Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayyy canım supersınnn yaaa .... allaha coksukur bende dort gozle beklıom spermler fırlamıs bızımde :) beklıoz dort gozlee ... daha 3 ay oldu malyt ollaıı

oo süper inşallah sız de fazla beklemezsınız.. bizde merak edıyoruz aslında degerler ne oldu da hemencik yapıştılar bırbırlerıne diye :))

Tebrikler!!!!! Allahım analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah, sağlıklı hayırlı bir evlat olur.. tekrar tebrikler allahım bekleyen, isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. Rabbim inşallah bizleride mutlu eder...

kızlar banada dua edin haftaya aşılama yapılcak..raporda sperm sonuçları çıkar yazarım burdan.3 ay dolmadı ama daha

amin canım amin inşallah.... isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla inşallah....

Kızlar ayın 25'ine tekrar test için randevu aldık onun sonucuna göre dr gitmeye karar verdik inşallah iyi çıkar çok daraldım çok bunaldım artık ben sizler için dua ediyorum sizde benim için dua edin lütfen

arkadaşlar 3-4 ay sonra çocuk düşünüyorduk hazır bayram tatilinde istifade edip özel bi hastaneye gittik bende daha önceden basit kist vardı ona baktıracaktık düzeldimi diye bide eşim muayene olsun dedik varikosel çıktı eşimde sayımları da çok düşük hareketli sperm 0 inanın başımdan aşağı kaynar sular döküldü eşim 25 yaşında daha ancak insan biraz umutsuzlaşıyor bizde bu aralar hastahane araştırıyoruz soracağı acaba orta hareketli spermlerden hamilelik oluyor mu çok merak ediyorum cevap verirseniz çok sevinirim herkese teşekürler

umudumu kaybettiğim şu günlerde senin hamilelik haberine çok ama çok sevindim inşallah bize de kısmet olur..ben de sana bir soru soracaktım varikosel kaçıncı dereceydi eşinde bir de doktor ameliyatın kesin olarak faydası olur dedi mi size,,bizim doktor öyle bir konuştu ki belki fayda sağlar kesin demiyorum falan dedi,acaba herkesemi böyle söylüyorlar yoksa bizm durum farklı mı?

Bize de aynısını dedi dr 1.derecede hafif varikosel miş ileri derecede olanlarda daha çok değişiklik oluyor ama bizim ki hafif derecede olduğu için düzelme olasılığı düşük demişti ama bu şekilde hamilelik olsa bile düşük ile sonuçlanır dediği için ameliyat oldu ama değerler çok düştü ameliyat sonrası

oo süper inşallah sız de fazla beklemezsınız.. bizde merak edıyoruz aslında degerler ne oldu da hemencik yapıştılar bırbırlerıne diye :))

ya vallaa catlycam senın yaznı gordum de heycanlandım bzım spermlerde patlama olmuss :) bende zaten bır problem yok ... dr banada ek olarak folık ast verdı artık bekleyın olmamısı ıcın sebep yok dedı her ayyy heycanla beklıom yanı buayyyy :) daha bu ay oğrendık spermlerın patladğını dr bılee sasrdııı ayyyy ne bılıyım yaa valllaa hayrlısı olsun ... seın adına okdar sewındımkı anlatmam allah mutluluğunu daim etsın ınsallahh

canımcım slmmm ... bende sana cvp vermek ıstedım benım esımde amlyt olmadan oncede dr bıze aynen soyledı kesın duzelr diyemem dedı belkı dedı ama bızım sonuclar allaha sukur super cıktı :) dusunsene ben daha once esımde varıkosel olduğunu bılmyordum!!! bıldende asılma yaptrdık heycanla bekıolm

çok teşekkür ederim canım cevabın için biraz da olsun rahatladım..bizimde 3 ay gelecek ay doluyor tahlile gideriz biz de tabi umarım gerek kalmaz:) senin de inşallah yakın da hayırlı haberlerini alırız..

merhaba arkadaşlar benimde eşim çift taraflı ameliyat olmuştu nerdeyse 6 ay dolacak
bugün sperm testi verecek ilk 3 ayda sperm değerleri 34 milyondan 44 milyona yükselmişti ama ileri harekette çok fazla bir artış olmadı
bakalım bu sonuçlarında nasıl çıkacak değerleri zaten eğer istediğimiz bir artış olmazsa gelecek ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum
sanırım genelde 6 ay sonra hamile kalanlar daha fazla gibi bakalım artık bekleyip göreceğiz...

teşekkür ederim canım amin inşallah..merak etme canım allahın izniyle sizin de hayırlısıyla olur inşallah...evet canım 3 ay dolmadan tekrar test yaptırmaya vakit kalmadan oldu çok şükür....
senin de güzel haberlerini beklıyoruz....

ayy ınsallahhh ... hemencık ayzarım sıze :)

eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu hiç birşey değişmedi hatta sayısı dahada düştü bir yıl dolmak üzere ameliyat olalı hala tık yok

sizlere birşey sormak istiyorum biraz özelmi bilemedim ama eşimin testisleri ameliyattan beri eskiye oranla aşırı derecede hassas sizin eşlerinizde öylemi ameliyatta varikoselli damarı kasıktan dışarı çıkarıp varisli bölgeyi kesip damarı yakarak geri testise gönderiyorlar acaba bu durum damarda gerginlik ve hassasiyetmi yaratıyor sizinkilerdede öylemi durum?

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun aynı durumdayız benim eşimde oldu o ameliyattan şükür sonuçları iyi ama 1yılı geçti bebek hala yok.eşinin durumunun adı hidrosel aynen benim eşimdede oldu tamamen doktor hatasıymış geçmedi hala şiş hala şiş ameliyat eden doktor hala geçer bekleyin diyor ama başka bir doktorun dediğine göre geçmesi için yine ameliyat olması gerekiyormuş.bu durum tamamen eşinin şişliklerden rahatsız olup olmamasına bağlı sağlık açısından bir problemi yokmuş ama şişlik iyi bişey değil.

merhaba hanımlar hamıs arkadasımı oncelıkle tebrık edıyorummmmm. sabırsızlıkla bekleyen herkese de tez zamanda bebısıne kavusması ıcın dua edecegım.benım esımde tam 30gun once cıft taraflı varıkosel amelıyatı oldu cok ılerı sevıyedeymıs hemde ayrıca benım esım azospermmmmmm doktorlar amelıyat sonrası bı degısım olmaz dıye konustu ama bız yınede dınlemeyıp olduk amelıyatı sabah kontrole gıdecegız bu yuzden stresten uyuyamıorumm bıze dua edın olur mu. bırde hanımlar benımle aynı durumda olup yol kat eden bırılerı var mı paylasırsanız sevınırımmm.

canım benim çok teşekkür ederim bende şüphelenmiyor değildim senin uyarınla şimşek çaktı bir o eksikti can sıkıcı zaten ameliyatın başarısı konusunda hep şüpheliydik doktor çünkü bir yıl içinde elinizi çabuk tutun tekrarlayabilir demişti halbuki varikoselin tekrarlaması gibi bir durum yokmuş ancak başarısız operasyonla tekrarlarmış dolayısı ile zaten şüphelerim vardı
bukadar emek maddi manevi perişanlık allah sonunu hayır eder inşallah benim 4 tüp bir sürüde başarısız aşılamam var bıktım tam anlamıyla
sanada eşinede sağlıklar ve bebişler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…