Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sevgili krishazelcim az evvel test yaptım malesef negatif.
canım cumaya gidicez doktora gerçi daha randevu almadım yarın arar alırım
eşim tekrar test verecek duruma göre ameliyat netleşecek
canım siz proxeed plusu ameliyattan sonra kullandınız demi
bende çok acele etmek istemiyom.hatta bazı doktorlar ameliyat sonrası vitamin falan vermiyormuş

hayirlisi olsun uzulme canim
evet biz ameliyattan sonra kullandik proxeed plus i
evet bizede ameliyati yapan dr umuz vermedi ama biz cok arastirdik ve kullandik o bitkiselleri
proxeed i zaten kaan hoca verdi

digerlerinide arastirarak bulduk ve kullandik

ebaydan gelen kutuya ilaç diye geçmiyorlar değilmi şimdi de kafayı buna taktım gümrükte kalırmı diye bide ebayda ilk siparişim 10 gün içinde gelmişti şimdi ne kadar sürer bilmiyorum

KRISHAZEL,

Cok tesekkur ederim cevabin icin. Ben amerikada yasiyorum, sanirim sizde amerikadan getirtmisiniz bu tabletleri. acaba recetesiz satin alabilirmiyiz? proxeed plus vitamin hapini doktor tavsiyesiz kullanabilirmiki acaba esim. bide gingo biliba sperm attirici ozelligi oldugu icin mi kullanmak gerekiyor/

Son düzenleme:
Canim gittim bebis iyi sorun yok ama kanama sevmedigimiz bir durum dedi yatacaksin mutlaka dedi 10 gun rapor verdi . Hic istemedim ama yatacaksin dedi konusturmadi bile
ilaclarada devam
iyiyim simdilik zaten 1 kez oldu birdahada olmadi
canım hiç canını sıkma banada aynısı olmuştu doktorum sadece tuvalet için kalkacaksın yerinden demişti.bende öyle yaptım.sende dinlen yat bir süre nekadar emek verdik nekadar bekledik biliyosun.birazdaha sık dişini annesi.sen zaten progestan kullanıyordun bu bebeğin sana tutunmasını sağlıyor ben kanamadan sonra başlamıştım allaha şükür hiçbirşey olmadı.bana ozaman kanaması olanların erkek bebeği olur demişlerdi ben inanmamıştım ama oğlum oluyo biliyosun.belki seninde oğlun olur canım.ama en önemlisi sağlıkla hayırlı bir şekilde gelsin inşallah.Allaha emanet ol arkadaşım.çok öptüm

Canim evet biz hemen hemen butun vitaminlerimizi amerikadan aldik
istersen sana aldigimiz siteyi vereyim orada bayagi ucuz buranin neredeyse 10 da biri fiyatina hatta:) oradada buy 1 buy get one free oldugu zamanlar aliyorduk hep. Swanson dan aldik genelde.

Buy 1 Get 1 Free - Swanson Health Products

zaman zaman biliyorsun CVS te de indrimler oluyor oradanda cok aldik

ama proxeed plus u ebay den yada amazon dan aldik.

canim bunlar vitamin oldugu icin rahatlikla alabilirsin

esinin durumu senin durumun nedir yazarmisin canim?

Yatiyorum canim doktor yatacaksin dedi ve ben istemeden 10 gun rapor verdi . esimde duyduya istersem yatmayayim basimda nobet tutuyor
Birdaha olmadi zaten lekelenme ama cok korktum cok
Progestani doktorumuz hamileligimi ogrenir ogrenmez vermisti zaten 4. haftadan beri kullaniyorum.
Oglan kiz hic farketmez saglikli bir yavrum olsunda baska hicbirsey istemiyoruz . Allahim buradaki butun arkadaslarimada versin diye dua ediyorum.

Sen kime yaptiracaksin dogumunu karar verdinmi?

Canim ginseng ve ginko bilobanin damar acici etkisi var dolayisiyle sperm cikisina faydasi oluyor. Hatta ereksiyon sorunu olanlara inanilmaz etkisi oluyor kullaninca farkediyorsun zaten,
Sperm arttirici etki istiyorsan en etkilisi proxeed plus.

sizin yaslariniz kac? esinin sperm degerleri nedir ? kac yillik evlisiniz?

Biz Washington DC deydik siz neredesiniz?

Varikosel ameliyatını takiben 1 yıl içerisinde hastaların 1/3'ünün sperm değerlerinde önemli ölçüde düzelme görülür ve eşlerini gebe bırakabilirler. Ancak, çocuk olması erkek ve kadına ait çok sayıda faktöre bağlı olduğundan, varikosele eşlik eden diğer bozuklukların da iyice araştırılması ve tedavi edilmesi gerekir. Aksi takdirde ameliyat olunmasına rağmen gebelik görülmeyebilir. Spermiyogram analiziniz normale yakın sayılır.
Testislerde kan dolaşımını artırıcı pentoksifilin ve spermin hareketini artırıcı kallikrein, indometazin gibi ilaçlar doktor kontrolünde başlanılabilir. Bunların haricinde aşağıdaki beslenme ve yaşam tarzı önerilerine uyabilirsiniz. Bu şekilde gebelik elde edemezseniz eşinizin yaşıda gözönüne alınarak sırayla aşılama ve tüpbebek denenebilir.

BESLENMEDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
Özellikle yapraklı taze meyva ve sebzelere ağırlık verin.
Üreme fonksiyonlarının sağlıklı sürebilmesi için C, E, B12 vitamini ve selenyum gibi minerallerin yeteri kadar alınması gerekir. Bunların hücre metabolizması sırasında açığa çıkan toksik serbest oksijen artıklarının zararlarını önleyici etkisi bulunur.
C vitamini: (500 mg/gün) Antioksidan etkisinin yanısıra, özellikle sigara içenlerde spermin kalitesini düzeltir ve kümeleşmesini önler. Portakal ve domateste bol bulunur.
E vitamini: (400 IU/gün) Kuvvetli antioksidan etkiye sahiptir. Fıstık, soya ve yulaf ezmesi zengindir.
Selenyum: (200 mik.gr/gün) Bir çalışmda selenyumun sperm hareketlerini önemli ölçüde artırdığı gösterilmiştir. Vitamin preparatlarının içerisinde bulunur.
Çinko: (20 mg/gün) Sperm yapımını artırır ve testosteronu yükseltir. Buğday kepeği, kuru fasulye, mercimek, yumurta ve ekmekte bulunur.
Fosfor ve folik asit: Hücre çoğalmasında önemleri vardır. Fosfor; soya, yumurta, badem ve kurufasulyede folik asit ise; yeşil sebzelerde özellikle brokolide bulunur.
Magnezyum, iyot gibi diğer metabolizma için gerekli mineraller soya, sarmısak, karides, süt, soğan ve fındıkta bol bulunur.
Protein, kalsiyum, fosfor, demir, bakır kaynağı olarak balık ve istiridye gibi deniz ürünleri önerilir.
Protein ve E vitamini kaynağı olarak ayçiçeği ve ürünleri yenmelidir.

TEDAVİYİ DESTEKLEYİCİ TAVSİYELER
Sauna, hamam ve sıcak banyoları gibi aşırı sıcak uygulamalardan kaçının.
Günde 1-2 fincandan fazla kahve içmeyin. Yeteri kadar su alın.
Sigara kesinlikle içmeyin.
Düzenli spor veya fiziksel ekzersiz yapın.
Haftada 2 kez 60 gm'dan fazla alkol almayın. Alkolün erkek üreme sisteminde toksik etkisi olup, sperm kalitesini bozar.
Kadında yumrta hücresi 48 saat canlı kalabilir. Bu nedenle yumurtlamanın olduğu gün veya öncesi ya da sonrası 2 gün içerisinde cinsel ilişkide bulunulması, çocuk olma şansını artırır. Kadında yumurtlamanın tam olarak hangi gün olacağını doktorunuzdan öğreniniz. Ama her zaman doğru olmasa da, genellikle iki adet döneminin tam ortasındaki güne rastlar. Buda düzenli olarak 28 gün aralıklarla adet gören bir kadında 14. güne rastlar. Sonuç olarak, 12., 14. ve 16. günlerde ilişkiye girmek genelde çocuk olma şansını artıracaktır.
Kadının orgazm olması ve ilişki sonrasında bir süre sırtüstü yatması spermin taşınmasını kolaylaştırır.
Moralinizi yüksek tutunuz ve stresinizi yenmek için psikolojik destek arayınız.

yatıyorum diyorsun ama bakıyorum nettende kopamıyorsun:))biraz sık dişini arkadaşım sabret herşey çok güzel olacak.yatarken kalkarken bile çok yavaş hareket et ani hareketlerden sakın.yanında yardım edebilecek bir varmı yalnızmısın benim annem yanımdaydı saolsun yerimden kaldırmadı.eşimde sabah işe giderken içeceğim suyu bile hazırlayıp gidiyordu:))doktor bol bol su içeceksin dedi diye:)))bilmemmi o korkuyu ağla ağla ölmüştüm doktora gidene kadar.allahım hepimizi korktuklarımızdan korusun inşallah.biliyorum hayatım cinsiyetin önemsiz olduğunu bilmemmi aynı yollardan geçtik hepimiz.sağlıkla dünyaya gelsinlerde en önemlisi o.ama bu stres hiç bitmiyor bunu bil ben 30.haftadayım hala aynı korkularben kesin nadide hanım diyorum bakalım bir terslik çıkmazsa.herşeyin hayırlısı olsun hayatım

Valla haklisin. Ben Prof Riza Madazliya gittim riskli gebelik uzmani . O da NAdide hanimi birakma ogrencimdir cok iyidir dedi. Dahada rahtladim oyle duyunca bende kesin Nadide Hanim diyorum.
Dikkat etmeye calisiyorum . Yatarken yaziyorum merak etme sordum zarari yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…