Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim burada kabahat sizde degilki doktorlarda
Hormon larina bakmadan neyine baktilar adamin?

canım bizim hoca bizden hormon testi istemedi :26:

canım benim eşim evicap 400 mg olanı içiyor, zinko 15 mg aldık onu içiyor
canım eşim l arginine, gingko biloba ve korean ginseng de içiyor onlarda çok faydalıymış senin eşinde kullansın bence.

Hazelcigim bunları mail atıp sorsana Teoman hocaya. Bize benim hastam olduğunuzu konu bölümüne yazarak mail atın hemen cevap yazarım demişti. Elimi sürmediğime cevap yazmam zaten yetişemiyorum da ama siz artık benim hastamsınız size hemen yazarım demişti. Zaten acayip bir cep telefonu vardı altından klavye filan çıkan eminim mailleri anında görüyordur onunla, çınlayıp duruyordu

canım çok saol benı bilgilendirdiğin için bende zaten normal olarak istıyorum allah izin verirse :)) morelini bozma herşey yoluna girer senin için inşl canım

canım çok saol benı bilgilendirdiğin için bende zaten normal olarak istıyorum allah izin verirse :)) morelini bozma herşey yoluna girer senin için inşl canım

inşallah hamile kalırsında yazarsın bize burdan mutlu haberlerini canım herşeyin hayırlısı olsun

Dur bakalim ister bellki
yada gittiginizde sor istersen hormonlara bakmaya gerek var mi diye?

pamuk canım eşinin gönlünü aldınmı
umarım sana kızgınlığı geçmiştir

Dur bakalim ister bellki
yada gittiginizde sor istersen hormonlara bakmaya gerek var mi diye?

canım sordum gerek yok dedi
8 milyonun altında bakılır dedi
ama ben yinede tedirgin oldum herkesin doktoru istemiş
bizimki bişeyler diyo biz eşimle anlamıyoz
birbirimize bakıyoz.çok yaşlı bizim hoca 60 yaşında
ama bu alanda süper bir hoca.
kızlar ya dün hocanın muayenahanesinde yaşlı bastonlu amcalar oturmuş bekliyolar
ayyy bizde bekliyoz adamlar bize bakıyo biz onlara bakıyoz bi gülmek tuttu beni nedense :))
anamm dedim kendi kendime bu erkeklerinde işi zor valla
bir sürü dertleride var onlarında prostat falan vb.

Kesin prostattir canim.

Necmettin Hocanin vardir bildigi ne derse cikmayin yolundan:)

CAnim resimdeki senmisin?

Neden degistirdin ki:))
Cok tatlisin

ayy canımm bir tanıdık falan çıkar diya :18:
burda aile gibi olduk.kimselerle paylaşamadıklarımızı burda birbirimizle paylaşıyoruz
ama hala neden böyle zihniyete sahibiz bunuda anlamıyorum
neden birilerinden kaçıyoruz ne tuhaf bir ruh hali demi :97:
ama ben bu sanal arkadaşlığa bayılıyom süper ya

krizhazel cnm ben ayın 3 de 23 oldum eşim 25 yaşında cnm ama 4 senelik evliyiz erken evledik yani ondan galiba bu kadar ümitsizlige düşmemiz hayatımızın ilk zorlugu ve bunu çok zor kaldırıyoruz ama rabbime inanıyorum o cabalıyanın yanında biliyorum bizde cok cabalıyoruz yani bizimde yanımızda ona teslim olduk....

krishazelcim morelim son derece iyi canım sadece sabır etmekte zorluk çekebiiliyorum :)))))
ronyacım evet dün barıştık evliliğim boyunca ilk defa kavga ettim desem inanın ama haklıydı eşim işte ben hatalı olduğumu anladım zaten

Canim benim ya kucucuksunuz daha rahat ol bebegim . Yuzde yuz olacak senin icinde zerre suphe olmasin. Stres yaparsan olacagi varsa olmaz.
Sen baktirdin degilmi kendini yumurtlamanda falan sorun yok degil mi?

Bilirim sizin gibi sabirsizlari bilmem mi hemen olacak aninda olacak:))
Bende de var birtane:)))))))))

kızlar merhaba benim eşimde varikosel ameliyatı olacak bayramdan sonra şimdi serozil antibiyotik kullanıyo lökosit varmış çok. bizde kullansak mı ginseng ve ginko biloba yı ya onlar ne marka tam onu da anlayamadım solgar falan mı netten baktım ama bulamadım nereden alınır bide zararı olmaz dimi? morfoloji %1 bizim faydasını görürmüyüz ki?
krishazel canım herkese yetişmeye umut vermeye çalışıyosun okuyorum hep allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

ronya sende necmettin beye gidiyordun dimi bizde aynı durumu yaşamıştık ta ondan sordummm

Sagol canim Allah razi olsun
Simdilik birsey kullanmayin esin ameliyat olsun ondan sonra baslarsiniz insallah simdi birsey alma
onceligi ameliyata ve dogru doktor secmeye verin
esinin yasi senin yasin ve sperm sayisi hareketi nedir canim?
doktorunuz kim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…