Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim sakin dert etme hersey duzelecek ve 2011 i hamile olarak gecireceksin.
Butun gelismeleri yaz mutlaka bize

krishazelcim kaan hocaya mail yoluyla ulaşıp eşimin değerlerini yazdım o da ameliyatta fayda olabilir dedi.daha sonra da ileç tedavisi olur dedi.karamsar bir cevap olmamasına çok sevindim.eşime hocadan bahsettim o da ameliyattan sonraki süreçte kaan hocaya gidebileceğimizi söyledi.bu arada araştırma hastanesine gitti cuma günü.daha önceki spermiyogramın çok da güvenilir bir test olmadığını söylemiş oradaki doktor.böyle bir yest sonucu görmedim doğru düzgün ölçülmemiş hiç birşey demiş.daha sonuçları alamadık ama oradaki arkadaşı daha öncekilerden daha yüksek değerler demiş.mutluyum ve umutluyum.allah herkesin yüzüne baksın.
bu arada herkese iyi seneler umarım bu yıl hepimiz için uğurlu bir yıl olur.

kızlar hiiiçç ümitsiz olmayın.
benim kaynımın varikosel yüzünden çocukları olmuyordu; inanın senelerce uğraştılar git gel tüpbebek.
ameliyat oldu; yine uğraşmaya devam ettiler.
artık madden ve manen iyice yıkılıp pes ettiler ve ameliyattan 2 sene sonra kendiliğinden oldu.
Şimdi dünya tatlısı bir oğluşları var.
Allah vereceği zaman hiçbirşey yapmasan da veriyor; siz hiç stres üzüntü yapmayın.

teşekkür ederim canım yüreğime biraz su serpildi...herşeyin kötüsünü düşündüğümüz için...ben senin gördüğünü göremedim sanırım...inşallah dediğin gibi olur :)

canım bizim dr. hiç böyle ayrıntılı bir test yapmamış...morfoloji felan yok...

herkese iyi akşamlar.eşimin araştırma hastanesinde yaptırdığı sonuçlar çıktı.sayı:5 milyon motilite:%20 morfoloji:%20 çıktı.çok şaşırmış durumdayım.daha önceki hastanede sayı:20.000(yirmibin) çıkmıştı.daha biray olmuştur bu kadar değişim olabilr mi sizce.hangisine inanmalıyız.mutluyum ama kuşkulanmadan da edemiyorum.

bU BİR AY İÇİNDE NASIL BİR TEDAVİ UYGULADINIZ. ACABA İLK ÖLÇEN MERKEZ YANLIŞMI ÖLÇMÜŞTÜ. ÇOK SEVİNDİM SİZİN ADINIZI.

günaydıııın.

leylacım keçiboynuzu kürü uyguladık ama günügününe değil.taze portakal suyu içirdim bu da düzenli sayılmaz.badem,ceviz.kayısı,kuru üzüm yedirdim ve bunlarda düzenli değildi.bilemiyorum neyin iyi geldiğini.ilk test sonuçlarına inanamadığım gibi bu sonuca da inanamıyoru.sömestırda adanaya gidicez orada tahlilleri yenileyeceğiz daha sağlıklı sonuçlar olacağına inanıyorum.

Tebrik ederim sizi. bizim içinde dua edin olurmu.

hamile olan arkadaşlar burayı terk etmeyin olurmu sizlerden aldığımız umutlarla yolumuza devam ediyoruz. bizler içinde dua edin olur mu?

slm kızlarr bende sizlerdenim daha öncede yazmıştım sunu yazmadan gecemicem yine eger morfoloji sayınız düşükse ve sprem de hareketsizlik varsa tabi önce doktora danısın bu ilaç için kesinlikle tavsiye ederim proxeed hakkınızda hayırlısı olsun inşşşş melekleriniz sizinle olur en kısa zamanda

Son düzenleme:
ablam nişanlıyken eniştem varikosel amelytı oldu..evlendikten 7 ay sonra ablam hamile kaldı..hatta eniştemin bir yumurtalıgı yokmuş..:26::26::26:

tamam canim dogru yoldasiniz
ameliyattan sonra kaan hoca tedavini yonlendirir
gidemesende mail yoluyla ondan iste tedaviyi
zaten hormonlara ve spermiograma bakarak verioyor tedaviyi
simdiden gecmis olsun

canim cok guzel
ameliyattan sonra 6 ay icinde hamilesin simdiden tebrikler:)

Kızlar kayseride bildiğiniz güvenliir bir labaratuar varmı. spermiyogram testi yaptırtmak istiyoruz. bulunduğumuz yerde sadece 1 tane. birtek oraya bağlı kalmak istemiyorum.

slm kızlar eşim varikoselden ameliyat oldu 7ci aydayız.ama ameliyattan önce test yaptırdı ikidefa birrinde 2-3 tane birinde 4 milyon cıktı sonra ameliyat oldu 3cü ayda test 11 milyon oldu morfoloji 2 idi.3 olmuştu ama bugun tessst yaptırdı 4 milyona düştü ve morfolojide 2 ye indi.yarın doktora gidecek bakalım ne olcak durumu böyle olup yükselen oldumu hamile kalan oldumu cvplarınızı bekliyorum.

canim bizim oldu
sayi bir dustuki neredeyse azospermi olduk
ama sonunda 90 milyona cikti ve hamile kaldim
ama biz yogun ilac tedavisi aldik
klomen ve proxeed plus u hic birakmadik
l arginine
ginseng
ginko biloba
evicap
omega 3 kullandik

ameliyattan hemen sonra basladik bunlara
6. ayimda hamile kaldim

baslangicta bizim sayi 7 milyon
ileri hizli sifir
morfoloji sifirdi

canim 2 milyondan 76 milyona yolculugumuz topigindeyiz orayi oku bastan sona

Merhaba arkadaşlar, yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Geçen aralık ayında eşim varikosel ameliyatı oldu. Spermlerde çok fazla bir artış olmadı. Genelde testlerde 11 milyon civarı çıkıyordu.
Bir defa aşılama, iki sefer tüp bebek denedik. Olmadı. Kısmet değilmiş.
Hayatımızın en zor senesini geçirdik zannediyorum.
Geçtiğimiz eylül ayında 3. tüp bebek denememizin yaptık. Bu sefer merkezi değiştirip Amerikan hastanesinde denedik.
Şimdi hamileyim Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah!!!
Diyeceğim şu ki insanın başına böyle şanssızlıklar gelebilir.(Varikosel günümüzde erkeklerde çokça çıkan bir rahatsızlıkmış).
Tıp çok ilerlediği halde ilk denemelerimizde bebek sahibi olamayabiliriz.
Ama bu konuda inançlı olmak ve moral bozmamak çok önemli.
Bir başka önemli şey de biz eşlerin ruh ve beden sağlığına sahip çıkması. Bunlar olduğu sürece allahın yardımıyla bebişlerimiz kucağımızda olacak inşallah.
Ben hep dua ediyorum; allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın! Siz de bana dua edin lütfen. bukadar sıkıntıdan sonra allah bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin.

merhaba krishazel ben 2 milyondan 72 milyona yolculugumuzu 3 gündür takip ediyorum ama ben oraya yazı yazılacak alanı bir türlü bulamıyorum umarım bu msjı görüp yardımcı olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…