canım suan bende duygulandım okuyunca yazını allah bızede tatırsın bu guzel duyguyu:çok üzgünüm:
arkadaşlar kaan hocadan cvp var :) sonunda cvpım geldi bekleyin sonuçlarınız cok güzel yazmış bende tekrar yazdım hocam hareketlilik için ilaç ismi istedim bakalım tekrar yazar heralde bide krizhazel evet cnm bacaklarımı diktim :) sabaha kadar yattım hayırlısı allahtan hım bide bişey daha sorcam sana ya şu göbekten vurulan igne eşinin kullandıgı onu ne için verdi hareket içinmi?
arkadaşlar kaan hocadan cvp var :) sonunda cvpım geldi bekleyin sonuçlarınız cok güzel yazmış bende tekrar yazdım hocam hareketlilik için ilaç ismi istedim bakalım tekrar yazar heralde bide krizhazel evet cnm bacaklarımı diktim :) sabaha kadar yattım hayırlısı allahtan hım bide bişey daha sorcam sana ya şu göbekten vurulan igne eşinin kullandıgı onu ne için verdi hareket içinmi?
bende çok memnunum canım.umarım bir terslik olmazda doğumuda ona yaptırırım.sen normal doğummu düşünüyorsunEvet Nadide hanimdayim ve birakmayi dusunmuyorum cok memnunum. Ozel sigortam Amerikani bile karsiliyor ama Nadideyi birakmam heralde:) Kismet olursa dogumuda ona yaptirtirim.
bende çok memnunum canım.umarım bir terslik olmazda doğumuda ona yaptırırım.sen normal doğummu düşünüyorsun
arkadaşlar kaan hoca prooxeed plus kullanın yazmış ama eşim kullanmak istemiyo napıcam bilmiyorum bide fiyatı ne kadar bilmiyorum bilgilendirirmisiniz..
Canim fiyati biraz yuksek biz yurt disindan getirttik ama burada sanirim 15 gunluk 110 TL diye biliyorum aylik 220 Tl
ama cok faydasi oluyor gercekten.
kızlar bişey sorucam lütfen cvp verin eşim varikosel ameliyatı olacak olduktan sonraki 6 ay sürecinde değerlerini yükseltmek için neyapmalıyım ne almalıyım
Proxeed plus alirsan cok faydali olur arkadasim.
Proxeed plus alirsan cok faydali olur arkadasim.
kızlar ya şu adresteki ilacın faydalarını okurmusunuz
Yeşilex 008 Ginsengli Bitkisel Karışım, Bitkisel Yeşilex 008 Ginsengli Bitkisel Karışım Satın Al, Şifa Market
canım çok sağol ginseng falan diyolar bazıları sen sadece proxeed plus mı kullandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?