Kızlar yaaa yine ben ve yine garip test sonucumuz ameliyat öncesi
Miktar 2.70cc ph9.0 sıvılaşma 1saat ml19milyon tümü51milyon 2-3lökosıt normal hareket %40 hareketsiz %45(1/2 saat) morfoloji normel %94
Ameliyatan 3ay sonra
Volum 1.5cc ph7.0 sıvılaşma20dk ml 10milyon tümü 15milyon hareketli %0 hareketsiz %65 morfoloji normel%25 anormel%75
Ve 3ay 20gün sonra tekrar yaptırdık ve bu sefer ki sonuç
Miktar 2.10cc ph8.0 sıvılaşma 60dk ml2.300.000 tümü 4.838.000 hareketli %25 hareketsiz %55 morfoloji normel%98
Bu sonuçlara göre ameliyat sonrası ilk teste göre hareket ve morfoloji artmış fakat sayı çok düşmüş ne yapmam gerekiyor bilemedim sizce düzeliri mi lütfen teselliye ihtiyacım var sevinim mi üzülüm mü bilemedim
canım slm benım esımde amelıyat oldu daha yenı test yaptırmadık tabı ancak sunu soylemek ıstıyorum sana bıze 2 doktorda 3.ayda test ıstersenız yaptırın ancak cok fazla dıkkate almayınız degıskenlık olucaktır 6.aya kadar demıstı bence sende cok takma 6.ayda tekrar yaptrıın cnm ozaman ıns. sayıda cok guzel cıkar hareketlılıklerde gecmıs olsun
Keçi boynuzu denedik ama içemedi eşim o vitamini de kafaya göre kullanmak doğru olurmu bilmiyorum reçetesiz satılıyor mu yada hiç birşey denemeyip dr kontrolüne gittikten sonra ona göre mi hareket etsek yaaavv gerçekten kafam çok karışık
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 23 yasındayım 2 senelik evliyim esimde ileri derecede çift taraflı varikosel çıktı doktor bize ameliyat olsada pek düzelmez belki aşılama tüp bebek denersiniz dedi morelim çok bosuldu tabi esiminde napcagımı bilmiyorum eşimde ameliyat olcak ama oda kararsız madem normal yola olmicak neden ameliyat diolar dio anlamadımnolur bir olumlu cevap yasın arkadaşlar (
esra lökosit fazlalığı iltihab olarak değerlendirilip bize tetrodox diye 1 haftalık kullanılan bi ilaç verilmişti dr ..
k.boynuzu kürü yap sayı için eşine yada proxed plus içsin.vitamin desteği şart.
Kızlar yaaa yine ben ve yine garip test sonucumuz ameliyat öncesi
Miktar 2.70cc ph9.0 sıvılaşma 1saat ml19milyon tümü51milyon 2-3lökosıt normal hareket %40 hareketsiz %45(1/2 saat) morfoloji normel %94
Ameliyatan 3ay sonra
Volum 1.5cc ph7.0 sıvılaşma20dk ml 10milyon tümü 15milyon hareketli %0 hareketsiz %65 morfoloji normel%25 anormel%75
Ve 3ay 20gün sonra tekrar yaptırdık ve bu sefer ki sonuç
Miktar 2.10cc ph8.0 sıvılaşma 60dk ml2.300.000 tümü 4.838.000 hareketli %25 hareketsiz %55 morfoloji normel%98
Bu sonuçlara göre ameliyat sonrası ilk teste göre hareket ve morfoloji artmış fakat sayı çok düşmüş ne yapmam gerekiyor bilemedim sizce düzeliri mi lütfen teselliye ihtiyacım var sevinim mi üzülüm mü bilemedim
Slm... Yazdıkların benı biraz olsun rahatlatdı çok qüsel söylùyosun ama benim eşim bna yardım etmiyo beraber bu sorunu aşalım sadece 1 dr.qittik oda olumsuz konusnca dahada 1yere qitmiyo bend o olmadn elimdn bisi qelmiyo bizim durum biraz karışık yani bu arada ben ist.dayım.
oncelıkle slm bende 24 yasındayım 1.5 yıllk ewlıyım aylardır coocuk için uğrasyorum...aslına bakarsan uğrsmalr bosa asıma bıle yaptrdım meğerse hepsı boşmuşşş esımde varıkosel varmıs amlyt oldu 4 ay once suan resmen sperlmder patlama oldu... bırsuru seyler içirdım kecı boynuzu suyu pekmezii e vıtamnı hapı ne ararsan.. bızde dr lar bu sartlarda olmaz demıstı cok ağladım ama yıne sukrettım cunku tup bebek ve aslıma sansım vardı :) sende hmen uzulme elındekı ımkanları değerlendr.bak bana suan hersey bsuper sadece beklyorum allahım hayrlısını versın ... bakma boyle konustuğuma bende cocuk olmycak dye krzler gecrdım bu yasta antıdepresanlara basladım ama yendım hepsını allaha sukurler olsun mutluyum hersey olcağına varır ... pes etme mucadele et bı dr bağlı kalma al esının sonuclarını bıldğın dr lara sor fikir al ... benım yaptğm hatayı yapma bana esının cocğuolmaz git tup yatr dedı ben gttım asılma yaptrdm sonuc olumsuzsonra arastrmaya basladım oğrendım kı esımde varıkosl varmıs tek tarfalı hemen almyt ama bu arada ıyıde para harcadık asılama 4.000 tl ye cıktı esımın amalyat 5.000 tl ye ... nersedsın sen ıstanbulda mı ?
ofya olmuyo olmuyo aklımdan çıkmıyo bu çocuk konusu sanki hiç olmicakmış olsada 10 15 sene olur gibime geliyo bizim mahlede 3 kişi var onların sorunuda aynı hep tüp bebek deniyolar aşılama falan hiçbiri tutmuyo olmuyo benimde olmicakmış gibi karamsar oluyorum piskolojim bosuldu çocuk konusu duyunca biri sorunca gözlerim hemen doluyo tutamıyorum kendimi.. eşimde bende aynı yerde çalışıyoruz akşam eve geliyoruz ev sessiz kimse yok bi ses arıyo insan bi neşe bilmem anlatabiliyormuyum bak gene çok kötü oldum ya
ofya olmuyo olmuyo aklımdan çıkmıyo bu çocuk konusu sanki hiç olmicakmış olsada 10 15 sene olur gibime geliyo bizim mahlede 3 kişi var onların sorunuda aynı hep tüp bebek deniyolar aşılama falan hiçbiri tutmuyo olmuyo benimde olmicakmış gibi karamsar oluyorum piskolojim bosuldu çocuk konusu duyunca biri sorunca gözlerim hemen doluyo tutamıyorum kendimi.. eşimde bende aynı yerde çalışıyoruz akşam eve geliyoruz ev sessiz kimse yok bi ses arıyo insan bi neşe bilmem anlatabiliyormuyum bak gene çok kötü oldum ya
Bu ay hem yaşım 23 oldu hemde 2 senem doldumerhaba canım kaç senelik ewlisin kaç senedir bebek istiyorsunuz bide yaşınıda merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?