Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Insallah Buyuk Allahim yeni yasinda kucagina bebeginide verir canim en buyuk duam bu . nice senelere saglikla mutlulukla esinle bebisinle:)

krishazel siz ameliyatıda medical parkta olmuştunuz dimi??
kafam öyle karışıkki bu sonuçlarla üroloğa gidince hemen ameliyat diyor jinekologa gidince vakit kaybetme aşılama diyor evet varikosel zarar vermeye başlamışki değerlerimiz 5 ayda inanılmaz düştü
ama 41 milyondan 7 milyona nekadar normal bilemiyorum oyüzden tümlab ta bişi var diyorum belkide kötüye inanmak istemiyorum (
medicalparka da gidebiliriz test için tabi hem bize yakın sen ordaki testlerle başka yerdeki testleri karşılaştırabildinmi cnm yaklaşıkmı çıkıyor sonuçlar birde orada ücret nekadradı en son

Canim esinin tedavisini kadin doguma sorma bile hele tup bebek merkezine gidersen asla duzelme olmaz direk tup bebek derler. Tup bebek merkezi ne bagli urologa sorarsan onlarda tup e yonlendirir.
Yine siz bilirsiniz ama varikoseli ortadan kaldirmak sart . 2. cocuk dusunuyorsan hele dusunsene 5 ayda bukadar dustuyse 2-3 yilda azospermi olacak esin!!!! hele ilerleyince agrilarda baslayacak ve yine ameliyat olacaksiniz. simdi olunda ise yarasin.
asil onemli konu varikosel spermin dna sini bozuyormus ve tup bile yapsan hamile kalamiyormususun kalsanda dusuk oluyormus onuda ogrenince biz hic dusunmedik ve olduk
medical parkta 100 tl test 2. gunde veriyorlar.

Canim ameliyati da orada olduk ama doktorumuz oradan ayrildi . Doktor cok onemli canim ona dikkat edin. Bizimkisi doc dr deniz ersev di iyiydi ameliyatindan memnun kaldik ama tedavi falan etmiyo pek ilgilenmiyor:)) Malesef istanbulda tedaviyle ugrasan dr biulmak cok zor hatta yok(

KRİSHAZEL canım eşimin bahsettiği doktor KAAN AYDOS çok şaşırdım tesadüfe ve ayrıca çok sevindim aradık cuma günü bekliyorum sizi dedi inşallah hayırlı sonuçlar alırım

KRİSHAZEL canım eşimin bahsettiği doktor KAAN AYDOS çok şaşırdım tesadüfe ve ayrıca çok sevindim aradık cuma günü bekliyorum sizi dedi inşallah hayırlı sonuçlar alırım

Canim bende cok sevindim inan. Dogru ellerdesin rahat ol artik, teslim edin kendinizi ona ve tedavisine:)

Canim bende cok sevindim inan. Dogru ellerdesin rahat ol artik, teslim edin kendinizi ona ve tedavisine:)

sağol canım ya hep sen umut verdin bana zaten Allah razı olsun inşallah herşey güzel olur dualarım hep seninle inan

buarada az önce ginseng korean siparişim geldi :)))))) hepsini netten verdim ya toplaması zor olacak :)

buarada az önce ginseng korean siparişim geldi :)))))) hepsini netten verdim ya toplaması zor olacak :)

Hayirli olsun :) hemen basla vermeye esine . Sakin korkma hicbir yan etkisi yok ve cok faydali bir bitki. Zaten esindeki degisimleri farkedeceksin:))))) biz hayat boyu kullanmayi dusunuyoruz ginsengi:)))
ginko bilobada hafizayi cok etkiliyor esim de cok farketti hicbirseyi unutmuyorum artik diyor . :)
bu bitkiler en ufak kilcal damarlari bile cok guzel aciyormus cok faydali gule gule kullanin canim.

Canım bahsettiğin bu bitkisel karışımın tam adı ne?

sağol canım bunlarıda sayende öğrendim zaten adlarını bile duymamıştım herşey sayende kızım olursa krishazel mi koysam nee

ronya ve krizhazel cnm cok teşş ederim dogum günümü kutladıgınız için.. cok saolun arkadaşım bizde kendimizi kaan aydosa emanet ettik hayırlısı bakalım am sperm tahlili yaptırmak istiyoruz ama nereye güvenicegimizi bizde şaşırdık biz f.s.m. devlet hastanesinde ameliyat olduk ve oradaki sperm tahlilleri süper cıktı ve dktrlarındanda memnunuz ama biden hormon tahllili istememeleri kafamı karıştırdı birşeyleri atlıyorlarmı diye bide sperm tahlillerimizin sonuçlarını elimize vermiyorlar dktrların bilgisayarına onlarda sadece iyi eya kötü diye yorum yapıp bırakıyorlar şaşırdım krizhazel sen medikal parkı öneriyormusun oradamı yaptırsak sperm tahlilini?bide arkadaşım ben keci boynuzunu eşime sabah ac karnına ve gece yatarken günde 2 bardak içiriyorum yanlışmı yapıyorum...:)

keçi boynuzu kürünü bende yapmaya başlayacağım canım senin yaptığın doğru inşallah güzel sonuçlar alırsın

ama ben uzun zaman dır yapıyorum arkadaşlar 1 haftadan sonra sadece geceleri yazınca kafam karıştı bu arada arkadaşlar kaan hocadan cvp var ben aginin kullanmanızı önermiyorum dedi galiba herkeze iyi gelmiyo sizde bi araştırın öle kullanın ben bıraktırcam kocama....

canım bende cuma günü kaan hocaya gidicem ama l arginine siparişi verdim aldım tabiki ama yinede kullanıcam bende sorarım cuma günü

Canim sperm testi icin medical park bahcelievleri oneriyorum evet . Cok ayrintili test yapiyorlar yikama sonrasi sonuclarinida veriyorlar yani asilama icin uygun olup olmadigini soyluyorlar . Morfoloji icin bile 1 sayfa ayrinti veriyorlar tek tek bas boyun kuyruk hasarlarini soyluyorlar . TUMLAB yapmiyor okadar ayrintili sonuc vermiyor.

Keciboynuzu nu esine 10 gunden sonra sadece aksamlari ver canim. Sabahlari ac karnina ari sutu bal polen ver.

Hormon tahlili istememeleri imkansiz gibi birsey belki yapmislardir haberiniz yoktur baksana sperm sonuclarini bile vermemisler cok ilginc. Kaan Hoca kesin ister hormon testi.

Simdiye kadarkilerin zarari olmaz bundan sonra gunde 1 kez ver canim.

canim l arginine yi biz hic birakmadan kullandik elinizde varsa bitirin bence , Mesela cogu doktorum onerdigi ARGINMAX adli vitamine bakin GNC de satilan onun icinde bile 3000 mg l arginine var. L carnitine ve L arginine sperm yapiminda cok onemli rol oynuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…