Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım biz testi 2 ay sonra yaptırmıştık
%30 olan hareketlilik %65 e çıkmıştı
darısı tez vakitte başınıza olsun

canım çok sağol tez vakitte inşallah sende bebişine kavuşursun
benim eşimin solda orta dereceydi varikoseli yani tek taraflıydı
varikosel spermin yapısını ve hızını acayip etkiliyor
eminim sizde güzel sonuç alacaksınız

Ronya çok mutlu oldum , umarım herşey yolunda gider ve bebişine hayırlısıyla kavuşursun canım.Eeee darısı bize :Nazar:

çok sağol canımmm darısı tabiki başınıza olsun

aynen bizimde öle bizim teste daha çok var ekim sonunda sizinkini merak ediyorum
inş.güzel sonuçlar alırsınız bizede umut olursunuz inş.

kardelen49 canım öncelikle geçmiş olsun . sana bişey sormak istiyorum 4 düşük olması normal değil genetik testlerine falan bakıldı mı ?

merhaba arkadaşlar
ben de 3 yıllık evliyim dün yıldönümümüzdü hatta :) 3.yılımızı da bitirdik ve 2,5 yıldır bebiş için uğraşıyoruz
1 defa hamile kaldım ama kimyasaldı 6.haftada düşükle sonuclandı maalesef. sonra pıhtılaşma problemim oldugunu öğrendim derken yine uzzunca bir vakıtten sonra eşimin sperm sayısının düşük oldugunu öğrendik 1-1,5 yıldır da onunla uğrasşırken tüp bebek dendi mikro yaptırdık transfer bile yapılamadı . ve nihayet 3 hafta falan önce varikosel problemimiz oldugunu ancak öğrenebildik eşim ameliyat oldu 1 hafta oldu . allahın takdiri tabiki ama bayaca bir süre oyalanıp durduk , doktorlarada hiç güvenim kalmadı artık. kısmet bakalım daha neler yaşayacağız neler göreceğiz .. proxeedi de kullanıyoruz bayadır.böle işte bakalım hepimizin hakkında hayırlısı inşallah...

slm desene sende bensın bende asılma denedım hemde benlık bır problem yokken... 2 asılamyı tam deniycekken vazgectım.esımle gttık ve varıkosel olduğu ortya cıktı... çok uzuldum neden mı okadar dr gttım kı kımse bana demekı esın muayne olsun diye sadece sperm testı sonucuna gore asılma yada tup bebek dendı ... nesysekı gene kendı arastrmalarımla bunuda oğrendım... esım amlyt oldu 3 hafta falan oldu suan beklemdıyızz ....hayrlısı olsun ınsallah benımde dr guvenım cıddı anlamda kalmadı!!!çokta para harcadım.ama giden para olsun dıyorum sonunda sadece mutlu olmak ıstyom

ınsallah bakalım dort gozle sperm sonucunu beklıyoruz...ama çok umutluyum :)

merhabalar
evet maalesef bizde çok para harcadık hee paranın önemi yok gerçekten ama çok vakit kaybettik ,bir de dediğin gibi hep kendi araştırmalarımla öğrendim bişileri öle ortaya çıktı yoksaki kimsenin yönlendirdiği falan yok ... size de geçmiş olsun ... hayırlısı ile güzel haberleri alırız inşallah .. hee bi de ondan sonrası var şimdiden onu düşünüyorum kafam karışık çünkü , çünkü bu konuda da net bişi yok maalesef.. pıhtılaşma problemim var MTHFR 677 bununla ilgili de 7-8 dr la görüştüm ki bunların 1yada 2si dışındakiler çok da iyi proflar.ve yarısının söylediği bu hastalıgın heleki heterozigot olunca önemli olmadığı herhangi bir ilaca gerek duyulmadıgı ama diğer yarısının söyledikleri de hayır önemli kesinlikle ilaç ( kan sulandırıcı iğne yada aspirin)kullanılması gerektiği yönünde şimdi bu durumda ben ne yapacağım ???
allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ...

aynen bizimde öle bizim teste daha çok var ekim sonunda sizinkini merak ediyorum
inş.güzel sonuçlar alırsınız bizede umut olursunuz inş.

kızlar ayın 15 inde olacaktı ama erkene aldık sanırım yarın yaptırıcaz bakalım ne olacak sonucu yazarım...

