pekı mutlak bır tedavısı varmı fsh nın.yoksa o da mı umutsuz off yaaa.su erkek ınfertılıtesı ne zormus.bıktım inanın
canım bunu gözlerimin içine bakarak diyo kendisi biliyomusun sen dünyada başıma gelen en güzel şeysin diyo yaptıklarımında farkında sana da ayrıca tşk ederim
eşim 35 yaşında polis
Canim etkisini 1 aydan sonra baslar gostermeye onuda acele etme gunleri sayma sakin:))))))))))))
esinde sende anlayacaksiniz farki:)))))))))))))
Gercektende oylesin ama . Bunu ben bile anladiktan sonra birak o da anlasin.
Ama ne guzelki bunu korkmadan sana soyleyebiliyor cunki erkekler bunu soylemek istemezler:))
Bak sende sansliymissin. !!!
Sen kac yasindaydin canim?
bu arada krishazel sız denız beye amelıyat oldunuz pekı ona neden tedavı olmadınız canım
canım sağol
bende 26 yaşındayım
en iyisini yapmıssınız canım benım yaaa.ınsallah bızede bır mucıze olur da hamıle kalırım.hayal dunyasında yasıyorum dımı((( mucıze bıle yetmez bana bılıyorum
Yasin cok guzel arkadasim. en azindan korkmadan rahat rahat tedaviyi bekleyebilirsin. Bol zamanin var .
Ben 31 im ve ben de de infertilite vardi benim lede ugrastik ve gunden gune benimki geridonusumsuz bozuluyordu
kızlar çok mutluyum geçen doktora gıttık benım eşim 3 ay once varikoselden amelyat olmustu geçen cumartesı sperm testı verdı ve değerleri çok guzel çıkmış doktor öle söledi bu sperm sayısı ve hareketliğiyle herşey normal dedi yani çocuk olur bize üç ay süre verdi bu ara zarfında olursa gelmezsınız olmazsa eğer gelir aşılama yaparız dedı allahım inş gerek kalmaz aşılamaya üç ay içinde hamile kalırım :))))
Canim acele etmeyin asilamaya falan gerek yok normal yolla olur zaten:))
son degerler nedir yazarmisin?
tamam canım yazayım sperm sayısı 22 400 000 hızlı ileri hareketli %25 . yavaş ileri hareketli%25 .yerinde hareketli%10 hareketsiz%40 morfoloji yazmıyo bende canım
super canim gozunuz aydin
hamileligin yakindir
şimdi doktor klomen hapı verdı onu kullanıyo eşim tabı bıde yanında senın dedğin gibi keçi boynuzu kürü yapıyorum bu kadar uğraşıyoruz allah hayırlı bı evlat versın bı hamıle kalıp doğurayım ona anlatıcan nasıl bı zorluklarla onu bekledığimizi
Ahh ahh sorma . Babalar delik desik olduBizim birde mikro tese ameliyatimiz var
Adamcagizin gobeginde igne vuracak yer kalmamisti son zamanlar
Herseye deger ama !
evet canım ya delık deşik oldular valla allah sonucumuzu mutlu etsinmikro test ne pekı mahsuru yoksa sorsam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?