cuma günü kaan hocaya gidicez sanırım dediğiniz gibi ilk olarak sperm ve hormon testi verir değilmi
Benim esim oyle birazda onun sayesinde aceleyle yaptik bizde herseyi
yay burcu o :))
sen?
ister bence . Cunki onlara bakmadan ne diyebilirki:)
pamuk sizdemi cuma test verceniz
bizde cuma vericez :))
canım biz izmirdeyiz
canım kaan hocaya gidiyorum dedin diye hatırlıyorum oyüzden söyledim
yok hayatım kaan hocaya email atıyom
o şekilde değerlendiriyor durumumuzu
sevgili krishazelcim az evvel test yaptım malesef negatif.
canım cumaya gidicez doktora gerçi daha randevu almadım yarın arar alırım
eşim tekrar test verecek duruma göre ameliyat netleşecek
canım siz proxeed plusu ameliyattan sonra kullandınız demi
bende çok acele etmek istemiyom.hatta bazı doktorlar ameliyat sonrası vitamin falan vermiyormuş
canım hiç canını sıkma banada aynısı olmuştu doktorum sadece tuvalet için kalkacaksın yerinden demişti.bende öyle yaptım.sende dinlen yat bir süre nekadar emek verdik nekadar bekledik biliyosun.birazdaha sık dişini annesi.sen zaten progestan kullanıyordun bu bebeğin sana tutunmasını sağlıyor ben kanamadan sonra başlamıştım allaha şükür hiçbirşey olmadı.bana ozaman kanaması olanların erkek bebeği olur demişlerdi ben inanmamıştım ama oğlum oluyo biliyosun.belki seninde oğlun olur canım.ama en önemlisi sağlıkla hayırlı bir şekilde gelsin inşallah.Allaha emanet ol arkadaşım.çok öptümCanim gittim bebis iyi sorun yok ama kanama sevmedigimiz bir durum dedi yatacaksin mutlaka dedi 10 gun rapor verdi . Hic istemedim ama yatacaksin dedi konusturmadi bile
ilaclarada devam
iyiyim simdilik zaten 1 kez oldu birdahada olmadi
KRISHAZEL,
Cok tesekkur ederim cevabin icin. Ben amerikada yasiyorum, sanirim sizde amerikadan getirtmisiniz bu tabletleri. acaba recetesiz satin alabilirmiyiz? proxeed plus vitamin hapini doktor tavsiyesiz kullanabilirmiki acaba esim. bide gingo biliba sperm attirici ozelligi oldugu icin mi kullanmak gerekiyor/
canım hiç canını sıkma banada aynısı olmuştu doktorum sadece tuvalet için kalkacaksın yerinden demişti.bende öyle yaptım.sende dinlen yat bir süre nekadar emek verdik nekadar bekledik biliyosun.birazdaha sık dişini annesi.sen zaten progestan kullanıyordun bu bebeğin sana tutunmasını sağlıyor ben kanamadan sonra başlamıştım allaha şükür hiçbirşey olmadı.bana ozaman kanaması olanların erkek bebeği olur demişlerdi ben inanmamıştım ama oğlum oluyo biliyosun.belki seninde oğlun olur canım.ama en önemlisi sağlıkla hayırlı bir şekilde gelsin inşallah.Allaha emanet ol arkadaşım.çok öptüm
KRISHAZEL,
Cok tesekkur ederim cevabin icin. Ben amerikada yasiyorum, sanirim sizde amerikadan getirtmisiniz bu tabletleri. acaba recetesiz satin alabilirmiyiz? proxeed plus vitamin hapini doktor tavsiyesiz kullanabilirmiki acaba esim. bide gingo biliba sperm attirici ozelligi oldugu icin mi kullanmak gerekiyor/
yatıyorum diyorsun ama bakıyorum nettende kopamıyorsun:))biraz sık dişini arkadaşım sabret herşey çok güzel olacak.yatarken kalkarken bile çok yavaş hareket et ani hareketlerden sakın.yanında yardım edebilecek bir varmı yalnızmısın benim annem yanımdaydı saolsun yerimden kaldırmadı.eşimde sabah işe giderken içeceğim suyu bile hazırlayıp gidiyordu:))doktor bol bol su içeceksin dedi diye:)))bilmemmi o korkuyu ağla ağla ölmüştüm doktora gidene kadar.allahım hepimizi korktuklarımızdan korusun inşallah.biliyorum hayatım cinsiyetin önemsiz olduğunu bilmemmi aynı yollardan geçtik hepimiz.sağlıkla dünyaya gelsinlerde en önemlisi o.ama bu stres hiç bitmiyor bunu bil ben 30.haftadayım hala aynı korkularYatiyorum canim doktor yatacaksin dedi ve ben istemeden 10 gun rapor verdi . esimde duyduya istersem yatmayayim basimda nobet tutuyor
Birdaha olmadi zaten lekelenme ama cok korktum cok
Progestani doktorumuz hamileligimi ogrenir ogrenmez vermisti zaten 4. haftadan beri kullaniyorum.
Oglan kiz hic farketmez saglikli bir yavrum olsunda baska hicbirsey istemiyoruz . Allahim buradaki butun arkadaslarimada versin diye dua ediyorum.
Sen kime yaptiracaksin dogumunu karar verdinmi?
yatıyorum diyorsun ama bakıyorum nettende kopamıyorsun:))biraz sık dişini arkadaşım sabret herşey çok güzel olacak.yatarken kalkarken bile çok yavaş hareket et ani hareketlerden sakın.yanında yardım edebilecek bir varmı yalnızmısın benim annem yanımdaydı saolsun yerimden kaldırmadı.eşimde sabah işe giderken içeceğim suyu bile hazırlayıp gidiyordu:))doktor bol bol su içeceksin dedi diye:)))bilmemmi o korkuyu ağla ağla ölmüştüm doktora gidene kadar.allahım hepimizi korktuklarımızdan korusun inşallah.biliyorum hayatım cinsiyetin önemsiz olduğunu bilmemmi aynı yollardan geçtik hepimiz.sağlıkla dünyaya gelsinlerde en önemlisi o.ama bu stres hiç bitmiyor bunu bil ben 30.haftadayım hala aynı korkularben kesin nadide hanım diyorum bakalım bir terslik çıkmazsa.herşeyin hayırlısı olsun hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?