Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz ameliyattan sonra baya ilac kullandik siz ne kullaniyorsunuz?

bu ay l arginine diye bir toz verdi canım aslında ilaç değil etken bir maddeymiş bir de e vitamini verdi..şindiye kadar ilaç kullanmamıştık biz sadece bir kutu evicap kullandı eşim.. keçi boynuzu kürünüde tadından dolayı içemiyor

Biz cok ilac kullandik , yaninda cok bitkisel hap ve neredeyse butun kurleri yaptik.

Biz cok ilac kullandik , yaninda cok bitkisel hap ve neredeyse butun kurleri yaptik.

gözün aydın canım inşallah darısı bizim başımıza allahın izniyle saglıklı bi şekilde kucagına alırsın inşallah yanlış hatırlamıyorsam bu ay tüp bebek tedavisine başlayacaktınız dimi gerek kalmadı ne güzel benim eşimde bu perşembe ameliyat olcak çok heyecanlıyım zorlu bi süreç bizi bekliyo bundan sonra. Bizi daha fazla bekleden gelir umarım kib.

Valla hic belli olmaz canim . Olmaz diye birakma sonuna kadar mucadele edeceksin. 1 tanesi ulassa yetiyor zaten.

eşime dün akşam proxeed plus söyledim ititraz eymedi bugün bir ara arar hatırlatırım,sanki şu an kendisid biraz çaba sarfediyo yada bana öyle gösteriyo:))
Bu ay bazal vücüt ısımı bi takip edeyim 37 oluyomu diye ,inşallah Alkan beye gidersem o galiba hem beni hemde eşimi yönlendirir,
İnşallah doktordan hayırlı jaberlerle gelirsin.Akşam 5'e kadar yokum gelince seni kontrol etcem canım ,allaha emanet ol,bebişine iyi bak.

Canim proxeed i mutlaka alin ve ondan baska birsey kullanmadan deneyin en az 3 ay kullanmalisiniz ama ,
Alkan bey i bende dusunuyorum sen bir git bakalim banada soylersin.
Ovulasyon testi al canim internetten siparis verebilirsin gittigidiyordan cok ucuz birsey ama zamanini kesin soyluyor isi takibinide yaparsin ayni zamanda .
seni bekliyorum erken gel:)) Guzel haberlerle gel

.
Evet arkadasim bizim cuma gunu ignelere baslamamiz gerekiyordu hersey hazirdi ama mucizem gerceklesti. Esinin ameliyat olmasi cok dogru bir karar yaptigimiz en dogru hareketin o oldugunu anliyorum simdi. mikrocerrahi ile olyor degil mi? Doktorunuz un iyi olmasi cok onemli.
Ameliyattan sonra ilac tedavisini mutlaka isteyin ve sabirla mucadelenizi surdurun inan olacak.

canım allaha şükür iyi haberlerle geldim.bahsettiğim profa gittik ayrıntılı ultrason için ve 10 gün sonra o bölgenin kaybolduğunu gördük:Saruboceq:doktor zaten bunun geçici bir durum olduğunu söyledi önemsemedi bile onun dışındada bir sorun yok dedi herşey normalmiş allahıma şükür.duların için çok saol canım arkadaşım ben duaların gücüne çok inanıyorum rabbim ikinci kez bana mucizesini gösterdi.umarım buradaki herkezede gösterir.kimseyi evladıyla sınamasın kimsenin kucağınıda evlatsız bırakmasın.allaha emanet ol:1hug:

canım çok tebrik ediyorum:lepi::lepi::teytey::teytey:heyecanla okudum yazılarını ve mutlu haberide gördüm sonunda:sm_cool:ben zaten morfolojinin önemsiz olduğunu söylüyorum bak diğer değerler düzelince hemen geldi bebişin.allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım:Saruboceq:benim ilk değerim 370 di canım merak etme yani bebeğin seninle.:1hug:

krishazelcim hangi doktora gideceksin şimdi.medical parkımı düşünüyorsun merak ettim.biliyorsun ben oradayım belki karşılaşırız

eşim sagolsun hiç itiraz etmedi hatta kendisi bekarken bilsem o zaman olurdum diyo ama nasip işte bizde yeni ögrendik evet mikrocerrahi ile olacak ama doktorunu hiç araştıramadık kim oldugunu bile bilmiyoruz ki aynı hastanede 3-4 tane doktor ilgilendi evet ameliyattan sonra ilaç isteyecem doktorundan bakalım nasıl olacak herşey güzel olur inşallah.

krishazelcim hangi doktora gideceksin şimdi.medical parkımı düşünüyorsun merak ettim.biliyorsun ben oradayım belki karşılaşırız

Sagol canim cok tesekkur ederim
Evet medical park dusunuyorum Nadide hanimi dusunuyorum ne dersin?
Memnunmusun peki genel olarak medical parktan?

