canım attığın özel msjla okadar çok rahatlattın ki beni...dilerim hamileliğin içime doldurduğun umut ve huzur kadar rahat geçer... dün öyle telaşlı telaşlı geziniyordum topiklerde...bundan sonra tüm gelişmeleri paylaşacağım sizinle...
Gordugum en guzel sperm sonucu bu
ben bu sonucun dortte biri ile hamile kaldim:))
canim preseed ve ovulasyon testi ile en fazla 3 ay icinde hamile kalirsin
iliskiden sonra bacaklarini 2 saat havaya dikeceksin
mutlaka preseed kullan
150 milyon sprem var yuzde 10 ileri hizlin var yani 15 milyon ileri hizlin var daha ne istiyorsun:)))
sen ileriki aylarda kesin hamilesin tatlim:)
canım 3 eylül 2010 ameliyat tarihi...ameliyattan önceki test sonuçları şöyle;
Abstinans Süresi : 4 gün
Viskosity : Yapışkan
Volüm :2.2 cc
Renk : D.Beyaz
Görünüm : Gri-Opalasan
pH : 7.96
Kan : Yok
İrin-Partikül : Yok
Fruktoz : ----
Yuvarlak Hücre : % 35 ( lökositler,epiteller,germ hücreleri )
Motilite : Hızlı İleri Hareketli:% 39 Yavaş İleri Hareketli:% 13
Yerinde Hareketli: % 7 Hareketsiz : % 41
İmmotilite : % 41 ( HAREKET ETMEYEN )
Likefaksiyon : 60 dk.
1.cc deki Sperma : 50.000.000 >
Total Sperma : 110.000.000
Sperm Mar (IgG) : -
Vitalite : % 59
H.O.S Test : % 62
(Hipo Ozmolar Şişme Testi)
Lökosit : 432.000 / ml
Eritrosit : Negatif
Aglütinasyon : Negatif
Retrograd Ejakl. : -
Pellet : -
--------------------------------MORFOLOJİ(D-Q)----------------------------------------
WHO(Dünya Sağlık Örgütü)Criteria
Normal yapı : % 61 Anormal Yapı : % 39
KRUGER STRİCT CRİTERİA
Değerlendirilen Spermatozoid Sayısı :37
Normal Yapı : % 17
Anormal Yapı : % 83
baya bi düşüş var sonuçlarda ...allahım napıcam ben ya..(
herkese iyi akşamlar.eşimin araştırma hastanesinde yaptırdığı sonuçlar çıktı.sayı:5 milyon motilite:%20 morfoloji:%20 çıktı.çok şaşırmış durumdayım.daha önceki hastanede sayı:20.000(yirmibin) çıkmıştı.daha biray olmuştur bu kadar değişim olabilr mi sizce.hangisine inanmalıyız.mutluyum ama kuşkulanmadan da edemiyorum.
günaydıııın.
leylacım keçiboynuzu kürü uyguladık ama günügününe değil.taze portakal suyu içirdim bu da düzenli sayılmaz.badem,ceviz.kayısı,kuru üzüm yedirdim ve bunlarda düzenli değildi.bilemiyorum neyin iyi geldiğini.ilk test sonuçlarına inanamadığım gibi bu sonuca da inanamıyoru.sömestırda adanaya gidicez orada tahlilleri yenileyeceğiz daha sağlıklı sonuçlar olacağına inanıyorum.
krishazelcim kaan hocaya mail yoluyla ulaşıp eşimin değerlerini yazdım o da ameliyatta fayda olabilir dedi.daha sonra da ileç tedavisi olur dedi.karamsar bir cevap olmamasına çok sevindim.eşime hocadan bahsettim o da ameliyattan sonraki süreçte kaan hocaya gidebileceğimizi söyledi.bu arada araştırma hastanesine gitti cuma günü.daha önceki spermiyogramın çok da güvenilir bir test olmadığını söylemiş oradaki doktor.böyle bir yest sonucu görmedim doğru düzgün ölçülmemiş hiç birşey demiş.daha sonuçları alamadık ama oradaki arkadaşı daha öncekilerden daha yüksek değerler demiş.mutluyum ve umutluyum.allah herkesin yüzüne baksın.
bu arada herkese iyi seneler umarım bu yıl hepimiz için uğurlu bir yıl olur.
canim cok guzelherkese iyi akşamlar.eşimin araştırma hastanesinde yaptırdığı sonuçlar çıktı.sayı:5 milyon motilite:%20 morfoloji:%20 çıktı.çok şaşırmış durumdayım.daha önceki hastanede sayı:20.000(yirmibin) çıkmıştı.daha biray olmuştur bu kadar değişim olabilr mi sizce.hangisine inanmalıyız.mutluyum ama kuşkulanmadan da edemiyorum.
slm kızlar eşim varikoselden ameliyat oldu 7ci aydayız.ama ameliyattan önce test yaptırdı ikidefa birrinde 2-3 tane birinde 4 milyon cıktı sonra ameliyat oldu 3cü ayda test 11 milyon oldu morfoloji 2 idi.3 olmuştu ama bugun tessst yaptırdı 4 milyona düştü ve morfolojide 2 ye indi.yarın doktora gidecek bakalım ne olcak durumu böyle olup yükselen oldumu hamile kalan oldumu cvplarınızı bekliyorum.
canim bizim oldu
sayi bir dustuki neredeyse azospermi olduk
ama sonunda 90 milyona cikti ve hamile kaldim
ama biz yogun ilac tedavisi aldik
klomen ve proxeed plus u hic birakmadik
l arginine
ginseng
ginko biloba
evicap
omega 3 kullandik
ameliyattan hemen sonra basladik bunlara
6. ayimda hamile kaldim
baslangicta bizim sayi 7 milyon
ileri hizli sifir
morfoloji sifirdi
canim 2 milyondan 76 milyona yolculugumuz topigindeyiz orayi oku bastan sona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?