kızlar eşim 1 hafta önce amalıyat oldu mikrocerrahi ile sol taraftan ama 1 hafta gecmesine ragmen sol testis şiş yani eskisinden daha şiş sizlerde de öyle bişi oldumu
Mutlaka işe yaramıştır ama pekmezinden emin değilim,kürü ben 1 sene öncede yapmstım,2 ay yapmıstım o zamanda cok artmıstı ama varikosel olduğu için sonuçlar düşmüştü,benim eşim yap içerim sürekli diyo ama ben sıkıldım yapmaktan:)sizin sperm sonuçları nasıldı
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 23 yasındayım 2 senelik evliyim esimde ileri derecede çift taraflı varikosel çıktı doktor bize ameliyat olsada pek düzelmez belki aşılama tüp bebek denersiniz dedi morelim çok bosuldu tabi esiminde napcagımı bilmiyorum eşimde ameliyat olcak ama oda kararsız madem normal yola olmicak neden ameliyat diolar dio anlamadımnolur bir olumlu cevap yasın arkadaşlar (
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 23 yasındayım 2 senelik evliyim esimde ileri derecede çift taraflı varikosel çıktı doktor bize ameliyat olsada pek düzelmez belki aşılama tüp bebek denersiniz dedi morelim çok bosuldu tabi esiminde napcagımı bilmiyorum eşimde ameliyat olcak ama oda kararsız madem normal yola olmicak neden ameliyat diolar dio anlamadımnolur bir olumlu cevap yasın arkadaşlar (
canım aramıza hosgeldın oncelıkle benımde esımde ılerı sevıyede ve cıtf tarflı vardı gecen hafta persembe amelıyat oldu cok sukur ıyılestı ayaklandı doktorumuz acık amelıyat yaptı eger doktor ıyıyse mıkrocerrahı ıstemeyın amelıyatı canım acık amelıyat ısteyın ıyılesme surecı daha uzun ancak basarı oranı cok yuksek ben esıme kecıboynuzu kurude uyguladım ve cıddı fark oldu canım benım fıkrım amelıyat olsun esın ve sende kecıboynuzu yap esıne destek ol ıcır ben ınanıyorumkı olucak bebısımız amelıyattan 6ay sonra sperm testı yaptırın dedıler bıraz sabır gerekıyor canım hıc morelını bozma ınsallah duzelıcek
tşk ettim vala agzınızdan bal damlıyo bu siteye giriyorum rahatlıyorum çıkınca haydaa bidaha başa dönüyorum ya olmazsa dieiyiki sizler varsınız:X
aslında haklısın dogru söylüyosun ne bilim öle diyince doktorlar öle oldu sayımız 6 milyon ileri hareketli %14 yavaş ileri hreketli %26 yerinde hareketli %10 hareketsiz%50 normal %28 anormal%72 tek bildigim bu yani hımm nedersiniz ameliyattan sonra normal olma şansı nedir sizce
masal arkadasım mrb sana brsey soracagım benım esım azosperm 1ay once esım cıft taraflı varıkosel amelıyatı oldu dun sperm tahlılı verdık hala sıfır sayımız sence duzelır mı ya kafayı yemek uzereım bısey de nolur cvbnı beklıorummm
hayalimsin..
sizin hiç değilse ileri hareket var..bizim hareket sıfırdı ona rağmen ameliyatı oldk 4 ay oldu testi yenilemedik bebişte yok. ama varikoselde bi etken onu ortadan hemen kalddırın derim sonrasında yine bekleme süresi oluyor bizdeki gibi.
eğer tüp yaptıracaksanız bile şansınızı artırmak için ameliyat olmanız gerekk..
kimse yok heralde bugün bize morel verecek
bizim sonuçlar sürekli değişiyordu ameliyattan önce ilk test 15 milyondu ikinci 6 milyon üçüncü de 5 milyon du varikosel de olunca dr ameliyat ol mutlaka dedi ama işte her doktor gibi o da kesin düzelir diyemem falan dedi bakalm işte bekliyoruz az kaldı tekrar tahlil yaptırmamıza inşallah düzelmiştir..
tatlım ben buraya yazmıştım,eşim ameliyat oldu,daha 3 ay dolmadan sayımız 25 milyondan 100 milyona çıktı,hareketliliğimizde arttı,bence ameliyat değil keçiboynuzunun yararı oldu:)
ben daha başlamadım arada bi yaptım ama tam olarak düzenli kullamadım ama yapcam artık ameliyatta olursa ki doktor bi degişme olcagını sanmıyorum dedi ama olsun herşey allahtan diyip beklicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?