Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ben keçi boynuzu pekmezini veriyodum eşime sen bana kür yap demiştin bende cuma aktardan alırım keçi boynuzunu başlarım henüz kür içmedi şimdilik sadece sabah akşam keçi boynuzu pekmezi yiyo

ozaman baslama kure . simdilik bunlari kullanin cok fazla olmasin.
pekmezi ver arada

canım günde kaç tane ilaç içecek 7 tane falan bide perhize direnmeye çalışıyo :)))))
kendisine diyorum ki ben böyle uğraşıyorum ama 6 ay sonra milyonlarla dolaşacaksın diyorum :))))

sevgili pamuk aynı anda arginmax ve proxeed plus vermek biraz fazla gelmezmi

krishazelin dedği gibi şimdilik arginine kullanmıcas canım doktora da bir sorarız bende heyecanla herşeyi vereyim içsin diyorum :))))

sevgili pamuk aynı anda arginmax ve proxeed plus vermek biraz fazla gelmezmi

sakinnnnnnnnnnnnnnnnnn
proxeed plus ve arginmax hemen hemen ayni seyler . sadece biri kullanilacak . ikisi ayni anda kullanilmaz
en iyisi proxeed plus ama cok pahali
alamayan arginmax aliyor

sakinnnnnnnnnnnnnnnnnn
proxeed plus ve arginmax hemen hemen ayni seyler . sadece biri kullanilacak . ikisi ayni anda kullanilmaz
en iyisi proxeed plus ama cok pahali
alamayan arginmax aliyor

krishazelcim evet gerçekten çok pahalı ama parayı önemsemedim kredi kartımdan 6 kutu aldım valla canım 3 aylık kullanımı için

ilaç alımı hepsi birarada olmaz değilmi hayatım ondan bahsediyorum yemeklerden sonra alır değilmi
perhize gelince cuma doktora gidicez ya ondan bahsediyorum

canim onlar ilac degilki bitkisel vitamin:) ilac diyorsun hep ben de korkuyorum:))))

hepsini bir almayacak sirayla verecegiz

ama ginseng e basla gunde 1 ver .

e vitamininide ver gund e 1

6 kutu proxeed insallah gumruge takilmaz canim ya . takilirsa dr dan recete alman gerekebilir aklinda olsun .

krishazelcim evet gerçekten çok pahalı ama parayı önemsemedim kredi kartımdan 6 kutu aldım valla canım 3 aylık kullanımı için

sen neden bukadar aceleyle hepsini birden aldinki:)))) valla benden betersin arkadasim:))))))))))))
ama varya sen yuzde yuz bu isi basaracaksin .

hımm bende bundan sonra bitkisel vitamin derim :))) ginseng bugün elime ulaştı onu içirdim ilk günümüz ginseng te proxeed plus gümrük deme canım ya çok kötü olur benim için (((

sen neden bukadar aceleyle hepsini birden aldinki:)))) valla benden betersin arkadasim:))))))))))))
ama varya sen yuzde yuz bu isi basaracaksin .

canım valla ben çok beterim aksine aceleciyim herşey hemen olsun diyenlerdenim emek vericem Allah ta emeğimin karşılığını verir inşallah arkadaşım

cuma günü kaan hocaya gidicez sanırım dediğiniz gibi ilk olarak sperm ve hormon testi verir değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…