Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benim eşimde 2007 yılında tek taraflı varikosel ameliyatı oldu. sperm değerleri 10-20 milyon arasında değişiyordu.
hareketlilik azdı ve baş anomalisi fazla idi. ameliyat sonrası çok fazla bir iyileşme görülmemişti.
bu arada birkaç kez aşılama denendi ve tutmadı. ardından tüp bebek için evrakları düzenledik.
yine bir takım aksilikler oldu. hastane (çapa tıp fak) bizi unuttu araya aldı derken bir pazartesi günü
artık evrakları verip düreci başlatacağız. pazar akşamı çift çizgiyi gördük.
evliliğimizin 6. yılı ameliyatın 3. yılıydı. çok şükür şimdi topaç gibi bir oğlum var ve 3 aylık oldu.
bebek isteyen herkese Allah'ımdan dilerim tüm dilekleri kabul olsun. Rabbim isteyen herkese
sağlıklı uzun ömürlü bebekler versin. dünyanın en güzel şeyi.
bir de stres çok zararlı. biz tam olmayacak bırakalım tüp bebek olsun dediğimiz anda geldi bebeğimiz

sevgiler saygılar

slm eğer cevap vermek istersen bi sorum var ameliyattan önce eşiinin değerleri nasıldı ameliyattan sonraki değerleri ne oldu ve anladığım kadarıyla sende bi sorun yoktu cevap verirsen sevinirim biliyosun bizde bi umut ışığı arıyoruz bebeğin hayırlı ömürlü olsun allah analı babalı büyütsün inş.
darısı bizlerin başına

tatlım öyle ki ilk dr. gittiğimizde ameliyat dedi. eşim tamam dedi.. ama bir farklı dr. daha gidelim diye düşündük.. oda prof.tu..prof .ameliyata gerek yok deyince prof a inandık tabi.. ve hala ilaç tedavisi sürüyor.. tamam ilaçla ileri hızlı sayısı arttı ama toplam sperm sayısı hemen hemen aynı...o yüzden bana sanki ameliyat olsa bu kadar uğraşmayacakmışız gibi geliyor. bu yüzzden şimdi başka bir dr. daha görünsün isiyorum seninde dediğin gibi. ama bu sefer tüp bebek merkezini tercih ettik . ikimizin de tahlilleri aynı yerde olur en azından diye...bakaım hayırlısı....

tatlım öyle ki ilk dr. gittiğimizde ameliyat dedi. eşim tamam dedi.. ama bir farklı dr. daha gidelim diye düşündük.. oda prof.tu..prof .ameliyata gerek yok deyince prof a inandık tabi.. ve hala ilaç tedavisi sürüyor.. tamam ilaçla ileri hızlı sayısı arttı ama toplam sperm sayısı hemen hemen aynı...o yüzden bana sanki ameliyat olsa bu kadar uğraşmayacakmışız gibi geliyor. bu yüzzden şimdi başka bir dr. daha görünsün isiyorum seninde dediğin gibi. ama bu sefer tüp bebek merkezini tercih ettik . ikimizin de tahlilleri aynı yerde olur en azından diye...bakaım hayırlısı....

her şeyde vardır bir hayır diyoruz ya.. gerçekten de öyle... Rabbimhayırlısını biliyordur eminim..sizinkide öyle olmuş..sizleri duyunca umutlanıyoruz bizlerde...
Rabbim size ve bebeğinize sağlık ve huzur dolu ömür versin....

merhaba arkadaşlar kafayı yemek üzereyim lütfen yardım edin..eşim 7 ay önce varikosel ameliyatı oldu.ameliyattan önce sayı 14 milyondu hareketlilik A ve toplam %25 morfoloji 0 di.Bugun yani 7 ay geçtikten sonra aldığımız sonuç sayı 4 milyon hareketlilik A ve B toplam %45 ve morfoloji 0.sayı 14 milyondan 4 milyona düşmüş.bundan sonra ne olacak sürekli azalacak mı?böyle bir durum yaşayan var mı?

arkadaşım bu konu hakkında bir bilgim yok...ama erkek infertilitesi/ 2 milyondan 72 milyona yolculuğumuz başlığına yazarsan oradan sana bilgili arkadaşlar cevap vereceklerdir....umarım her şey yoluna girer..

benim başıma böyle durum gelmedi ama okuduğum kadarı ile sayıyı çoğaltmak için klomen ve benzeri ilaçlar veriyorlarmiş ama harekette güzel artış olmuş morfoloji kötü biraz ama bence dr ek ilaç takviyesi isteyin ve sonra aşılama deneyin

ek ilaç da kullanıyor 2.5 aydır..sanırım hıza etkisi olmuş ama sayının bu derece düşmesi bizi çok endişelendirdi..

arkadaşlar daha önce de yazmıştım. 6. yıl sonunda 7. yılda bebeğimize kavuştuk biz.
eşim tek taraflı varikosel ameliyatı oldu. ameliyattan 3 yıl sonra bebek oldu kendiliğinden.
eşimin hep söylediği ve yarar gördüğünü sandığımız takviye keçiboynuzu oldu.

hiç usanmadan her sabah aç karnına ve her akşam yatarken 2-3 yemek kaşığı
keçiboynuzu pekmezi içti. hep söyler bu çok faydalı oldu diye.

neyin faydası olduğu bilinmez ama ben de tavsiye ediyorum. tedavilerinize ek olarak
bence keçiboynuzu pekmezine devam edin.

