slm benim erkek kardeşimdede eylül ayında varikosel çıktı ve ameliyat oldu.vede şimdi gelinimiz 2 aylık hamile.umarım allah hepinizin kucağını doldursun.birde bu varikosel bazılarında tekrarlıyor.benim eşimin bir akrabası her çocuktan önce varikosel ameliyatı oldu.3 çocuğu var..........selam arkadaşlar benim eşimde 6.5 yıl önce çift taraflı varikosel oldu.ameliyatı mart ayında olmuştu ben temmuz adetimden sonra ikizlerime hamile kaldım.ümitsizliğe kapılmayın.herşeyin bir nedeni ve zamanı vardır.umarım sizde bir sonuca varırsınız.geçmişler olsun.
slm benim erkek kardeşimdede eylül ayında varikosel çıktı ve ameliyat oldu.vede şimdi gelinimiz 2 aylık hamile.umarım allah hepinizin kucağını doldursun.birde bu varikosel bazılarında tekrarlıyor.benim eşimin bir akrabası her çocuktan önce varikosel ameliyatı oldu.3 çocuğu var..........
slm ya çok kötüyüm niye kimse bana vevap vermiyo hepinize Rabbim en kısa zamanda İKİZ İKİZ BEBEKLER NASİP ETSİN BEN NİŞANLIYIMDA VARİKÖSEL OLDUĞUNU YENİ ÖĞRENDİKSPERM TESTİ YAPTI NORMAL ÇIKTI ACABA AMELİYAT GEREKİRMİ BİDE AMELİYATTAN SONRA HEMEN EVLİLİK YAPMAK GEREKİYORMUŞ DOĞRUMU BEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİYİM HEMEN EVLENEMEYİZ DEPRESYONDAYIMMMMMMMMM BEBEKLERİ ÇOK SEVİYORUM
slm ya çok kötüyüm niye kimse bana vevap vermiyo hepinize Rabbim en kısa zamanda İKİZ İKİZ BEBEKLER NASİP ETSİN BEN NİŞANLIYIMDA VARİKÖSEL OLDUĞUNU YENİ ÖĞRENDİKSPERM TESTİ YAPTI NORMAL ÇIKTI ACABA AMELİYAT GEREKİRMİ BİDE AMELİYATTAN SONRA HEMEN EVLİLİK YAPMAK GEREKİYORMUŞ DOĞRUMU BEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİYİM HEMEN EVLENEMEYİZ DEPRESYONDAYIMMMMMMMMM BEBEKLERİ ÇOK SEVİYORUM
benım esımde kendı ıstegıyle bı ümıtle amelıyat oldu bgn tam bır hafta oldu küre baslıcaz dıkısler alındıktan sonra aslında bızım degerler güzeldı ama esım neden olmuyor öyleyse dıye buna bagladı... bakalım ınsallah bızde burda müjdeyı verırız vesıle olur bu amelıyat hepımıze
buarada esımın agrısı var hala amelıyattan sonra normalmı sızce dıkıslerı cuma günü alınıcak normal hayata nezaman dönebılır ve nelere dıkkat etmesı gerek :26:
merhaba herkese cok moralım bozuk neyapıcagımı bılmıyorum amelıyatımızın 6.ayını doldurduk ve kontrole gıttık degerlerı yarı yarıya dusmus esımın ıyı olması gerkırken kotu oldu dr bu aydan sonra pekte fazla bır degısım olmaz beklememek gerekır belkı amelıyatı tam yapamamıs olabılırz gozden kacırdıgımız bır farklı damar olabılır dedı dılımız tutuldu bırdaha amelıyat olsada pek farketmez dedı yavas yavas tup bebege hazılık yapın dedı ama yınede deneme amaclı proxees plus ve evıcap verdı 1ay sonra kontrole cagırdı bakalım fark edermı dedı ne yapıcagımı bılmıyorum amelıyatı ne umıtlerle olduk ıyı olacagına kotu oldu bana bır akıl verın ne olur varmı boyle bıseyle karsılasan
canim 3 ay benim yazdigim vitaminleri kullanin sonuca sen bile hayret edeceksin ....
ama klomen doktora sormadan sakin kullanmayin
fsh olcumu yaptirdinizmi eger fsh iniz dusuk yada yuksekse mutlaka hormon ilaci kullanmaniz sart bizim 3.3 idi onu arttirmak icin 5 ay klomen verdi dr.
Kızlar yazdıklarınızı okuyunca eski günlerim geldi aklıma.Allah yardımcınız olsun.Ama sizlere ümit olsun diye yazmak istedim.Eşimle 1 yıl denedik her ay benim gözyaşlarımla sonlanıyordu.Taki eşimde varikosel olduğunu öğreninceye kadar.Hemen ameliyat oldu sperm sayısı 7 milyondu.Eşimin çok üzüldüğünü görünce rabbim bana bir sabır cesaret verdi ki ben de şaşırdım.Normalde karamsarımdır ama ona moral vermek bana düşüyordu.Ameliyattan sonra sadece 2 kez adet oldum.3. ay eşimin tekrar sayım yaptırmasına gerek kalmadan hamile olduğumu öğrendim.sevincimizi hayal edebiliyorsunuzdur.Şimdi dünyalar güzeli 5 aylık bir kızım var.Allah hepinizin dualarını kabul etsin kucaklarınızı bebeklerinizle doldursun inşallah.
allah bagılasın ne mutlu sana mutlulugun daım olsun bızde yasarız ınsallah herkes keske senın gıbı sanslı olsa bızde amelıyat ıse bıle yaramadı
Canım moralini yüksek tutmaya çalış.Biliyorum söylemesi kolay diyorsun ama senin yerinde olmak isteyacak o kadar çok insan varki.Onlar için tüp bebek bile hayal.Çocuk sahibi olamama sebeplerinden en katlanılır olanı erkek kısırlığı bu sebeplerden en kolay çözüleni de varikosel.Biz 1 yılın sonunda bebek sahibi olamayınca ilk doktor tercihimi tüp bebek merkezinden yaptım.Sebebi de eğer olur da tüp bebeğe sebep olacak bir problemim varsa vakit kaybetmek istemedim.Canım rabbim inşallah doğal yoldan bebek sahip olmayı nasip etsin ama kendini hiç bir şeye şartlandırma.herşeyin hayırlısı.yeterki o mucizeye kucağına almayı nasip etsin gerisi boş.
bizde 7 milyon sperm
ileri hizli SIFIR
morfoloji SIFIR
ile 1. dereceden varikosel ameliyati olduk
ve ben 6. ayda hamile kaldim
suan 5 aylik hamileyim
ama ameliyattan sonra baya bir ilac ve vitamin kullandik 6 ay boyunca
gunde yarim klomen
sabak aksam proxeed plus
evicap 400 e vitamini
L arginine
ginseng
ginko biloba
omega 3 balik yagi
bunlari hic birakmadan kullandik ve 6. ayda sayi 90 milyon oldu ve hamile kaldim
morfolojimizde 1 olmustu
ama preseeed jel ve ovulasyon testide kullandik
mucadeleyi birakmayin arkadaslar mutlaka tedavi ile oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?