Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşim 20 ağustosta ameliyat oldu 5.ayımız bitmek üzere beklemedeyiz....

benim eşimde 3 eylül de ameliyat oldu canım...biz de beklemekteyiz ama neyi bekliyoruz anlamıyorum...senin eşin ameliyattan sonra kontrollerine gittimi ameliyattan 3 ay sonra yapılan testte sonuçlarınız nasıldı...herşeyden önemlisi ilaç yada kürlerden kullandıraıyormusun? ben eşime hiç bir şey kullandıramıyorum...3 ay sonraki testini yaptı şimdi o testin sonucunu doktora götürmesini bekliyorum...hep bekliyorum ...o kadar ağırdan alıyorki(

mrb arkadaşlar eşim 7 ay önce varıkosal ameliyatı oldu 2 taraftan bu ay hamile kaldımı öğrendim ALLAH IMA HAMD OLSUN size umut olsun benim 7 ayım çok sitresli geçti morelinizi bozmayın ALLAH HEPİNİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN UMUDUNUZ KAYBETMEYİN TEVEKÜL EDİN ARKADAŞLAR SİZDE BANA DUA EDİN SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞIMA ALYIM BEBEĞİMİ

Canım senin adına inan çok sevindim..Bende 2,5 yıldır uğraşıyorum eşim 5 ay önce ameliyat oldu değerleri 7 milyomdan 11 milyona çıkmışş ama hala hamilelik gerçekleşmedei.Benim sorum eşin ameliyattan sonra ilaç falan kullandımı.Çünki benim eşime ilaç vermedi dotor.

6. ayda kontrole gittik canım yükselme vardı ama dr ilaç verdi eğer 4 ay içinde çocuğun olmazsa yine gel dedi HAMD olsun gerekkalmadı şimdi tek dileğim sağsalım bebeğimi kucağıma almak

Sadece ameliyat olmakla is bitmiyor arkadaslar
ameliyattan sonra adamakilli ilac ve vitamin tedavisi sart!!!!

Hamileyiiiiiiiiiim
varikosel ameliyatın 18 ay sonra mucizem geldi çok şükür rabbime :)

hayırlı olsun,tebrik ederim.18 ay çok geç sanki varikosel ameliyatının etkisi bu kadar geç olmaz sanırım...

iki iç ayda bir eşim kontrole gidiyordu her seferinde değerler biraz daha yükseliyordu ama yinede normal yolla zor olur diye aşılama önermişlerdi

iki iç ayda bir eşim kontrole gidiyordu her seferinde değerler biraz daha yükseliyordu ama yinede normal yolla zor olur diye aşılama önermişlerdi

tebrik ederim hayırlı olsun ve allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inaşallah

bişey sorabilirmiyim son testteki değerleriniz nasıldı acaba?

merhaba bayanlar..
bende aranıza yeni katıldım eşimde varikosel olduğunu geçen hafta öğrendik
doktorumuz ilk etapta antibiyotik verdi
ilaçlardan sonra damarda değişiklik olmazsa ameliyatamı alıcak acaba
aranızda bu ameliyattan sonra hamile kalanlar varmı
kafam çok karışık kızlar benide aydınlatırsanız sevinirim

Benim eşimde 4 ay önce varikosel ameliyatı oldu 3. ayda test yaptırdık 22.000 milyon olan sperm sayısı 19.000 milyona düşmüş.Doktor trental ve pharmaton verdi 2 ay kullan gel dedi .Yani 1 ay sonra tekrar test yaptırcaz bakalım sonuç ne olacak.Bu arada 2 kez aşılama yapıldı fakat tutmadı.Allah bebek isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah.Bu bekleme süreci çok zor.