önceleri keçiboynuzunun kendisini kırıp suda kaynatarak suyunu içiyordu ama
zahmetli olduğu için bu yöntemi kısa sürede terkedip pekmezini kullandı.

3 aşılama başarısız oldu.
6 ay keçiboynuzu kullandı eşim.
tam tüp bebek tedavisi başlanacağı akşam çift çizgi gördüm.

Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin. kendinizi çok üzmeyin, yıpratmayın.
bebeğinizin haberini aldığınızda tüm bunları unutacaksınız.
ve bebeğinizi büyütmek için sağlıklı ebeveynler olmanız gerek

öpüyorum sizleri

Benim eşimde 11 ağustosda ameliyat odu..Dokor 3 ay sonra gelin dedi.Vitamin falanda vermedi.Beklemedeğiz (

herseyın hayrlısı olsun oncelıkle...ben okadar arastrmama rağmen hatamı yaptım bılmıyorum.bende bırsey yooken asılma yaptrdım esıme sadece sperm testı yaptlar bu gore direk asılam dedıler... ve cok para harcadım !!!!harcadğım paraya da uzulmuyorum ama piskolıjık olarak etkılendım3 aydr antıdeprasan ilaç kullanıyorum bunu yenmeye calısyorum ama yapamıyorum.beynıme oğle yer etmıskı sankı olmıycakmıs gıbı aslında olmycak dıyede bırsey yok olma sansı yuksek helede esım amlyt olduktan sonra cok umutlandım.ve ben daha 1 yıllık ewlıyım...keske en basta esım dr gitseydı dıyoruz ama hayrlısı boyleymıs.1.5 ayımız falan kaldı kontrole gtcez bakalım bır gelısme olmasa beklemıycem dırek tup bebek dusunuyorum.azda olsa gelısme olursada tekrar asılma denıycem.esım cok destek oldu bende onun için hersey yaparım herseyın en ıyısıne laık benı en guzel hastaneye gonderdı ve parayı hıç dusunmedık.ama suan dusunuyorumda maddı ve manevı olarak çok sarsıldım...bu konudada sunu soyleyebılırm kesınlıkle tedavıye baslamadan once kesınlıkle çok ıyı arastrılmalı al elıne sonucları gerkırse dr dr gez sor en mantıklısı hangisi gelırse ona karar ver...çok hassa bır durum.ben aldım elıme kağtları dolastım tabı asılma yaptırdıktan sonra allahtan kı 2.asılmayı yaptrmamıstım tam yaptrcakken dırekten dondum ...n ıyı haberlerını beklıom :)

mrba kızlar..benim eşimde 20 gün önce tek taraflı varikosel ameliyatı oldu..beklemedeyiz bizde,şu an keçiboynuzu kürü yapıyorum,sizde kullanın,zamanında sperm 55 milyonken 120ye çıktı ama varikosel olduğu için düşmüş 25 milyona..bendede pcos varameliyattan sonra ne kadar artış oluyo

selam arkadaşlar, eşim varikosel ameliyatı oldu mikrocerrahi ile ama dünden beri dikiş yerinden sızıntı şeklinde açık kırmızı damla damla akıntı oluyor.
Böyle bişey başına gelen var mı ? Çok korktuk, doktoru aradık ama doktor bundan bişey olmaz dedi ama yine de içim hiç rahat değil.

geçmiş olsun canım çok normal olmuştu bizdede geçer merak etmeyin...

bnmde eşim tek taraflı ameliyat oldu sayımız normaldi ama ileri hızlı hareketli sınırdaydı...p.tesi test günüydü ve ilk 3 ayın sonunda ileri hızlı hareketlimiz30.7 olmuştu
ve bende pko hastasıyım umarım herşey güzel olur.....

Benim eşimde de olmuştu korkma birşey yok onda

Eşim 5 ağustos'da ameliyat olmuştu bugün kontrole gittik ve pentox, elevit, ve monodoks verdi kullanıp da yarar görenler varmı

benım eşimde tek taraflı amelıyat olalıu 1sene oldu degerlerimiz düzeldi gibi ilk başda morfolojı %0 hareket %0 dı şimdi morfolojı %2 oldu harekrtlı problem var sizin nasıl hareketli bu kadar arttı maşallah eşim proxeed plus kullanıyor evicap arısutu bal polen kapsulu bide ginseng kapsulu aralıkda kontrol var inş.artış olur bende pkoluyum eşimin sonuclarını alıp ondan sonra tedavıye başlayam inş.rabbım isteyen herkese versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…