Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gamzelıı hayırlı ugurlu olsun canım sana bısey danısıcagım.amelıyat oncesı sonrası degerler kactı ve morfolojınız nasıldı?
tesekkür ederim canım ya bizim tek sorunumuz sperm sayısıydı 2 milyondu ameliyattan önce acıkcası ameliyattan sonra artmasını bırak daha cok düstü doktor hiçbir ilac bile vermedi ameliyattan 1 sene sonra tü bebek tedavisine basladık ve esimde ilk etapda hiç sperm bulamadılar azoserm dediler yumurta toplama günü bulamazlarsa tese ile (yani ameliyatla hücre bulacaklardı)ama yetecek kadar buldular ama tutmadı 2 kez tüp bebek yatırdık ikiside tutmadı son tedaviden sonra internette bitkisel bi ilac gördük spermi arttırıyormus %100 garanti verdiler adı cym plus hemen getirttik ve kullandıktan 6-7 sonra hamile oldugumu ögrendik biz acıkcası bu ilacın vesile oldugunu düşünüyoruz ama esim kullandıktan sonra tekrar bi test yapmadı oda bıkmıstı artık etkisi olursa olur zaten demişti ve olduda rabbim yüzümüze baktı insallah sizinde olur

Canım ne bir ilaç ne de bir kür karışım kullandı kendiliğinden gerçekleşti.Rabbim isteyen herkese arattırmasın

mrba çok sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun darısı da bizlere inşallah..ben de sana bişey sormak istedim varikoselinizin derecesi neydi?.eşimde 1.derecede dedi doktor ama yine de ameliyat olmalısın dedi sayımız sizinkiyle aynı hareket de %35 civarıydı,güvendik doktora ameliyat oldu bakalım inşallah faydası olur..20 gün falan oldu beklemedeyiz artık..

canım eşin tam olarak ne zaman ameliyat oldu?benim eşim 26 ağustosta olmuştu..aramızda çok fazla gün yok galiba
:80:

benim eşimde 7 eylül de oldu..hayırlısı olur inşallah ama beklemek cidden zor ya..hamile kalanları okumak umut verici oluyo:))

ben keçiboynuzu kürü yapıyorum sen yapıyomusun bişey

evet yapıyorum ama umarım işe yarar pek umudum yok gibi ondan..faydası olursa ameliyatın olacak gibi geliyo bana..bu arada ameliyattan sonra ilaç falan verdi mi doktor size bazılarına veriyomuş,bize vermedi ..

Kimse gelip gitmiyormuuuuuuuuuuuuuuu
kimsede gelişmede yok sanırım
ama yaaaaaaaaaaaaaaaa
hadi irileri daha çıksında umut olsun bizeeeeee

evet yapıyorum ama umarım işe yarar pek umudum yok gibi ondan..faydası olursa ameliyatın olacak gibi geliyo bana..bu arada ameliyattan sonra ilaç falan verdi mi doktor size bazılarına veriyomuş,bize vermedi ..

yok vermedi canım hap felan..bende aksine keçiboynuzuna güveniyorum..çünkü denedim faydasını gördük ama varikosel olduğu için geri düştü(

yok vermedi canım hap felan..bende aksine keçiboynuzuna güveniyorum..çünkü denedim faydasını gördük ama varikosel olduğu için geri düştü(

kızlar benım esımde almyt olmustu 3 ayı doldurcaz kontrole gidicez dualarınızı eksık etmessenız sewınırım ... ınsallah spermlerde gelsıme vardır ve normal yolla hamıle kalabılrlm ...

kızlar benım esımde almyt olmustu 3 ayı doldurcaz kontrole gidicez dualarınızı eksık etmessenız sewınırım ... ınsallah spermlerde gelsıme vardır ve normal yolla hamıle kalabılrlm ...

inşallah canım faydası olmuştur..sonucu bize da yaz olur mu?

inşalllaaaahhhh inşşaallh canım gelişme vardır her yönden

eşim 20 ekim de ameliyat oluyor, bundan 3 hafta önce girdim bu siteye en son ve daha öncede..
eşi bu ameliyatı olanlardan yardım istiyorum, ne yapmak nelere dikkat etmek lazım, iyileşme süresi... bunları sizlerden öğrenmek istiyorum, şimdiden teşekkürler herkese.
Allahım inşallah bizlere yardım eder.......

