Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok teşekkür ederim kızlar,içime su serptiniz... İnşallah hepimiz sonuç alırız tedavilerimizden ,rabbim herşeyin hayırlısını versin... muckkkk

mahrum sizin ameliyat öncesi değerleriniz nasıldı..bizim şuan sayı 25 mlyon..hızlı hareketli %12,morfolojide &10..doktorlar hap vermediler eşimin hormon sonuçları normalmiş,,adetlerin düzenlimi

tatlım benim eşimdede olmuştu bizde korktuk acile gitmiştik..antibiyotik vermişlerdi..

kızlar neden olmuyor nekadar daha bekliycem bi yolu olmalı sıkıldım artık

kızlar mrb..eşim yarın doktorla randevuya gidiyor.büyük ihtimalle ameliyat günü vericek doktor,çünkü varikosel teşhisi kondu.başkent adana hastanesinde yaptıracagız mikrocerrahi ile.sizce ameliyat ücreti ne kadar ister doktorlar..?

Benim eşimde de olmuştu korkma birşey yok onda

Eşim 5 ağustos'da ameliyat olmuştu bugün kontrole gittik ve pentox, evicap, ve monodoks verdi kullanıp da yarar görenler varmı
''Ilaçlardan birinin ismini yanlış yazmışım
düzelttim''

saydıklarından sadece evicapı kullandı eşim 40 gün , ama bi faydası oldumu henüz bilmiyoruz canım. bizimde bir iki hafta sonra ilaç yazıcak dr tekrar. bakalım bize neler vericek

kızlarr slmm benım seımde avıcap kullanmıstı ... ama kulladnğında dr direk sıme hap verdı tet falan yapmadan oyuzden biz bırsey gormedık çunku esımde varkıosel varmıss...suan amlyttan sonra dr vemax dıye ılaç verdı tamamen bıtkısel mısss... sperm arrtıcı ve duzunlestırıcı bakalım beklıoz...ama ben keçıboynuzu suyuda ıcırıyordum ıyı geldğini soyluylar...

Arkadaşlar bu sayfaları çok taradım hep umutlu haber okumak için şimdi size umut ışığı olmak isterim.Eşim 24.05.2011 tarihi varikosel ameliyatı oldu(tek taraflı)sperm sayısı 6 milyondaydı.1 hafta önce tahlil yaptırdık sperm sayıları 13 milyona yükseldi ve ben dün yani 24.09.2011 gebelik testi yaptırdım 3.5 haftalık anne adayıymışım inanmak çok zor Rabbim tüm isteyenlere aratmasın bana da hayırlı sağlıklı evlat versin

tebrik ederim gözün aydın.inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım.benim eşimde 12 mayısta ameliyat oldu seninkiyle hemen hemen aynı tarihte.sayı 6 milyondan 13 milyona yükseldi demişsin peki diğer değerler nasıldı biliyor musun.mesela ileri hızlı hareketlilik ve morfoloji kaçtı ameliyat öncesi ve sonrası.

TEBRİK EDERİM SAĞLIKLA DÜNYAYA GELSİN İNŞALLAH
Diğer arkadaşında dediği gibi hareket morfoloji nasıldı?

sperm sayısı:13 milyon
ileri harreketli:%53
yavaş hareketli:%10
hareketsiz:%10
morfoloji:%70
bağcılar eğitim araştırma hastesinde oldu ve çok memnun kaldık.

senın adına cok sevındım arkadaşım degerleriniz çok iyi rabbım kucagınıza almayını nasıp etsın darısı biz isteynelerın basına inş.eşin hangi ılacları kulndı bizdede harekt problemı var

öncesinde sayı 6 milyonmuş ileri hareketlilik ve morfoloji kaçtı canım ameliyattan önce

slm benim eşimde 16.05.2011 tarihinde varikolsel tek taraflı ameliyat oldu sperm ileri hareketliliğinde azlık vardı yani 0 dır ameliyat öncesi 3 ay sonra baktırdığımızda %5 çıktı çok az arttı sperm sayısı 63.milyon yeterli ama hareketlilik düşük siz ilaç felan kullandınız mı ben polen, arıs sütü, keçi boyn pekmezi kürü yediriyorum ama artış yok bilgi verirmisiniz.

bizim ameliyatımız olalı 2 ay 2 gün oluyor tek taraflıydı
sabırla bekliyoruz şimdilik kasım başında kontrolümüz var umarım gelişme olur
tek dileğim bu aztopal sizin ameliyat öncesi değerler nasıldı bizim morfoloji %1
harekette %5 civarlarıdaydıda karşılaştırma ya
payım dedim meraktan ölüyorum ne oldular acaba diye

slm kızlar eşim ameliyat olalı 2 sene oldu 2 kez tüp bebek tedavisi gecirdim tutmadı ve suan normal yolla hamile kaldım suan 5 haftalık hamileyimmm Rabbim dileyen herkese versin inşallah dualarım tüm isteyen arkadaslarım icin insallah sizde biran önce anne olursunuz

süper bi haber bu yaaa çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşm

amin inşallah canım benim darısı tüm isteyenlerin basına insallah rabbim herkesin yüzünü güldürür inşallah herkesin olur olurda bi vakti saati var işte

gamzelıı hayırlı ugurlu olsun canım sana bısey danısıcagım.amelıyat oncesı sonrası degerler kactı ve morfolojınız nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…