kızlar merhaba benim eşimde varikosel ameliyatı olacak bayramdan sonra şimdi serozil antibiyotik kullanıyo lökosit varmış çok. bizde kullansak mı ginseng ve ginko biloba yı ya onlar ne marka tam onu da anlayamadım solgar falan mı netten baktım ama bulamadım nereden alınır bide zararı olmaz dimi? morfoloji %1 bizim faydasını görürmüyüz ki?
krishazel canım herkese yetişmeye umut vermeye çalışıyosun okuyorum hep allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
krishazelcim hormon tedavisi görmeden şu vitaminleri :)) kullanmasında sakınca varmı
ginseng
e vitamini
keçi boynuzu kürü
proxeed plus
omega 3 balık yağı
gingko biloba
arı sütü bal polen :))))
Q enzim 10 bunu ne zaman kullanmaya başlasam acaba ve ne kadar kaç ay kullanmam gerekir son 2 ay damı kullansam acaba
hayir canim yok kullanabilirsiniz
keciboynuzu kurune gerek yok simdilik sabahlari ari sutu bal polen i ver yeterli
digerlerinden gunde 1 tane baslasin
hemen basla tatlim hatta sende gunde 1 omega 3 tel al mutlaka
1 q enzyme 10
1 omega 3
omega 3 u prof . Dr. Mustafa bahceci onermisti kadinlar icin cok onemliymis
omega 3
q enzim 10
bunları 3 ay kullanayımmı ben
canım şuan elimde keçiboynuzu kürü, e vitamini, ginseng var bu 3 ünü yapıyorum diğerleri kargoda bugün yarın gelir hani gelmeden sorayım sana dedim keçi boynuzu kürü kalsın mı yani şimdilik
ama sen beni hep kandiriyorsun:)) elinde ne var diye soruyorum olmayanlarida soyluyorsun:))))))))
tamam canim onlar gelene kadar kullan
hayatım ben seni kandırırmıyım hiç sadece siparişini verdim bugün yarın elimde diye ondan söylüyorum
Ama suan elinde yok ki
:)))))))))))))))
Canim evet biz hemen hemen butun vitaminlerimizi amerikadan aldik
istersen sana aldigimiz siteyi vereyim orada bayagi ucuz buranin neredeyse 10 da biri fiyatina hatta:) oradada buy 1 buy get one free oldugu zamanlar aliyorduk hep. Swanson dan aldik genelde.
Buy 1 Get 1 Free - Swanson Health Products
zaman zaman biliyorsun CVS te de indrimler oluyor oradanda cok aldik
ama proxeed plus u ebay den yada amazon dan aldik.
canim bunlar vitamin oldugu icin rahatlikla alabilirsin
esinin durumu senin durumun nedir yazarmisin canim?
Sagol canim Allah razi olsun
Simdilik birsey kullanmayin esin ameliyat olsun ondan sonra baslarsiniz insallah simdi birsey alma
onceligi ameliyata ve dogru doktor secmeye verin
esinin yasi senin yasin ve sperm sayisi hareketi nedir canim?
doktorunuz kim?
canım bizede aynı antibiyotiği verdi
1 ay önce başka bir antibiyotik vermiişti onu kullandı eşim
ve çok şükürki değerler tam iki katı yükseldi
benimde eşimde varikosel tespit edildi
necmettin hocanın tedavisi süper gerçekten bu alanda çok iyi
biz konuştuklarından pek bişey anlamasakta
çok sevdik ve memnun kaldık
komik adam ya ama insan rahat ediyor yanında bizde onu sevdik gerçekten..
eşim 31 yaşında bende 27. doktorumuz necmettin çıkılı en son ona gittik ameliyatı da ona olcaz inşallah.. sperm sayısı 40 milyon hareket %50(a+b) diyo testte tmss: 20milyon diyo ama doktor bunlar yanlış dedi bu kadar yüksek olmayabilir bu test hatalı gibi dedi ameliyattan önce onun söylediği yerde bi test yapılcakmış.almayalım bari biz dediğin gibi. teşekkürler canım...
eşim 31 yaşında bende 27. doktorumuz necmettin çıkılı en son ona gittik ameliyatı da ona olcaz inşallah.. sperm sayısı 40 milyon hareket %50(a+b) diyo testte tmss: 20milyon diyo ama doktor bunlar yanlış dedi bu kadar yüksek olmayabilir bu test hatalı gibi dedi ameliyattan önce onun söylediği yerde bi test yapılcakmış.almayalım bari biz dediğin gibi. teşekkürler canım...
Simdi poxeed plus ,multuvitamin
ginseng ve gingo biloda , her ikiside ayni seymi? ikisinden birisini kullansak olmazmi canim?
canim ben 26 yasindayim, esim 32 . biz 4 yillik evliyiz, 2 yil korundum, bir dusuk yasadim. simdi ise 2 yildir bebek istiyoruz, esimde varikosel cikti, 1;5 ay once turkiyede amilyat oldu. sperm testi, 4 kez yaptirdik, ilkinde 17milyon cikti, ikincisinde ayni, sonra 1 ay keciboynozu kuru denedik, 30 milyon cikti, ama turkiye gidince biraktik kuru, turkiyedede ameliyat oldu zaten.
doktor hic bir ilac vermedi, 1 yila kadar bekleyin olmazsa bebek,, tup bebek yaparsiniz dedi varikosel ameliyat yapan doktor. ama benim burdaki kadin dogumcu doktorum, 2 ay sonra calismalara baslayin dedi, hangisi dogru kafam karisiti:) ustelik vitamin kullanmiyoruz suan doktor bisey vermedigi icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?