Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar eşim benimle konuşmuyor bende eve gelmediği için kaan hocayı aradım oda bana sperm testine gerek kalmadı kan testiyle hormon eksikliğini gördüm pazartesi eşinizle tedaviye başlayacağız dedi korkmayın herşey olumlu olacak sizin için dedi bende içimi rahatlattığı için kendisine tşklerimi sunarak kapattım tel. bunu ondan duymak bana çok iyi geldi

canım öncelikle geçmiş olsun hamile olarak krishazel arkadaşımız var bu topiğe en güzel örnektir ve ayrıca bizlerede burda cesaret ve umut veren kişidir

tatlim benim esimde beceremedi hep evden goturduk bizde:))
cok normal hayatim sinirlenme oyle seylere aksine destek ol :)
hatta ilk tup denememizde de verememisti malesef , bosu bosuna bide tese ameliyati olmustuk sperm almak icin:) normal veremedigi icin heyecandan ameliyatla almislardi.

rahat oldugu bir zaman gitsin versin yada evden gotursun cok normal seyler bunlar cok kisi ayni durumda,

canım evet haklısın şuan ben evdeyim o dışarda hala gelmedi beni bu konuda yalnız bıraktın dedi seni affetmicem diyo bende nebiliym sinirlendim işte offff

Canim esin cok hakli . Okadar zor ki onlarin durumu . anlayisli davranman gerekirdi
gelince ozur dile gonlunu al
haksiz bile olsa boyle durumlarda erkeklerin gururunu oksamamiz lazim :)

Canim esin cok hakli . Okadar zor ki onlarin durumu . anlayisli davranman gerekirdi
gelince ozur dile gonlunu al
haksiz bile olsa boyle durumlarda erkeklerin gururunu oksamamiz lazim :)

sonra pişman oldum ama iş işten geçti şimdi konuşuyo benimle ama hala sinirli gönlünü tam alamadım :) evden neden götürmedik biliyomusun sperm 1 saat geçmemesi gerektiğini duymuştum o yüzden canım benimde acemiliğime geldi işte pişmanım fazlasıyla sağol desteğin için canım

1 saat bile cok yarim saatte gitmeli . bizim sansimiza hastane yanimizda 5 dakika da yuruyerek goturuyorduk.
sen gonlunu al canim :)

Canim demekki esinin durumu bizimkisi gibi . Bizde de FSH hormonu dusuk cikmisti onun tedavisini yapmisti Kaan Hoca . Insallah oyledir cunki onun tedavisi cok kolay ilacla igneyle 4-5 ayda duzeliyor:))

Canim demekki esinin durumu bizimkisi gibi . Bizde de FSH hormonu dusuk cikmisti onun tedavisini yapmisti Kaan Hoca . Insallah oyledir cunki onun tedavisi cok kolay ilacla igneyle 4-5 ayda duzeliyor:))

canım evet fsh hormon sorunu var eşimde kaan hocada çok olumlu konuştu benimle ya benim aldığım ilaçlara ne demeli :)))))
ama ne kadar rahatladım biliyomusun arkadaşım ya tedaviside mümkün olduğu için içim nasıl ferah anlatamam.

geçmiş olsun canım inşalla tez zamanda hamiş haberinide alırız bende sana orada ameliyatın nekadara malolduğunu sorayım bende şu sıralar dr ve hastane arıyorumda

kızlar ben geldim
güzel haberlerle geldim.değerlerimiz yüzde yüz artmış
eski değer yeni değer
12 milyon 24 milyon
morfoloji %40 %75
hareket %20 %40

sevgili hocamız değerlerin çok iyi olduğunu kesinlikle aşılama yapmamamızı söyledi biraz daha bekleyin doğal olcak dedi.yine antibiyotik verdi hala lökosit varmış.bunlarıda kullanın 1 ay sonra tekrar görüşelim dedi.1 ay sonra yine yüzde yüz artış olacak dedi.çok mutlu olduk eşimde bende ağzımız kulaklarımızda evimize döndük.

canim senin aldiklarin ilac degillllllllll bitkisel vitamin:))
onlari kullanacak esin cok faydasi olacak

Gozumuz aydin arkadasim.
Bekliyorduk boyle bir sonuc ben hic sasirmadim. Acele etme dinle doktorunun dedigini.bencede yuzde yuz dogal yoldan olacak senin. Iyice kuvvetlensin spermler ozaman bak nasil dolleyecek:))
esine iyi bak vitaminlerini sakin ihmal etme.

canım sağolasın doktor ısrarla e vitamini dışında vitamine gerek yok diyor ama ben tam gaz devam edicem.eskiden doktormu varmış millet şuanda kapsüllere sokulan ot çöple tedavi oluyormuş.kesinlikle devam edicez.canım senin çok emeğin var çok moral verdin bana.düzelmez diyenlere,ümitsizlere inat hep düzelcek dedin bana umut oldun.bende yapı olarak miskin miskin oturan bir kadın olmadım hiç olacak dedim azmettim.seni kocaman öpüyom fıstığım benim

krishazel canım doktor 2 kutu serozil antibiyotik
1 kutu ise voltaren sr 75 tablet yazdı
siz bu ilaçları kullanmışmıydınız

Senin elinden hicbirsey kurtulamaz:))
Canim kesinlikle kullan biz cok arastirdik cok sorduk sorusturduk . Faydasinida gorduk. Herseyden once kesinlikle zarari yok faydasi cok fazla . Zaten esin kullandikca farki anlayacak tabiki sende!! anladin degilmi:))))))) Biz omurboyu kullanmayi dusunuyoruz ozellikle ginseng ve ginko bilobayi:)
Canim ya kendim gibi sevindim inan . Cok ozel bagimiz oldu sizinle, Kader arkadasligi cok farkli oluyormus burada tattim ben bunu

krishazel canım doktor 2 kutu serozil antibiyotik
1 kutu ise voltaren sr 75 tablet yazdı
siz bu ilaçları kullanmışmıydınız

Canim bizde kullandik antibiyotik ama onlar degildi , 1 kutu kullanmistik biz .
Sanirim sizin sonuc almaniz yok yakin hadi bakalim

Bende seni kocaman opuyorum fistigimmmm

bebislerimizi yaza cesmede ilicada denize beraber sokariz insallah:)))

canim senin aldiklarin ilac degillllllllll bitkisel vitamin:))
onlari kullanacak esin cok faydasi olacak

ben yine ilaç dedim değilmi hayatım :))))) krishazel proxeed plus kaan hoca yine de kullanın der sanırım sen ne diyosun

ben yine ilaç dedim değilmi hayatım :))))) krishazel proxeed plus kaan hoca yine de kullanın der sanırım sen ne diyosun

Canim proxeed i mutlaka kullanin. bizimde FSH sorunumuz vardi hem onun icin ilac vermisti hemde proxeed plus vermisti Kaan Hoca,
Proxeed plus vitamin hic korkmadan rahatlikla kullansin esin.

canımmmmmmmmmm gözün aydın nasıl mutlu olmuşsundur şimdi inşallah gelişmelerin hep devam eder hep güzel haberlerle gel canım benim ayyy bugün güzel gün güzel haberler bizim küsmemizin haricinde herşey güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…