Sagol canim benim ama cidden doktorum zayifla dedi ve diyetisyene yonlendirdi:)) Esim de uydu ya zayifla diyor baska birsey demiyor:))
arada bir bu topiğe bakıyorum.çünkü bizde varikosel ameliyatından sonra hamile kaldık.doğumuma yaklaşık 1 hafta kaldı belki de daha az.o yüzden varikoselden sonraki 1 yıl içinde umudunuzu asla kaybetmeyin.ben bunun canlı örneğiyim.oğluşumuzu bekliyoruz şimdi.darısı hepinize olsun inş.sorularınıza cvp verebilirim.
insallah ruyan gercek olur arkadasim Rabbim yuzunu guldursun.
allah kolay dogum versın.ınsallah evladını bır an once kucagına saglıkla alırsın.ama bana hıc hamıle kalabılcekmısım gıbı gelmıyor.ya mucıze otesı bısı olur ben hamıle kalırsam heralde.umudum ıyıce tukendı:çok üzgünüm:
allah kolay dogum versın.ınsallah evladını bır an once kucagına saglıkla alırsın.ama bana hıc hamıle kalabılcekmısım gıbı gelmıyor.ya mucıze otesı bısı olur ben hamıle kalırsam heralde.umudum ıyıce tukendı:çok üzgünüm:
arkadasım hamıleymıssın ınan benım olmus gıbı sevındım suan aglayarak yazıyorum sana cunku bugun bende adet oldum yarın esımın amelıyat olalı 3ayı doluyor dr gıtmemız gerekıyor ama ben cok korkuyorum ıyı haberler alamıycam dıye bugunde adet olunca hepsı karıstı senınde hamıle oldugunu ogrendım valla cok sevındım ama moralım ıcım cok acayıp daralıyorum sankı ınsallah senın yasadıgını herkeste bende yasarız allah tamamına erdırsın allahım bu 9ayı saglıklı gecırıp ayıpsız kusursuz bebgınızı kucagına versın ınsallah kendıne ıyı bak ellaha emanet ol
arada bir bu topiğe bakıyorum.çünkü bizde varikosel ameliyatından sonra hamile kaldık.doğumuma yaklaşık 1 hafta kaldı belki de daha az.o yüzden varikoselden sonraki 1 yıl içinde umudunuzu asla kaybetmeyin.ben bunun canlı örneğiyim.oğluşumuzu bekliyoruz şimdi.darısı hepinize olsun inş.sorularınıza cvp verebilirim.
Canim sakim moralini bozma 3. ayda biz bir test yaptik neredeyse azospermi cikacakti sok gecirmistik telefonda sperm gorulmedi dedi embryolog
6. ayda yaptigimiz testte ise 90 milyon cikti:)) ve suan tam 6. ayda hamileyim
bizim ilk sayi 7 milyon ve ileri hizla morfoloji sifirdi
bende de rezerv azligi fsh yiuksekligi endrometrium ve cikolata kisti
hep diyorum bizim olduktan herkesin olur yeterki Allah ol desin
ama cok mucadele ettik anlatamam
sizin en son sayi neydi?
anlıyorum haklısın ama ne bıleyım bazı aylar bu bunalıma gırılıyor bısey patlatıyor ınsanı bılırsın bende artık o duyguyu tatmak ıstıyorum esım 32yasına geldı yasıtları hep baba oldu bu bızı ıcten ıce kemırıyor hernekadar bırbırımıze bellı etmesekte bunalıyorum ıste ısı cok yorucu ayakta uzun sure kalıyor bu varıkosel tekrar eder dıye korkum var 3cc de( 15mılyon) 20olması gerekıyor yazıyor morfolojı %2 motılıte %40 prpgresyon %20(+3) boyle sonuclarımız herkes kurlere gerek yok olunca oluyor dedı dr.umuzda pek yanasmadı bıtkısel kurlere bızde bıtek kecıboynuzu kullandık ne olucak bılmıyorum haftaya gıdıcez ınsallah umutlu gelırım eve
saol arkadasım ınsallah daha ıyı oluruz ovulasyon testını hıc arastırmadım bıle ben aklıma bıle gelmedı yumurtlama gunlerıme dıkkat edıyordum arastırıp bakıcam ama saol tavsıyelerın ıcın allah gonlune gore versın umarımDurumunuz gercekten kotu degil
yumurtlama takibi yaptir
ovulasyon testi kullan
preseed jel kullan oyle dene
ovulasyon testinde cift cizgi cikinca her gece iliskiye girin diger gunler gun asiri girin.
