Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar yaaa yine ben ve yine garip test sonucumuz ameliyat öncesi
Miktar 2.70cc ph9.0 sıvılaşma 1saat ml19milyon tümü51milyon 2-3lökosıt normal hareket %40 hareketsiz %45(1/2 saat) morfoloji normel %94
Ameliyatan 3ay sonra
Volum 1.5cc ph7.0 sıvılaşma20dk ml 10milyon tümü 15milyon hareketli %0 hareketsiz %65 morfoloji normel%25 anormel%75
Ve 3ay 20gün sonra tekrar yaptırdık ve bu sefer ki sonuç
Miktar 2.10cc ph8.0 sıvılaşma 60dk ml2.300.000 tümü 4.838.000 hareketli %25 hareketsiz %55 morfoloji normel%98
Bu sonuçlara göre ameliyat sonrası ilk teste göre hareket ve morfoloji artmış fakat sayı çok düşmüş ne yapmam gerekiyor bilemedim sizce düzeliri mi lütfen teselliye ihtiyacım var sevinim mi üzülüm mü bilemedim

canım slm benım esımde amelıyat oldu daha yenı test yaptırmadık tabı ancak sunu soylemek ıstıyorum sana bıze 2 doktorda 3.ayda test ıstersenız yaptırın ancak cok fazla dıkkate almayınız degıskenlık olucaktır 6.aya kadar demıstı bence sende cok takma 6.ayda tekrar yaptrıın cnm ozaman ıns. sayıda cok guzel cıkar hareketlılıklerde gecmıs olsun

Sağol canım şöyle önümüzde ki ay aşılama yaptırmak istiyorduk son testte morfoloji ve hareket de artma olduğu için sevindim ama sayı çok düşmüş birde viskozite artmış yazıyor bu normel mi bir de lökosıt 7-8 diyor bu teste fakat nette 1milyon dan fazla olması gerek yazıyor yani bunları da pek anlamadım sıvılaşma süresi de fazla sanırım

Pardon lökosıt 1milyondan az olması gerekiyormuş ve bizim ameliyat sonrası ilk yaptırdığımız testi farklı hastanede yaptırmıştık ve onda 17milyon lökesıt çıkmış

esra lökosit fazlalığı iltihab olarak değerlendirilip bize tetrodox diye 1 haftalık kullanılan bi ilaç verilmişti dr ..

k.boynuzu kürü yap sayı için eşine yada proxed plus içsin.vitamin desteği şart.

Keçi boynuzu denedik ama içemedi eşim o vitamini de kafaya göre kullanmak doğru olurmu bilmiyorum reçetesiz satılıyor mu yada hiç birşey denemeyip dr kontrolüne gittikten sonra ona göre mi hareket etsek yaaavv gerçekten kafam çok karışık

doktora sorup kullanabilirsiniz.reçeteye gerek yok zaten devlet karşılamıyor..
biz varikosel aml. öncesi 3 ay kullandık sayımız toplamda24 milyondan 50 milyona çıktı ama hareket ve morfoloji değişmedi.varikosel engelledi sanırım ameliyat sonrası 4. ayımız eşim test vermiyor düzelse çocuk olurdu mantığında. biz ameliyat sonrasıda 5 kutu içtik proxeddan.kaan aydos doktorumuz o önerdi.
bu arada gitti gidiyordan alıyorum orda eczanelerden daha ucuz.

Kızlar havuç suyuda spermi artırıyomuş,azospermi olanlara daha iyi etki gösteriyomuş,ibrahim saraçoglu demişti,ama siqara içmeyenler içinmiş..

oncelıkle slm bende 24 yasındayım 1.5 yıllk ewlıyım aylardır coocuk için uğrasyorum...aslına bakarsan uğrsmalr bosa asıma bıle yaptrdım meğerse hepsı boşmuşşş esımde varıkosel varmıs amlyt oldu 4 ay once suan resmen sperlmder patlama oldu... bırsuru seyler içirdım kecı boynuzu suyu pekmezii e vıtamnı hapı ne ararsan.. bızde dr lar bu sartlarda olmaz demıstı cok ağladım ama yıne sukrettım cunku tup bebek ve aslıma sansım vardı :) sende hmen uzulme elındekı ımkanları değerlendr.bak bana suan hersey bsuper sadece beklyorum allahım hayrlısını versın ... bakma boyle konustuğuma bende cocuk olmycak dye krzler gecrdım bu yasta antıdepresanlara basladım ama yendım hepsını allaha sukurler olsun mutluyum hersey olcağına varır ... pes etme mucadele et bı dr bağlı kalma al esının sonuclarını bıldğın dr lara sor fikir al ... benım yaptğm hatayı yapma bana esının cocğuolmaz git tup yatr dedı ben gttım asılma yaptrdm sonuc olumsuz sonra arastrmaya basladım oğrendım kı esımde varıkosl varmıs tek tarfalı hemen almyt ama bu arada ıyıde para harcadık asılama 4.000 tl ye cıktı esımın amalyat 5.000 tl ye ... nersedsın sen ıstanbulda mı ?

