Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bizede aynı antibiyotiği verdi
1 ay önce başka bir antibiyotik vermiişti onu kullandı eşim
ve çok şükürki değerler tam iki katı yükseldi
benimde eşimde varikosel tespit edildi
necmettin hocanın tedavisi süper gerçekten bu alanda çok iyi
biz konuştuklarından pek bişey anlamasakta
çok sevdik ve memnun kaldık

krishazelcim hormon tedavisi görmeden şu vitaminleri :)) kullanmasında sakınca varmı
ginseng
e vitamini
keçi boynuzu kürü
proxeed plus
omega 3 balık yağı
gingko biloba
arı sütü bal polen :))))

Q enzim 10 bunu ne zaman kullanmaya başlasam acaba ve ne kadar kaç ay kullanmam gerekir son 2 ay damı kullansam acaba

krishazelcim hormon tedavisi görmeden şu vitaminleri :)) kullanmasında sakınca varmı
ginseng
e vitamini
keçi boynuzu kürü
proxeed plus
omega 3 balık yağı
gingko biloba
arı sütü bal polen :))))

hayir canim yok kullanabilirsiniz

keciboynuzu kurune gerek yok simdilik sabahlari ari sutu bal polen i ver yeterli

digerlerinden gunde 1 tane baslasin

Q enzim 10 bunu ne zaman kullanmaya başlasam acaba ve ne kadar kaç ay kullanmam gerekir son 2 ay damı kullansam acaba

Hemen basla tatlim hatta sende gunde 1 omega 3 tel al mutlaka
1 q enzyme 10
1 omega 3

omega 3 u Prof . Dr. Mustafa Bahceci onermisti kadinlar icin cok onemliymis

hayir canim yok kullanabilirsiniz

keciboynuzu kurune gerek yok simdilik sabahlari ari sutu bal polen i ver yeterli

digerlerinden gunde 1 tane baslasin

canım şuan elimde keçiboynuzu kürü, e vitamini, ginseng var bu 3 ünü yapıyorum diğerleri kargoda bugün yarın gelir hani gelmeden sorayım sana dedim keçi boynuzu kürü kalsın mı yani şimdilik

canım şuan elimde keçiboynuzu kürü, e vitamini, ginseng var bu 3 ünü yapıyorum diğerleri kargoda bugün yarın gelir hani gelmeden sorayım sana dedim keçi boynuzu kürü kalsın mı yani şimdilik

ama sen beni hep kandiriyorsun:)) elinde ne var diye soruyorum olmayanlarida soyluyorsun:))))))))
tamam canim onlar gelene kadar kullan

ama sen beni hep kandiriyorsun:)) elinde ne var diye soruyorum olmayanlarida soyluyorsun:))))))))
tamam canim onlar gelene kadar kullan

hayatım ben seni kandırırmıyım hiç sadece siparişini verdim bugün yarın elimde diye ondan söylüyorum

Simdi poxeed plus ,multuvitamin

ginseng ve gingo biloda , her ikiside ayni seymi? ikisinden birisini kullansak olmazmi canim?

canim ben 26 yasindayim, esim 32 . biz 4 yillik evliyiz, 2 yil korundum, bir dusuk yasadim. simdi ise 2 yildir bebek istiyoruz, esimde varikosel cikti, 1;5 ay once turkiyede amilyat oldu. sperm testi, 4 kez yaptirdik, ilkinde 17milyon cikti, ikincisinde ayni, sonra 1 ay keciboynozu kuru denedik, 30 milyon cikti, ama turkiye gidince biraktik kuru, turkiyedede ameliyat oldu zaten.
doktor hic bir ilac vermedi, 1 yila kadar bekleyin olmazsa bebek,, tup bebek yaparsiniz dedi varikosel ameliyat yapan doktor. ama benim burdaki kadin dogumcu doktorum, 2 ay sonra calismalara baslayin dedi, hangisi dogru kafam karisiti:) ustelik vitamin kullanmiyoruz suan doktor bisey vermedigi icin.

