tesekkür ederim canım ya bizim tek sorunumuz sperm sayısıydı 2 milyondu ameliyattan önce acıkcası ameliyattan sonra artmasını bırak daha cok düstü doktor hiçbir ilac bile vermedi ameliyattan 1 sene sonra tü bebek tedavisine basladık ve esimde ilk etapda hiç sperm bulamadılar azoserm dediler yumurta toplama günü bulamazlarsa tese ile (yani ameliyatla hücre bulacaklardı)ama yetecek kadar buldular ama tutmadı 2 kez tüp bebek yatırdık ikiside tutmadı son tedaviden sonra internette bitkisel bi ilac gördük spermi arttırıyormus %100 garanti verdiler adı cym plus hemen getirttik ve kullandıktan 6-7 sonra hamile oldugumu ögrendik biz acıkcası bu ilacın vesile oldugunu düşünüyoruz ama esim kullandıktan sonra tekrar bi test yapmadı oda bıkmıstı artık etkisi olursa olur zaten demişti ve olduda rabbim yüzümüze baktı insallah sizinde olurgamzelıı hayırlı ugurlu olsun canım sana bısey danısıcagım.amelıyat oncesı sonrası degerler kactı ve morfolojınız nasıldı?
senın adına cok sevındım arkadaşım degerleriniz çok iyi rabbım kucagınıza almayını nasıp etsın darısı biz isteynelerın basına inş.eşin hangi ılacları kulndı bizdede harekt problemı var
Arkadaşlar bu sayfaları çok taradım hep umutlu haber okumak için şimdi size umut ışığı olmak isterim.Eşim 24.05.2011 tarihi varikosel ameliyatı oldu(tek taraflı)sperm sayısı 6 milyondaydı.1 hafta önce tahlil yaptırdık sperm sayıları 13 milyona yükseldi ve ben dün yani 24.09.2011 gebelik testi yaptırdım 3.5 haftalık anne adayıymışım inanmak çok zor Rabbim tüm isteyenlere aratmasın bana da hayırlı sağlıklı evlat versin
mrba çok sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun darısı da bizlere inşallah..ben de sana bişey sormak istedim varikoselinizin derecesi neydi?.eşimde 1.derecede dedi doktor ama yine de ameliyat olmalısın dedi sayımız sizinkiyle aynı hareket de %35 civarıydı,güvendik doktora ameliyat oldu bakalım inşallah faydası olur..20 gün falan oldu beklemedeyiz artık..
benim eşimde 7 eylül de oldu..hayırlısı olur inşallah ama beklemek cidden zor ya..hamile kalanları okumak umut verici oluyo:))
ben keçiboynuzu kürü yapıyorum sen yapıyomusun bişey
evet yapıyorum ama umarım işe yarar pek umudum yok gibi ondan..faydası olursa ameliyatın olacak gibi geliyo bana..bu arada ameliyattan sonra ilaç falan verdi mi doktor size bazılarına veriyomuş,bize vermedi ..
yok vermedi canım hap felan..bende aksine keçiboynuzuna güveniyorum..çünkü denedim faydasını gördük ama varikosel olduğu için geri düştü(
kızlar benım esımde almyt olmustu 3 ayı doldurcaz kontrole gidicez dualarınızı eksık etmessenız sewınırım ... ınsallah spermlerde gelsıme vardır ve normal yolla hamıle kalabılrlm ...
kızlar benım esımde almyt olmustu 3 ayı doldurcaz kontrole gidicez dualarınızı eksık etmessenız sewınırım ... ınsallah spermlerde gelsıme vardır ve normal yolla hamıle kalabılrlm ...
eşim 20 ekim de ameliyat oluyor, bundan 3 hafta önce girdim bu siteye en son ve daha öncede..
eşi bu ameliyatı olanlardan yardım istiyorum, ne yapmak nelere dikkat etmek lazım, iyileşme süresi... bunları sizlerden öğrenmek istiyorum, şimdiden teşekkürler herkese.
Allahım inşallah bizlere yardım eder.......
merhaba öncelikle herkese. okuduğum kadarıyla bir çoğunuzun derdi olan varikoselle ben ve sözlümde geçen hafta tanıştık. ağrı şikayetiyle gittiği doktordan gerçeği örendik ve sonuç ortada. değerleri tam bilmiyorum ama sayı 11 milyon hareketli %18 ileri geri hareketli %16. hem özel hem devlet hastanesine gitti izmirde ama ikiside ameliyat diyor. kafamıza takılan bizim evliliğimize en az 1.5-2 yıl var. yani çocuk planı 3-4 yıl sonra. şu anda ağrısı kalmadı bi sorun yok ama olmasını söylüyor doktorlar. elbette önce onun sağlığı için önemli ama bu ameliyat daha kötü sonuç verir mi. yani daha hiç çocuk denemeden böyle bir durum yokken ameliyat olup 3 yılda normale dönmesimi beklenmeli yoksa sağlıkta sorun da yaşatmazsa bu şekilde deneneyip olmayınca mı ameliyat düşünülmeli. korkuyoruz açıkçası ya bu şekilde olacağı varsa da olmazsa ileride diye. ve izmirde kime güvenelim onuda bilemioyuz. yardım ve fikirlerinizi öğrenisem çok sevinirim
merhaba öncelikle herkese. okuduğum kadarıyla bir çoğunuzun derdi olan varikoselle ben ve sözlümde geçen hafta tanıştık. ağrı şikayetiyle gittiği doktordan gerçeği örendik ve sonuç ortada. değerleri tam bilmiyorum ama sayı 11 milyon hareketli %18 ileri geri hareketli %16. hem özel hem devlet hastanesine gitti izmirde ama ikiside ameliyat diyor. kafamıza takılan bizim evliliğimize en az 1.5-2 yıl var. yani çocuk planı 3-4 yıl sonra. şu anda ağrısı kalmadı bi sorun yok ama olmasını söylüyor doktorlar. elbette önce onun sağlığı için önemli ama bu ameliyat daha kötü sonuç verir mi. yani daha hiç çocuk denemeden böyle bir durum yokken ameliyat olup 3 yılda normale dönmesimi beklenmeli yoksa sağlıkta sorun da yaşatmazsa bu şekilde deneneyip olmayınca mı ameliyat düşünülmeli. korkuyoruz açıkçası ya bu şekilde olacağı varsa da olmazsa ileride diye. ve izmirde kime güvenelim onuda bilemioyuz. yardım ve fikirlerinizi öğrenisem çok sevinirim
mrb kızlar bu sayfayı uzun zamandır takip ediyorum.ben 2 seneye yakın evliyim,1 seneye yakın hamiş kalamıyorum doktora gittik ve böyle bişe çıktı doktorda ameliyat dedi.eşim 14 eylülde ameliyat oldu ve yarın tam bir ay olucak.benim adetimdende tam 1 hafta geçti.gögsümde şişlik ve ağrı var daha önce hiç böyle olmamıştı acaba diyorumm..ama bende düzensizlikte var.(
lütfen yardımcı olun..ümitlenmekte istemiyorum..(
canım öncelikle geçmiş olsun..inşallah hamilesindir ama varikosel ameliyatı bu kadar çabuk etki edermi ki acaba,,bizm ameliyatta sizinkinden 1 hafta önceydi ben de sabırsızlıkla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?