tsk ederim cnmm,inş hayırlı sonuçlar alırızz,bilmiyorumm kii benmkisi sadece bi ümit inş.hepimiz hamiş haberleri veririz burdaann..:))pazartesine kadar beklicem ona göre test yapıcamm..bakalımmm( hayırlısı..
varikoselin olması asla hamile kalamıcan anlamına gelmiyor.ama şiddetine göre ihtimali çok azaltıyor.yine de hamile olabilirsin.benim eşim geçen sene bu zamanlar operasyonu geçirmişti.operasyondan tam 3 ay sonra tahlil yaptırmamız gereken ay hamile kaldım.o heyecanla birdaha tahlil yaptırmamıştır.fakat bebeği 8.haftasında gelişmediği için aldırmak zorunda kalmıştık.6 ay korunmam gerektiği söylendi.haliyle o moral bozukluğuyla biz eşimin tahlillerini iyice erteledik.ağustosta korunmayı bıraktım.gündemimize tekrar oturduğu için tahlil yaptırdık bakalım cumartesi günü doktor görecek.bu bir de tekrarlayan bir şeymiş Allah korusunnişanlıyken falan farkedenler asla beklemeyin er ya da geç bu operasyonu olacak zaten.ve operasyondan hemen sonra toparlayan bir rahatsızlık değil bu.uzun süreç istiyor.
yardımın için çok tesk ederimm.cnmm sanada çok geçmiş olsun ama inş.bu sınavdanda hayırlısıyla çıkıcaz ve bebişlerimizi alcaz kucagımıza ihmal etmeyin testlerinizi herseyde bi hayır vardır.bende hep bu şekilde düşünüyorum ellimden gelen umudumu yitirmemek.bu ay biraz daha fazla umutlandım ama bilmiyorum pazartesine kadar beklicem çünkü 8 gün oldu bugün hala olmadım ve ilk defa gögsümde ağrı oldu..kasık bölgelerde kramp sancı oluyodu ama hiç böyle olmamıstı acaba mevsimlerden mi kaynaklanıyo bilmiyorumm..her şeyde bi umut çıkarıyorum bilmiyorumm..( üff çok bunaldımm.. (
tsk ederim cnmm,inş hayırlı sonuçlar alırızz,bilmiyorumm kii benmkisi sadece bi ümit inş.hepimiz hamiş haberleri veririz burdaann..:))pazartesine kadar beklicem ona göre test yapıcamm..bakalımmm( hayırlısı..
kızlar benım esımde almyt olmustu 3 ayı doldurcaz kontrole gidicez dualarınızı eksık etmessenız sewınırım ... ınsallah spermlerde gelsıme vardır ve normal yolla hamıle kalabılrlm ...
canım ne yaptınız..sperm tahlili yaptırdınızmı..bizede 1buçuk ay oldu beklemdeyiz..bu arada bende yumurtlama tedavisine başladım belki 3 ay dolmadan hamile kalırım bellimi olur:)
canım inşallah test sonucun pozitif çıkar, sonucu mutlaka yaz bize de olur mu sayende bizde biraz umutlanalım..herşeyin hayırlısı hepimiz için..
tsk ederim cnm sonucu yazıcam ama ne bileyim olurmu olmaz bilmiyorum boşuna mı umutlanıyorum ya hayal kırıklıgına uğramak istemiyorumm..(
varikoselin olması asla hamile kalamıcan anlamına gelmiyor.ama şiddetine göre ihtimali çok azaltıyor.yine de hamile olabilirsin.benim eşim geçen sene bu zamanlar operasyonu geçirmişti.operasyondan tam 3 ay sonra tahlil yaptırmamız gereken ay hamile kaldım.o heyecanla birdaha tahlil yaptırmamıştır.fakat bebeği 8.haftasında gelişmediği için aldırmak zorunda kalmıştık.6 ay korunmam gerektiği söylendi.haliyle o moral bozukluğuyla biz eşimin tahlillerini iyice erteledik.ağustosta korunmayı bıraktım.gündemimize tekrar oturduğu için tahlil yaptırdık bakalım cumartesi günü doktor görecek.bu bir de tekrarlayan bir şeymiş Allah korusunnişanlıyken falan farkedenler asla beklemeyin er ya da geç bu operasyonu olacak zaten.ve operasyondan hemen sonra toparlayan bir rahatsızlık değil bu.uzun süreç istiyor.
