Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar eşim 1 hafta önce amalıyat oldu mikrocerrahi ile sol taraftan ama 1 hafta gecmesine ragmen sol testis şiş yani eskisinden daha şiş sizlerde de öyle bişi oldumu

selam canım benıme eşimde gecen hafta amelıyat oldu ılk 10 gun ıcındekı şişlikler normal dedı doktorumuz bızımkı acık amelıyat ve cıtf tarflıydı esımın yenı yenı indi şişlikleri ama sen için rahat etmıyorsa ara ıstersen doktorunu ben arayıp sormustum gecmıs olsun..

slm kızlar benım esımde gecen hafta amelıyat oldu cıtf tarflı ve acık ancak ıyılesıyor paylasmak ıstedıgım kecıboynuzu bız amelıyattan once kullanmaaya basladık ve ayda 1 mılyon artıs oldu arkdaslar fakat yapılısına dıkat edılmesse kılo yapıyor sımdı amelıyat sonrasıda esıme tekrar baslıyacgım cok etkııs oluyor bırde taze sıkılmıs havuc suyu tavsıye edıyorum

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 23 yasındayım 2 senelik evliyim esimde ileri derecede çift taraflı varikosel çıktı doktor bize ameliyat olsada pek düzelmez belki aşılama tüp bebek denersiniz dedi morelim çok bosuldu tabi esiminde napcagımı bilmiyorum eşimde ameliyat olcak ama oda kararsız madem normal yola olmicak neden ameliyat diolar dio anlamadım nolur bir olumlu cevap yasın arkadaşlar(

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 23 yasındayım 2 senelik evliyim esimde ileri derecede çift taraflı varikosel çıktı doktor bize ameliyat olsada pek düzelmez belki aşılama tüp bebek denersiniz dedi morelim çok bosuldu tabi esiminde napcagımı bilmiyorum eşimde ameliyat olcak ama oda kararsız madem normal yola olmicak neden ameliyat diolar dio anlamadım nolur bir olumlu cevap yasın arkadaşlar(

bizim sonuçlar sürekli değişiyordu ameliyattan önce ilk test 15 milyondu ikinci 6 milyon üçüncü de 5 milyon du varikosel de olunca dr ameliyat ol mutlaka dedi ama işte her doktor gibi o da kesin düzelir diyemem falan dedi bakalm işte bekliyoruz az kaldı tekrar tahlil yaptırmamıza inşallah düzelmiştir..

mrba öncelikle moralini bozma yeni öğrendiniz heralde rahatsızlığınızı ilk şok böyle oluyor malesef..ama sakın umutsuzluğa kapılma bak en azından aşılama da olsa tüp bebek de olsa bebek sahibi olma şansımız var daha umutsuz durumda olanlar var varikosel varsa drlar kesinlikle önce ameliyat diyor çünü normal olmazsa bile aşılamanın yada tüp bebeğin şansını artırmak istiyorlar sanırım biz de ameliyat olmadan bir defa aşılama denemek istedik kabul etmedi drumuz..sizin sperm sonuçları nasıl ki dr normal olmaz dedi??

canım aramıza hosgeldın oncelıkle benımde esımde ılerı sevıyede ve cıtf tarflı vardı gecen hafta persembe amelıyat oldu cok sukur ıyılestı ayaklandı doktorumuz acık amelıyat yaptı eger doktor ıyıyse mıkrocerrahı ıstemeyın amelıyatı canım acık amelıyat ısteyın ıyılesme surecı daha uzun ancak basarı oranı cok yuksek ben esıme kecıboynuzu kurude uyguladım ve cıddı fark oldu canım benım fıkrım amelıyat olsun esın ve sende kecıboynuzu yap esıne destek ol ıcır ben ınanıyorumkı olucak bebısımız amelıyattan 6ay sonra sperm testı yaptırın dedıler bıraz sabır gerekıyor canım hıc morelını bozma ınsallah duzelıcek