3 yıllık evliyim ve eşim temmuzda netten bulduğumuz meşhur varikosel doktoruna ameliyat oldu ameliyat öncesi morfoloji %1 sperm miktarı 7milyon ken 8 ay sonra 18milyon ama morfoloji %2 bize nolvadex d kullan 4 ay dedi
en kötüsüüüü
benim kadın doğum doktorum ameliyat öncesi ve sonrası değerleri görünce bence ameliyat başarılı geçmemiş siz tüp bebek düşünün istanbulda bu işin uzmanları var dedi...
allah her isteyene versin nolur bizede versin!...sağlıkla huzurla büyütelim...
bu arada önerileriniz olursa her zaman dinlerim ..

merhaba arkadaşlar varikosel ameliyatından 2,5 ay sonra hamile kaldım :)))
bence herşeyden önce olacağına inanmak gerekiyorr

rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunnn

merhaba arkadaşlar varikosel ameliyatından 2,5 ay sonra hamile kaldım :)))
bence herşeyden önce olacağına inanmak gerekiyorr

rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunnn

bu mesaja canı gönülden katılmak istiyorum.çünkü eşim ekimde ameliyat oldu ve benim az önce eczaneden aldığım test şüpheli çıktı :) Allah bütün isteyenlere içinde bana da hayırlı evlatlar nasip eder inşallah:90:

hamişler çoğalıyor rabbim bize de nasip etsin inşallah.bu haberleri duydukça çuk mutlu oluyorum içimi bir umut ve huzur kaplıyor.benim eşimde çarşamba günü oldu ameliyatını.inşallah biz de böyle güzel haberler veririz.biz yandan umutsuzum bu değerlerle biraz zor yükselir diyorum bir yandan da bu haberlerle yeniden umutlanıyorum.

şu doktorların soğukkanlılığı beni öldürecek... eşim bugün nihayet ameliyattan 3 ay sonra yaptırdığı testin sonucuyla az önce doktoruna gitti.tabi testi yapalıda 2 ay oldu nerdeyse daha yeni vakit bulabildi kendileri...doktorla görüşmesi 5 dakika bile sürmemiş...6 ay dolunca gel ilaç vereyim demiş ki zaten ameliyat olalı 5,5 ay oldu...allahım aklıma mukayet ol diyorum başka birşey demiyorum...artık bende sabır mabır kalmadı...eşimede bir daha doktora gitmiyorsun bir şey istemiyorum dedim...bu kadar... benim için artık eşimin tedavi süreci ve bebek ümidi bitmiştir.(rabbime bıraktım herşeyi...

canım çok can sıkıcı durumlar bunlar.hele de doğru doktoru seçmek çok zor.sabredeceğiz hepimiz ve mükafatını da alacağız inşallah.doktorunuzu değiştirin.belki daha iyi olur.kaan hocayla yazış o seni yönlendirir.hatta sen ayrıntılı bir şekilde durumunuzu anlat tahlilleri falan yaz.ona göre seni mutlaka bilgilendirecektir.ayrıca ilaç falan da yazıyor mail yoluyla tedavi ediyor hastalarını.ve takibini de yapmaya çalışıyor.mutlaka ulaş o hocaya.

sakın umutsuzluğa kapılmayın ve olacağına inanın.değerler hepimizin düşüktü düşük olduğu için o operasyon yapılıyor ve işe yarıyor.bir de eşleriniz huysuz veya burnunun dikine giden tiplerse bile onlara çaktırmadan da olsa iyi bakmaya çalışın.ben keçiboynuzu kürünü sigara içenlerin ciğerlerine iyi geldiğini duyduğum için yaptığımı söylemiştim ki evet ciğerlere de yararı var.iş üroloji olunca biraz geriliyolar.konu dağıtarak iyi bakın onlara :)
herşey hepimiz için güzel olsun inşallah.umutsuz olmamak çok önemli

slm kızlar esım amelıyat olalı 1.5 ay oldu arada soldan amelıyat oldu ama sagında agrı oluyor bu agrılar normalmı sızce bız sadece kecıboynuzu kürü kullanıyoruz sızce buda yeterlımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…