Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim proxeed i mutlaka kullanin. bizimde FSH sorunumuz vardi hem onun icin ilac vermisti hemde proxeed plus vermisti Kaan Hoca,
Proxeed plus vitamin hic korkmadan rahatlikla kullansin esin.

tamam canım çok sağol gelince kullanmaya başlayacağım inşallah

slm arkadaşlar ben yokken baya bi şeyler olmuş burda güzel haberlerde var ohh ne güzelll sonunda benim eşimde ameliyatını olduuuu öyle böyle derken varikoselini ögrenmemizin üzerinden 10 ay geçmiş yeni ameliyatını yaptırabildik neyse geç olsunda güç olmasın diyelim ameliyatına benim bildigim 3 doktor girmiş bunlardan biriside kaan bey fakat kaan bey sadece başında durmuş galiba neyse ameliyatı mikro ile yapacaklardı ama damarlar öyle blirgindiki mikroskopa gerek duymadık dedi diger doktorlar normal yapmışlar yani yinede benim kafama takılmıştı bugün taburcu olmadan önce tesadüfen kaan bey geldi eşimin yanına ögrencilerine varikosel hakkında bilgi veriyomuş eşim ibnisina hastanesinde ameliyat oldugu için kaan bey oraya sadece ameliyata geliyomuş ve çıkıp gidiyomuş yatakların oldugu kata çıkmıyomuş anlayacagınız ama allahım yine yardım etti ve bi baktım kaan bey bizim odada bi an gözlerime inanamadım uykusuzluktan galiba diye düşündüm neyse kaan hocaya ameliyat hakkında kafama takılanları sordum ve oda diger doktorların dedigini tekrarladı merak etme çok güzel geçti dedi 1 ay sonra cebeciye gel sperm testine göre bi yol çizelim kendimize dedi ve rahatladım yoksa ameliyat olduguna sevinememiştim bile inşallah sonucuda güzel olur hiç beklemedigimiz anlarda bi bakıyorum kaan bey karşımızda yani o kadar çok aksilik olduki aslında eşim salı amelyat olacaktı olamadı perşembeye kaldı bide ögrendik amelyatına kaan bey giriyo falan yani bu kadar tesadüf olamaz diyorum artık ben inanıyorumki kaan hoca sayesinde biz bunları aşacagız kesin allah razı olsun kaan beyden...

canım aynen katılıyorum sana geçmiş olsun canım biz kocalarımızı Kaan bey e emanet ettik inşallah herşey hayırlı olur hepimiz için

Yok bebisin adi yagmur olmayacak .
yagmur arkadasimiz suan esiyle kutlama yapiyor dun yumurtasi catladi da:))
sizin nezaman kutlamaniz?

ben kaan hocayla konuştum şimdilik bana bişey anlatmıyor canım haberim yok sanıyor merak et ohh olsun sana diyo ama öğrendim ben sonra ağzından laf alırım ben kutlamaya gelince hamile olduğumda ona okadar güzel bir sürpriz yapacağım ki o güne ayırıyorum ben kutlamayı şimdilik tedavi süreci var hala da tedirginim

hormon testini yazıyorum krishazelcim
LH 1,28
FSH 0,74
TOTAL TESTOSTERON 96,47

tünaydın arkadaşlar ben dün gene moralim sıfırdı dün gene adet oldum u ayki calışmalrımda boşa gitti ama bu hafta perşembe dktra gitcez bi türlü gidemedik bu sefer hormon tahlillerinde istedigimi sölicem cünki biz ameliyattan 1 ssene evvel teoman cem kadıogluna muayne olmuştuk ve oraada yaptırdıgımız sperm tahlilinden sonra fsh ve testeron hormonlarımıza bakmış ben unutmuştum eşim hatırlattı sadece fsh bakmış oda şöyle yazıyo krizhazel ben anlamıyorum bu nedemek FSH:6.10 YAZIYO bu deger düşük mü yüksekmi bua engel olurmu hamile kalamama cnm bi yorumlasana

Canim dusuk degil gayet guzel.Bizimkide 5.5 oldugu ay hamile kaldim ben .
Esinin suanki degerleri ne peki? 1 sene uzun zaman simdi tekrarlamasi lazim bu testleri belki degismistir
en son sperm ve hormon testlerini ogren bence.
Ve lutfen stres yapma stres yaparsan inan olacagi varsa olmuyor.

hormon testini yazıyorum krishazelcim
LH 1,28
FSH 0,74
TOTAL TESTOSTERON 96,47

Canim muhtemelen igne verecektir size ileriki zamanlarda . esim kendi kendine vuruyordu son zamanlarda gobeginde vuracak yer bulamiyordu. Umarim seninki sorun cikarmaz igne istemem falan demez? Sen vurursun degil mi? ben vuramamistim o yuzden kendi vuruyordu hergun hastaneye gitmekte cok zor.

cnm teoman bey yanlış hatırlamyosam bu sonucu begenmemişti hormonlarda iyi deyil demişti ve şuan testislerin cok zorlanıyor olmalı ameliyat şart demişti bizde olduk ama tabii teoman beye deyil 4 milyar isteişti vazgecmştim ama benhormonlar kacla kac arasında olcacak bilmedigim için yorum yapamıyorum. stres yapmamak elde deyil cnm ya 2 gündür ikik gözüm iki çeşme paso aglıyorum bugün biraz daha iyiyim eşimde bnmle ugraşmaktan işine konsantre olamıyo cok zorgünler bunlar rabbim yardımcımız olsun tek duam bu...

Camim bizde olmadik teoman beye. Parasindan ziyade rahatsiz olduk ondan olmadik. Illa ona olacaksin diye birsey yok sorun etme .
Ama biz ameliyattan sonra cok yogun ilac vitamin ve bitkisel tedavisi gorduk . Sadece ameliyatla is bitmiyor anlayacagin. aglamak cozum degil aksine sende esinde guclu olup konunun ustune gideceksiniz mucadele edeceksiniz . Olmayacak sey degil .
Kaan Aydos la yazis bakalim o ne diyecek ? ama tam sperm ve hormon sonuclarinizi yazman sart. yaslariniz kac?

Canim yaa sizin tek sorununuz FSH. Bunu bugune kadar nasil anlamazlar hicmi doktora gitmediniz siz yaa
yazik yaaa vallahi cok uzuldum
bosu bosuna stres olmussunuz(

canım işte bunu ona anlatamadım en son gittiğimiz doktora eşimi zaten zor ikna ederek götürdüm kendinde varikosel ve asla çocuğu olmayacağını düşünüyodu

iğnemi iğneden ben korkarım ama o korkmaz canım korksa bile mecburen vurdurucak elimden kaçarı yok bak sana daha açık anlatayım eşimin beyninde ufak iyi huylu tümor varmış bundan 6 yıl önce falan ameliyat yapacak doktor beyini açıcaz diyo eşim izin vermemiş burnundan almışlar ve burnundan aldığı zaman hipofiz bezini parçalamış doktor ve böylece o doktorun verdiği hormon ilaçlarıda eşimin spermlerine zarar vermiş kaan hocaya zaten şuan sperm vermene gerek yok senin spermin sıfırdır şuan demiş 4-5 ay sonra 12 milyona çıkararız demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…