Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Birde başka hastanede yaptırmayı düşünüyoruz biraya kadar çünki hastaneye de pek guvenemedim çok çabuk çıktı sonuç 2 3saate çıkardılar birde stres olunca bakalım hayırlısı ilaç olarak evicap ve başka 2ilaç daha var da şuan aklımda değil evde değilim gidince bakıp yazarım

canım üzülme ne kadar oldu ameliyat olalı.bizimde öyle oldu 3.ayda çok kötü çıktı sonuçlar.5,5 ay olunca yine test yaptırdık sonuç süper çıktı.eşin neler kullanıyor ilaç,vitamin olarak?

3ay oldu canım bugün kendi dr gösterdim bir an önce esin dr görünsün dedi bu sonuçlar ancak aşılama ile hamilelik olabilir dedi ilaç olarak da evicap, pentox ve monodoks kullandı 2ay hala devam ediyor

3ay oldu canım bugün kendi dr gösterdim bir an önce esin dr görünsün dedi bu sonuçlar ancak aşılama ile hamilelik olabilir dedi ilaç olarak da evicap, pentox ve monodoks kullandı 2ay hala devam ediyor

bizim 3.aydaki sonuçlarımızla aşılama bile olmaz demişti dr.okadar kötüydü yani.bu sonuca göre direk tüp bebeğe yönlendiriyoruz dedi.5.5 ayında ki sonuçla normal yolla olabilirmiş.proxeed plus kullanıyor eşim ve hala devam ediyor kullanmaya.evicap kullanmaya 3.aydan sonra başladı.ve 1 ay trental kullandı.bunun yanında son 1 aydır keçiboynuzu kürü yapıyoruz sabah akşam içiyor.proxeedplusı önermedi mi dr size?

pentox ve trental aynı zaten kan dolaşımını hızlandırmak için.keçiboynuzu kürüne mutlaka başlayın.biz keçiboynuzu suyunun içine 1 kaşıkta keçiboynuzu pekmezi karıştırdık öyle içti eşim.sabah aç karnına bir bardak ve akşam yatmadan önce 1 bardak mutlaka uygulayın.

O dediğin ilacı vermedi bize dr ama bakalım bu sefer gittiğimizde verir belki eşim keçiboynuzu kürünü içemedi malesef ama geçengün bir cay duymuş çoban çökerten otu o da çok iyi geliyormuş denemeyi düşünüyoruz

proxeed plus ın içinde çok faydalı maddeler var.ama çok pahalı bi ilaç aylık 240 tl filan

slm herkese...
öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun eşim kontrole gitti perşembe günü,dr çok iyi dedi yara iyileşiyormuş ama ilaç yada vitamin hiçbirşey vermedi. biz sorduk onlara gerek yok dedi!!!! 3 ay bekleyin dedi sadece ndan sonra bakarız dedi..

Dr bize de hiçbir ilaç yada vitamin vermedi..burda birçok kişi eşinin ilaç kullandığını öğrenince ben de merak etmeye başlamıştim bize niye vermedi acaba diye size de vermemiş demek ki bizim drların başka bi bildiği var..bize 3 ay sonra test yapın dursun dedi sonra 6 ay sonra bir daha test yaptırın ve o iki sonuçla gelin bi bakalım duruma dedi heralde o zamana kadar olmazsa o zaman başlayacak ilaca..

öyle canım bakıyorum bakıyorum herkeste vitamin falan ama bizde hiçbirşey yok, birde bizim doktor iyi ilgilenmedi çok soğuktu ama çok şükür iyi geçti..
bizede 3 ay sonra test yapalım eğer o sıralarda olmazsa o zaman bakarızn dedi şimdilik bekliycez sabırla inşallah

uzun bir aradan sonra yeniden merhaba
bayram bitti artık ama yine de herkesin bayramı mübarek olsun nice bayramlara inşallah..
benim eşimde 3 ağustos da ameliyat olmuştu ... ve ben bayramın ilk günü regl olmam gerekiyordu ve hala olmadım ki çok düzenlidir hiç gecikme olmazdı ..2-3 ay önce bir kere olmustu, 2 gün gecikmişti o da ,bende hemen evde test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı ama ertesi gün beta hcg 0 dı. bu yüzden bu defa yapmadım yine aynısı olur diye ama içim içime sığmıyor kendimi bu fikre alıştırıp sonra üzülmek de istemiyorum...eşime de bişicik sölemedim olursa güya sürpriz yapacağım... hakkımızda hayırlsıı inşallah..

