Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Sagol arkadasim benim Allah razi olsun. Cok mutluyum Buyuk Allahim herkese bu duyguyu yasatsin.

Dualarim sizlerle . Allahim beni sevindirdin arkadaslarimida sevindir diye sukrediyorum dua ediyorum. Ne olur mucadelenizi birakmayin .

Cok mutluyum arkadasim Allah razi olsun. Buyuk Allahim sanada tez zamanda bu duyguyu yasatsin.

canım bence burdan eşinin ve senin yaşadığın süreci tedaylı olarak anlatki
bizlerde umut olsun
sen zaten benim umut meleğim oldun
olmaz değişmez diyenlere inat kaydirigubbakcemile3

canım bence burdan eşinin ve senin yaşadığın süreci tedaylı olarak anlatki
bizlerde umut olsun
sen zaten benim umut meleğim oldun
olmaz değişmez diyenlere inat kaydirigubbakcemile3

Haklisin arkadasim bizede Kadin dogum doktorlari ve tup bebek merkezleri erkegin degerlerinin degismeyecegini bosuna ugrasmamiz gerektigini soyledi ama biz degisecegine inandik ve 8 ay mucadele ettik .
sonucta gorduk ki hizda sayida morfolojide degisiyormus.
Kolay mi oldu derseniz hayir zor oldu cok ugrastik ama basardik.
En onemli sey dogru doktoru bulmak ve onun dediklerini harfiyen uymak .
Kurlerin ve bitkisellerinde cok faydasi oldu buna inaniyorum
ve son olarak bu ay her iliskide preseed kullandik ozellikle hizi az olanlara siddetle tavsiye ediyorum.

canım arkadaaaaşım tekrardan hayırlı olsun minik hazinen preseed i internetten aldın dimi?
Ovilasyon testi ne marka kullandın canımın içi.?

canım arkadaaaaşım tekrardan hayırlı olsun minik hazinen preseed i internetten aldın dimi?
Ovilasyon testi ne marka kullandın canımın içi.?

Canim ikisinide gorumcem amerikadan getirdi ama daha once ben e bay den almistim preseed
hatta preseed in icinden cikti 10 tane ovulasyon testi

birde wonddfo marka kullandim ben .ondan da memnun kaldim cok ucuz onlar

sen kullanmiyormusun ovulasyon testi?

Yok tatlım hiç kullanmasım bazal vücüt ısıma bakıyorum şimdilik doktoruma gideyim wericem sipariş..

Doktor için diyorum biraz daha bekleseydin keseyi göremeyince gereksiz bir panik yaşama diye hayatım

Haklisin canim ama meraktan gidiyoruz iste artik cikmayiz hastaneden:))

tebrik ederim canım benim inşallah saglıklı bi şekilde kucagınada alırsın bebeğini bana sorununuz hakında ve kullandıklarınız hakkında biraz bilgi verirmisin bizim sayı problemimiz var tek sorun tek taraflı soldan ameliyat oldu esim 11.aya girdik ameliyat olalı 6.ayında tüp bebek deneki esimin 2 milyon olan sayısı sıfıra düşmüştü o zaman ama tedavi sırasında yetecek kadar buldular hersey cok güzeldi ama tutmadı simdi 12.ayda tekrar bi tedaviye baslıycaz ama ben o zamana kadar sayı cogaltacak biseyler kullanmasını istiyorum esimin biz bi tek keçi boynuzu kürü kullandık spermisıfırlanınca esim onunda kullanmayı bıraktı cok uzattım galiba ama umut dünyası iste bizede fayda saglayacak bisey bulurum diye cabalıyorum iste tekrar tebrik ederim inşallah bizde en kısa zamanda bu duyguyu yasarız inşallah

Cok mutluyum arkadasim Allah razi olsun. Buyuk Allahim sanada tez zamanda bu duyguyu yasatsin.

Allah hep böyle mutluluk yaşatsın senin adına çok sevindim inan darısı da en yakın zamanda bizlerin başına inşallah :1hug:

çok güzelll ya maşallah canım.. sıkı sıkı tutunur annesine inşallah..sağlıklı bir şekilde gelir umarım..darısı bizlerin başına..

mikrocerrahi ile oldu canım bizim de. beni üzen tarafıda zaten altı ay geçti düşüş var düzelme yok..galiba aşılama deneyeceğiz bide hayırlısı artık..bu ay gene adet belirtilerim başladı(

mikrocerrahi ile oldu canım bizim de. beni üzen tarafıda zaten altı ay geçti düşüş var düzelme yok..galiba aşılama deneyeceğiz bide hayırlısı artık..bu ay gene adet belirtilerim başladı(

Biz ameliyattan sonra baya ilac kullandik siz ne kullaniyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…