Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar moralim çok bozuk....iki gün önce hastalandım kan damla geldi gelmedi gibi bişi oldu bugünde baktım hiç bir şey yok ...bi hamilelik testi yapim dedim...

test aldım arkadaşlar...önce 2-3 dk bekledim tek çizgi çıktı sonra yanında kırmızı dağınık bir bulanık görüntü bende hamile değilim diye çöpe attım...5-10 dk sonra kafama takıldı gittim çöpten geri aldım baktım yanında tek çizgi hafif bulanık...yani ilk defa çift çizgiyi yan yana gördüm o duyguyu ve şoku anlatamam...arkadaşıma da gösterdim hamilesin sen dedi....inanmadım tabi bir test daha alıp yaptım onda da tek çizgi çıktı...şu an çok kötüyüm şu anda test bile benimle dalga geçiyor sanki...offff offff....

Son düzenleme:

canım arkadaşım çok çok ama çok sevindim senin için:))))allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallah .:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Canim testlerin hepsi ayni degil sen suphen varsa kan testi yaptir, Benimlede cok oynadi o idrar testi:) Belkide yerlesme kanamasini regl sandin kimbilir sen emin olmak ici n kan ver.

Sagol arkadasim darisi senin basina insallah.

krishazel canım
biz doktordan geldik eşimde orta derecede sağ tarafta varikosel varmış
ama ondan önce doktor sperm kültürü istedi mikrop kapmış olabilir dedi
öyle bir durum varsa antibiyotik veririz düzelir dedi
olmadı varikosel ameliyatı olacak
ama doktor öyle bir konuştuki
ameliyata bile gerek yokmuş gibi konuştu
tüp bebekle değil doğal olacak dedi
bizim daha önce korunma yöntemimizi sordu
3 sene eşim korundu onu söyledik özellikle buna çok kızdı
adam geri çekince idrar yolları daralıyor ve mikrop oluşuyormuş
doktoru çok sevdim adam ege üniversitesi tüp bebeğin kurucularında ve bu alanda profesör
çok mutluyum canım keyfim süper maşşalah
sana teşekkür ederim umut meleğim

ozaman sizin isiniz bir kutu antibiyotige bakiyor:)))))))))))) coks evindim canim ya .
baktiniz olmadi ameliyat olursunuz oyle veya boyle sizin normal olacak:)))
pesini birakmayin sakin . ilaclar bitince bir ay sonra test yaptirin testin sonucuna gore dr yonlendirir zaten.
olacak bak gor:))) yaz bir kenara:)

canımsın umut meleğim
inşallah çok mutlu oldum
doktor bakteri olduğunda değerlerin çok bozulduğunu dedi
inşallah dediğin gibi canım basit bir problemdir
bir kutu antibiyotik düzeltir durumu

kızlar ya eşim bugün doktorumuza gitti ve doktor istanbul a gitmiş ya bir türlü ameliyat olması nasip olmuyo eşimin ve ben bu duruma sinir oluyorum yine gecikti bizim ameliyat ((((

kızlar ebay dan preseed siparişi verdim ödeme kredi kartıyla oldu daha önce sipariş verenler nasıl verdi yazabilirmi ve ne zaman elime geçer

kızlar ya eşim bugün doktorumuza gitti ve doktor istanbul a gitmiş ya bir türlü ameliyat olması nasip olmuyo eşimin ve ben bu duruma sinir oluyorum yine gecikti bizim ameliyat ((((

Saglik olsun sabirli olun arkadasim. Yavas yavas hepsini halledersiniz.

Saglik olsun sabirli olun arkadasim. Yavas yavas hepsini halledersiniz.

sağol canım ama senin adına çok sevindim inan güzel haberini bekliyodum ne zaman verecek die bende emindim hamile olduğuna sağlıklı bir hamilelik geçirsin inşallah bebeğini eline alırsın :)
burada ebay dan preseed siparişi verdim kredi kartı ile ödeme şeklini yaptım sen nasıl almıştın

Bende oyle almistim ingiltere e bay den . ptt kargo ile gelmis evde yoktuk sonra gittim ptt den kendim aldim
haberin olsun gelmezse ptt ye git . kisa zamanda gelmisti 1 hafta icinde .
insallah faydasi olur.
iyi dileklerin icinde cok tesekkur ederim canim benim

ben ev adresimi verdim canım buarada heee tabi posta kodunu da vermiştim ptt ye gelebilir bu şekilde
Ankara hastanesinde prof. doktor ismini bilmiyorum ama iyi bir doktormuş ürolog doktor seminere gitmiş istanbula 3 güne gelirmiş eşimin anlattığına göre pazartesi günü gider bakalım hayırlısı canım.

sende burdaki herkese umut oldun bende sana tşk ederim.

canım bide ben bunu ameliyattan önce de denemek istiyorum bakalım 1 hücre tutar belki çok istiyorum ya bende rüyamda bebek vermişlerdi elime kundakta bu senn dediler nasıl uyuyosam artık :))))

canım bide ben bunu ameliyattan önce de denemek istiyorum bakalım 1 hücre tutar belki çok istiyorum ya bende rüyamda bebek vermişlerdi elime kundakta bu senn dediler nasıl uyuyosam artık :))))

insallah ruyan gercek olur arkadasim Rabbim yuzunu guldursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…