Canim burada kabahat sizde degilki doktorlarda
Hormon larina bakmadan neyine baktilar adamin?
bırde kızlar evicap 200 mg ve cınko 22 mg aldık.hergun bırer tane ıcıyor esım.teoman bey cok olmamak sartyla alabılır demıs.ben sordurdum oyle demıs tabı.bende onları barı al iç dedım.esım ılac ıcmıycem deyınce mecbur.gıngeng 450 mg 1 tane ıcıyor.kecıboynuzu kürü ve pekmezı.bal pole arısutu yıyor bırde.
ama e vıtamını ve cınkoyu eslerınız gunde kac mg aldılar
Hazelcigim bunları mail atıp sorsana Teoman hocaya. Bize benim hastam olduğunuzu konu bölümüne yazarak mail atın hemen cevap yazarım demişti. Elimi sürmediğime cevap yazmam zaten yetişemiyorum da ama siz artık benim hastamsınız size hemen yazarım demişti. Zaten acayip bir cep telefonu vardı altından klavye filan çıkan eminim mailleri anında görüyordur onunla, çınlayıp duruyorduya canım benım kendı basımıza bırsey yapmak ıstemıyoruz sonucta oyle yada boyle adam cok kısıyı tedavı etmıs.cok kısının de esı hamıle kalmıs onun tedavılerıyle..bır kere basladık en azından 1 yıl ona tedavı olalım halada bısı olmazsa degstırıcez.esımde onunla konustuktan sonra ılac almam demeye basladı.ne yaparsın cocuk degılkı ıcmem ılac dıyınce ne yapabılırım.hadı bakalım ocaka kadar bekleyelım dedık.ne yapacagımı sasırdım ınanın.ama teoman beyıde gectım devlet hastanesındekı dr. da fsh degerıne normal bısı yok hormonlarda demıs.e bu ne sımdı?
Biz cok buyuk bir hata yaptik durumumuzu ogrenince tup bebek denedik yumurta toplama gunu cok stresliydik ve esim heyecandan sperm veremedi ve ameliyatla sperm aldilar( bosu bosuna hemde.
zaten tup te tutmadi
o yuzden acele etmeyin normal yolla olmasini bekleyin
canım çok saol benı bilgilendirdiğin için bende zaten normal olarak istıyorum allah izin verirse :)) morelini bozma herşey yoluna girer senin için inşl canım
inşallah hamile kalırsında yazarsın bize burdan mutlu haberlerini canım herşeyin hayırlısı olsun
canım bizim hoca bizden hormon testi istemedi :26:
canım benim eşim evicap 400 mg olanı içiyor, zinko 15 mg aldık onu içiyor
canım eşim l arginine, gingko biloba ve korean ginseng de içiyor onlarda çok faydalıymış senin eşinde kullansın bence.
Dur bakalim ister bellki
yada gittiginizde sor istersen hormonlara bakmaya gerek var mi diye?
canım sordum gerek yok dedi
8 milyonun altında bakılır dedi
ama ben yinede tedirgin oldum herkesin doktoru istemiş
bizimki bişeyler diyo biz eşimle anlamıyoz
birbirimize bakıyoz.çok yaşlı bizim hoca 60 yaşında
ama bu alanda süper bir hoca.
kızlar ya dün hocanın muayenahanesinde yaşlı bastonlu amcalar oturmuş bekliyolar
ayyy bizde bekliyoz adamlar bize bakıyo biz onlara bakıyoz bi gülmek tuttu beni nedense :))
anamm dedim kendi kendime bu erkeklerinde işi zor valla
bir sürü dertleride var onlarında prostat falan vb.
kızlar ya dün hocanın muayenahanesinde yaşlı bastonlu amcalar oturmuş bekliyolar
ayyy bizde bekliyoz adamlar bize bakıyo biz onlara bakıyoz bi gülmek tuttu beni nedense :))
CAnim resimdeki senmisin?
az evvelki benim
şuanki ental dantel kadın değil
Neden degistirdin ki:))
Cok tatlisin
Canim benim ya kucucuksunuz daha rahat ol bebegim . Yuzde yuz olacak senin icinde zerre suphe olmasin. Stres yaparsan olacagi varsa olmaz.krizhazel cnm ben ayın 3 de 23 oldum eşim 25 yaşında cnm ama 4 senelik evliyiz erken evledik yani ondan galiba bu kadar ümitsizlige düşmemiz hayatımızın ilk zorlugu ve bunu çok zor kaldırıyoruz ama rabbime inanıyorum o cabalıyanın yanında biliyorum bizde cok cabalıyoruz yani bizimde yanımızda ona teslim olduk....
krishazelcim morelim son derece iyi canım sadece sabır etmekte zorluk çekebiiliyorum :)))))
ronyacım evet dün barıştık evliliğim boyunca ilk defa kavga ettim desem inanın ama haklıydı eşim işte ben hatalı olduğumu anladım zaten
Senin elinden hicbirsey kurtulamaz:))
Canim kesinlikle kullan biz cok arastirdik cok sorduk sorusturduk . Faydasinida gorduk. Herseyden once kesinlikle zarari yok faydasi cok fazla . Zaten esin kullandikca farki anlayacak tabiki sende!! anladin degilmi:))))))) Biz omurboyu kullanmayi dusunuyoruz ozellikle ginseng ve ginko bilobayi:)
Canim ya kendim gibi sevindim inan . Cok ozel bagimiz oldu sizinle, Kader arkadasligi cok farkli oluyormus burada tattim ben bunu
kızlar merhaba benim eşimde varikosel ameliyatı olacak bayramdan sonra şimdi serozil antibiyotik kullanıyo lökosit varmış çok. bizde kullansak mı ginseng ve ginko biloba yı ya onlar ne marka tam onu da anlayamadım solgar falan mı netten baktım ama bulamadım nereden alınır bide zararı olmaz dimi? morfoloji %1 bizim faydasını görürmüyüz ki?
krishazel canım herkese yetişmeye umut vermeye çalışıyosun okuyorum hep allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?