Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım karıkoca 9 yıldır infertilite ile mücadele etmekteyiz uzun yıllar varikosel ameliyatı olup olmama konusunda çeliştik tam ameliyat günü alıyoruz üroloğumuzun gazıyla tüp bebek doktoru iptal ettiriyor bu kısırdöngüyü defalarca yaşadık sonra yıllar geçtikçe tüm olumsuz seçenekleri ortadan kaldırmak adına ameliyat oldu eşim ama sayıyı düşürdü ameliyat hareketi çok ama çok az arttırdı halbuki bir çoğunda tam tersi oluyordu ama kafamızda acaba kalmadı benim söyleyeceğim doktorların söyledikleri birbirini tutmuyor siz ameliyat olarak iyi yapmışsınız en azından acabanız kalmayacak onların öyle olur böyle olur demelerinin yıllardır boş olduğuna şahit oldum oyüzden siz iyi olacak diye düşünün tatlım inşallah iyi olur

kızlar eşim 2008 yılında varikosel ameliyatı oldu ilk sayımında 3 milyon 2.de 26 milyon 3.sünde 29 milyon ve son testinde 7.4 milyon sayıda.

ileri yavaş : %5

hareketsizlik : %95

viskozite : ++

renk : açık sarı

volume : 3.2 mL

reaksiyon : (-)

son testi yaklaşık 1 yıl sonra yaptırdı ve artış beklerken azalmayla karşılaştık.acil önerilerinizi bekliyoruz..

keçiboynuzu sayıda birebir taze sıkılmış havuç suyuda harekete iyi geliyor onun yanında çakşır suyu, aceplus selenyum, evicap, l-cartinin ve proxeed plus kullanabilirsiniz
yanlız daha önce böbrek taşı problemi olmuşsa ace plus selenyuma ve evicapa biraz dikkat bir kutudan sonra ara verin sonra yine kullanın
son testle moralinizi bozmayın labratuar hatasıda olabilir örnek verirkenki durumdan perhiz süresine kadar bile etkiliyor

bizim eşlerimiz aynı zamanlarda ameliyat olmuştu canım hatırlarsın neden 3 ayı beklemediniz belki normal yolla olurdu sizinde?

canım bende pcos hastalığı var..kendiliğinden yumurta oluşmuyo hapla oluşuyo doktor kontrolünde olmam gerek hep..bi hafta sonra tam 3 ay oluyo çok merak ediyorum sonuçları..inşallah artmıştır..buraya yazarım zaten sonuçları pazartesi aşılamam var

hadi hayırlısı canım inşallah bu sefer kavuşursun bebişine..yaz mutlaka sonucunu bizimde 20 gün kadar var 3 ayın dolmasına merakla bekiyoruz..

selam kızlar benımde eşim persembe gunu amelıyat oldu cıft taraflı acık amelıyat yapıldı sızlere brseyler danısmak ıstıyorum esımın yumurtalıklarında hafıf sıslık var cuma gunu kontrolumuz var bu sıslık normalmı sızce? bırde doktorumuz 6 ay sonra sperm testı yapılsın dedı 30 gun ılıskı yok dedı esı amelıyat olduktan sonra hamıle kalan varmı nekadar sure sonra hamıle kaldınız bılgılendırırsenız cok sevınırım

30 gun uzun değil mı ? valla bıze 1 hafta demıstı işkye gırmeyın dıye 1 hafta sonra kontrole gttık hersey ıyı ılıskı sebest dedı ... hatta uzenlı olarak olsun dedı :) bız 3 ay sonra dr gttık sperm testı ıcın çok super çıktı bızım sonuzlar daha 1 ay oldu sonucu oğrenelı bakalım dort gozle beklıoz hamlıe kalmayı ...

kızlar bırsey sorucam dr artık bekleyın hamlıe kalırsın demıstı ... ama ben hala ınanamıyorum :) 1 ay oldu sperm sonucunu alalı ama ben cok heycanlanıyorum acaba olr mu dıyee ??? hatta ınternetten yumurta catlatama gunumu bıle hesapladım ogun gebelık sansı %90 oluyormus anlıycağınız delirdımmm :)

banada 30 gun cok geldı 10 gun sonra kontrol var acaba ozaman bakıp 30 gunu bıtırcekmı dıye dusundum gercı esım acık amelıyat oldu cıtf taraflı belkıde oyuzdendır dedım bende 3 ay sonra test yaptırmayı dusunuyorum canm meraktan catlarım valla ınsallah sende kısa zamanda hamış olursun cnm allah gönlüne gore versın

Kızlaar aşılama yapıldı pazartesi günü:)hemen paylaşmak istedim,sperm sonuçlarımız çok iyi,sayı 25 milyondu 100 milyon olmuş,hareketlilik %10du %18 olmuş,keçiboynuzunun çok etkisi var mutlaka deneyin

Kızlaar aşılama yapıldı pazartesi günü:)hemen paylaşmak istedim,sperm sonuçlarımız çok iyi,sayı 25 milyondu 100 milyon olmuş,hareketlilik %10du %18 olmuş,keçiboynuzunun çok etkisi var mutlaka deneyin

ben de seni merak ediyordum canım hadi hayırlısı inşallah gelir bebişin..sperm sayıları çok iyi olmuş maşallah,,aşılamanın sonucunu da yaz bize..sizin sayı toplam da mı 25 milyondu..bir de varikosel kaçıncı derecedeydi eşinde?

evet 25 milyondu canım,2.derece varikoseldi,tek taraflı oldu,inşallah hepimiz kavuşuruz bebslermze,kecibynuzu yapıyomuydun sen

kızlar eşim 1 hafta önce amalıyat oldu mikrocerrahi ile sol taraftan ama 1 hafta gecmesine ragmen sol testis şiş yani eskisinden daha şiş sizlerde de öyle bişi oldumu

kızlar eşim 1 hafta önce amalıyat oldu mikrocerrahi ile sol taraftan ama 1 hafta gecmesine ragmen sol testis şiş yani eskisinden daha şiş sizlerde de öyle bişi oldumu

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.sıkı çamaşır giyinsin belki ii gelir.hidrosel olmuştur.benim eşimde de olmuştu 10-15 içinde geçti.

evet 25 milyondu canım,2.derece varikoseldi,tek taraflı oldu,inşallah hepimiz kavuşuruz bebslermze,kecibynuzu yapıyomuydun sen

canım biz var ya ilk 2 ay yaptık keçiboynuzu kürünü içti ama sonra çok sıkıldı içmek istemedi 2,3 haftadır da keçiboynuzu pekmezi içmeye başladı sabahları 1 kaşık,,bakalım az kaldı tahlil gününe inşallah bizim de iyi olmuştur sonuçlar...

Mutlaka işe yaramıştır ama pekmezinden emin değilim,kürü ben 1 sene öncede yapmstım,2 ay yapmıstım o zamanda cok artmıstı ama varikosel olduğu için sonuçlar düşmüştü,benim eşim yap içerim sürekli diyo ama ben sıkıldım yapmaktan:)sizin sperm sonuçları nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…