- 13 Ağustos 2010
- 202
- 48
- 323
eşim 20 ağustosta ameliyat oldu 5.ayımız bitmek üzere beklemedeyiz....
mrb arkadaşlar eşim 7 ay önce varıkosal ameliyatı oldu 2 taraftan bu ay hamile kaldımı öğrendim ALLAH IMA HAMD OLSUN size umut olsun benim 7 ayım çok sitresli geçti morelinizi bozmayın ALLAH HEPİNİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN UMUDUNUZ KAYBETMEYİN TEVEKÜL EDİN ARKADAŞLAR SİZDE BANA DUA EDİN SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞIMA ALYIM BEBEĞİMİ
6. ayda kontrole gittik canım yükselme vardı ama dr ilaç verdi eğer 4 ay içinde çocuğun olmazsa yine gel dedi HAMD olsun gerekkalmadı şimdi tek dileğim sağsalım bebeğimi kucağıma almakCanım senin adına inan çok sevindim..Bende 2,5 yıldır uğraşıyorum eşim 5 ay önce ameliyat oldu değerleri 7 milyomdan 11 milyona çıkmışş ama hala hamilelik gerçekleşmedei.Benim sorum eşin ameliyattan sonra ilaç falan kullandımı.Çünki benim eşime ilaç vermedi dotor.
Hamileyiiiiiiiiiim
varikosel ameliyatın 18 ay sonra mucizem geldi çok şükür rabbime :)
hayırlı olsun,tebrik ederim.18 ay çok geç sanki varikosel ameliyatının etkisi bu kadar geç olmaz sanırım...
iki iç ayda bir eşim kontrole gidiyordu her seferinde değerler biraz daha yükseliyordu ama yinede normal yolla zor olur diye aşılama önermişlerdi
Hamileyiiiiiiiiiim
varikosel ameliyatın 18 ay sonra mucizem geldi çok şükür rabbime :)
merhaba arkadaşlar varikosel ameliyatından 2,5 ay sonra hamile kaldım :)))
bence herşeyden önce olacağına inanmak gerekiyorr
rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunnn
şu doktorların soğukkanlılığı beni öldürecek... eşim bugün nihayet ameliyattan 3 ay sonra yaptırdığı testin sonucuyla az önce doktoruna gitti.tabi testi yapalıda 2 ay oldu nerdeyse daha yeni vakit bulabildi kendileri...doktorla görüşmesi 5 dakika bile sürmemiş...6 ay dolunca gel ilaç vereyim demiş ki zaten ameliyat olalı 5,5 ay oldu...allahım aklıma mukayet ol diyorum başka birşey demiyorum...artık bende sabır mabır kalmadı...eşimede bir daha doktora gitmiyorsun bir şey istemiyorum dedim...bu kadar... benim için artık eşimin tedavi süreci ve bebek ümidi bitmiştir.(rabbime bıraktım herşeyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?