selam arkadaşlar, eşim varikosel ameliyatı oldu mikrocerrahi ile ama dünden beri dikiş yerinden sızıntı şeklinde açık kırmızı damla damla akıntı oluyor.
Böyle bişey başına gelen var mı ? Çok korktuk, doktoru aradık ama doktor bundan bişey olmaz dedi ama yine de içim hiç rahat değil.
Benim eşimde de olmuştu korkma birşey yok onda
Eşim 5 ağustos'da ameliyat olmuştu bugün kontrole gittik ve pentox, evicap, ve monodoks verdi kullanıp da yarar görenler varmı
''Ilaçlardan birinin ismini yanlış yazmışım
düzelttim''
Arkadaşlar bu sayfaları çok taradım hep umutlu haber okumak için şimdi size umut ışığı olmak isterim.Eşim 24.05.2011 tarihi varikosel ameliyatı oldu(tek taraflı)sperm sayısı 6 milyondaydı.1 hafta önce tahlil yaptırdık sperm sayıları 13 milyona yükseldi ve ben dün yani 24.09.2011 gebelik testi yaptırdım 3.5 haftalık anne adayıymışım inanmak çok zor Rabbim tüm isteyenlere aratmasın bana da hayırlı sağlıklı evlat versin
Arkadaşlar bu sayfaları çok taradım hep umutlu haber okumak için şimdi size umut ışığı olmak isterim.Eşim 24.05.2011 tarihi varikosel ameliyatı oldu(tek taraflı)sperm sayısı 6 milyondaydı.1 hafta önce tahlil yaptırdık sperm sayıları 13 milyona yükseldi ve ben dün yani 24.09.2011 gebelik testi yaptırdım 3.5 haftalık anne adayıymışım inanmak çok zor Rabbim tüm isteyenlere aratmasın bana da hayırlı sağlıklı evlat versin
sperm sayısı:13 milyon
ileri harreketli:%53
yavaş hareketli:%10
hareketsiz:%10
morfoloji:%70
bağcılar eğitim araştırma hastesinde oldu ve çok memnun kaldık.
sperm sayısı:13 milyon
ileri harreketli:%53
yavaş hareketli:%10
hareketsiz:%10
morfoloji:%70
bağcılar eğitim araştırma hastesinde oldu ve çok memnun kaldık.
bnmde eşim tek taraflı ameliyat oldu sayımız normaldi ama ileri hızlı hareketli sınırdaydı...p.tesi test günüydü ve ilk 3 ayın sonunda ileri hızlı hareketlimiz30.7 olmuştu
Ve bende pko hastasıyım umarım herşey güzel olur.....
slm kızlar eşim ameliyat olalı 2 sene oldu 2 kez tüp bebek tedavisi gecirdim tutmadı ve suan normal yolla hamile kaldım suan 5 haftalık hamileyimmm Rabbim dileyen herkese versin inşallah dualarım tüm isteyen arkadaslarım icin insallah sizde biran önce anne olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?