Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Krishazel evicap öneriyormusun bize canım bir o kaldı almadığım arı sütü siparişini verdim

Krishazel evicap öneriyormusun bize canım bir o kaldı almadığım arı sütü siparişini verdim

Biz evicap ida yani E vitamininide hic birakmadan kullandik canim. Eger kulandiginiz bir multuvitamin varsa icinde olabilir bak iyice. Yoksa alip kullanmani oneririm.

canım bu ilacın adını ilk senden duydum senin kelimelerinde benim için teminattı sonrasında araştırararakta sipariş verdim sana tşk ederim canım

Canim benim esim Amerikada okudu gorumcemler falan orada yasiyorlar orada cok doktora gosterdiler bizim sonuclari. Oradaki doktorlar tavsiye etti L arginine yi . Biz hic kesmeden kullandik . Proxeed plusta da L acrnitine vardi o yuzden onu ayrica almamistik ama L arginineyi ayri olarak alip kullandik.

Men’s Arginmax 90 tablet

* İçerik
* Kullanım Şekli

Performansta azalma yorgunluk, düzensiz beslenme, antioksidanlarca zengin gıdaların az tüketilmesi, uyku bozukluğu , hormonal değişiklikler gibi sebeplerin sonucunda ortaya çıkabilir. Dolaşımın yetersiz olması ve enerji üretiminin azalması da performansta düşmeye neden olabilir.

İçerisinde B vitaminlerine ilaveten,A,E ve C vitaminleri ile L-Arginine, gingko biloba, ginseng gibi destkeler bulunmaktadır.

6 tablet İçerik;
Vitamin A (as Retinyl Palmitate) 5000 IU
Vitamin C (as Ascorbic Acid) 60 mg
Vitamin E (as Natural d-alpha Tocopherol Succinate) 30 IU
Thiamin (as Thiamin Mononitrate) 1.5 mg
Riboflavin 1.7 mg 100% Niacin (as Niacinamide) 20 mg
Vitamin B-6 (as Pyridoxine Hydrochloride) 2 mg
Folic Acid 400 mcg
Vitamin B12 (as Cyanocobalamin) 6 mcg
Biotin 300 mcg
Pantothenic Acid (as Calcium d-Pantothenate) 10 mg
Zinc (as Zinc Gluconate) 15 mg
Selenium (as Selenium Selenate) 70 mcg
L-Arginine 3 g
Korean (Asian) Ginseng Root Extract 100 mg
American Ginseng Root (Panax quinquefolium) 100 mg
Ginkgo Biloba Leaf Extract 50 mg

canım bu ilacın adını ilk senden duydum senin kelimelerinde benim için teminattı sonrasında araştırararakta sipariş verdim sana tşk ederim canım

Canim L arginine ilac degil bitkisel vitamin bunlar . Zaten ben ilac oneremem ancak doktor kontrolunde ilac kullanin . Hormon testlerine bakilmadan dr bile ilac vermez zaten.

Canim L arginine ilac degil bitkisel vitamin bunlar . Zaten ben ilac oneremem ancak doktor kontrolunde ilac kullanin . Hormon testlerine bakilmadan dr bile ilac vermez zaten.

canım bende zaten hepsi bitkisel olduğunu için alıyorum

sen kullandınmı canım Men’s Arginmax 90 tablet

proxeed plus kullanmadan once 2 kutu kullanmistik . multuvitamin o . ama icinde l arginine , e vitamini , ginseng ve ginko bilobada var bu yuzden baya iyi ama pahali biraz ve gunde 6 tane iciliyor :))

Canim evicap E vitamini zaten :) BAska birsey alma daha.
Simdi senin elinde neler var yazarmisin yanlis birsey yapmayalim. Sen aldigin herseyi bir yazarmisin bana?

proxeed plus
L arginine
omega 3 balık yağı
ginseng korean
arı sütü
Q enzim 10
gingko biloba
e vitamini 400 mg
keçi boynuzu kürü :))))

canım benim anlatmak istediğim şu e vitamini 400 mg aldım yani evicap almama gerek yok değilmi

proxeed plus kullanmadan once 2 kutu kullanmistik . multuvitamin o . ama icinde l arginine , e vitamini , ginseng ve ginko bilobada var bu yuzden baya iyi ama pahali biraz ve gunde 6 tane iciliyor :))

canım sen hepsini tek bir ilaçta vermişsin bende ayrı ayrı aldım :))

proxeed plus
L arginine
omega 3 balık yağı
ginseng korean
arı sütü
Q enzim 10
gingko biloba
e vitamini 400 mg
keçi boynuzu kürü :))))

canim proxeed plusla baslayin sabah 1 aksam 1
onun icinde e vitamini olmadigi icin gunde 1 de E vitaminide ver
1 ginseng
1 ginko biloba ver
1 tanede omega 3 ver

keciboynuzu kurunu uzun zamandir yapiyorsaniz birak onu artik. ( nekadar zamandir yapiyordunuz? )

L arginine yi beklet simdilik proxeed plusta l carnitine oldugu icin ilk etapta yeterli . L arginineye daha sonra baslarsiniz

Q enzyme 10 ve omega 3 balik yagindan sen 1 er tane kullan gunde .

canım ben keçi boynuzu pekmezini veriyodum eşime sen bana kür yap demiştin bende cuma aktardan alırım keçi boynuzunu başlarım henüz kür içmedi şimdilik sadece sabah akşam keçi boynuzu pekmezi yiyo

proxeed plus ve arginine ebaydan sipariş verdim geç gelir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…