ayyy canım supersınnn yaaa .... allaha coksukur bende dort gozle beklıom spermler fırlamıs bızımde :) beklıoz dort gozlee ... daha 3 ay oldu malyt ollaıı
evet arkadaşlar çok şükür öğrendim ve hamileyim hala inanamıyorum yaa neyse
beta hcg baktırdım gayet iyi kese için erken ama karartısını gördük :))
ameliyat olalı 3 ay dolmadan hamilelik oldu çok şükür , sakın ümidini kaybetmesin kimse... şimdi diyorum ki her şeyin bir zamanı var gerçekten o zamanı gelmediği sürece ne yaparsan yap boşaa...
bizim ve herkesin hakkında hayırlısı inşallah...
Tebrikler!!!!! Allahım analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah, sağlıklı hayırlı bir evlat olur.. tekrar tebrikler allahım bekleyen, isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. Rabbim inşallah bizleride mutlu eder...
kızlar banada dua edin haftaya aşılama yapılcak..raporda sperm sonuçları çıkar yazarım burdan.3 ay dolmadı ama daha
kızlar banada dua edin haftaya aşılama yapılcak..raporda sperm sonuçları çıkar yazarım burdan.3 ay dolmadı ama daha
evet arkadaşlar çok şükür öğrendim ve hamileyim hala inanamıyorum yaa neyse
beta hcg baktırdım gayet iyi kese için erken ama karartısını gördük :))
ameliyat olalı 3 ay dolmadan hamilelik oldu çok şükür , sakın ümidini kaybetmesin kimse... şimdi diyorum ki her şeyin bir zamanı var gerçekten o zamanı gelmediği sürece ne yaparsan yap boşaa...
bizim ve herkesin hakkında hayırlısı inşallah...
umudumu kaybettiğim şu günlerde senin hamilelik haberine çok ama çok sevindim inşallah bize de kısmet olur..ben de sana bir soru soracaktım varikosel kaçıncı dereceydi eşinde bir de doktor ameliyatın kesin olarak faydası olur dedi mi size,,bizim doktor öyle bir konuştu ki belki fayda sağlar kesin demiyorum falan dedi,acaba herkesemi böyle söylüyorlar yoksa bizm durum farklı mı?
oo süper inşallah sız de fazla beklemezsınız.. bizde merak edıyoruz aslında degerler ne oldu da hemencik yapıştılar bırbırlerıne diye :))
umudumu kaybettiğim şu günlerde senin hamilelik haberine çok ama çok sevindim inşallah bize de kısmet olur..ben de sana bir soru soracaktım varikosel kaçıncı dereceydi eşinde bir de doktor ameliyatın kesin olarak faydası olur dedi mi size,,bizim doktor öyle bir konuştu ki belki fayda sağlar kesin demiyorum falan dedi,acaba herkesemi böyle söylüyorlar yoksa bizm durum farklı mı?
canımcım slmmm ... bende sana cvp vermek ıstedım benım esımde amlyt olmadan oncede dr bıze aynen soyledı kesın duzelr diyemem dedı belkı dedı ama bızım sonuclar allaha sukur super cıktı :) dusunsene ben daha once esımde varıkosel olduğunu bılmyordum!!! bıldende asılma yaptrdık heycanla bekıolm
ya vallaa catlycam senın yaznı gordum de heycanlandım bzım spermlerde patlama olmuss :) bende zaten bır problem yok ... dr banada ek olarak folık ast verdı artık bekleyın olmamısı ıcın sebep yok dedı her ayyy heycanla beklıom yanı buayyyy :) daha bu ay oğrendık spermlerın patladğını dr bılee sasrdııı ayyyy ne bılıyım yaa valllaa hayrlısı olsun ... seın adına okdar sewındımkı anlatmam allah mutluluğunu daim etsın ınsallahh
teşekkür ederim canım amin inşallah..merak etme canım allahın izniyle sizin de hayırlısıyla olur inşallah...evet canım 3 ay dolmadan tekrar test yaptırmaya vakit kalmadan oldu çok şükür....
senin de güzel haberlerini beklıyoruz....
eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu hiç birşey değişmedi hatta sayısı dahada düştü bir yıl dolmak üzere ameliyat olalı hala tık yok
sizlere birşey sormak istiyorum biraz özelmi bilemedim ama eşimin testisleri ameliyattan beri eskiye oranla aşırı derecede hassas sizin eşlerinizde öylemi ameliyatta varikoselli damarı kasıktan dışarı çıkarıp varisli bölgeyi kesip damarı yakarak geri testise gönderiyorlar acaba bu durum damarda gerginlik ve hassasiyetmi yaratıyor sizinkilerdede öylemi durum?
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun aynı durumdayız benim eşimde oldu o ameliyattan şükür sonuçları iyi ama 1yılı geçti bebek hala yok.eşinin durumunun adı hidrosel aynen benim eşimdede oldu tamamen doktor hatasıymış geçmedi hala şiş hala şiş ameliyat eden doktor hala geçer bekleyin diyor ama başka bir doktorun dediğine göre geçmesi için yine ameliyat olması gerekiyormuş.bu durum tamamen eşinin şişliklerden rahatsız olup olmamasına bağlı sağlık açısından bir problemi yokmuş ama şişlik iyi bişey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?