Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar mehaba dr eşime de varikosel amaliyatı olmasını söyledi istanbulda avrupa yakasında mikroenjeksiyonla amaliyat eden uygun bi yer tavsiye edebilirmisiniz eşim devlet memuru

cnm geçmiş olsun öncelikle benim eşimde bu ameliyatı oldu geçen sene oldu .doktorunu çok iyi seçsin benim eşimde hidrosel meydana geldi buda doktordan kaynaklanan bişey.Allah yardımcımız olsun...

arkadaşlar benimde sorum olacak... ben duyana kadar varikosel ne demek onu bile bilmiyordum... ömrümde 1 sene önce varikosel ameliyatı olmuş. :26: 17ya da 7 milyondu son sperm sayısı..utancımdan detaylı soramadım..bayramdan sonra kısmetse sözümüz olacak.. ve ben merak ediyorum . olasılık durumu nedir hamileliğin..önceki sayfalara çok bakamadım

merhaba cnm... sperm sayısı çok çok az olup varikosel ameliyatı olmadan bile bebek sahibi olan çiftler var tabiki bu işin sevimli yanı ama çoğu kişi ameliyattan sonra bekliyor bekliyor bekliyor.Allahın taktiri...

merhaba cnm... sperm sayısı çok çok az olup varikosel ameliyatı olmadan bile bebek sahibi olan çiftler var tabiki bu işin sevimli yanı ama çoğu kişi ameliyattan sonra bekliyor bekliyor bekliyor.Allahın taktiri...

Allah aratmasın ben hep onun yanındayım ömrümün yettiğince ama o bu koularda çok rahat.. olmazsa da olmasın çocuğumuz diyo , evlatlık alırız diyo ta şimdiden..ve öyle otlardan falan da içmez.. bazen de 4 tane çocuk isterim diyor,isimleri şu şu olur diyor.. ben şimdiden düşünmeye başladım bu durumla nasıl savaşacağımı.. Allah tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inş... bu arada teşekkür ederim canım bilgi için

bişey değil cnm ne demek ya .yalnız şu var büyük konuşmayayım ama ben ewlatlık konusuna sıcak bakmayanlardanımm. ama şimdi sevilinin ''olmazsa olmasın'' demesi ne bileyim karşısındakine büyük büyük haksızlıktan başka bişey değil gibi geliyor bana yani tamam tedavi olurum ameliyat olurum kürleri denerim falan dese neyse lafım olmaz.ama tabiki bu senin bileceğin bişey belki sen benim gibi düşünmeyebilirsin offf zor işler bunlar.şimdiden içini kararttım kusura bakma daha ewleneceksin ve çoook güzel günlerin olcak :)) olur olur Allahın izniyle her şey olur

cnm bnmm biz bu ameliyatı ssk da yaptık ve 1 kuruş bile ödemedik,(çift taraflı oldu eşim)ssk nız varsa devlet hastanesine gidin gerçekten,özele bizde gittik dünyanın parasını istediler,devlet hastanesine hem 1 kuruş bile vermedik,hemde çok ilgilendi doktorumuzz..1,5 aydır ameliyat oldu çok sükür iyi ama bekliyoruz cnm sonuç için bakalım hayırlısı..bide her ilacı kullanmayın doktor o anki duruma göre ilaç veriyo bazısında çok ilerleme oldugu için daha ağır ilaçlar veriyo bazılarınada tam tersi bu konu hakkında dikkatli olun..geçmiş olsunn

Senin adına çok sevindim inşallah en kısa zamanda hamile haberini de oluruz peki kaç iken kaça çıktı değerler onları da yazarmisin sana zahmet

tesekkur ederım allah razı olsun ... eskı sperm sayısı 8 milyonmuş suanda 38 mılyon tabı yanlıs yazmadysam ... ama dr soyledği bu yanı sonucta yazan ve ph normalde 7.4 ama suan esımınkı 8.0 bukadarcıkkk :)

