Merhaba,
Son 1 saattir bu sitenin içindeyim ve varikoselle ilgili güzel bir şeyler okumak için dolandım durdum. Hamile kaldığınızı yazdığınız için çok teşekkürler :)
Benim eşim de 1 hafta önce varikosel ameliyatı oldu. Biz de 2,5 yıldır evliyiz ama 10 aydır korunmuyoruz. Bebişimizin olmamasının sebebini varikosele bağladı doktorlar ve anca birkaç ay sonra ameliyata karar verebildik. Bugüne kadar hiç aşılamayı denemedik inşallah da gerek kalmaz.
Ameliyat sonrası şükür ki bir sıkıntısı ağrısı vs olmadı eşimin. Doktor da başarılı geçtiğini söyledi bizim de içimiz biraz rahatladı tabi. Ama burdan arkadaşların tecrübelerini okuyunca da korktum biraz açıkcası çünkü ameliyat başarılı geçmesine rağmen hamile kalamayanlar var. Umarım ben ve bütün arkadaşlar biran önce hamile kalırız!
Bizi de doktor 3 ay sonra çağırdı sperm analimizle beraber. Sonuçlara göre ilaç verebilirmiş. 3 aydan önce gebelik pek yaygın görülmez dedi ama genel anlamda heveslendirmese de olumlu konuşuyor.
Bu ara Medical Park Bahçelievler'de ameliyatı oldu eşim. Doktorumuz da İbrahim Korkunt Bey. Doktoru ikimiz de çok sevdik çok enerjik ve pozitif biri.
Varikosel ameliyatından sonra hamile kalmış arkadaşlardan ne kadar sonra hamile kaldıklarını paylaşmalarını rica edeceğim. Hem hepimize moral olur :)
kızlar şuan sinirimden ağlıyorum eşimle saat 11 de kaan hocaya gittik kaan hoca muayene etti ve varikosel yok dedi ama sperm değerleri bozulmuş olabilir dedi kan testi ve sperm testi için yolladı bizi eşim kan testi verdi ve sperm testini yapamadı beceremiyorum olmuyo dedi ben çıkıyorum dedi hastaneden çıktı ve bende o sinirle hiç bişey söylemedim bastım gittim onu orda bırakıp taksiyle eve geldim ve gelene kadar da ağladım bumuydu benim uğraşım onun için mücadele etmem karşılığı bumuydu
canım evet haklısın şuan ben evdeyim o dışarda hala gelmedi beni bu konuda yalnız bıraktın dedi seni affetmicem diyo bende nebiliym sinirlendim işte offff
Canim esin cok hakli . Okadar zor ki onlarin durumu . anlayisli davranman gerekirdi
gelince ozur dile gonlunu al
haksiz bile olsa boyle durumlarda erkeklerin gururunu oksamamiz lazim :)
sonra pişman oldum ama iş işten geçti şimdi konuşuyo benimle ama hala sinirli gönlünü tam alamadım :) evden neden götürmedik biliyomusun sperm 1 saat geçmemesi gerektiğini duymuştum o yüzden canım benimde acemiliğime geldi işte pişmanım fazlasıyla sağol desteğin için canım
kızlar eşim benimle konuşmuyor bende eve gelmediği için kaan hocayı aradım oda bana sperm testine gerek kalmadı kan testiyle hormon eksikliğini gördüm pazartesi eşinizle tedaviye başlayacağız dedi korkmayın herşey olumlu olacak sizin için dedi bende içimi rahatlattığı için kendisine tşklerimi sunarak kapattım tel. bunu ondan duymak bana çok iyi geldi
Canim demekki esinin durumu bizimkisi gibi . Bizde de FSH hormonu dusuk cikmisti onun tedavisini yapmisti Kaan Hoca . Insallah oyledir cunki onun tedavisi cok kolay ilacla igneyle 4-5 ayda duzeliyor:))
Merhaba,
Son 1 saattir bu sitenin içindeyim ve varikoselle ilgili güzel bir şeyler okumak için dolandım durdum. Hamile kaldığınızı yazdığınız için çok teşekkürler :)
Benim eşim de 1 hafta önce varikosel ameliyatı oldu. Biz de 2,5 yıldır evliyiz ama 10 aydır korunmuyoruz. Bebişimizin olmamasının sebebini varikosele bağladı doktorlar ve anca birkaç ay sonra ameliyata karar verebildik. Bugüne kadar hiç aşılamayı denemedik inşallah da gerek kalmaz.