malesef aynen bizimde başımıza geşlenler aynı sperm testiylehiç bişey yok denildi ve 3 aşılama klomen tedavleri rahim filmi neler neler
ümitler paralar gittide gitti bu insanlar ne yaşıyorlar içlerinde demediler hayal kırıklıklarını yaşayan hep biz oluyoruz 2.5 sene sonra eşime
ısrarımla gittikde varkosel ortaya çıktı bizimde bi 3 hafta oluyor ameliyat lqalı hareket ve morfoloji sorunumuz vrdı
ronyasizin ameliyat öncesi ve sonrası değerler neydi yazabilirmisin canım hayırlı olsun bu arada hamileymişsin

hadi hayırlısı umarım ii sonuçlar alırsınız bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetinee

inşallah canım ya.sabah gidicez doktora ama uyuyamadım bir türlü.aklımda bişey takılıysa uyuyamam böyle ne olacak çok merek ediyorum.

kızlar dün öyle kötüydüm ki ağlamaktan şuan göz kapaklarımı görseniz nasıl şiştiler.o yüzden detaylı yazamadım.doktor tekrar muayene etti sağ testisteşişlik var dedi.antibiyotik verdi onun için.proxeeed plus ı kullanmana gerek yok dedi.öyle sanıldığı kadar mükemmel birşey değil dedi zaten çok pahalı.3 aydır bir sürü para gitti o ilaca zaten.sperm sayısı 72 milyondan 21 milyona düşmüş. morfoloji 1 di yine 1.ileri hareketlilik 4 aynı yani.dr 1 yıla kadar sonuç alınamayabilir dedi 3 ay çok erken vs.dedi ama 3.ayında hamile kalanlar nasıl oluyor belkide bizi teselli için söyledi bilemiyorum.bende de yara vardı dün kadındoğuma da gittik.dondurma yapıldı dr a sorduk bu değerlerle aşılama olurmu diye oda çok zor dedi moralim altüst oldu.tüp bebek dedi.tüp bebeğin her süreci öyle zorki hamilelik değil hastalık gibi heran düşük tehlikesi olan erken doğum riski olan birşey.hemde hemen tutacak mı bakalım.neyse.durum bundan ibaret kızlar...

canım üzme kendini 6 ayda kesin yükselecek çünkü bi çok kişinin öle oluyo okuyoruz burda önce düşüş sonra yükseliş oluyo
sen merak etme ii iolacak başka bi üroloğamı gitseniz yoksa

başka bir üroloğa da gitmeyi düşünüyoruz ama p.tesi yıllık izne çıkıyor eşim benim memlekete gidicez burda olmıycaz dönünce artık bakalım.eşimde nöbetçi 3 gün boyunca p.tesi ye kadar yok.kafam kazan gibi baş ağrısı da var.hiç iş yapamadım kızlar evde.öyle kalakaldım.hasta oldum üzüntüden.şimdi ne vardı bi tane bebişim olsaydı da onunla ilgilenseydim.offfff allahım yardım et bize...

hemen kendını bırakma baska dr git tekrardan arastr...bu arada sen boyle yazınca benıde bır umutsuzluk sardı dıyeblrım.bende beklıyorum 2 ay sonra sperm testıne gtcez zaman gecmek bılmıyor neyse hayrlısı... sende hemen uzulme tup bebek zor bılıyorum ama en azından boyle bır sansında var oyuzden mutlu ol :) dusunsene beterın beterı var tup bebek sansı olmayan bırsuru ınsan var.ben bıle daha 1 yıllk ewlıyım basma gelmeyen kalmadı en sonunda tup bebek bıle dusunur oldum ...kendını uzme opuldun

çok tesekkur ederım... zaten bende buna uzuldum neden hep kendı arastrmalrımla oğrendım dıye...o kadar dr gttım hiçbiriside demezmıkı ya senın esın bır muayne olsun dıye gercekten cok uzuldum harcadğım paradanda gectım yasadıklarım benı dahada yprattı ve ben 1 aydr antıdeprasan ilaç kullanyorum.bıanda sınır krızı gecrdım.artık sınırlerım yprandı bu konu yuzunden suan sabredyorum beklyorum su sperm sonucu merak edyorum hayrlısı olur ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…