Infertilite hakkinda okadar cok sey biliyorum ki suan baska dunyaya gectik ve hicbirsey bilmiyorum. 4+3 haftalik hamileyim suan bakalim bugun doktora gidip danisacagim neler yapmam gerektigini .
Simdide korku basladi ya birsey olursa diyo cok huzursuz oluyorum cok korkuyorum

Insallah hersey istediginiz gibi olur arkadasim . cok gecmis olsun.

krishazel cim çokk sevindim sana birşey sormak istiyorum ama eşinin nesi vardı sadece varikoselmi sayı falan nasıldı

evet canım memnunum.ben nevin hanıma gidiyordum hastaneyi bıraktı ondanda memnundum aslında.o gidince geçen ay emine ergün var onu denedim ama hoşuma gitmedi çok suratsız.bebeğimde sorun çıkmıştı biliyorsun çok alakasız davrandı bende şimdi perşembe günü nadide hanımdan randevu aldım.biliyorsundur önceden jfk daydı zaten küçük yiğenimide o doğurttu ablam çok memnun sadece kiloya biraz takıyormuş artık onuda önemsemiycez.benim eniştem medical parkta ameliyathanede çalışıyo çok iyi diyor zaten o yüzden nevin hanım ayrılınca hastaneyi bırakmak istemedim.herşeyin hayırlısı canım.umarım sende memnun kalırsın.

canım seni okadar iyi anlıyorumki.benim ilk zamanlarda kanamam olmuştu düşük riskim vardı bak çok şükür şimdi 6.5 ay olacak.kalbini hep ferah tut bebeğinle konuş sürekli ayetel kürsi oku göbeğini okşayarak emin ol seni bırakmayacak.ben o düşük tehlikesi olduğunda bile hep inandım birşey olmayacağına.bu stres hareket etmeye başlayınca geçecek inşallah canım bende öyle olmuştu.azcık daha sabır.rabbim sağlıkla hepimizin kucağımıza almayı nasip etsin.bu arada bol bol su iç ve dinlen.ev işlerini falan bir süreliğine rafa kaldır.biliyorsun bu mucizeyi çok bekledik stres yaptık şimdi dinlenme zamanı:1hug:a.s.

Evet emine buz gibi ona gitmem. suat bey iyiymis ondan randevu almistim ama acil dogumu cikinca nadide hanima girdim memnun kaldim
Nadide kiloya takik 170 e 63 um diyetisyene gonderdi beni:))
birazdan hastanedeyim nadide hanima bakalim ona devam ederim heralde . ozel saglik sigortam var istersem amerikana bile giderim ama evime cok yakin medical park dusunuyorum.
esimde ameliyatini medical park ta oldu zaten

yapma ya okadar takık yani:))ben şu an 9 kilo aldım 6.5 ayda heralde benide hemen gönderirkaydirigubbakcemile3benim şu an için kilo umrumda değil bebğim sağlıklı olsunda doğumdan sonra veririm inşallah.bi arkadaşım jfk dayken sırf kilo takıntısı yüzünden bırakmıştı nadide hanımı.ben daha hiç gitmedim bakalım perşembe günü görücem umarım memnun kalırım çünkü artık emineyede dönemem doktorsuz kalırım valla:))medical park iyi bir hastane canım eniştem dışardan proflar gelip ameliyatlarını burada yapıyo diyor.ben sezeryan düşünüyorum o yüzden ameliyathane benim için önemli hem içerden birinin olmasıda işime geliyo.senin evinede yakın bu çok önemli bence.ben avclardan geliyorum oraya bence kararın en mantıklısı olmuş canım.

Canim doktora gittim 4+3 haftalikmisim. Neyse 1 kilo vermisim sevindi:)
Erken geldik ama deyince olurmu tam zamaninda gelmissiniz dedi ultrosonda mercimek kadar birsey gosterdi ve resmini cekip bizede verdi:) Esimide cagirdi onada gosterdi .
Takviye amacli progesteron hapi verdi/ magnezyum sase , elevit , folibol ve coraspin verdi ben soyleyene kadar birakmayacaksin bunlari bunlar destek olacak bebegine tutunmayi saglamlastiracak dedi.
Bakalim basladik bir yola hayirlisi olsun cok heyecanliyim. Yarin tekrar bHGC testi istedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…