Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canim acele etmeden sabirla tedavinizi olacaksiniz . Hormonlari ilacla arttiracak . Bu zaman alir . Senide biliyorum cok telasli ve acelecisin Esine destek ol yardimci ol Nisan ayi gibi duzelecek insallah en az 6 ay vermen gerekecek .
Bu sure zarfindada iyi bak ona . Saglikli seyler yesin. Moral olarakta iyi bak ona:))

Kizmiyorsun degil m i bana?

canım işte bunu ona anlatamadım en son gittiğimiz doktora eşimi zaten zor ikna ederek götürdüm kendinde varikosel ve asla çocuğu olmayacağını düşünüyodu

Canim burada kabahat sizde degilki doktorlarda
Hormon larina bakmadan neyine baktilar adamin?

krishazel eşim diyoki krishazel bişey dedimi diyo oda artık adını biliyo :))))
buarada şu dediğin iğne kaç tane oluyo hayatım kaç kere iğne yapılacak biligilendirirsen sevinirim...

canım sana hiç kızarmıyım sana ben her zaman duacıyım desteğin benim için çok önemli herzaman söylüyorum Allah senden razı olsun

Canim burada kabahat sizde degilki doktorlarda
Hormon larina bakmadan neyine baktilar adamin?

canım burda eşimde çok hatalı beyindeki ur tedavisinin verdiği ilaçları kullanmış bu çocuk olayına gelince 6 yıl kendinde varikosel sanarak bir türlü cesaretini toplayayıpta gitmemiş benim zorlamam la gittikte öğrendik bu hormon eksikliğini

krishazel eşim diyoki krishazel bişey dedimi diyo oda artık adını biliyo :))))
buarada şu dediğin iğne kaç tane oluyo hayatım kaç kere iğne yapılacak biligilendirirsen sevinirim...

Canim gun asiri vurulacak takiiii hormonlari istenilen seviyeye gelene kadar.. Gobekten vurulacak
sen esine soyleme ama bunu:))
Valla benimki kendikendine vurdu hep . Bayagi yakan bir igne tup bebekte bende ondan vurulmustum can yakiyor .
rapor cikarsin doktor bayagi pahali igneler . Biz raporsuz kendimiz almistik .

Dur bakalim belki size vermez igne hapla falan baslar belkide. Bizede 5. aydan sonra vermisti .

kızlar fsh erkeklerde kac olmalı pekı.bızım amelıyat oncesı fsh 2.7 gıbı bısıydı.testesteronda 6.5.amelıyat sonrası sadece testesteron ıstedı teoman bey ve 5.5 cıktı .ama fsh ye bısı demedı.sızce dusuk bır degermı kac olmalı kı erkeklerde.esım hormon testını devlet hastanesınde yaptrmıstı.ordakı urologta normal demıs.teoman beyde normla demıstı.

Hayatim tabiki ur tedavisi daha onemli . O olay tamamen bitti degil mi? Allah korusun cocuk illaki olur hic olmazsa tup le olur onemli olan esinin sagligi ..

Sen esinin en buyuk sansisin bunuda soyle ona . Adam cok sansli senin gibi karisi oldugu icin . uyusuk bir kadina dusseydi evlat yuzu goremezdi o .

Esin kac yasindaydi ? Ve meslegi ne?

bırde kızlar evicap 200 mg ve cınko 22 mg aldık.hergun bırer tane ıcıyor esım.teoman bey cok olmamak sartyla alabılır demıs.ben sordurdum oyle demıs tabı.bende onları barı al iç dedım.esım ılac ıcmıycem deyınce mecbur.gıngeng 450 mg 1 tane ıcıyor.kecıboynuzu kürü ve pekmezı.bal pole arısutu yıyor bırde.
ama e vıtamını ve cınkoyu eslerınız gunde kac mg aldılar

Canim bizim 3 tu Kaan Hoca dusuk dedi ve aylarca onun icin ilac tedavisi ve igneler verdi . 5.5 oluncada hamile kaldim zaten degerlerim sayi da duzeldi .

Sizin FSH ta malesef dusuk.

Canim benim esim hic kesmeden hergun 400 mg E vitamini aldi
cinko ayri almadik cunki multuvitamin icti onun icinde vardi cinko ve selenyum

ginseng ve ginko bilobayida surekli ictik biz .

evet canım haklısın şimdilik gözümüzü korkutmayalım dediğin gibi sabırla tedavimizi bitirelim acele etmeden Kaan hoca şimdi ibni sina hastanesine göndermiş hormon tahlili için sonra tahlillerle birlikte yanıma gel demiş artık kendi verdiği ilaç tedavisine bırakalım

allah allahhh 2 dr.da nıye bısı demedı yaaa.sımdı fsh ıstemedı bır daha.yaptrsakmı yıne bak sımdı ona taktım bende.

ya şu beyaz ginseng ve kırmızı ginseng farkedermi sizce etkisini ne zaman göstermeye başlıyo eşime şimdilik 3 gündür e vitamini ve ginseng veriyorum

Hayatim siz artik dogru ellerdesiniz icinde hic suphe olmadan teslim olun. Kaan Hoca ne derse onu yapin o halledecek rahat ol sabirli ol:))))
Adam tedavi veren ve tedavi olunacagini savunan bir doktor. O zaten gereken tedaviyi uygulayacaktir.

pekı mutlak bır tedavısı varmı fsh nın.yoksa o da mı umutsuz off yaaa.su erkek ınfertılıtesı ne zormus.bıktım inanın

ya şu beyaz ginseng ve kırmızı ginseng farkedermi sizce etkisini ne zaman göstermeye başlıyo eşime şimdilik 3 gündür e vitamini ve ginseng veriyorum

Canim etkisini 1 aydan sonra baslar gostermeye onuda acele etme gunleri sayma sakin:))))))))))))
esinde sende anlayacaksiniz farki:)))))))))))))

canım bunu gözlerimin içine bakarak diyo kendisi biliyomusun sen dünyada başıma gelen en güzel şeysin diyo yaptıklarımında farkında sana da ayrıca tşk ederim
eşim 35 yaşında polis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…