Son düzenleme:

eşim 31 yaşında bende 27. doktorumuz necmettin çıkılı en son ona gittik ameliyatı da ona olcaz inşallah.. sperm sayısı 40 milyon hareket %50(a+b) diyo testte tmss: 20milyon diyo ama doktor bunlar yanlış dedi bu kadar yüksek olmayabilir bu test hatalı gibi dedi ameliyattan önce onun söylediği yerde bi test yapılcakmış.almayalım bari biz dediğin gibi. teşekkürler canım...

komik adam ya ama insan rahat ediyor yanında bizde onu sevdik gerçekten..

komik adam ya ama insan rahat ediyor yanında bizde onu sevdik gerçekten..

canım valla benide bir gülme tuttu sorma
sekreteride ilginç kadın zaten o beni çok güldürüyo :89:
gittiğimizde balık panosunun önüne yaşlı amcalar kurulmuş sıra sıra otumuşlar
ayy onlar bize bakkyıo biz onlara
anmamm dedim bu amcalarında işi zor
necmettin hocamız çok şeker ve komik
ama sıkılmadan soruyon sorularını hastasıyla önüne set çekmiyor
bize diyoo nasıl geldiniz dolumu boşmu
dedik hocam boş

canım sizin değerleriniz gayet iyi bencede bir hata olmuş olabilir
eğer ameliyat olacak durumdaysa biraz daha bozuk olur gibi geliyor bana
biz testi onun muayenehanesinde verdik orda biyolog var o bakıyor
canım bizimde hala ameliyat olma durumumuz var
necmettin hocamız baya yaşlı gibi acaba kendi hala giriyomudur ameliyatlara

Canim bu sonuclarla hamilelik olur
Ama testin hatali olmamasi gerekir
siz en iyisi guvenilir bir yere sperm testi yaptirin ona gore karar verin
Evet birsey almaya acele etmeyin netlessin durumunuz ona gore alirsiniz . Stres olma yasin tedavi icin beklemeye cok musait canim.

Canim proxeed plus kullanirsaniz cok faydasi olur hazir oradayken cok kolay alabilirsiniz inan cok faydasi oluyor
ginseng ve ginko biloba farkli seyler ikisinide kullanin bunlar bitkisel hicbir zarari yan etkisi yok aksine cok yararli biz hala kullanmaya devam ediyoruz
Ameliyat eden doktorunuz kimdi? Burada cogu doktor ameliyat edip yolluyor tedavi etmiyor ama bu dogru degil cunki tedavi eden doktorlarda var onu bulmak lazim.
Kadin dogum doktoru calismalara baslayin derken neyi kastediyor ? Normal yolla hamileligi mi kastetdiyor? Bence de dogal hamileligi bekleyin cunki ameliyataan sonra 6. ayda spermler tamamen duzeliyor ondan sonra zaten hamile kalirsin.
ama hazir Amerikadayken o vitaminleri kullanin burada insanlar zor buluyor orasi ise vitamin cenneti:))

krizhazel cnm evet biz ilk doktora gittigimizdeben 18 eşim 21 yaşındaydı dktrlar bizi hastaneden kovuyolardı gidin olur diye :):) tın tın eve geri dönüyoduk anlıcan evlendigimizden beri cocuk cocuk ölüyoruz kocamla ondan bize cok zor geldi bakalım hayırlısı bu hafta gidiicektik ama dktra bayramdan sonraya kalabiilir hım bana gelince ben gecen ay sadece 5 gün klomen kullandım dktr şaşırdı kaldı ben bunca senelik dktrum böle kocaman ve cok yumurta görmemiştim yumurtalıkların süper calışyo dedi ve yumurtalıklrımın nerde oldugunu anladım agrıdan:) inan nerelerde bilmiyodum:) benlik bişey yok bakalım kocamın sorunuda düzelirde evlatlarımızla beraber büyürüz tek temennim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…