Canim proxeed i mutlaka kullanin. bizimde FSH sorunumuz vardi hem onun icin ilac vermisti hemde proxeed plus vermisti Kaan Hoca,
Proxeed plus vitamin hic korkmadan rahatlikla kullansin esin.
slm arkadaşlar ben yokken baya bi şeyler olmuş burda güzel haberlerde var ohh ne güzelll sonunda benim eşimde ameliyatını olduuuu öyle böyle derken varikoselini ögrenmemizin üzerinden 10 ay geçmiş yeni ameliyatını yaptırabildik neyse geç olsunda güç olmasın diyelim ameliyatına benim bildigim 3 doktor girmiş bunlardan biriside kaan bey fakat kaan bey sadece başında durmuş galiba neyse ameliyatı mikro ile yapacaklardı ama damarlar öyle blirgindiki mikroskopa gerek duymadık dedi diger doktorlar normal yapmışlar yani yinede benim kafama takılmıştı bugün taburcu olmadan önce tesadüfen kaan bey geldi eşimin yanına ögrencilerine varikosel hakkında bilgi veriyomuş eşim ibnisina hastanesinde ameliyat oldugu için kaan bey oraya sadece ameliyata geliyomuş ve çıkıp gidiyomuş yatakların oldugu kata çıkmıyomuş anlayacagınız ama allahım yine yardım etti ve bi baktım kaan bey bizim odada bi an gözlerime inanamadım uykusuzluktan galiba diye düşündüm neyse kaan hocaya ameliyat hakkında kafama takılanları sordum ve oda diger doktorların dedigini tekrarladı merak etme çok güzel geçti dedi 1 ay sonra cebeciye gel sperm testine göre bi yol çizelim kendimize dedi ve rahatladım yoksa ameliyat olduguna sevinememiştim bile inşallah sonucuda güzel olur hiç beklemedigimiz anlarda bi bakıyorum kaan bey karşımızda yani o kadar çok aksilik olduki aslında eşim salı amelyat olacaktı olamadı perşembeye kaldı bide ögrendik amelyatına kaan bey giriyo falan yani bu kadar tesadüf olamaz diyorum artık ben inanıyorumki kaan hoca sayesinde biz bunları aşacagız kesin allah razı olsun kaan beyden...
canım aynen katılıyorum sana geçmiş olsun canım biz kocalarımızı Kaan bey e emanet ettik inşallah herşey hayırlı olur hepimiz için
Sen bence kocanin gonlunu al:))
canımıniçi barıştık 1 saat önce :))) mutluyum
Bana dert olmustu inan:) :90::90:
Guzel haberlerle geldiniz bugunu kutlayin bence:))
Bak yagmurum kutlamada suan:)
canım çok tatlısın sağol ya seni çok seviyorum inan bebişin adımı yağmurmu olacak
Yok bebisin adi yagmur olmayacak .
yagmur arkadasimiz suan esiyle kutlama yapiyor dun yumurtasi catladi da:))
sizin nezaman kutlamaniz?
hormon testini yazıyorum krishazelcim
LH 1,28
FSH 0,74
TOTAL TESTOSTERON 96,47
tünaydın arkadaşlar ben dün gene moralim sıfırdı dün gene adet oldum u ayki calışmalrımda boşa gitti ama bu hafta perşembe dktra gitcez bi türlü gidemedik bu sefer hormon tahlillerinde istedigimi sölicem cünki biz ameliyattan 1 ssene evvel teoman cem kadıogluna muayne olmuştuk ve oraada yaptırdıgımız sperm tahlilinden sonra fsh ve testeron hormonlarımıza bakmış ben unutmuştum eşim hatırlattı sadece fsh bakmış oda şöyle yazıyo krizhazel ben anlamıyorum bu nedemek FSH:6.10 YAZIYO bu deger düşük mü yüksekmi bua engel olurmu hamile kalamama cnm bi yorumlasana
hormon testini yazıyorum krishazelcim
LH 1,28
FSH 0,74
TOTAL TESTOSTERON 96,47
cnm teoman bey yanlış hatırlamyosam bu sonucu begenmemişti hormonlarda iyi deyil demişti ve şuan testislerin cok zorlanıyor olmalı ameliyat şart demişti bizde olduk ama tabii teoman beye deyil 4 milyar isteişti vazgecmştim ama benhormonlar kacla kac arasında olcacak bilmedigim için yorum yapamıyorum. stres yapmamak elde deyil cnm ya 2 gündür ikik gözüm iki çeşme paso aglıyorum bugün biraz daha iyiyim eşimde bnmle ugraşmaktan işine konsantre olamıyo cok zorgünler bunlar rabbim yardımcımız olsun tek duam bu...
Canim yaa sizin tek sorununuz FSH. Bunu bugune kadar nasil anlamazlar hicmi doktora gitmediniz siz yaa
yazik yaaa vallahi cok uzuldum
bosu bosuna stres olmussunuz(
Canim muhtemelen igne verecektir size ileriki zamanlarda . esim kendi kendine vuruyordu son zamanlarda gobeginde vuracak yer bulamiyordu. Umarim seninki sorun cikarmaz igne istemem falan demez? Sen vurursun degil mi? ben vuramamistim o yuzden kendi vuruyordu hergun hastaneye gitmekte cok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?