Mrb arkadaslar ben bu formun onceki sakinlerindenim belki hatirlayan vardir uzun suredir giremiyoedum ben size bugun umut olmak icin girdim esime varikosel tesisi biz 1 senelik evliyken konnuldu ve senelerce ugrastik esim ameliyat olnmaak isttemmedi ve birsuru yontemler dennedikama olmadi bu formda bi arkadsin tavsiyesiyle f.s.m hastanesinde esim ameliyat olduve ameeliyattan9ay sonra hamile oldugumu ogrendim simdi oglum 26 gunluk ve cok mutluyum bu hastalik asillmicak bi hastalik deyil umutunuzu kaybetmeyin... Kucaginiza aldiginizda heeseye deydigini anlicaksiniz...u
slm neden amlyt olmuuyor kı esın dr bizede dedı eğer varıkosel varsa asılma yada tup bebek tedavısene baslamadan once varıkosel sorununun ortdan kalkması gerkyormus dusunursen en mantıkloısada bu zaten ... bende asılma denedım ama olmadı esım dr gttı ve dr dedı kı neden asılma denedınz belkı bundan sonrada aslma yada tup bebek dıycek fakat azda olsa sperm saysynda değişıklık olurmus yanı aslmada yada tup bebekte sansın yuksek oluyor ... baska dr gtt aratr ...
slm neden amlyt olmuuyor kı esın dr bizede dedı eğer varıkosel varsa asılma yada tup bebek tedavısene baslamadan once varıkosel sorununun ortdan kalkması gerkyormus dusunursen en mantıkloısada bu zaten ... bende asılma denedım ama olmadı esım dr gttı ve dr dedı kı neden asılma denedınz belkı bundan sonrada aslma yada tup bebek dıycek fakat azda olsa sperm saysynda değişıklık olurmus yanı aslmada yada tup bebekte sansın yuksek oluyor ... baska dr gtt aratr ...
benim eşimde 2007 yılında tek taraflı varikosel ameliyatı oldu. sperm değerleri 10-20 milyon arasında değişiyordu.
hareketlilik azdı ve baş anomalisi fazla idi. ameliyat sonrası çok fazla bir iyileşme görülmemişti.
bu arada birkaç kez aşılama denendi ve tutmadı. ardından tüp bebek için evrakları düzenledik.
yine bir takım aksilikler oldu. hastane (çapa tıp fak) bizi unuttu araya aldı derken bir pazartesi günü
artık evrakları verip düreci başlatacağız. pazar akşamı çift çizgiyi gördük.
evliliğimizin 6. yılı ameliyatın 3. yılıydı. çok şükür şimdi topaç gibi bir oğlum var ve 3 aylık oldu.
bebek isteyen herkese Allah'ımdan dilerim tüm dilekleri kabul olsun. Rabbim isteyen herkese
sağlıklı uzun ömürlü bebekler versin. dünyanın en güzel şeyi.
bir de stres çok zararlı. biz tam olmayacak bırakalım tüp bebek olsun dediğimiz anda geldi bebeğimiz
sevgiler saygılar
merhaba arkadaşlar kafayı yemek üzereyim lütfen yardım edin..eşim 7 ay önce varikosel ameliyatı oldu.ameliyattan önce sayı 14 milyondu hareketlilik A ve toplam %25 morfoloji 0 di.Bugun yani 7 ay geçtikten sonra aldığımız sonuç sayı 4 milyon hareketlilik A ve B toplam %45 ve morfoloji 0.sayı 14 milyondan 4 milyona düşmüş.bundan sonra ne olacak sürekli azalacak mı?böyle bir durum yaşayan var mı?
merhaba arkadaşlar kafayı yemek üzereyim lütfen yardım edin..eşim 7 ay önce varikosel ameliyatı oldu.ameliyattan önce sayı 14 milyondu hareketlilik A ve toplam %25 morfoloji 0 di.Bugun yani 7 ay geçtikten sonra aldığımız sonuç sayı 4 milyon hareketlilik A ve B toplam %45 ve morfoloji 0.sayı 14 milyondan 4 milyona düşmüş.bundan sonra ne olacak sürekli azalacak mı?böyle bir durum yaşayan var mı?
benim başıma böyle durum gelmedi ama okuduğum kadarı ile sayıyı çoğaltmak için klomen ve benzeri ilaçlar veriyorlarmiş ama harekette güzel artış olmuş morfoloji kötü biraz ama bence dr ek ilaç takviyesi isteyin ve sonra aşılama deneyin
tatlım öyle ki ilk dr. gittiğimizde ameliyat dedi. eşim tamam dedi.. ama bir farklı dr. daha gidelim diye düşündük.. oda prof.tu..prof .ameliyata gerek yok deyince prof a inandık tabi.. ve hala ilaç tedavisi sürüyor.. tamam ilaçla ileri hızlı sayısı arttı ama toplam sperm sayısı hemen hemen aynı...o yüzden bana sanki ameliyat olsa bu kadar uğraşmayacakmışız gibi geliyor. bu yüzzden şimdi başka bir dr. daha görünsün isiyorum seninde dediğin gibi. ama bu sefer tüp bebek merkezini tercih ettik . ikimizin de tahlilleri aynı yerde olur en azından diye...bakaım hayırlısı....
Benim eşimde 11 ağustosda ameliyat odu..Dokor 3 ay sonra gelin dedi.Vitamin falanda vermedi.Beklemedeğiz(
selam arkadaşlar, eşim varikosel ameliyatı oldu mikrocerrahi ile ama dünden beri dikiş yerinden sızıntı şeklinde açık kırmızı damla damla akıntı oluyor.
Böyle bişey başına gelen var mı ? Çok korktuk, doktoru aradık ama doktor bundan bişey olmaz dedi ama yine de içim hiç rahat değil.
mrba kızlar..benim eşimde 20 gün önce tek taraflı varikosel ameliyatı oldu..beklemedeyiz bizde,şu an keçiboynuzu kürü yapıyorum,sizde kullanın,zamanında sperm 55 milyonken 120ye çıktı ama varikosel olduğu için düşmüş 25 milyona..bendede pcos varameliyattan sonra ne kadar artış oluyo
selam arkadaşlar, eşim varikosel ameliyatı oldu mikrocerrahi ile ama dünden beri dikiş yerinden sızıntı şeklinde açık kırmızı damla damla akıntı oluyor.
Böyle bişey başına gelen var mı ? Çok korktuk, doktoru aradık ama doktor bundan bişey olmaz dedi ama yine de içim hiç rahat değil.
bnmde eşim tek taraflı ameliyat oldu sayımız normaldi ama ileri hızlı hareketli sınırdaydı...p.tesi test günüydü ve ilk 3 ayın sonunda ileri hızlı hareketlimiz30.7 olmuştu
ve bende pko hastasıyım umarım herşey güzel olur.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?