Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
krıshazel canım benım bu sılıkmı yaa.oyle bellı kı.hadı ınsallah bırde kanda baktrda sevınelım:sm_cool:

krıshazel hemde klomen falanda kullanmamıssın.nıye ıkı cızgı cıksınkı hemde ıkı kere.daha ne olsun yaahihoyyyt

krishazel canım benim bahsettiğim siliklik bunun yanında hiç görünmüyordu düşün yani
hayalet gibi siliklikti gözlerimi şaşı yaptım görcem diye ama o silikliğe rağmen hamileydim
seninki gayet belirgin gebişsin işte çok şükür artık için rahat etsin
istersen kanda baktır

Canim benim eski mesajlari oku bizde 3. ay yaptik sperm bulunamadi dedi test yapan merkez o an bayilacaktim neredeyse.
3. ay erken test icin gercek sonuc 6. aydan sonra basliyor sabirli olun
kim yapti ameliyatinizi mikrocerrahi ile oldu degil mi?

krıshazel hemde klomen falanda kullanmamıssın.nıye ıkı cızgı cıksınkı hemde ıkı kere.daha ne olsun yaahihoyyyt

Canim insallah dogrudur yatmistim depremin korkusundan kalktim ve test yaptim aninda cikti 2 cizgi yine cok umutlandim:)
Darisi hepimizin basina insallah

krishazelll bende inanamamana inanmıyorum:))) gördüm testi ballll gbi hamilesin canım tebrik ederim rabbim emeklerini geri çevirmedi muradına erdin sonunda hayırlı uğurlu olsun canım yarın kantesti sonucuda yaz mutlaka

Yarin sonucu alir almaz yazacagim arkadasim. Insallah sonuc ayni cikar Insallah hepimiz bu guzel duyguyu yasariz . Cok tesekkur ediyorum.

evet canim duzelirse 6. aydan sonra olabilir dedi ve tam 6. ay bizim:)

canım ya inşallah hamilesindir ve senden güzel haberler duyarız inşallah kan testi yaptırsan daha iyi olmazmı kesin sonuç hadi güzel haberle gel inş

slm pamuk 58 bende ankaradayım 2 yıllık evliyim bizde hacettepede tedaviye başladık perşembe eşim ameliyat olacak bakalım inşallah güzel geçer ameliyat siz nereyi düşünüyosunuz hastane olarak araştırdınmı hiç.

canım eşim eğer gitseydi Ankara hastensi varmış ona gidecekti ama malesef gitmiyo ameliyat sonucunda herşey güzel olur inş ceylan senin için.

canım eşim eğer gitseydi Ankara hastensi varmış ona gidecekti ama malesef gitmiyo ameliyat sonucunda herşey güzel olur inş ceylan senin için.

inşallah canım her şey güzel olur hepimiz için heyecan var şuan ameliyatı bekliyoruz bakalım...

Arkadaslar HAMILEYIMMMMMMMMMMMM degerim 844 nasil az mi cok mu? Infertilite hakkinda herseyi biliyorum ama gebelik hakkinda hicbirsey bilmiyorum:)
Cok mutluyum Buyuk Allahim beni sevindirdin arkadaslarimida sevindir diye dua ediyorum hepinizi cok seviyorum .

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :lepi: :lepi: :lepi:
canım çok sevindim senin adına bende sen geldinmi acaba diye girdim ve müjdeyi gördüm
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı uğurlu olsun, bildim kadarıyla değerin gayet güsel canım hiç endişelenme hamilelkik belirtilerinde kan testi sonucu formu var onun ilk sayfasında aralıklı değerler yazıyor oradan bak bakalım canım genede

krishazel canım yaaa cok tebrıkler.neler yasadın ama bak rabbım gonlune gore verdı.degerın cok ıyı.ıkı gun sonra yıne baktırırsın kanda.ozaman artık kese kalp atısı falan baslıyor heyecan.canım bebısıne cok ıyı bak.dıkkat et kendıne.o cok degerlı.super yaaa.darısı bıze .dua et ne olur

krishazel canım benim hayırlı olsun dyorum Allah hayırlı evlat nasip etsin ne kadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…