saol arkadasım ınsallah daha ıyı oluruz ovulasyon testını hıc arastırmadım bıle ben aklıma bıle gelmedı yumurtlama gunlerıme dıkkat edıyordum arastırıp bakıcam ama saol tavsıyelerın ıcın allah gonlune gore versın umarım
arkadasım hamıleymıssın ınan benım olmus gıbı sevındım suan aglayarak yazıyorum sana cunku bugun bende adet oldum yarın esımın amelıyat olalı 3ayı doluyor dr gıtmemız gerekıyor ama ben cok korkuyorum ıyı haberler alamıycam dıye bugunde adet olunca hepsı karıstı senınde hamıle oldugunu ogrendım valla cok sevındım ama moralım ıcım cok acayıp daralıyorum sankı ınsallah senın yasadıgını herkeste bende yasarız allah tamamına erdırsın allahım bu 9ayı saglıklı gecırıp ayıpsız kusursuz bebgınızı kucagına versın ınsallah kendıne ıyı bak ellaha emanet ol
Canim sakim moralini bozma 3. ayda biz bir test yaptik neredeyse azospermi cikacakti sok gecirmistik telefonda sperm gorulmedi dedi embryolog
6. ayda yaptigimiz testte ise 90 milyon cikti:)) ve suan tam 6. ayda hamileyim
bizim ilk sayi 7 milyon ve ileri hizla morfoloji sifirdi
bende de rezerv azligi fsh yiuksekligi endrometrium ve cikolata kisti
hep diyorum bizim olduktan herkesin olur yeterki Allah ol desin
ama cok mucadele ettik anlatamam
sizin en son sayi neydi?
mrb arkadaşlar benim eşimdede varikosel var ameliyat yaptırmayı düşünüyoruz ameliyat sonrası ne kadar sürede hamile kalınabilir.kısa sürede hamiş olan varmı ? şimdiden keçiboynuzu kürü ve çakşır macunu yemeye başladık.aslında ben 6 ay önce 1 gebelik geçirdim düşük ile sonuçlandı sperm sayısı bu kürlerde ne derece yükseliyor Allahım hepimizin yardımcısı olsun hepimizi hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşALLAH
canım saglıklı sıhattli bi şekilde bebegini kucagına alman dilegiyle acaba eşin hangi hastanede ameliyat oldu sperm sayısı nasıldı bide ameliyattan ne kadar sonra hamile kaldın bende ankaradayımda merak ettim.
canım yüksek ihtisasta ameliyat oldu haluk hocaya(çok memnunuz)tam 1 yıl sonra hamile kaldım.sayımız 5 ile 8 milyon arasıydı.ileri hızlı yoktu 3 ay sonraki ilk teste sayı 27 milyon olmuştu.ama hala ileri hızlı yoktuçsadece b değeri %70 di ve şimdi bebeğimizi bekliyoruz.darısı hepinize
canım yüksek ihtisasta ameliyat oldu haluk hocaya(çok memnunuz)tam 1 yıl sonra hamile kaldım.sayımız 5 ile 8 milyon arasıydı.ileri hızlı yoktu 3 ay sonraki ilk teste sayı 27 milyon olmuştu.ama hala ileri hızlı yoktuçsadece b değeri %70 di ve şimdi bebeğimizi bekliyoruz.darısı hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?