canım ben keçi boynuzu pekmezini veriyodum eşime sen bana kür yap demiştin bende cuma aktardan alırım keçi boynuzunu başlarım henüz kür içmedi şimdilik sadece sabah akşam keçi boynuzu pekmezi yiyo
proxeed plus ve arginine ebaydan sipariş verdim geç gelir zaten
elinde ne var peki suan?
sevgili pamuk aynı anda arginmax ve proxeed plus vermek biraz fazla gelmezmi
krishazelin dedği gibi şimdilik arginine kullanmıcas canım doktora da bir sorarız bende heyecanla herşeyi vereyim içsin diyorum :))))
canım sanırım ben yanlış anlamışım
sen l arginineden bahsettin herhalde
sevgili pamuk aynı anda arginmax ve proxeed plus vermek biraz fazla gelmezmi
canım günde kaç tane ilaç içecek 7 tane falan bide perhize direnmeye çalışıyo :)))))
kendisine diyorum ki ben böyle uğraşıyorum ama 6 ay sonra milyonlarla dolaşacaksın diyorum :))))
sakinnnnnnnnnnnnnnnnnn
proxeed plus ve arginmax hemen hemen ayni seyler . sadece biri kullanilacak . ikisi ayni anda kullanilmaz
en iyisi proxeed plus ama cok pahali
alamayan arginmax aliyor
bu mesaji anlamadim
gunde 7 ne?
ne perhizi?
ilaç alımı hepsi birarada olmaz değilmi hayatım ondan bahsediyorum yemeklerden sonra alır değilmi
perhize gelince cuma doktora gidicez ya ondan bahsediyorum
krishazelcim evet gerçekten çok pahalı ama parayı önemsemedim kredi kartımdan 6 kutu aldım valla canım 3 aylık kullanımı için
canim onlar ilac degilki bitkisel vitamin:) ilac diyorsun hep ben de korkuyorum:))))
hepsini bir almayacak sirayla verecegiz
ama ginseng e basla gunde 1 ver .
e vitamininide ver gund e 1
6 kutu proxeed insallah gumruge takilmaz canim ya . takilirsa dr dan recete alman gerekebilir aklinda olsun .
ilaç alımı hepsi birarada olmaz değilmi hayatım ondan bahsediyorum yemeklerden sonra alır değilmi
perhize gelince cuma doktora gidicez ya ondan bahsediyorum
sen neden bukadar aceleyle hepsini birden aldinki:)))) valla benden betersin arkadasim:))))))))))))
ama varya sen yuzde yuz bu isi basaracaksin .
Doktor perhiz yapip mi gelin dedi?
yoksa test icinmi perhize basladiniz?
canım valla ben çok beterim aksine aceleciyim herşey hemen olsun diyenlerdenim emek vericem Allah ta emeğimin karşılığını verir inşallah arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?