Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bide ebayın kutusunda ilaç diye yazmaz değilmi sadece adres ve adım yazar diye biliyorum yinede kontrole girer sanırım ya valla ben çatlarım şimdi gelene kadar off offf

Canim illaki gumruge takilacak diye birsey yok. Telaslanma . Dur bakalim gelmezse ozaman bakarsin. Ama takilirsa gumruge gitmen gerekecek alman icin.

kızlar merhaba bugun esım teoman beye gıttı muayeneye.gercekten yanlıslık olmus.hatta cok kızdım neden boyle bı hata yaptılar dıye demıs.ertesı gun farkına varmıslar arayıp teoman beyı soylemısler.degerlerınız cok yukselmıs demıs.morfolojı %2 kotu degılkı dedı.zaten sayı yukselınce morfolojıde dogal olarak normal yapılı spermlerde yukselıyor demıs.ben proxeed,endol ve trentalı sor dedım esıme.demıskı trental endol falan 90 lı yıllardan berı kullanılmayan bır ılac demıs.o ılacları saglık ocakları yazıyordu demıs.e vıtamını ve cınkoyu sor dedım.onları da fazlaya kacmadan kullanabılırsın ama benım onerım ılacsız ocak-subat gıbı bır test daha yapalım nerde duracak degerler ona gore demıs.sayı suan ıcın cok yukselmıs nerdeyse 2 kat yukselmıs demıs.benım bazı hastalarımda amelıyat sonrası 3. ayda hafıf dusme bıle olabaılıyor sonra yukselme oluyordu demıs.sızın dırek yukselmıs bu ıyı haber kutlamaya bıle gıdebılırsınız nıye uzuluyorsunuz demıs.

benım tavsıyem senı kendı oglum yerıne koyup soyluyorum cunku kendı oglum olsada ona ılac kullanmamasını tavsıye ederdım demıs.ama bılıyorumkı esın rahat durmıycak ozaman bır ılac yazıyım ıster kullan ıster kullanma demıs.en azından ocak ayına kadar kullanma demıs.sonra esım cıkmıs benı aradı anlattı bunları ılacın ıcerıgı falan ne dedım.hormon ıcerıyormu dedım klomen gıbı.sonra gıttı bırdaha sordu.benı aradı esım telefonda banada anlattı.klomen etkısını yapıyor ama onun gıbı hormon veren ılac degıl dedı.ama hormonları uyararak spermlerın artmasına neden oluyor dedı.yan etkısı varmı dedım yok sadece ıstah acıyormus ve cınsel ıstegı arttırıyormus dedı.tabı bundanda kımse sıkayet etmedı sımdıye kadar dedı.ama esım daha gelmedı ılacın ısmını bılemıyorum.esım sımdılık o ılacı almadı.kullanmıycam dedı.bu ayda deneyelım sonra bakarız dedım.evıcap ve cınko aldırdım.ne olcak bılemıyorum ınsallah ocak ayına gerek kalmadan hamıle kalırım((( zaten stres yapıyorsunuz buda hormonlarını olumsuz etkılıyor dedı.ama her ay husran yasmakta cok kotu dedım.daha kac yasındasınkı dur bakalım sankı 40-45 yasındaymıssın gıbı konusuyorsun dedı.ama 30 a yaklasıyorum dedım.daha gencsınız 30 yasta genc dedı.oyle bana guvenın dedı.sız yarım bılgılerle kendınızı bos yere strese sokuyorsunuz dedı.
benım bır kadın dogumcu arkadasım var nısantasında unlu bır dr, esını ben amelıyat ettım dedı.hıc ılac kullandırmadım 14 ay sonra hamıle kaldı dedı.sız sabırsızlanıyorsunuz ama bu ısler sabır gerektırır dedı.boyle ıste paylasayım dedım

Son düzenleme:
hazel ameliyat önceki ve şimdiki değerlerinizi yazarmısın canım
tümlab hatasını kabul etmiş demek bende tekrar test yaptırcam kocama ama başka yerde bu sefer komaya soktu beni tümlab nası bakıyolar anlamadım

canım sana yazıyım bak degerlerı.tumlabda cok dusuk cıkıyor ama nedense.

10 mayıs 2010 kolan hastanesınde

1 cc 26 mılyon
toplam 91 mılyon

ılerı h% 20
yavas h%20
yerınde h% 20

normal morfolojı who ya gore % 75

22 hazıran 2010 nısantası tumlab

1 cc 8 mılyon
toplam 24 mılyon

ılerı % 22
yerınde% 24
hareketsız%54
normal morfolojı % 1

26 hazıran 2010 bakırkoy tumlab

1 cc 9 mılyon

toplam 27 mılyon

ılerı %26
yerınde %28
hareketsız %46
normal morfolojı % 2

2 temmuz amelıyat

30 ekım 2010 bakırkoy tumlab

1cc 17 mılyon
toplam 51 mılyon

ılerı % 20
yerınde % 32
hareketsız %48

normal morfolojı % 2

merhaba hazel son sonuçlarınız gayet iyi ama senın bıraz bu fıkrı kafandan atman lazım sal bıraz kendını canım bak sonuçların gayet iyi gergın bı rahme embriyo tutunmaz
bıraz oyle dene bakalım bıde butun vraıkoselli çiftelere dr tavsıyelı pozısyon dız dırsek yontemını kullanın yumurtalara en yakın pozısyon
bırde kıslar eşlerınıız yorgun olmasın ve yeterınce uyarılmıs olsun cunku ne kadar uyarılırsa spermler o hızda tazyıkle dısarı cıkıo
hepınıze bol sans