Inşallah hamilesindir benim eşim de ağustosun 5'inde ameliyat oldu 2ay dolunca test yaptırdım değerler kötüye gitmiş ama benim de adetim gecikti birgün ama son 6ay içimde 2 defa 1 2gün gecikmem olmuştu

Inşallah hamilesindir benim eşim de ağustosun 5'inde ameliyat oldu 2ay dolunca test yaptırdım değerler kötüye gitmiş ama benim de adetim gecikti birgün ama son 6ay içimde 2 defa 1 2gün gecikmem olmuştu
inşallah canım hayırlısıyla inşallah.... içim öle garip ki sevinsem sevinemiyorum bi tuhafım kendimi alıştırmak da istemıyorum bakalım kısmet...
bizim de 3 ay yeni doldu henüz tekrar bakılmadı değerlere , herhangi bir ilaç da verilmedi.

Sinope ameliyat öncesi değerleriniz nasıldı?
İnşallah hamilesinde daha fazla beklemen gerekmez
bizimde 4 ay dolmak üzere ve ben yine adetimmmm
değerlere daha baktırmadık

evet arkadaşlar çok şükür öğrendim ve hamileyim hala inanamıyorum yaa neyse
beta hcg baktırdım gayet iyi kese için erken ama karartısını gördük :))
ameliyat olalı 3 ay dolmadan hamilelik oldu çok şükür , sakın ümidini kaybetmesin kimse... şimdi diyorum ki her şeyin bir zamanı var gerçekten o zamanı gelmediği sürece ne yaparsan yap boşaa...
bizim ve herkesin hakkında hayırlısı inşallah...

SAĞLIKLA KUCAKLA İNŞALLAHHHHHHH
Darısı başımıza dua et bizlere..
Birde cidden önceki değerlerinizi merak ettim.Bize umud olması için yazarsan teşekkür ederimmmmmmmmmmm

canım yaa çok sevindim hayırlı olsun RABBİM kucağına almayıda nasip eder inş.bu haberlerle bizlere umut oluyorsunuz peki eşinin değerleri nasıldı ameliyattan önce ve sonra artış oldumu bunlarıda yazarmısın canım.

teşekkür ederim arkadaşlar çok şükür bu günleri gördük hayırlısıyla tamamlamak da nasip olur inşallah...
ben de umut olmak için yazdım , gerçekten herşeyin zamanı varmış demekki diyorum...
eşim amelıyat olalı 3 ay dolmadan hamilelik gerçekleşti, ekstra hiçbir ilaç vitamın bişi kullanmadık..ameliyat öncesinde 1milyon ile 16 milyon arasında değişen değerlerimiz mevcut idi, önümüzdeki hafta tekrar bakılacaktı ve hatta bu ayın sonunda tüp bebeğe başlamayı düşünüyorduk ki bunların hiçbirine gerek kalmadı ... darısı tüm isteyenlere hayırlısıyla inşallah...benim için de dua edin lütfen...

ayyy canım supersınnn yaaa .... allaha coksukur bende dort gozle beklıom spermler fırlamıs bızımde :) beklıoz dort gozlee ... daha 3 ay oldu malyt ollaıı

Merhaba kızlar topigi görünce hemen yazmalıyım dedim benim eşimde 2008 yılında tek taraflı varikosel ameliyatı olmuştu ameliyatın 2.ayinda hamile olduğunu öğrenmiştik suan oglum2 yasına giricek şubat ayında.... İns esleri ameliyat olacak arkadaslarıma da nasip eder Rabbim ben esime keçi boynuzu kuru uygulamistim o donem birde her aksam değil ama bir kase fındık ceviz karışımı yiyordu keciboynuzu da kür dısında da yiyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…