tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :lepi: :lepi: :lepi:
canım çok sevindim senin adına bende sen geldinmi acaba diye girdim ve müjdeyi gördüm
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı uğurlu olsun, bildim kadarıyla değerin gayet güsel canım hiç endişelenme hamilelkik belirtilerinde kan testi sonucu formu var onun ilk sayfasında aralıklı değerler yazıyor oradan bak bakalım canım genede
krishazel canım yaaa cok tebrıkler.neler yasadın ama bak rabbım gonlune gore verdı.degerın cok ıyı.ıkı gun sonra yıne baktırırsın kanda.ozaman artık kese kalp atısı falan baslıyor heyecan.canım bebısıne cok ıyı bak.dıkkat et kendıne.o cok degerlı.super yaaa.darısı bıze .dua et ne olur
canım bu arada belrtın oldumu hıc
krishazel canım benim hayırlı olsun dyorum Allah hayırlı evlat nasip etsin ne kadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyorumm
Cok mutluyum arkadasim Allah razi olsun. Buyuk Allahim sanada tez zamanda bu duyguyu yasatsin.
canım bence burdan eşinin ve senin yaşadığın süreci tedaylı olarak anlatki
bizlerde umut olsun
sen zaten benim umut meleğim oldun
olmaz değişmez diyenlere inat kaydirigubbakcemile3
Haklisin arkadasim bizede Kadin dogum doktorlari ve tup bebek merkezleri erkegin degerlerinin degismeyecegini bosuna ugrasmamiz gerektigini soyledi ama biz degisecegine inandik ve 8 ay mucadele ettik .
sonucta gorduk ki hizda sayida morfolojide degisiyormus.
Kolay mi oldu derseniz hayir zor oldu cok ugrastik ama basardik.
En onemli sey dogru doktoru bulmak ve onun dediklerini harfiyen uymak .
Kurlerin ve bitkisellerinde cok faydasi oldu buna inaniyorum
ve son olarak bu ay her iliskide preseed kullandik ozellikle hizi az olanlara siddetle tavsiye ediyorum.
canım arkadaaaaşım tekrardan hayırlı olsun minik hazinen preseed i internetten aldın dimi?
Ovilasyon testi ne marka kullandın canımın içi.?
Canim ikisinide gorumcem amerikadan getirdi ama daha once ben e bay den almistim preseed
hatta preseed in icinden cikti 10 tane ovulasyon testi
birde wonddfo marka kullandim ben .ondan da memnun kaldim cok ucuz onlar
sen kullanmiyormusun ovulasyon testi?
Yok tatlım hiç kullanmasım bazal vücüt ısıma bakıyorum şimdilik doktoruma gideyim wericem sipariş..
Doktor için diyorum biraz daha bekleseydin keseyi göremeyince gereksiz bir panik yaşama diye hayatım
Zaten bizim değerlerde o pek işe yaramaz galiba((
Haklisin canim ama meraktan gidiyoruz iste artik cikmayiz hastaneden:))
Cok mutluyum arkadasim Allah razi olsun. Buyuk Allahim sanada tez zamanda bu duyguyu yasatsin.
Arkadaslar HAMILEYIMMMMMMMMMMMM degerim 844 nasil az mi cok mu? Infertilite hakkinda herseyi biliyorum ama gebelik hakkinda hicbirsey bilmiyorum:)
Cok mutluyum Buyuk Allahim beni sevindirdin arkadaslarimida sevindir diye dua ediyorum hepinizi cok seviyorum .
Canim benim eski mesajlari oku bizde 3. ay yaptik sperm bulunamadi dedi test yapan merkez o an bayilacaktim neredeyse.
3. ay erken test icin gercek sonuc 6. aydan sonra basliyor sabirli olun
kim yapti ameliyatinizi mikrocerrahi ile oldu degil mi?
mikrocerrahi ile oldu canım bizim de. beni üzen tarafıda zaten altı ay geçti düşüş var düzelme yok..galiba aşılama deneyeceğiz bide hayırlısı artık..bu ay gene adet belirtilerim başladı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?