malesef aynen bizimde başımıza geşlenler aynı sperm testiylehiç bişey yok denildi ve 3 aşılama klomen tedavleri rahim filmi neler neler
ümitler paralar gittide gitti bu insanlar ne yaşıyorlar içlerinde demediler hayal kırıklıklarını yaşayan hep biz oluyoruz 2.5 sene sonra eşime
ısrarımla gittikde varkosel ortaya çıktı bizimde bi 3 hafta oluyor ameliyat lqalı hareket ve morfoloji sorunumuz vrdı
ronyasizin ameliyat öncesi ve sonrası değerler neydi yazabilirmisin canım hayırlı olsun bu arada hamileymişsin
hemen kendını bırakma baska dr git tekrardan arastr...bu arada sen boyle yazınca benıde bır umutsuzluk sardı dıyeblrım.bende beklıyorum 2 ay sonra sperm testıne gtcez zaman gecmek bılmıyor neyse hayrlısı... sende hemen uzulme tup bebek zor bılıyorum ama en azından boyle bır sansında var oyuzden mutlu ol :) dusunsene beterın beterı var tup bebek sansı olmayan bırsuru ınsan var.ben bıle daha 1 yıllk ewlıyım basma gelmeyen kalmadı en sonunda tup bebek bıle dusunur oldum ...kendını uzme opuldun
teşekkür ederim canım.inşallah herşey yoluna girer. morfoloji ve hareket biraz yükselse bu kadar yıpratmıycam kendimi...
valla aynen bendede o sorun bızmde 3 hafta falan oldu sanrm amlyt olalı dr amlyttan sonra normol yolla hamıle kalıcağını dusunuyorum dedı ama bılmıyorum...diyorumya suana kadar harcadğım parayla tup bebk yapsaydım suan hamlydım :) yınede umutluyum
bizimkide normal yolla kalırsın dedi inş. inş. yaaaaa artık valla ne diyeyim isyan etmek istemediğim için bi şey diyemiyorum umarım bi an önce kavuşuruz
malesef aynen bizimde başımıza geşlenler aynı sperm testiylehiç bişey yok denildi ve 3 aşılama klomen tedavleri rahim filmi neler neler
ümitler paralar gittide gitti bu insanlar ne yaşıyorlar içlerinde demediler hayal kırıklıklarını yaşayan hep biz oluyoruz 2.5 sene sonra eşime
ısrarımla gittikde varkosel ortaya çıktı bizimde bi 3 hafta oluyor ameliyat lqalı hareket ve morfoloji sorunumuz vrdı
ronyasizin ameliyat öncesi ve sonrası değerler neydi yazabilirmisin canım hayırlı olsun bu arada hamileymişsin
çok tesekkur ederım... zaten bende buna uzuldum neden hep kendı arastrmalrımla oğrendım dıye...o kadar dr gttım hiçbiriside demezmıkı ya senın esın bır muayne olsun dıye gercekten cok uzuldum harcadğım paradanda gectım yasadıklarım benı dahada yprattı ve ben 1 aydr antıdeprasan ilaç kullanyorum.bıanda sınır krızı gecrdım.artık sınırlerım yprandı bu konu yuzunden suan sabredyorum beklyorum su sperm sonucu merak edyorum hayrlısı olur ınsallah
son 4 gün bekliiiyyyooorruummmmmmmmmmmm
evet canım dediğin doğru maalesef, biz de bekledik bekledik ... vakit gecti .. eşimdeki sıkıntıyı bulduk allahın izniyle , ameliyatını da oldu ha bundan sonra ne olur bilemıyorum tabii şimdide kendimle ilgili sıkıntı var içimde .çünkü tüp denememizde benden sadece 6 yumurta toplanmıştı o ilaçlara rağmen öleyse normalde nasıllar merak ediyorum , hiç yumurta takibi yapıldı ..off bilmiyorum yaa canım sıkkın içim daralıyor düşündükçe ....
aynen bizimdı son 2 ayımız kaldı sperm testı yatrcazya zaman gecmıyor.heycanlansam mı bılmıyorum karmasık duygular ıcersındeyımolumsuz dusunmemek lazım uzme hemen kendını
biliyorum canım ama napayım şimdiden kendimi çok yorgun hissediyorum daha neler beklıyor bizi onu da bilemıyorum
mutluluktan uçacağımız durumda bile sevinemıyoruz ya ne dıyeyım
2 ay önce adetim 1 günmü ne geçmişti (ki hiç şaşmaz) hemen test yaptım 2. çizgiyi gördüm ama ne sevınebıldım ne üzülebildim tuhaf bi durumdaydım eşime gösterdım sende görüyormusun dıye o da görüyordu bız o gece gittik geldik hep 2.çizgiye baktık oradaydı çünkü ama ertesi gün betahcg baktırdım koskoca bir 0 ve peşinden de adet oldum zaten ....