aslında haklısın dogru söylüyosun ne bilim öle diyince doktorlar öle oldu sayımız 6 milyon ileri hareketli %14 yavaş ileri hreketli %26 yerinde hareketli %10 hareketsiz%50 normal %28 anormal%72 tek bildigim bu yani hımm nedersiniz ameliyattan sonra normal olma şansı nedir sizce

tşk ettim vala agzınızdan bal damlıyo bu siteye giriyorum rahatlıyorum çıkınca haydaa bidaha başa dönüyorum ya olmazsa die iyiki sizler varsınız:X

tşk ettim vala agzınızdan bal damlıyo bu siteye giriyorum rahatlıyorum çıkınca haydaa bidaha başa dönüyorum ya olmazsa die iyiki sizler varsınız:X

bızımde 4 mılyon du kecıboynuzu ıle 8 mılyona cıktı fakat varıkosel ortadan kalkmassa saglıklı olan spermlerde zara goruyomus sayı fazlada olsa saglıklı olmuyormus spermler canım o yuzden doktorumuz bıze amelıyat dedı saglam olanlarıda etkılıyor dıye 2 mılyon ıle bıle hamıle kalan var bılıyorsunkı bıze sadece bır tane saglıklı sperm gerekıyor bence esın amelıyat olsun guzel bı bakım ve allahın ıznıylede olur dıye duusnuyorum ben cnm sende canını sıkma bede senın gıbıydım ama sımdı umudum var ve pozıtıf dusunuyorum hep hersey cok guzel olucak ınsa.

normal olması imkansız değil canım,hiç moralini bozma eşin ameliyat olsun keçiboynuzu kürünüde uygulayın düzenli olarak..burda ki eski sayfalara bak ameliyatın ne kadar çok kişiye fayda sağladığını göreceksin ama herşeyden olacağına inan..

masal arkadasım mrb sana brsey soracagım benım esım azosperm 1ay once esım cıft taraflı varıkosel amelıyatı oldu dun sperm tahlılı verdık hala sıfır sayımız sence duzelır mı ya kafayı yemek uzereım bısey de nolur cvbnı beklıorummm

canım keşke azosperm hakkında bir fikrim olsa da yazsam ama bildiğim tek şey zaten bu varikosel ameliyatının 3 aydan önce faydası olmuyor mesela bize ve burda ki birçok arkadaşa da drlar 3 ay sonra tahlile gelin diyorlar.keçiboynuzu kürünüde yap inşallah faydasını görürsün..

hayalimsin..
sizin hiç değilse ileri hareket var..bizim hareket sıfırdı ona rağmen ameliyatı oldk 4 ay oldu testi yenilemedik bebişte yok. ama varikoselde bi etken onu ortadan hemen kalddırın derim sonrasında yine bekleme süresi oluyor bizdeki gibi.
eğer tüp yaptıracaksanız bile şansınızı artırmak için ameliyat olmanız gerekk..

orası öle ama ne bilim eşim hep oyalıyo beni 2 hafta sonra dedi eyw.. dedim şimdide 2 ay sonra dio neymiş cesaret toplicakmışş

zaten varikosel olunca sayı sürekli düşüyo,bizimki 120 milyondan 25 milyona düsünce üstüne düstük,kürün etkisi çok,inşallah sonuçlar yükselmiştir,inşallah buraya hamilelik sonuçlarımızıda yazarız

tatlım ben buraya yazmıştım,eşim ameliyat oldu,daha 3 ay dolmadan sayımız 25 milyondan 100 milyona çıktı,hareketliliğimizde arttı,bence ameliyat değil keçiboynuzunun yararı oldu:)

ben daha başlamadım arada bi yaptım ama tam olarak düzenli kullamadım ama yapcam artık ameliyatta olursa ki doktor bi degişme olcagını sanmıyorum dedi ama olsun herşey allahtan diyip beklicez

ben daha başlamadım arada bi yaptım ama tam olarak düzenli kullamadım ama yapcam artık ameliyatta olursa ki doktor bi degişme olcagını sanmıyorum dedi ama olsun herşey allahtan diyip beklicez

Allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah..keçiboynuzuna mutlaka başla,olacagı varsa hicbsey yapmasanda olur,kısmette yoksa istedgin kadar uğras olmaz,hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…