Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim sende sorun olmamasi cok iyi cunki erkek infertilitesi tedaviyle duzelebiliyor kadinin isi zor . Siz bayramdan sonra sakin sakin iyi bir doktora gidip esinin tedavisini yaptirin ve rahat olun stres yapmayin en fazla 6 ay icinde hamile kalirsin sen. Ama tedavinizi dogru doktorda yaptirirsaniz.
Bana gelismelerden mutlaka haber ver canim . Rahat ol sizin olmayacakta kimin olacak baksana ne yumurtalar varmis sende:) Benim yumurtalarim yokkken yaptim esimde sperm yoktu bende yumurta yoktu tedavi olduk ve oldu , ben 31 esim 38 yasindayken hemde. Sen hic dusunme rahat ol:))

krishazel canım bu defa ayrı bir derdim başladı eşimi yine boğuyormuyum bilmiyorum ama onu böyle görünce çıldırıyorum .Kaan hoca bizi ibni sina hastanesine yolladı hormon tahlillerini bana getir diyerek bizimki bugün gidecekti aradım neyaptın diyorum tanıdık bulmaya çalışıyorum fazla gün vermesinler diye dedi iyice çıldırdım ya sen bir git fazla zaman verirlerse ozaman tanıdık bakarsın dedim ya ne kadar zaman verirlerki bu tahlillere off

Canim onun icin gun almaya gerek varmi ki?
Tahlil gosterecegim deyip girsin ona sira aliniyormuki?

bence giriyordur o girmese bile mutlaka iyi doktorlarla çalışıyordur... ama sekreter orjinal gerçekten yaaa çok komik vallaaaa...

bakalım bi daha test yapılacak valla 10 aydır olmadı benim umutlarım ameliyatta inşallah yani...

kizlar bir sorum olacak size...bir basarisiz tup bebek denemem var..o zaman sperm sayisi 1 milyondu..3 ay sonra ise bu sayi sifirlandi...esimde cift tarafli varikosel tespit edildi ve ameliyat oldu...benim durumuda olup sperm sayisi normal degerlere ulasan oldumu... kafam ole karisikki..kimseye soramiyorum danisamiyorum...lutfen yardimci olun kizlar..durumumda olan varmi...

Canim onun icin gun almaya gerek varmi ki?
Tahlil gosterecegim deyip girsin ona sira aliniyormuki?

işte bende bunu anlamıyorum canım eşimde bana gün veriyolar diyo sanki gitmişte :26:
benim istediğim biran önce tedaviye başlaması ama ben uğraşıyorum işte offf offf yok ona çocuk mocuk

işte bende bunu anlamıyorum canım eşimde bana gün veriyolar diyo sanki gitmişte :26:
benim istediğim biran önce tedaviye başlaması ama ben uğraşıyorum işte offf offf yok ona çocuk mocuk

Canim araya bayram girecek bosa vakit kaybetmeyin
Sen gotur daha olmazsa
yada maille bildir sonuclari hastasisiniz zaten
bu sefer kizdim esine

Canim muhtemelen varikoselden sifirlanmistir. Hele cift tarafli varikoselse!!

Bizimde cift tarafliydi 7 milyondu ameliyat olduk 6 ay sonra 90 milyon oldu ve hamile kaldim

Iyi bir urolog androlog a tedavi olun
nerede oturuyorsunuz yaslariniz kac?

Canim araya bayram girecek bosa vakit kaybetmeyin
Sen gotur daha olmazsa
yada maille bildir sonuclari hastasisiniz zaten
bu sefer kizdim esine

canım az önce aradım krishazek sana kızıyo valla dedim :)))) aaaa niye dedi gün vermiyolarmış diyo dedim eşine kızıyorum valla dedi dedim :))) bayram araya girmeden gidin diyo bak dedim tamam krishazele söle yarın gidiyoruz dedi :)))
ayyy nasıl mutlu oldum yarın gidiyoruzzzzzzzzzz
ya sana ben hep dua ediyorum biliyomusun gerçekten çok sağol arkadaşımmm

ya aşkım dedim baba olmak istemiyomusun ya sen ben anne olmak istiyorum dedim nasıl alttan giriyorum sonunda ikna oldu :))))))))))

Kiziyorum valla uzmesin benim arkadasimi
zaten kucucuk almis seni :)) daha ne istiyor
bunuda soyle ona:)))))))))

Sagol canim benim 10 gunluk raporluyum yatiyorum
Az once yoktun msn e baktim sana . okudum ama yazdiklarini
sen nasilsin

bu aralar cok yogunum pek msn gelemiyorum canım benım aman iyi olun ikinizdee bende iyim cnaım sagol bekliyoz iştee eşimin sonuc vermesini gün sayıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…