merhaba arkadaşalr durumlarımız bir çoğumuzun aynı.
benim de eşimin sayı çok iyi hareketlilik düşük ve illet morfoloji %0
doktora gitti doktorlar araştırmadan sebepsiz kısırlık tanısı koyup aşılamaya yönlendirdi.
aşılama için klomen kullandım çok reaksiyon göstermiş yumurtalar aşırı büyüdü iptal oldu.
1 ay boş bekledik bu ay aşılama yaptıracaktık şimdi de bayram tatili girdi önümüzdeki aygelin dediler.
oysa iple çekmiş kendimi nasılda hazırlamıştım.
eşim en az 10 doktora göründü kimi varkosel var kimi yok dedi.
en son çapaya gitti ordaki doktor çift taraflı varikosel var dedi. bizde emin olduk. derece falan söylemedi
ama haftanın en az 6 günü kasıklarında ağrı ile yaşıyor.
şimdi iki seçenek var önümüzde
ya önümüzdeki ayı bekelyip aşılama deneyeceğiz
ya da eşim biran önce varikoselden amaliyat olacak. burdada sıkıntı iyi bir doktor bulmak.
Sizden istediğime gelince
maltepe, kartal, pendik, tuzla, gebze bölgelerinde olupta amaliyattan ve sonuçlarından memnun olanlarınız doktor tavsiyesinde bulunabilir mi.
malum maddi durumda çok iyi değil ya devlet hastanesi olacak yada uygun fiyata amaliyatı yapacakalr. Saracoğlu falan bizi çok aşıyor.
Çapa da da sonuç almak mümkün değil. Sperm testi için bile 1 ay sonrasına randevu veriyorlar
TURK
arkadaşım bizde istanbuldayız malesef çapa sperm için bile 1 aya gün verdi bizede..
sigortamızda yok..
biz naptık ankaraya gittk:)
ibnisina hastanesinde ameliyat 550 tl tuttu özel odada yattığımız içinde +300 tl ödedik
yol parası 180 tl tuttu..
ve işimiz rastgitti aynı gün yatış yapıp ertesi gün ameliyat olduk.
özeller çok para istedi..
bizde bu yolu tercih ettik.
sigortamız olsa onu bile ödemeyecektik.
ve kaan hoca ameliyatın başında idi.kendisi yapmadı tabiki.
merhaba arkadaşalr durumlarımız bir çoğumuzun aynı.
benim de eşimin sayı çok iyi hareketlilik düşük ve illet morfoloji %0
doktora gitti doktorlar araştırmadan sebepsiz kısırlık tanısı koyup aşılamaya yönlendirdi.
aşılama için klomen kullandım çok reaksiyon göstermiş yumurtalar aşırı büyüdü iptal oldu.
1 ay boş bekledik bu ay aşılama yaptıracaktık şimdi de bayram tatili girdi önümüzdeki aygelin dediler.
oysa iple çekmiş kendimi nasılda hazırlamıştım.
eşim en az 10 doktora göründü kimi varkosel var kimi yok dedi.
en son çapaya gitti ordaki doktor çift taraflı varikosel var dedi. bizde emin olduk. derece falan söylemedi
ama haftanın en az 6 günü kasıklarında ağrı ile yaşıyor.
şimdi iki seçenek var önümüzde
ya önümüzdeki ayı bekelyip aşılama deneyeceğiz
ya da eşim biran önce varikoselden amaliyat olacak. burdada sıkıntı iyi bir doktor bulmak.
Sizden istediğime gelince
maltepe, kartal, pendik, tuzla, gebze bölgelerinde olupta amaliyattan ve sonuçlarından memnun olanlarınız doktor tavsiyesinde bulunabilir mi.
malum maddi durumda çok iyi değil ya devlet hastanesi olacak yada uygun fiyata amaliyatı yapacakalr. Saracoğlu falan bizi çok aşıyor.
Çapa da da sonuç almak mümkün değil. Sperm testi için bile 1 ay sonrasına randevu veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?