canım 2.400 vermısız amelıyata esım oğle dedı ... sıgorta karsılamadı ozelde olduk vede mıkrocerrahı ıle ama bıcok ozelde daha uyguna olanda var bız dr cok sevdık soyledıklerı bızı tatmın ettı oyuzden o ana parayı dusunmedık baska dr da gtmek ıstemdı ama sen yınede ıyı arastrma yap derım ...ben esıme kecıboynuzu kuru ıcırdım ve dr bıtkısel damar acıcı ılaç verdı o bıtıı adını hatrlamıyorum bırde gunde 2 defa vemax dıye bıtkısel bır ılaç kullandı ve hala devam edyoruz... sperm gelıstırıcı ve arttıcıymıs bu ılaç

merhabalar..
benim eşim 10 gün önce varikosel ameliyatı oldu çok şükür çok iyi geçti... Allahım inşallah herkesin gönlüne göre verir

merhabalar..
benim eşim 10 gün önce varikosel ameliyatı oldu çok şükür çok iyi geçti... Allahım inşallah herkesin gönlüne göre verir

inşallah:))bizim ameliyatada 2 ay 4 gün oldu beklemedeyiz hala..ama doktorum iki buçuk ay olunca versede olur dedi..sperm kendini 74 günde tamamlarmış

inşallah:))bizim ameliyatada 2 ay 4 gün oldu beklemedeyiz hala..ama doktorum iki buçuk ay olunca versede olur dedi..sperm kendini 74 günde tamamlarmış

bize doktor ameliyattan 20 gün sonra kontrole gelin dedi, yani 8 gün sonra gidicez, söylemedi henüz ne kadar süre sonra spermogram yaptırmamızı, ilaç da vermedi sadece antibiyotik ve ağrı kesici oda bitti bile bakalım ne olacak

eşimin doktoruda 3 ay sonra spermiyogram yaptır dedi..geçmiuo 3 ay bi türlü..

Slm kızlar bizim test günümüz geldi çattı cuma günü test yaptırıcaz hayırlısı ile inşallah düzelmistir dua edin bizim için

Slm kızlar bizim test günümüz geldi çattı cuma günü test yaptırıcaz hayırlısı ile inşallah düzelmistir dua edin bizim için

canım inşallah düzelmiştir değerleriniz,,sonucun nasıl çıktığını bize de yazar mısın? bizim de bir buçuk ay var test yapmamıza merakla bekliyoruz zaman da geçmiyo bir türlü..

Kızlar sonuç büyük hüsran malesef kötü çıktı ilk test şöyle
2.70 ml
1cc'de 19 100.000
Totel 51.milyon
Hareket %40
Morfoloji %94 kısacası
Şimdi ki test
1.5ml
10milyon 1cc
Totel 15milyon
Hareket %0
Morfoloji %25 durum çok kötü ne yapıcağımi bilemedim birde bu sefer hastane farklı ve diğerinde evden götürmüştük bu seferse hastanede verdi ve çok stres yapmış bundan kaynaklana bilirmi biraz bekleyip bir ay sonra tekrar ilk hastanede yaptırmayı düşünüyoruz

hadi yaa çok üzüldüm canım moralinizi bozmayın diyeceğim ama çok zor bi durum..ameliyattan sonra durum daha kötü olmuş sanki ilk sonuçlar çok da kötü değil çünkü,,böyle de mi olabiliyomuş yaa yani daha kötü olduğunu hiç görmemiştim ben moralim bozuldu şimdi..doktor bize en fazla aynı kalır demişti yani daha kötü bi sonuç alırsınız demedi hiç ondan şaşırdım inşallah dediğin gibi sters kaynaklıdır bu sonuçlar..

Inşallah canım güzel dileklerin için çok sağol bize de bundan bahsetmemişti dr ama bakalım bir iki hafta sonra tekrarlarız ve umarım bu sefer iyi çıkar ve güzel haber paylaşırim sizle

slm bende senı merak etmıstım sonuclar kotu desene ama nasıl olur ya bu amlyt sonuc ıyı olsun deıye değil mı ???? bizim sonucta supermıss ama ben ınanmıyorum ne bılıyım ya ... sende hemen uuzlme bıraz beklyn 6 ay sonra tekrar test yaptr bence spermler 3 ile 6 ay arasında yenılenyormus ıyıce arastr olur mu bırde dr sıze ek olarak ılaç vermedımı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…