kızlar esımdede aynısı oldu esım 1 haftalk ılac kullandı ... keçı boynuzu suyu ıçmezse vemax dıye ıla. var tamamen bıtkısel dr danıs esıne ıcır bızım çok ışimze yaradı dr oğle soyledı ılacın etkını gorduk dedık ve ben hala esıme devam etıryorum ...

canımcım hemen uzulme ... bekle bu arada değim ilacı arastr dr sor ve dene derım ... aslmayıda hemen duusnme azcık beklee aslma deyınce tuylerım havaya kalkyor :) içim acyor sebedı sonucun olumsuz oması bekleme surecı cok zor omrumden omur gittii bazılarının sperlmlerıde 3 ay değilde 6 ayda duzelyor mus dr oğle soylemstı

bende aranıza yeni katıldım önceden yorumları hep okuyordum benimde eşim cumartesi sol taraflı varikosel oldu 10 gün sonra kontrole gideceğiz hayırlı olur inş.allah kimseyi bununla imtihan etmesin gerçekten çok zor bir durum hamile olanları duyunca ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum.allah tüm isteyen kardeşlerime ve bana da hayırlı evlatlar versin dualarını bekliyorum

Slm... Yazdıkların benı biraz olsun rahatlatdı çok qüsel söylùyosun ama benim eşim bna yardım etmiyo beraber bu sorunu aşalım sadece 1 dr.qittik oda olumsuz konusnca dahada 1yere qitmiyo bend o olmadn elimdn bisi qelmiyo bizim durum biraz karışık yani bu arada ben ist.dayım.

bende sizdenim okuyabildiigm kadar okudum yorumlari varikosel ameliyatinin faydasini gorenler varmi sonra hamile kalabilenler yada bir zarari varmi diye bakiniyorum yorumlarinizdan bir karar vericem esim olsunmu olmasinmi.eger bir faydasi oluyor ise gercekten ikici cocugu yapmaktada faydasi olur diye ameliyat olsun dusuncesindeyim bir faydasi yoksada hic ugrasmadan bu yaz tup bebek denemelerine basliycaz bizim sorunumuz spremdeki hareket hizi 127 oda 150 olmasi gerekiyomus sayisi yeterli birde sperimin sekli oda normal degilmis yani gorsem burda olanlardan bir cogunlugun sonucunun iyi oldugunu hic dusunmeden ameliyat olsun diycem valla

ofya olmuyo olmuyo aklımdan çıkmıyo bu çocuk konusu sanki hiç olmicakmış olsada 10 15 sene olur gibime geliyo bizim mahlede 3 kişi var onların sorunuda aynı hep tüp bebek deniyolar aşılama falan hiçbiri tutmuyo olmuyo benimde olmicakmış gibi karamsar oluyorum piskolojim bosuldu çocuk konusu duyunca biri sorunca gözlerim hemen doluyo tutamıyorum kendimi.. eşimde bende aynı yerde çalışıyoruz akşam eve geliyoruz ev sessiz kimse yok bi ses arıyo insan bi neşe bilmem anlatabiliyormuyum bak gene çok kötü oldum ya

merhaba canım kaç senelik ewlisin kaç senedir bebek istiyorsunuz bide yaşınıda merak ettim

kardesim kendini bu kadar yipratma rabbimin ellbet vardir bi bidigiki bizi boyle bekletiyo gunluk yasantindan hicbiseyi degistirme esinle birlikte kafani dagitacak seyler yapin budurumda psikololejinizde cok onemli ben kafaya cok takmiyorum olursa sever gozum gibi bakarim olmazsada boylesi hayirlisiymis derim ama bu surede elimden geleni elbette yapicam sorun onda oldugu icin o kendini suclu hissediyo bende o uzulmesin diye hic karsisinda aglayip uzulmuyorum icini ferah tut bu kadar karamsar olma olur inslh hayirlisiyla

eşim 5 kasımda varikosel ameliyatı oldu sperm sayısı toplamda 6 milyondu. 2. derece varikosel teşhisi kondu. morfolojide bozuktu. ileri hareketlilikte düşüktü. ameliyat iyi geçti. şuandada e vitamini ve keçiboynuzu kullanıyor. bakalım bi düzelme olacakmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…