Ameliyattan çıkınca o gece oturur vaziyett uyusun başını kesinlikle eğmesin anestezi etkisiyle çok şiddetli baş ağrısı çekmemesi için
ve ilk idrar çok önemli 6-8 saat idrara çıkmakta zorlanıyorlar.. elinize bi ördek verirler yatakta idrarını yaptırrısın sakın sontaya falan gerek bıraktırmayın kendi çıksın idrar biz bardaktan bardağa su boşalttık:)bu biraaz sıkıntı yaşatabilir
eve gelincede büyük tuvaleti için kendini çok sıkmasın kayısı falan yedir kabızlık yaşamasın.
ilk 3 ay ağır kaldırmayacak maç falan yasak biz 5 gün sonra ilişki yaşadık bi sorunda olmadı:)3 günde ayakta sonra dışarı bile çıkabilir.
şşifanız olsun inşallah biz ameliyat olalı 3 ay dolamk üzere kasımda test vericez

merhaba öncelikle herkese. okuduğum kadarıyla bir çoğunuzun derdi olan varikoselle ben ve sözlümde geçen hafta tanıştık. ağrı şikayetiyle gittiği doktordan gerçeği örendik ve sonuç ortada. değerleri tam bilmiyorum ama sayı 11 milyon hareketli %18 ileri geri hareketli %16. hem özel hem devlet hastanesine gitti izmirde ama ikiside ameliyat diyor. kafamıza takılan bizim evliliğimize en az 1.5-2 yıl var. yani çocuk planı 3-4 yıl sonra. şu anda ağrısı kalmadı bi sorun yok ama olmasını söylüyor doktorlar. elbette önce onun sağlığı için önemli ama bu ameliyat daha kötü sonuç verir mi. yani daha hiç çocuk denemeden böyle bir durum yokken ameliyat olup 3 yılda normale dönmesimi beklenmeli yoksa sağlıkta sorun da yaşatmazsa bu şekilde deneneyip olmayınca mı ameliyat düşünülmeli. korkuyoruz açıkçası ya bu şekilde olacağı varsa da olmazsa ileride diye. ve izmirde kime güvenelim onuda bilemioyuz. yardım ve fikirlerinizi öğrenisem çok sevinirim

bebek için eninde sonunda bu ameliyatı olacak bence şimdi olsun en azından bekleme sürecini stressiz atlatır
siz evlenene kdr evelallah değerleride düzelir inşallah
ihmal etme canım
ve bu meret ilerliyor ileride dahada kötü sonuçlar çıkar karşınıza spermlerde..

öncelikle çok geçmiş olsun canım,moralinizi bozmayın çok insanın başına gelen bir durum bu malesef,benim fikrimi sorarsan hemen ameliyat olsun çünkü bu varikosel denen şey her geçen süre de spermleri biraz daha bozuyo yani siz er yada geç bu ameliyatı olacaksınız..varikosel varken doktorlar aşılama bile yapmıyor..doktor olarak da bülent semerci yi önereyim size eşimin ameliyatını o yaptı fiyatı biraz yüksek ama memnun kaldık..ege ünv. de prof.tekrar geçmiş olsun..

mrb kızlar bu sayfayı uzun zamandır takip ediyorum.ben 2 seneye yakın evliyim,1 seneye yakın hamiş kalamıyorum doktora gittik ve böyle bişe çıktı doktorda ameliyat dedi.eşim 14 eylülde ameliyat oldu ve yarın tam bir ay olucak.benim adetimdende tam 1 hafta geçti.gögsümde şişlik ve ağrı var daha önce hiç böyle olmamıştı acaba diyorumm..ama bende düzensizlikte var.(
lütfen yardımcı olun..ümitlenmekte istemiyorum..(

canım öncelikle geçmiş olsun..inşallah hamilesindir ama varikosel ameliyatı bu kadar çabuk etki edermi ki acaba,,bizm ameliyatta sizinkinden 1 hafta önceydi ben de sabırsızlıkla bekliyorum

canım öncelikle geçmiş olsun..inşallah hamilesindir ama varikosel ameliyatı bu kadar çabuk etki edermi ki acaba,,bizm ameliyatta sizinkinden 1 hafta önceydi ben de sabırsızlıkla bekliyorum

tsk ederim cnmm,inş hayırlı sonuçlar alırızz,bilmiyorumm kii benmkisi sadece bi ümit inş.hepimiz hamiş haberleri veririz burdaann..:))pazartesine kadar beklicem ona göre test yapıcamm..bakalımmm( hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…