Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Çok teşekkürler cnm cvp için. Geçen hafta ağrı şikayeti oldu. Bu hafta iyi. Onun dışında ameliyat öncesi yaşadığı sık ağrılar yok. Eğer devaö ederse doktora soracağız bizde. İnşallah hepimiz faydasını görürüz.

cnmm 12.günün sonundaa test yapmaya gerek kalmadı hasta oldum azda olsaaaa..(üfff önceeden niye hasta olmadımm derdimm..şimdii niyee hasta oldumm diyorumm..((

ahhh canım yaa üzüldem ben de..neyse hiç moral bozmak yok herşey de bir hayır vardır..hem daha ameliyatınız çok yakın sizin de hamilelik beklemek için erken inşallah gelecek aylarda olacak bebişlerimiz:))))

ahhh canım yaa üzüldem ben de..neyse hiç moral bozmak yok herşey de bir hayır vardır..hem daha ameliyatınız çok yakın sizin de hamilelik beklemek için erken inşallah gelecek aylarda olacak bebişlerimiz:))))

öyle hemen moral bozmak yok.geçen sene bu zamanlar eşim operasyon olmuştu ben 3 ay sonra hamile kalmıştım ama gelişmeyen gebelikten dolayı kürtaj olmak zorunda kalmıştım.6 ay korundum haliyle.ağustosta tekrar korunmayı bıraktım.eşim doktora gitti sperm sayısı yükselmiş fakat ben de hamile kalamıyorum şuan.operasyonunuz daha çok tazeyken bu kadar sabırsız olmayın.Allah hayırlısını versin bi de.ben çok üzülmüştüm beklemediğim bi hamilelikti 3 ay sonrasında ama beklemediğim bir kürtajdı yine

ewet gttık salı gunu test yapılcak... yanı beklıozz :)

Slm canım seni merak ettim test ne oldu düzelme varmı 4kasım'da eşim de test yaptıracak bende çok heyecanlıyım umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız ve önümüzde ki ay ben aşılama yaptırabilirim yarın dr randevum var ve bunu konusucaz artık sabrım kalmadı yanlış hatırlamıyorsam sende aşılama yaptıracaktım dimi

kızlar mehaba dr eşime de varikosel amaliyatı olmasını söyledi istanbulda avrupa yakasında mikroenjeksiyonla amaliyat eden uygun bi yer tavsiye edebilirmisiniz eşim devlet memuru

Son düzenleme:
kızlar mehaba dr eşime de varikosel amaliyatı olmasını söyledi istanbulda avrupa yakasında mikroenjeksiyonla amaliyat eden uygun bi yer tavsiye edebilirmisiniz eşim devlet memuru

öncelikle geçmiş olsun. eşim ağustosta medikal parkta ameliyat oldu. ama özel sağlık sigortası karşıladığı için biz para ödemedik. haliyle özel hastane olunca fiyatlar artıyor. 1500 tl demişlerdi normal fiyatına. eğer ameliyat denildiyse hiç beklemeyin derim. inşallah içinize sinen bir yer bulabilirsiniz.

canımcımm oncelıkle cok mutluyum bennn :) allah herkezn yuzunu guldursun bugun dr gttk test yaptrdık sonucc supermısss ... dr sasrdı resmen spermlerde patlama olmus dedı adam sevncten sasrdı ... ınanamadım baska dr da gttım oda sasrdı eskı tetsle karsılastrdı ve super dedı ayyy cok sewındım .... bendede bırr problem olmadğı için hamile kalmaman ıcın bırın sorun yok dedi... kadın doğumada gttım bugun oda folik asıt verdı onada baslycam ne bılıyım ya cok umutlandım vallaaa ... allaha SUKUR INSALLAH HAMILELİK HABERINIDE VERRIMMM ...

SLM canım benım esım de amlyt oldu 3 ay once tek taraflı varıkosel haznedarda medıcana dr zafer oyman ... bız cok memnun kaldık 2.500 tl ye cıktı ılaclarla beraber ama dr tavsıye derım varıkosel yok edılmeden kısırlık ordadan kalkmıyor... ben cok uğrastım daha once asılama denedım esımde varıkosel olduğunu bılmyorduk bugun test sonucunu aldık dr lar super dedı spermlerde patmada olmus dedı ben sımdı bu dr tavsye edtmyımde kımı edyım ... hayrlısı olsun ınsallah bence git görüs bıran once

Senin adına çok sevindim inşallah en kısa zamanda hamile haberini de oluruz peki kaç iken kaça çıktı değerler onları da yazarmisin sana zahmet

canım tebrik ederim çok senvindim:)dARISI HEPİMİZE..önceki va sonraki sonuçları yazar mısın

tamam canım arayıp sorıyım ben eşim devlet memuru fiyat da düşme olurmu acaba

gözün aydın senin adına cok sevindim darısı bizim başımıza 2bucuk milyar cok deyilmi ya sgorta gecmiyomu dediyin hastanede bilgin varsa söylermisin canım siz sgortasoz mı yaptırdınız yoksa sgortalı fiyatı bumu

bide size amaliyattan sonra ne ilaclar verdi onlarıda yazarmısın

kızlar mrb.internet baglantımdaki bi problemden dolayı uzun zamandır giremedim foruma.hepiniz iyisinizdir umarım.eşimle kafamıza takılan bişey var size danışmak istedim.eşim 24 gün oldu varikosel ameliyatı olalı.eşim ameliyattan sonra 4. gün çalışmaya başladı.biraz agır işi.sorun şu ki agrıları var hala belirgin bi şekilde.dikiş cevresi ve ameliyat oldugu taraftaki testisi agrı yapıyor zorlayınca.(özellikle işyerinde cok yoruldugu ya da uzun süre ayakta kaldıgında).dinlenince epey rahatlıyor agrıları.gecen hafta doktora tlf acıp sordugumuzda "normaldir,o bölgedeki kan akımı değişiyor sonuçta" dedi.testiste herhangi bi şişlik ya da dikiş yerinde enfeksiyon görünmüyor.sizce bu agrıların olması normalmidir,normalse daha ne kadar sürer acaba..! (bu soruyu dünde forumda farklı bi bölümde sordum ama tam cevap alamadım,onun için soruyorum şu an,sanırım forumun bu bölümünde daha cok varikosel konusu işleniyor)

eşimin ameliyat olduğu tam 5 ay oldu ama eşim hergün arıpoleni+arı sütü+pbal (fanus marka) ürün ile keçi boynuzu pekmezi yedi tavsiye ederim bayanlar ben bugün idrar testi ile hamile olduğumu öğrendim allah sizede bu güzel duyguyu taddırsın arkadaşlar listeye ekleyebilirsiniz beni.

ben hamileyim arkadaşlar listeye ekleyebilirsiniz ALLAH tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin bugün öğrendim sizinle paylaşmak istedim 40 günlük henüz çok yeni

merhaba, geçmiş olsun. benim eşimde iki ay önce ameliyat oldu ve üç hafta önce ağrısı oldu rahatsız edecek derecede , devam etseydi bizde doktora gidecektik ama şu anda o derece devam etmiyor. sanırım doktorunuz dediği durumdan dolayı kaynaklanıyor bu gibi sorunlar. umarım tekrarlayan bri şey olmaz. biz önümüzdeki ay kontrole ve teste gideceğiz. umarız herşey hepimizin gönlüne göre olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…