evet canım bende araştırdım iyi bir doktormuş hayırlısı bakalım:)yatarken bile olsa laptop karnına yakın olmasın bence ben biraz kuruntuluyum canım biz önlemimizi alalımda sonrası allahtan tabiki.ben şimdi çıkıcam canım.kendine çok dikat et bol sebze meyve tüket en az haftada bir muhakkak balık ye.sen biliyorsun muhakkakta ben yinede yazim dedim:))))allaha emanet olun sen ve bebişinValla haklisin. Ben Prof Riza Madazliya gittim riskli gebelik uzmani . O da NAdide hanimi birakma ogrencimdir cok iyidir dedi. Dahada rahtladim oyle duyunca bende kesin Nadide Hanim diyorum.
Dikkat etmeye calisiyorum . Yatarken yaziyorum merak etme sordum zarari yokmus
evet canım bende araştırdım iyi bir doktormuş hayırlısı bakalım:)yatarken bile olsa laptop karnına yakın olmasın bence ben biraz kuruntuluyum canım biz önlemimizi alalımda sonrası allahtan tabiki.ben şimdi çıkıcam canım.kendine çok dikat et bol sebze meyve tüket en az haftada bir muhakkak balık ye.sen biliyorsun muhakkakta ben yinede yazim dedim:))))allaha emanet olun sen ve bebişin
krishazeel canım inşallah hiç bişey olmucak
ve çok güzel bir bebeğin olacak buna yürekten inanıyom
hayatta zor elde edilen herşey hep en güzeli olur
canım doktordan randevumuzu aldık
yarın 5 te gidicez önce eşim test vercek sonra doktor görcek
yani durumumuz yarın netleşecek
Insallah canim insallah
Yarin hayirlisiyla gidin gelin bakalim ne olmus . Perhiz kac gunluk canim 4 gun en ideali 4 ile 5 gun olsun.
Guzel haberlerle gel;irsiniz insallah
canım doktor bize 3 gün olsun dedi
yani cuma günü 3 gün olcak
canım eşimin değerleri biraz düzelirse aşılama yaptırmayı düşünüyom ne dersin
tabi düzelmişse.dahada kötü olmuş olabilir :93:
sanırım bizim değerler aşılama için uygun
bizde bugün dra gittik son facia testimizle bukadar düşüş anormal dedi tekrar istedi 15 gün sonra ama öyle veya böyle ameliyat olmalısın dedi ameliyattan önce aşılama yaptırsammı düşünüyorum bende ama 7 milyon sperm ve %2 morfoloji az gibi boşuna olmakta istemiyorum
Canim yasin beklemeye musaitse ameliyati oneririm.
Dogru doktora mikrocerrahi ile ameliyat olun ama .
Ameliyattan sonra tedaviyle birlikte normal yoldan hamile kalabilirsin.
30 yaşındayım canım çokta genç sayılmam yani
mikrıcerrahi dedi zaten doktorda kafam öle karışııki ne zormuş ya
bizde bugün dra gittik son facia testimizle bukadar düşüş anormal dedi tekrar istedi 15 gün sonra ama öyle veya böyle ameliyat olmalısın dedi ameliyattan önce aşılama yaptırsammı düşünüyorum bende ama 7 milyon sperm ve %2 morfoloji az gibi boşuna olmakta istemiyorum
canım bir kaç kişiden duydum 5 milyon sperm olunca doktor yapıyormuş
ama hızın iyi olması gerekiyormuş.
canım bizdede sayı 12 milyon ama ileri hızlı 0 morfoloji %1
bende yaptırsammı diye düşünüyom
Bizim testlerde yikama sonrasi sonuclarinida veriyor oradan belli oluyor asilama olup olmayacagi .
yarin test verirken sorun yikam sonrasi sonuc veriyormusunuz diye
Kızlar saçma bir soru olabilir ama lütfen cvp bekliyorum ebayda 150 dolar üzeri gümrüğe takılıyormuş peki gümrüğe takıldığı zaman ben ürünümü nasıl alabilirim(((
canım sevgili necmettin hocamız sürekli doğal olcak diyo
adama diyom hocam aşılama olurmu ısrarla doğallll diyo :))
canım bir kaç kişiden duydum 5 milyon sperm olunca doktor yapıyormuş
ama hızın iyi olması gerekiyormuş.
canım bizdede sayı 12 milyon ama ileri hızlı 0 morfoloji %1
bende yaptırsammı diye düşünüyom
canim bende oyle duydugum icin zaten soyledim sana gumruk olayini .
Gumruge takilirsa ilac oldugu icin recete istiyorrlarmis sanirim ozaman gidip aliyormussun. Yazirirsin doktorunuza isterlerse.
ınsallah takilmaz canim illa takilacak diye de birsey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?