Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım.forumu bir süredir farklı konularda takip ediyorum ama üye olmak bugüne kısmetmiş.çok faydalı bilgiler var hepinizin emeğine sağlık..
ben 30 eşim 37 yaşındayız,10 yıllık evliyiz evliliğimizin 1 yılı bebeğimiz olmayınca doktora gittik. eşimde varikosal çıktı. İstanbul çapa tıp fakültesinde "Ateş Kadıoğlu" ameliyat etti ameliyattan bugüne 9 yıl geçti bebeğimiz hala yok sperm sayısısında ameliyat öncesine nazaran yükselme oldu ama ama normal yollardan hamile kalma sayısına ulaşamdı.
sizib burada bahsettiğiniz bazı ilaçlarıda kullandıl "L_arginine ve klomen" gibi ama sonuç malesef.burada bahsettiğiniz kürleri kısmetse yarından itibaren yapmaya başlıycam.

aslında benim sizlere sormak istediğim birşey var.bizim ameliyatla ilgili sorunumuz hala devam ediyor.eşimin ameliyatından bugüne 9 yıl geçmesine rağmen ameliyat yeri her zaman sert ve hafif şiş.zaman zaman da dahada şisip sertleşiyor taş gibi oluyor ve ağrısı olduğunu söylüyor üşütüncemi oluyor başka bir sebeptenmi oluyor bilemiyoruz kısa bir zaman önce bu şikayeti için doktora gitti (şuan ordudayız) doktor ilaç vermiş kullanınca şikayeti geçmesse tekrar gitmesini istemiş uzunca yazdım ama kısaca demek istediğim eşi ameliyat olan arkadaşlar sizin eşlerinizinde ameliyattan sonra yani uzuzunca bir zaman sonra böyle şikayetleri oldumu.eşimin durumu normalmi yoksa sorunlu bir ameliyatmı yaptılar....rabbim herkesin evladını hayırlı ve sağlıklı etsin bizim gibi olmyıpta isteyenlerede tez zamanda hayırlısını ve sağlıklısını versin amin....

öncelikle geçmiş olsun vede tebrik ediyorum benim sormak istedigim ameliyatı hangi hastahanede oldunuz acaba.

Canim Bizde oyle sikayet olmadi cift tarafli olduk hemde biz . Yani sikayet olm amasi lazim Hidrosel olusmasin sakin baska bir doktora daha gosterin mutlaka eger oyleyse onunda ameliyati var cunki
gecmis olsun

Canim Klomen doktor kontrolu olmadan kullanilmaz sakin doktora sormadan esine kullandirtma . Doktor hormonlara bakarak veriyor o ilaci
kurleri yapabilirsiniz once keciboynuzu kuru yap o bitince havuc kurune basla
ari sutu bal polen ver
l arginine ve evicap ide kullansin bunlarin hepsini ayni anda kullanabilir mahsuru yok bitkisel hepsi cunki
canim ovulasyon testi al ona gore yumurtladigin zamanlarda hergun iliskiye girin ve 2 saat bacaklarini dikip havaya yat cunki hiz yavas sizde destek olur ilerlemesine preseed te hizlanmasi icin kullaniliyor spermlerin
baska merak ettigin varsa sor canim

Maşallah arkadaşım doktor gibi reçete yazıyorsun ,bende bir soru sormak istiyorum :
Doktor hanım siz doktoranızı ürolojide mi yaptınız yoksa kadın doğumda mı?
Lütfen en kısa zamanda cevap:)))))))))))))))))

Bu işin gırgırı bazen ben bile konuşuyorumki insanlar hayretle bana bakıyo ne kadar çok şey biliyorum diye ,Aslında bizim bildiklerimiz herkesin bilmesi gereken şeyler diye dğşğnüyorum ama birine de faydam oluyorsa bu beni çok mutlu ediyor.
Arkadaşım bugün hiç girmedin nete İnşallah iyisindir,Allaha emanet ol....

:)))))))))))))))))
Allah iyiligini versin senin:))
Valla okadar cok arastirma yaptim ki gercekten de bilgi sahibi oldum

Canim ben cok korkuyorum icimde hep korku var engel olamiyorum hala inanamiyorum bazen ruya gibi geliyor uyanmak istemiyorum.

Canim Bizde oyle sikayet olmadi cift tarafli olduk hemde biz . Yani sikayet olm amasi lazim Hidrosel olusmasin sakin baska bir doktora daha gosterin mutlaka eger oyleyse onunda ameliyati var cunki
gecmis olsun

ilk defa senden duydum bu hidrosel'i, netten araştırdım bizim şikayetlere benziyor. olabilir gibi geldi, eşime söyledim tekrar doktora gidecek İNŞALLAH..
çok teşekkür ederim arkadaşım

işte tam benim de anlatmak istediğim buydu arkadaşlar...benimde eşimde de ameliyat olduğundan beri kesik yerinde sertlik ve hafif bir şişlik var...bazen ağrıdığını söylüyor...her gün doktora gitmesini söylüyorum...gidicem diyor ama ameliyat olalı neredeyse 1,5 ay olucak hala gitmedi...:1no2:

kızlar benim eşimdede varikosel ameliyatından sonra hidrosel oluştu ameliyat olalı 2 seneyi geçti sol testiste şişlik ve sertlik var dr ameliyat dedi tekrar ama eşim pek umursamıyo çünkü vucuda hiç bir zararı olmazmış yani çocuk olmasına engel değilmiş

krizhazel cok teşş ederim demekki bizde dogru yoldaymışız arkadaşım preeseed fiyatı ne kadar ve hangi siteden sipariş veiliyo....

Çok normal haytım Aynılarını bizzde yaşadık,emeksiz bir bebk değilki aman bişey olusa ne olmuş gene olur mantığı bizde yok,o yüzden bazı korkularımızın olması normal.
Kalbini ferah tut iniallah yavruna bişey olmayacak ,kendine iyi bak.
Senin taktiği 2 gündür uyguluyorum bacağım ağrıyo , bide bu gece ve yarın gece war yandık desene ....
Allah kocalarımıza kuvvet wersin yoksa onların işide zor:))))))

Teşekkür ederim. Ben ameliyatı Gülhane Askeri Tıp Akademisinde oldum.

bende az önce gülhaneden randevu aldım ama mikrocerrahimi klasik yöntemlemi yapılıyomuş ameliyat bilgisi yokmuş randevu veren kişinin nette iki yöntemle yapıldıgı yazılıyo siz neden mikro ile olmadınız yoksa yapmıyolarmı.

kızlar sperm miktarını ve hızını artırmak için eşine ginseng kullanandıran var mı acaba....

ilk defa senden duydum bu hidrosel'i, netten araştırdım bizim şikayetlere benziyor. olabilir gibi geldi, eşime söyledim tekrar doktora gidecek İNŞALLAH..
çok teşekkür ederim arkadaşım

Rica ederim arkadasim. Ama siz baska bir doktora gidip gosterin cunki bildigim kadariyla hidrosel de doktor hatasi sebebiyle de olabiliyor bu yuzden farkli bir doktor daha gorse iyi olur
Cok gecmis olsun

Valla canim biz herseferinde yaptik alismistim ben . Duzenli yoga ve pilates yaptigim icin ben biraz alisigim :))) Ama hareket azliginda cidden faydasi oluyormus.

kızlar yarın sabah eşimle doktora gidiyoruz varikosel için ilk olarak sperm testimi yapılıyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…