inşallah olur canım yaa..şu tüp bebek olayından çok korkuyorum umarım ona gerek kalmaz..sen de yumurtlama sorunumu vardı ? birde sizin sperm değerleri nasıldı canım? bizimde ameliyat aynı zamanlardı,galiba 3 ayı beklemeden test yaptıracağız biz çok merak ediyoruz sonucu?
evet canım haklısın hayal kırıklığına uğramak da çok kötü oluyor o yüzden kendini fazla kaptırmadan bekle,inşallah bu sefer sonuç çok güzel olur senin için..
inş.cnm ya..bugün test yapmak istiyorum ama biraz daha bekliyimm mi bilmiyorumm,negatif çıkıcak diye cesaret edemiyorum.diğer yandanda 10 günü geçti belirtilerine bakıyorum bazıları uyuyo amaa işte korkuyorum...(
inşallah olur canım yaa..şu tüp bebek olayından çok korkuyorum umarım ona gerek kalmaz..sen de yumurtlama sorunumu vardı ? birde sizin sperm değerleri nasıldı canım? bizimde ameliyat aynı zamanlardı,galiba 3 ayı beklemeden test yaptıracağız biz çok merak ediyoruz sonucu?
tüp bebek gerilimine ben de girmek istemiyorum hiç.fakat 3 ayı doldurmadan test yaptırmanız mantıksız.gerçek düzelme 1 yılda gerçekleşiyor.minimum 3 ay demelerinin sebebi spermin üretilme döngüsü 3 ay.yani operasyonunuzdan sonra yeni sperm değerlerinizi öğrenebilmeniz için en az 3 ay geçmesi gerekir.sonra düşük falan çıkar gereksiz yere üzülürsünüz.
Eşim perşembe günü varikosel ameliyatı olacak, biraz korkuyoruz ya yinede olmazsa diye! çok dua ediyoruz allahım inşallah sesimizi duyar diye, isteyenlere hep hayırlısını versin diye..
Mesela buraya ara sıra gelip yazmayı seviyorum, çünkü rahatlıyorum, hiç tanımadığın insan sana dua ediyor sende ona, seni çok iyi anlıyor helede başarılı sonuçları görmek seni dahada ümitlendiriyor ve o tanımadığın arkadaşa dua ediyorsun inşallah hayırlı sağlıklı olur diye..
Demek istediğim şu ki herkes buraya hamile kaldıktan sonra giripte devam etse, yazsa, dahada mutlu eder bizleri ama bazıları sayfadan ayrılıyo ve hiç girmiyor, ya da kötü birşey oldugunda tekrar giriyor, ben fransadan geldim buraya, ve ordaki forumlarıda takip ediyorum, fransızların bir çoğu paylaşıyorlar hamile olduklarını ve hamilelik boyunca herşeylerini, ama ben burada o kadar çok kişi görmüyorum buna üzülüyorum işte!!!!
merhaba bayanlar. benim eşime de varikosel teşhisi konmuştu. daha önceden buraya test sonuçlarını yazmıştım. sayıda bir problem yoktu ama morfoloji %1 ve harketlilik biraz düşüktü. ağrıları da olduğu için ameliyata karar verdik. yaklaşık 2 ay geçti. doktor 3 ay sonra tekrardan test yaparız ama asıl 6 ay sonra belli olur şimdilik ilaç vermiyorum dedi ama biz yine de proxeed plusa başladık ameliyattan hemen sonra. 1 ay kadar sonra test sonucunu alınca bende burdan sizi bilgilendireceğim. bir de ameliyat sonrası eşinde ağrısı devam eden var mı? geçen hafta eşimin ağrıları oldu biraz merak ettim bende, acaba bu ameliyat başrısız geçti anlamına gelebilir mi? teşekkürler.
canım walla bravo 10 gün olmuş nasıl bekliyosun ben 1 gün geçse hemen yapacam test ama malesef hiç geçmiyor saati bile şaşmıyor:):) bence sen testini yap artık çünkü varsa kesin çıkar artık..inşallah pozitiftir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?