Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aybalam ileri hareket ve sayıda biraz artış olmuş.
nedne morfoloji yok testinizde onada baktırın.spermin yapısı bu morfoloji.
sağlam sperm oranınıda bilmeniz gerek.

fatosgul canım geçmiş olsun öncelikle sonra da bişi sormak istiyorum , neden devlet hastanesinde iyi bir üroloğa olmak yerine özelde bu kadar para vererek olmayı tercih ettiniz ? çok fazla geldi bana da o yüzden sordum
öle ya da böle hayırlısıyla hepimiz emeklerimizin dualarımızın karşılığını hayırlısıyla alırız inşallah.....

sağol valla en acıl sekılde amlyt dedı dr ... vede bızım zamanımz yoktu yanı esım izin alamycağı için o anda tamada ızne ayrılmıstı vede dr dan cok memnun kaldık.yanı dewlette uğrasamazdık hayrlısı olsun

EKİN arkadasım morfolojı bılgılerıde söyle:

Normal Sperm Morfolojisi %5
Baş anomalisi : %43
Boyun anomalisi : %10
Kuyruk anomalisi : %2
Serbest baş. : %15
Sitoplazmik droplet : % 25
Diğer ( pinhead-immatür form vb.) %-

Bunlar ne anlama gelıyor arkadasım yorumlarsan cok sevınırım. Sımdıden tesekkur ederım.

NOT: SPERM TESTINDE (KRUGER STRİKT KRİTERLERİ) ne göre oldugu yazıyor..

morfolojide %5 fena değil ..
ileri hızlıyı biraz artırabilseniz vitamin falan kullanıyormu eşin.
varikosel sonrası tavsiye edilen vitaminler.proxed plus, largınıne omega3 ve e vitamini..

Ekin EPHYNAL300 VİTAMİN E verdı doktor. Ayrıca Trental ilacınıda 3 ay daha kullan dedi doktor.. 3 ay sonra yıne gıdıcez tahlıl ıcın ınsallah daha cok duzelır.. Ayrıca cevap verdıgın ıcın cok tesekkur ederım canım. Hepımız bırbırımızın duacısı olalım ınsallah...

rica ederim.Bu proxed plus adlı vitamini kullanmanı öneririm.Çok kişide işe yaradı.
Fiyatı 113 tl ve ayda 2 paket kullanılıyor.
Aklında bulunsun.
İnşallah birdaha test yaptırmadan güzel haberi alırsın.
Yumurtlama günlerini boş geçirme.

Mrb arkadaslar ben bu formun onceki sakinlerindenim belki hatirlayan vardir uzun suredir giremiyoedum ben size bugun umut olmak icin girdim esime varikosel tesisi biz 1 senelik evliyken konnuldu ve senelerce ugrastik esim ameliyat olnmaak isttemmedi ve birsuru yontemler dennedikama olmadi bu formda bi arkadsin tavsiyesiyle f.s.m hastanesinde esim ameliyat olduve ameeliyattan9ay sonra hamile oldugumu ogrendim simdi oglum 26 gunluk ve cok mutluyum bu hastalik asillmicak bi hastalik deyil umutunuzu kaybetmeyin... Kucaginiza aldiginizda heeseye deydigini anlicaksiniz...u

mrb..eşin 3. ayda semen analizi verdimi verdiyse değerinde fark oluşmuşmuydu.....
bebeğinle sağlıklı sıhhatli bir ömür diliyorum...

Son düzenleme:
Slm kızlar benim eşim 5 ağustos'da ameliyat olmuştu dün kontrole gidecektik fakat dr izindeymiş haftaya cuma günü gidicegiz sizlere bir ay'dan sonra mi hareket sorunu için ilaç yazdılar bunlar hangi ilaçlar ve fiyatı ne ssk karşılıyor mu bu ilaçları sekreteri dr ilaç yazacağını şöyledi de telefonda onun için merak ettim en çok ameliyat sonrası değerlerin düşmesinden korkuyorum umarım kötü sonuçolmaz

Merhabalar
benim eşimde 3 ağustos da ameliyat oldu , kontrole çağırmadı ama gidecek tabi muayeneye ....

Ameliyat sonrası kesinlikle muayeneye gidin.doktorunuz istemesede eşinizin hormonlarınada bakılmasını isteyin
çünkü gerekirse hormon ilacıda veriliyor.
varikosel hormonlarıda etkiliyormuş.
Ve tabi vitamin takviyesi isteyin doktorunuzdan..

tam da beni anlatıyorsun.. başta hemen ameliyat olayım dedi.. sonra bir prof. gittik sağolsun prof. gerek yok dedi.ve olmak istemiyor.. şimdi de tüp bebek merkezine gideceğiz.. ve ben öncelikle varikosel ameliyatı olmasını istiyorum...şimdi razı gibi bakalım.. bu ameliyatı daha önce olsaydı belkide bebeğim olurdu şimdiye kadar...
ama her şeyde vardır bir hayır.. Rabbim yardımcımız olsun...

slm neden amlyt olmuuyor kı esın dr bizede dedı eğer varıkosel varsa asılma yada tup bebek tedavısene baslamadan once varıkosel sorununun ortdan kalkması gerkyormus dusunursen en mantıkloısada bu zaten ... bende asılma denedım ama olmadı esım dr gttı ve dr dedı kı neden asılma denedınz belkı bundan sonrada aslma yada tup bebek dıycek fakat azda olsa sperm saysynda değişıklık olurmus yanı aslmada yada tup bebekte sansın yuksek oluyor ... baska dr gtt aratr ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…