya hormon degerlerinide yaz esinin mutlaka ve sperm sonucunu ayrintili yaz. yasini kilosunu kac yillik evli oldugunuzu yaz,

Canim Kaan hocaya hormon degerlerinide yaz esinin mutlaka ve sperm sonucunu ayrintili yaz. yasini kilosunu kac yillik evli oldugunuzu yaz,

canım valla hiç aklıma gelmedi yaşını yazmak
birde biz hormon değerine baktırmadık
yani tüp bebek merkezinde gittiğimiz salak üroloji doktorunun tek dediği doğal yollarla olmaz ancak tüp bebekle olur dedi.muayene bile etmedi adam.hiçbir tetkikde istemedi.canım bizim hareket %40 (b+c) yani ileri hızlı hiç yok sizin nasıldı

Bizim gittigimiz hicbir uroloji doktoru hormon testine bakmadan tek kelime etmedi nasil sey anlamadim cunki en onemli sey hormon testleri
bizimde b+c 47 canim daha once 33 idi
ileri hizlimiz sifir bizim hic yok
tup bebek merkezleri erkekle hic ilgilenmiyor direk sizin cocugunuz olmaz tup diyor siz tup bebek merkezi disi iyi bir urologa gidin

canım salı gününe randevu aldım
özel bir hastanenin üroloji doktorundan
umarım iyi bir doktora denk geliriz
bizim hareketlilik %40 (b+c)
morfoloji %1
sayı 13 milyon
sizin değerlere benziyor ama dediğin gibi sizin sayı tavan yapmış maşşallah

krıshazel ebaydan preseed sıparıs ettım 25 gun oldu hala gelmedı.ne yapıcam bılmıyorum.barı paramı gerı versınler.yada gondersınler o daha ıyı ama gelmıyor.kac tane msj attım fertilityplan e cvp gelmedı.(((

Canim uroloji doktorunuz mutlaka androlog olsun.

Canim postanededir bende e baydan almistim ilkini gelmis evde bulamamis gitmisler
postaneye gittim ordan aldim sonra:)
Ama 100 euro dan fazla siparisin varsa gumruge takilmis olabilir
sen size bagli postane kargo neredeyse orayi ogren ve git bak ben oyle almistim cun ki

canım preseedi bende o satıcıdan alıyorum
aslında ilgili satıca hemen cevap veriyor
ama arkadaşların dediği gibi postanede olabilir bide komşuya falan sor
akrgoyu getiren adam benim elime verdi paketi
kimlik vereyimmi dedim gerek yok dedi şaşırdım
adam kimi bulsa ona veriyor yani

Evet ozel kargolar daha dikkatli bu kon uda bulamasalar tekrar geliyor telefon aciyolar ama ptt hic ilgilenmiyor. Sen pesine dusuyorsun.

krishazelllllll mesajını okudum slik çizgi çıkmış ne durumdasın canım testi tekrarlamadınmı sanırım kan yaptırmadın ama bari tekrar idrar testi yap merak ettim bende inşallah olmuştur canım haberini bekliyorum

kızlar ya bişey sorucam eşlerde varikosel varsa tedavi olunmadan da hamile kalınabilirmi ???

Canim testi tekrarladim daha silik geldi gozume dunden. umidim kirildi.
sanirim regl de olucam

Tabiki kalinabilir sperm i yeterliyse tedaviye gerek yok zaten. Tedaviyi spermleri bozulanlara yapiyorlar.

canım benim şöyle bir sorunum var eşim doktora daha önce gitmemiş ama ben varikoselim diyor ayrıca sperm i çok az geliyo benim öğrenmek istediğim bu şekilde de hamile kalınabilirmi ?

canım benim şöyle bir sorunum var eşim doktora daha önce gitmemiş ama ben varikoselim diyor ayrıca sperm i çok az geliyo benim öğrenmek istediğim bu şekilde de hamile kalınabilirmi ?

agrisi varsa damarlar belli oluyorsa varikoseli olabilir onu anlayabilir ama spermini anlayamaz kesinlikle. Cikis miktari sperm sayisini veya kalitesini gostermez bunun icin gidip iyi bir merkezde sperm testi yaptirmasi lazim ama once iyi bir urolog androlog bulmaniz sart.
Hamilemi kalamiyorsun canim?

krishazel canım test yaptınmı tekrar
merek ettim umarım güzel haber verirsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…