canım bende cuma günü kaan hocaya gidicem ama l arginine siparişi verdim aldım tabiki ama yinede kullanıcam bende sorarım cuma günü
Krishazel evicap öneriyormusun bize canım bir o kaldı almadığım arı sütü siparişini verdim
Biz evicap ida yani E vitamininide hic birakmadan kullandik canim. Eger kulandiginiz bir multuvitamin varsa icinde olabilir bak iyice. Yoksa alip kullanmani oneririm.
canım bu ilacın adını ilk senden duydum senin kelimelerinde benim için teminattı sonrasında araştırararakta sipariş verdim sana tşk ederim canım
e vitamini aldım canım gerek varmı almama evicapı
canım bu ilacın adını ilk senden duydum senin kelimelerinde benim için teminattı sonrasında araştırararakta sipariş verdim sana tşk ederim canım
Canim L arginine ilac degil bitkisel vitamin bunlar . Zaten ben ilac oneremem ancak doktor kontrolunde ilac kullanin . Hormon testlerine bakilmadan dr bile ilac vermez zaten.
sen kullandınmı canım Men’s Arginmax 90 tablet
Canim evicap E vitamini zaten :) BAska birsey alma daha.
Simdi senin elinde neler var yazarmisin yanlis birsey yapmayalim. Sen aldigin herseyi bir yazarmisin bana?
proxeed plus kullanmadan once 2 kutu kullanmistik . multuvitamin o . ama icinde l arginine , e vitamini , ginseng ve ginko bilobada var bu yuzden baya iyi ama pahali biraz ve gunde 6 tane iciliyor :))
canım benim anlatmak istediğim şu e vitamini 400 mg aldım yani evicap almama gerek yok değilmi
canım sen hepsini tek bir ilaçta vermişsin bende ayrı ayrı aldım :))
proxeed plus
L arginine
omega 3 balık yağı
ginseng korean
arı sütü
Q enzim 10
gingko biloba
e vitamini 400 mg
keçi boynuzu kürü :))))
canim proxeed plusla baslayin sabah 1 aksam 1
onun icinde e vitamini olmadigi icin gunde 1 de E vitaminide ver
1 ginseng
1 ginko biloba ver
1 tanede omega 3 ver
keciboynuzu kurunu uzun zamandir yapiyorsaniz birak onu artik. ( nekadar zamandir yapiyordunuz? )
L arginine yi beklet simdilik proxeed plusta l carnitine oldugu icin ilk etapta yeterli . L arginineye daha sonra baslarsiniz
Q enzyme 10 ve omega 3 balik yagindan sen 1 er tane kullan gunde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?