Hayirlisi olsun arkadasim insallah guzel sonuclar alirsiniz.

yarın için çok heyecanlıyım ya ben gerçekten 9 aylık doğmuşum ama neden böyleyim anlasam :))))

teşekkürederim hazel
evet tümlabta bi gariplik var ama ne onu çözemedim daha özelliklemi yapıyorlar nedir ya yazık bize(,
ama değeriniz gerçekten ikiye katlamış ameliyattan sonra ki inanıyorum tüblab sonucundan daha yüksektir rakamlar için rahat olsun canım artık yolunuz açılmış bence

Canim normaldir bu heyecan hepimiz oyle heyecanlandik:) Insallah guzel haberlerle gelirsiniz

sağol canım inşallah güzel haberlerle gelmek nasip olur buarada ebayın satıcımla konuştum 150 dolar altında gösteriliyo ve besin takviyesi olarak gösteriliyo sorun yaşamayacaksınız diyo biraz rahatladım

sağol canım inşallah güzel haberlerle gelmek nasip olur buarada ebayın satıcımla konuştum 150 dolar altında gösteriliyo ve besin takviyesi olarak gösteriliyo sorun yaşamayacaksınız diyo biraz rahatladım

AA super ozaman canim. Insallah kisa zamanda elinizie gecer hem sen rahatlarsin hemde kullanmaya baslarsiniz.

AA super ozaman canim. Insallah kisa zamanda elinizie gecer hem sen rahatlarsin hemde kullanmaya baslarsiniz.

evet yarından itibaren kullanmak gerekiyo aslında ama elime ne zaman ulaşırsa artık geç olsun da güç olmasın bugünde e vitamini siparişim geldi kargoda çalışan çocuk ezberledi artık nerdeyse artık kimlikte istemiyo :))))))

kızlar şuan sinirimden ağlıyorum eşimle saat 11 de kaan hocaya gittik kaan hoca muayene etti ve varikosel yok dedi ama sperm değerleri bozulmuş olabilir dedi kan testi ve sperm testi için yolladı bizi eşim kan testi verdi ve sperm testini yapamadı beceremiyorum olmuyo dedi ben çıkıyorum dedi hastaneden çıktı ve bende o sinirle hiç bişey söylemedim bastım gittim onu orda bırakıp taksiyle eve geldim ve gelene kadar da ağladım bumuydu benim uğraşım onun için mücadele etmem karşılığı bumuydu

Son düzenleme:

canım yapma nolur erkekler bu konuda çok hassas aynı gün hem muayene olmuş
hem test vermek zorunda kalmış stres olabiliyorlar
asıl senin bugün onun yanından hiç ayrılmaman gerekirdi
belkide hormonlarda problem var eğer hormonel bir problemse tedavisi daha kolay

canım evet haklısın şuan ben evdeyim o dışarda hala gelmedi beni bu konuda yalnız bıraktın dedi seni affetmicem diyo bende nebiliym sinirlendim işte offff

selam arkadaşlar benim eşimde 6.5 yıl önce çift taraflı varikosel oldu.ameliyatı mart ayında olmuştu ben temmuz adetimden sonra ikizlerime hamile kaldım.ümitsizliğe kapılmayın.herşeyin bir nedeni ve zamanı vardır.umarım sizde bir sonuca varırsınız.geçmişler olsun.

Merhaba,
Son 1 saattir bu sitenin içindeyim ve varikoselle ilgili güzel bir şeyler okumak için dolandım durdum. Hamile kaldığınızı yazdığınız için çok teşekkürler :)
Benim eşim de 1 hafta önce varikosel ameliyatı oldu. Biz de 2,5 yıldır evliyiz ama 10 aydır korunmuyoruz. Bebişimizin olmamasının sebebini varikosele bağladı doktorlar ve anca birkaç ay sonra ameliyata karar verebildik. Bugüne kadar hiç aşılamayı denemedik inşallah da gerek kalmaz.
Ameliyat sonrası şükür ki bir sıkıntısı ağrısı vs olmadı eşimin. Doktor da başarılı geçtiğini söyledi bizim de içimiz biraz rahatladı tabi. Ama burdan arkadaşların tecrübelerini okuyunca da korktum biraz açıkcası çünkü ameliyat başarılı geçmesine rağmen hamile kalamayanlar var. Umarım ben ve bütün arkadaşlar biran önce hamile kalırız!
Bizi de doktor 3 ay sonra çağırdı sperm analimizle beraber. Sonuçlara göre ilaç verebilirmiş. 3 aydan önce gebelik pek yaygın görülmez dedi ama genel anlamda heveslendirmese de olumlu konuşuyor.
Bu ara Medical Park Bahçelievler'de ameliyatı oldu eşim. Doktorumuz da İbrahim Korkunt Bey. Doktoru ikimiz de çok sevdik çok enerjik ve pozitif biri.
Varikosel ameliyatından sonra hamile kalmış arkadaşlardan ne kadar sonra hamile kaldıklarını paylaşmalarını rica edeceğim. Hem hepimize moral olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…