Ameliyat sonrası şükür ki bir sıkıntısı ağrısı vs olmadı eşimin. Doktor da başarılı geçtiğini söyledi bizim de içimiz biraz rahatladı tabi. Ama burdan arkadaşların tecrübelerini okuyunca da korktum biraz açıkcası çünkü ameliyat başarılı geçmesine rağmen hamile kalamayanlar var. Umarım ben ve bütün arkadaşlar biran önce hamile kalırız!
Bizi de doktor 3 ay sonra çağırdı sperm analimizle beraber. Sonuçlara göre ilaç verebilirmiş. 3 aydan önce gebelik pek yaygın görülmez dedi ama genel anlamda heveslendirmese de olumlu konuşuyor.
Bu ara Medical Park Bahçelievler'de ameliyatı oldu eşim. Doktorumuz da İbrahim Korkunt Bey. Doktoru ikimiz de çok sevdik çok enerjik ve pozitif biri.
Varikosel ameliyatından sonra hamile kalmış arkadaşlardan ne kadar sonra hamile kaldıklarını paylaşmalarını rica edeceğim. Hem hepimize moral olur :)
canım evet fsh hormon sorunu var eşimde kaan hocada çok olumlu konuştu benimle ya benim aldığım ilaçlara ne demeli :)))))
ama ne kadar rahatladım biliyomusun arkadaşım ya tedaviside mümkün olduğu için içim nasıl ferah anlatamam.
kızlar ben geldim
güzel haberlerle geldim.değerlerimiz yüzde yüz artmış
eski değer yeni değer
12 milyon 24 milyon
morfoloji %40 %75
hareket %20 %40
sevgili hocamız değerlerin çok iyi olduğunu kesinlikle aşılama yapmamamızı söyledi biraz daha bekleyin doğal olcak dedi.yine antibiyotik verdi hala lökosit varmış.bunlarıda kullanın 1 ay sonra tekrar görüşelim dedi.1 ay sonra yine yüzde yüz artış olacak dedi.çok mutlu olduk eşimde bende ağzımız kulaklarımızda evimize döndük.
Gozumuz aydin arkadasim .
Bekliyorduk boyle bir sonuc ben hic sasirmadim. Acele etme dinle doktorunun dedigini.bencede yuzde yuz dogal yoldan olacak senin. Iyice kuvvetlensin spermler ozaman bak nasil dolleyecek:))
esine iyi bak vitaminlerini sakin ihmal etme.
canım sağolasın doktor ısrarla e vitamini dışında vitamine gerek yok diyor ama ben tam gaz devam edicem.eskiden doktormu varmış millet şuanda kapsüllere sokulan ot çöple tedavi oluyormuş.kesinlikle devam edicez.canım senin çok emeğin var çok moral verdin bana.düzelmez diyenlere,ümitsizlere inat hep düzelcek dedin bana umut oldun.bende yapı olarak miskin miskin oturan bir kadın olmadım hiç olacak dedim azmettim.seni kocaman öpüyom fıstığım benim
krishazel canım doktor 2 kutu serozil antibiyotik
1 kutu ise voltaren sr 75 tablet yazdı
siz bu ilaçları kullanmışmıydınız
canım sağolasın doktor ısrarla e vitamini dışında vitamine gerek yok diyor ama ben tam gaz devam edicem.eskiden doktormu varmış millet şuanda kapsüllere sokulan ot çöple tedavi oluyormuş.kesinlikle devam edicez.canım senin çok emeğin var çok moral verdin bana.düzelmez diyenlere,ümitsizlere inat hep düzelcek dedin bana umut oldun.bende yapı olarak miskin miskin oturan bir kadın olmadım hiç olacak dedim azmettim.seni kocaman öpüyom fıstığım benim
canim senin aldiklarin ilac degillllllllll bitkisel vitamin:))
onlari kullanacak esin cok faydasi olacak
ben yine ilaç dedim değilmi hayatım :))))) krishazel proxeed plus kaan hoca yine de kullanın der sanırım sen ne diyosun
kızlar ben geldim
güzel haberlerle geldim.değerlerimiz yüzde yüz artmış
eski değer yeni değer
12 milyon 24 milyon
morfoloji %40 %75
hareket %20 %40
sevgili hocamız değerlerin çok iyi olduğunu kesinlikle aşılama yapmamamızı söyledi biraz daha bekleyin doğal olcak dedi.yine antibiyotik verdi hala lökosit varmış.bunlarıda kullanın 1 ay sonra tekrar görüşelim dedi.1 ay sonra yine yüzde yüz artış olacak dedi.çok mutlu olduk eşimde bende ağzımız kulaklarımızda evimize döndük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?