Aybalam ileri hareket ve sayıda biraz artış olmuş.
nedne morfoloji yok testinizde onada baktırın.spermin yapısı bu morfoloji.
sağlam sperm oranınıda bilmeniz gerek.
adetimi bekliyorsun,sperm testimi yhaptıracaksınız
adetimi bekliyorsun,sperm testimi yhaptıracaksınız
gecmıs olsun sansın bol olsun...bizde 1 ay once amlayt yaptrdık esımde varkosel varmıs ozelde yaptrdık haznedar medicanada dr dan cok memnun kaldık çok ılgılendı dr değilde sankı canımız kanımız gibii allah razı olsun...ilaçlarla bırlıkte teslerde dahıl 3.000 tl ile 3.500 tl odedık zaten 6 ay once falanda asılma için 4.000 tl odedım hayrlısı olsun artık sadece oduyoruz elımızdekı her sansı değerlendrmye calısyoruz allah yardımcın olsun
fatosgul canım geçmiş olsun öncelikle sonra da bişi sormak istiyorum , neden devlet hastanesinde iyi bir üroloğa olmak yerine özelde bu kadar para vererek olmayı tercih ettiniz ? çok fazla geldi bana da o yüzden sordum
öle ya da böle hayırlısıyla hepimiz emeklerimizin dualarımızın karşılığını hayırlısıyla alırız inşallah.....
Ekin EPHYNAL300 VİTAMİN E verdı doktor. Ayrıca Trental ilacınıda 3 ay daha kullan dedi doktor.. 3 ay sonra yıne gıdıcez tahlıl ıcın ınsallah daha cok duzelır.. Ayrıca cevap verdıgın ıcın cok tesekkur ederım canım. Hepımız bırbırımızın duacısı olalım ınsallah...
Mrb arkadaslar ben bu formun onceki sakinlerindenim belki hatirlayan vardir uzun suredir giremiyoedum ben size bugun umut olmak icin girdim esime varikosel tesisi biz 1 senelik evliyken konnuldu ve senelerce ugrastik esim ameliyat olnmaak isttemmedi ve birsuru yontemler dennedikama olmadi bu formda bi arkadsin tavsiyesiyle f.s.m hastanesinde esim ameliyat olduve ameeliyattan9ay sonra hamile oldugumu ogrendim simdi oglum 26 gunluk ve cok mutluyum bu hastalik asillmicak bi hastalik deyil umutunuzu kaybetmeyin... Kucaginiza aldiginizda heeseye deydigini anlicaksiniz...u
merheba benim eşimde 4 agustosta ameliyat olduu bekliyoruzz kontrole falan gitmedikk
Mrb arkadaslar ben bu formun onceki sakinlerindenim belki hatirlayan vardir uzun suredir giremiyoedum ben size bugun umut olmak icin girdim esime varikosel tesisi biz 1 senelik evliyken konnuldu ve senelerce ugrastik esim ameliyat olnmaak isttemmedi ve birsuru yontemler dennedikama olmadi bu formda bi arkadsin tavsiyesiyle f.s.m hastanesinde esim ameliyat olduve ameeliyattan9ay sonra hamile oldugumu ogrendim simdi oglum 26 gunluk ve cok mutluyum bu hastalik asillmicak bi hastalik deyil umutunuzu kaybetmeyin... Kucaginiza aldiginizda heeseye deydigini anlicaksiniz...u
tam da beni anlatıyorsun.. başta hemen ameliyat olayım dedi.. sonra bir prof. gittik sağolsun prof. gerek yok dedi.ve olmak istemiyor.. şimdi de tüp bebek merkezine gideceğiz.. ve ben öncelikle varikosel ameliyatı olmasını istiyorum...şimdi razı gibi bakalım.. bu ameliyatı daha önce olsaydı belkide bebeğim olurdu şimdiye kadar...
ama her şeyde vardır bir hayır.. Rabbim yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?