slm kızlar..krishazel canım inşallah hamilesindir canım,çok umutlandım senin adına..biz de ameliyat olalı 6 ay geçti.dün test yaptırdık.bizim ileri hızda sorun vardı. ameliyattan sonra artma beklerken %5 düşme olmuş. daha sonraki aylarda düzelme olur mu acaba? ameliyat işe yaramadı galiba
canım tamamdır :lepi: :lepi: :lepi:
süper ya hayırlı uğurlu olsun
sağlıkla gelsin hayırlı gelsin bebişiiniz
Ah birtanem insallah oyledir yarin kan verecegim:)
krıshazel hemde klomen falanda kullanmamıssın.nıye ıkı cızgı cıksınkı hemde ıkı kere.daha ne olsun yaahihoyyyt
bu gece rahat uyu
bebişin göbüşünde :dance:
bu gece rahat uyu
bebişin göbüşünde :dance:
krishazelll bende inanamamana inanmıyorum:))) gördüm testi ballll gbi hamilesin canım tebrik ederim rabbim emeklerini geri çevirmedi muradına erdin sonunda hayırlı uğurlu olsun canım yarın kantesti sonucuda yaz mutlaka
evet canim duzelirse 6. aydan sonra olabilir dedi ve tam 6. ay bizim:)
slm pamuk 58 bende ankaradayım 2 yıllık evliyim bizde hacettepede tedaviye başladık perşembe eşim ameliyat olacak bakalım inşallah güzel geçer ameliyat siz nereyi düşünüyosunuz hastane olarak araştırdınmı hiç.
canım eşim eğer gitseydi Ankara hastensi varmış ona gidecekti ama malesef gitmiyo ameliyat sonucunda herşey güzel olur inş ceylan senin için.
Arkadaslar HAMILEYIMMMMMMMMMMMM degerim 844 nasil az mi cok mu? Infertilite hakkinda herseyi biliyorum ama gebelik hakkinda hicbirsey bilmiyorum:)
Cok mutluyum Buyuk Allahim beni sevindirdin arkadaslarimida sevindir diye dua ediyorum hepinizi cok seviyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?