Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar kaan hocadan cvp var :) sonunda cvpım geldi bekleyin sonuçlarınız cok güzel yazmış bende tekrar yazdım hocam hareketlilik için ilaç ismi istedim bakalım tekrar yazar heralde bide krizhazel evet cnm bacaklarımı diktim :) sabaha kadar yattım hayırlısı allahtan hım bide bişey daha sorcam sana ya şu göbekten vurulan igne eşinin kullandıgı onu ne için verdi hareket içinmi?

Canim onu spermleri kuvvetlendirmek icin verdi . Kaan hoca ya sorman iyi olmus o sizin duruma gore uygun tedaviyi verir . Pesini birakma:)
Demek bacaklari sende diktin:)) Insallah faydasi olur canim benim. Insallah.

Hadi canım hayırlısı olsun...

kızlar eşime aktardan epmedyumlu macun aldım görevi sperm sayılarını çoğaltmaktı dün 1 kaşık verdim ve ben bunu asla içmem dedi yine kaldı off ya ben tek başıma mücadele etmekten yoruldum

arkadaşlar kaan hoca prooxeed plus kullanın yazmış ama eşim kullanmak istemiyo napıcam bilmiyorum bide fiyatı ne kadar bilmiyorum bilgilendirirmisiniz..

Evet Nadide hanimdayim ve birakmayi dusunmuyorum cok memnunum. Ozel sigortam Amerikani bile karsiliyor ama Nadideyi birakmam heralde:) Kismet olursa dogumuda ona yaptirtirim.
bende çok memnunum canım.umarım bir terslik olmazda doğumuda ona yaptırırım.sen normal doğummu düşünüyorsun

bende çok memnunum canım.umarım bir terslik olmazda doğumuda ona yaptırırım.sen normal doğummu düşünüyorsun

Evet kesinlikle normal istioyorum ama konusmak icin cok erken benim :) Bakalim hayirlisiyla ileriki aylarida bir goreyim ondan sonra konusacagim.
Gecen gun Prof, Dr. Riza Madazliya gittim riskli gebelik uzmani neyse rahatlatti yolladi beni Nadide hanimda onun ogrencisiymis cok iyidir sakin onun pesini birakma dedi icim dahada rahatladi:)
Sen nasilsin arkadasim nasil gidiyor sikayetlerin var mi?
Benim bulantim falan yok hicbir sikayetim yok sadece halsizlik oluyor okadar. 7+5 im bugun.

arkadaşlar kaan hoca prooxeed plus kullanın yazmış ama eşim kullanmak istemiyo napıcam bilmiyorum bide fiyatı ne kadar bilmiyorum bilgilendirirmisiniz..

Canim fiyati biraz yuksek biz yurt disindan getirttik ama burada sanirim 15 gunluk 110 TL diye biliyorum aylik 220 Tl
ama cok faydasi oluyor gercekten.

Canim fiyati biraz yuksek biz yurt disindan getirttik ama burada sanirim 15 gunluk 110 TL diye biliyorum aylik 220 Tl
ama cok faydasi oluyor gercekten.

krishazelcim canım proxeed plusa ebayda baktım 2 kutu 195 tl ye geliyor
aslında çok büyük fiyat farkı yok gibi

kızlar bişey sorucam lütfen cvp verin eşim varikosel ameliyatı olacak olduktan sonraki 6 ay sürecinde değerlerini yükseltmek için neyapmalıyım ne almalıyım

slm kızlar benım esımde 4 ay once teoman beye amelıyat oldu ama hala sonuc alamadık.yarın ılk testımızı yaptrcaz.cok korkuyorum nasıl cıkıcakeyvahedigeldismile

ınsallah yukselmıstr gercı hala tık yok ama Allah buyuk.ebaydan bırdaha sıparıs ettım oncekınde sorun oldugu ıcın bundada sorun oldu gelmedı.parasıda gıttı.bıktım artık bıraktım 46 tl kaldı .ugrasamam dahada .gg den 79 TL ye yenı aldım o geldı hemen.bu ay onunla denıycem ınsallah vesıle olur gelır benımde bebegım.cok yoruldummafoldumben

proxeed plus bir kutuyu 15 gündemi içiyo yani ayda 2 kutu off pahalı ya ((

canım çok sağol ginseng falan diyolar bazıları sen sadece proxeed plus mı kullandın

Evet canim ginseng ve ginko biloba da kullandik biz ama internetten alma sakin cok sahte var ya eczaneden al yada GNC lerden al. O linkini gonderdigin yerlerden sakin alma. Getirtebiliyorsan yurt disindan getirt cunki yurt disinda cok ucuz bunlar .
Omega 3 balik yagida kullanin . Sende kullan balik yagi hapini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…